Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 211, 212, 213 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
karloska

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2011 9:20 am    Předmět: Citovat

Verunko Kočičko Hodím odpoledne se nafotím. a hodím. jak vložím dám vědět

[/url] 37.let Tub. 19.3.10 OV Mudr Foltys
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2011 9:22 am    Předmět: Citovat

Ahoj všem.. krásné pondělí přeji...
Co nového tady? V sobotu odpol. ani včera jsem tu nebyla, tak tu toho bude jistě zase nakecáno.. Rolling Eyes Laughing
Mě dneska čeká cesta do města a hodlám si teda nakoupit nějaký ty věcičky na pročištění střev a jater... tak jsem zvědavá.. hned se do toho pustím...

Jdu dočítat..

Wink
martina

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2011 9:23 am    Předmět: Citovat

Romanko K. stevie je fakt bezva, ale mě jí doma nechtěli, že si prej neubudou sladit kytičkou Crying or Very sad , no jo chlapi Laughing . Jinak STARKL je zahradník na Kalabousku u Čáslavi Rolling Eyes

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Iriska

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2011 9:24 am    Předmět: Citovat

Qwyk:děkuji za odkazy,chtěla jsem se kouknout,,ještě jsem našla stránky kde se to dá objednat.,,psala jsem dotaz na ty stránky-a jak je vysoká, zda je to už rostlinka nebo semínka,,tak počkám co mi odpoví,,bych ji vzala i tátovi k narozeninám,,,má cukrovku,,tak by mu to mohlo udělat radost,,ikdyž ho jen tak něco nepotěší,no co už že,,,ale tohle zní fakt dobře,já teda čajik sladim,ale jelikož ho piji tak jedno týdně,a numim nic jiného pít,tak by se mi to líbilo,,,,

http://www.zahradnictvikruh.cz/

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
Iriska

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2011 9:34 am    Předmět: Citovat

Karlosko ,já jdu za 3 týdny a taky se chci domluvit na ořezu,,,,když to bude fuč ta plachta,pak už budu spokojená maximálně,,,, Laughing Laughing Laughing Našli mi mezi střevi i vápencoví utvar a má to chapadýlka,no doktor na sonu povídal,že to vypadá jak chobotnice,jsem na něj čučela jak puk,,,jsem si říkala v duchu,,no měla jsem,kdysi dávno, jednu malou chobotničku,zobla jsem kámočce s talíře si objednala mořské potvory,a tak si povídám taková malá byla potvora a hnusná tuhá a ona se tam někde schovala a ted roste Laughing tak mi to udělají 2v 1,,a možná to bude i 3v 1,,,plánuji při tom i sterilku,když už tak už Laughing Laughing Laughing

Takže držim pěstičky aby jsi dobře dopadla Wink Razz Razz Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
Lucinka

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2011 9:49 am    Předmět: RE Citovat

Ahoj,tak jsem se dnes odvážila zavolat MUDr.Foltýsovi,ale k mé smůle má tento týden dovolenou,takže znovu to budu zkoušet příští pondělí Laughing .
Zítra jdu k obvodní lékařce a budu doufat,že mi napíše doporučení,protože mě vůbec nezná,kvůli přestěhování jsem si změnila lékaře!
Už jsem se také objednala k psychološce jdu k ní příští týden,ale nevím o co přesně ji mám požádat,aby mi napsala?
A co mě ještě čeká...?
Gastro a...?
Děkuji za odpovědi jsem za to vděčná Wink .
Romana Kilbergerova

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2011 10:16 am    Předmět: Citovat

Holky moc děkuji hned vyzkouším jsem totiž závislá na cukru Laughing Věrko upřesni mi prosím v kolik mám být na nádraží Laughing Laughing Laughing

Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml.
Evikp

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2011 10:22 am    Předmět: Citovat

Dobrý dopoledne v kurníčku. Tak to vypadá, že už by tu mohlo být jaro... Wink

31let, 2 mrňousci (2 a 4,5 roku),milující manžel a dva pražský krysaříci
7.6.10 bandáž v Iscare, doplněno 4ml
Terča

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2011 10:29 am    Předmět: Citovat

Irisko, na tohle zahradnictví už jsem narazila. Mají tam spoustu krásných kytiček.
Já bych do Stevia šla taky, už jsem to říkala Boss, když byla za mnou v nemce.
Já kafe nesladím už leta, ale do čaje jsem si poslední dobou zvykla dávat med, ať už lesní nebo domácí bezinkový.
Romi, ještě k tomu pitnýmu režimu. U bandu nebyl problém vypít celou skleničku na ex, pokud jsem neměla své dávící dny, to nešel ani lok. Pravidelně jsem pila před jídlem. Dala jsem bez problémů přes tři litry za den.
Teď po opce douškuju celý den. Samozřejmě mimo časové úseky 15-30 před a po jídlem.
Vzhledem k tomu, že spím minimálně, dám za den 2 litry /za cca 17 hodin/. Dnes už zas starším od půl páté Rolling Eyes .

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Terča

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2011 10:30 am    Předmět: Citovat

Dobré dopoledne Embarassed Embarassed Embarassed ...vlezu do slepičárny a ani nepozdravím.

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Beruska81

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2011 10:31 am    Předmět: Citovat

Lucinko já jsem se taky právě dneska odhodlala zavolat dr. Foltysovi a normálně mi to zvedla nejspíš sestřička a objednala mě na 16.5.. Říkala, že mají pořád narváno tak mě tam šupla mezi nějaké pacientky.
K obvodní taky musím zajít a doufám, že mi to doporučení dá. K psycholožce jsem se teda zatím neobjednala, myslím si tedy, že až pak co řekne dr. Foltys. Nebo můžu ty vyšetření podstupovat už teď?
verca

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2011 10:43 am    Předmět: Citovat

Lucinko první krok je na světě, hurááá Wink

Eviku no už by bylo na čase s tím jarem !! Smile

Romanko no přijeď co nejdřív, pojedeme ještě k nám, pak teprve do TU, co Ty na to, jako svazák?? Wink Jinak počítám, že do Tu vyrazíme kolem 9,30h ... Wink

Teri to se teda styď, ani nepozdravit v kurníčku Laughing

Beruško na vyšetření potřebuješ žádanky nejspíše Rolling Eyes

A jdu udělat ty fotečky Razz

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2011 10:47 am    Předmět: Citovat

Tak jsem dočetla, dalo mi to ale zabrat... Rolling Eyes

K pitnýmu režimu ani k zákuskům se raději podrobněji vyjadřovat nebudu, s obojím mám problém.. Embarassed

Boss - díky moc za tipy a za odkaz. Jak jsi psala o zácpě, tak tu už mám OK, od ledna už nechodím 1x za 8dní, ale 1x (někdy i 2x) denně.
Tu Yuccu bych si koupila, ale píšou tam, že snižuje tlak. No já ho měla posledně 90/55, tak nevím, zda by právě Yucca byla pro mě vhodná.
A k té tinktuře z Ostropestřce - píší, že se užívá 1kapka na 1kg hmotnosti (rozdělit do 2-3denních dávek). To bych si denně měla dát 118 kapek? A když celá lahvička má 50ml, nebude to třeba půlka lahvičky? To by totiž šíleně lezlo do peněz Shocked Rolling Eyes

Lucinko - já být tebou, tak počkám s psychologem až podle toho, co ti řekne dr.Foltys. To on ti musí dát žádanku k psychologovi se vším, co k tomu je potřeba. Takže není to o tom, co ty máš po psycholožce žádat, aby ti napsala.. psychol.vyšetření před operací tohoto typu má titž svoje pravidla!!! A někdo tam stráví i 3hodiny, jako já! Rolling Eyes
kamilio

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2011 10:52 am    Předmět: Citovat

ahojky holky jé a vlastě možná i kluci , no prostě všichni...
zelenoočko, co jsi proboha dělala u psych. 3 hodiny?????

35 let, dvě dítka a hodný muž, 18.4. první pohovor OB klinika, 29.4. až 25.5.kolečko a pak plikace...
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2011 10:55 am    Předmět: Citovat

Kamilio.. odpovídlala na kupu otázek psycholožky, vyplňovala několik stran dotazníku (nevím už přesně, ale asi tak 250 otázek), kreslila obrázky (strom, postavy,..) .. šlo to pomalu. Rolling Eyes
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 211, 212, 213 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: