Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 168, 169, 170 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Jana Dembkovská
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: pá únor 25, 2011 8:25 pm Předmět: |
|
|
Holky, díky za podporu .
Marti, mužskýmu jsem napsala, aby Paralen koupil, ale při nakupování ho chytilo cosi nepříjemného a ani nedonakoupil a mazal domů ...
Bossí, piju výluhy z bylin o sto šest  _________________
band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petíí
|
Zaslal: pá únor 25, 2011 9:17 pm Předmět: |
|
|
Jani Dem....... moc ti přeji , aby jsi byla spokojená .... ja měla sezení šest a učinek to mělo na zeštíhlení..to je fakt..ale mé peněženky....a byla jsem šileně zklamaná......a jak kukám na váhu.... máme ji podobnou, tak docela pochybuju, že to u tebe bude jinak , ale mc bych ti to přála.Taky musím dodat, že mě až tam bylo řečeno, že je to vice méně jen na korekci a ne hubnutí v určitých partií, že kdybych tam přišla osobně, rozumluví mě to..jako nevhodné při mé váze. tím mě chtěla asi slušně naznačit..že tohle je fajn pro hubené , které se chtěji zbavit malinkatého špíčku někde na těle.... odcházela jsem a chtělo se mě brečet.Tak pak dej vědět jak jsi dopadla...docela mě to zajímá.... Držím palečky at to aspoň tobě je k něčemu. _________________
35let.20.10 start při 120kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sibyla
|
Zaslal: pá únor 25, 2011 9:59 pm Předmět: |
|
|
Já mám stejnou zkušenost. dostala jsem jako vánoční dárek a výsledek žádný  _________________
TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček
http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Evikp
|
Zaslal: pá únor 25, 2011 10:00 pm Předmět: |
|
|
Ahoj děvčátku, čtu ale nestíhám psát... nějak nestíhám vůbec nic.
qwys Teda Ty seš drak... To já opět stojím jak péro... ale já se tam do té půlky května dohrabu. Sejří mě to, ale ať dělám co dělám, tak jsem prostě na jednom místě.
Všem přeji hezký víkend _________________
31let, 2 mrňousci (2 a 4,5 roku),milující manžel a dva pražský krysaříci
7.6.10 bandáž v Iscare, doplněno 4ml |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MickaPt
|
Zaslal: pá únor 25, 2011 10:45 pm Předmět: |
|
|
hezký večer hubňulky _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: pá únor 25, 2011 11:00 pm Předmět: |
|
|
Micko tak nevím, proč zdravíš jen ty vyvolené...hubňulky...a kdopak pozdraví nás, tučnice?
Qwys bojim, bojim , nedala by sis koblížek? Či řízeček? Bramborový salátek s majonézkou? Litr oleje či kilo bůčku?  _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MickaPt
|
Zaslal: so únor 26, 2011 12:28 am Předmět: |
|
|
bossice ahojky..opravuji ...zdravím všechny příznivce a příznivkyně...tohoto fora... aby to nebylo jen rodové..... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MickaPt
|
Zaslal: so únor 26, 2011 12:30 am Předmět: |
|
|
bossice kde máš metřík a pokec k tomu? _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: so únor 26, 2011 12:35 am Předmět: |
|
|
Micko vzteky jsem ho vymázla...přibrala jsem totiž 2 kg díky polehávání skrze bolesti páteře a teď se rozmýšlím, jestli tam mám zase hodit místo berušky smrťáka v rakvičce ...nebylo by to poprvé . _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: so únor 26, 2011 8:14 am Předmět: |
|
|
Dobré ránko v kurníčku....
bosss sem vlezu a musím se tlemit - samozřejmě Tobě, komu jinému Ale nééé kvůli těm 2 kilům, o tom jsme si psaly už včera na ICQ - kvůli tomu, jak se vždycky naštveš
Jinak řízečky a bramborový salátek u nás bude, Ti dovezu, chceš??
No jooo, dneska má bobulína pod dozorem ty děti, doufám, že je nebude učit nemravnostem, jak nás tady na foru....
Dělám česnekovou pomazánku na odpoledne, kdo chce pusinku??????  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: so únor 26, 2011 9:12 am Předmět: |
|
|
Dobré ránko..všem na srazu ve Zlíně posílám velký pozdrav,a je mi líto že nemám možnost tam být taky,no prostě se perfektně bavte
Bossí:je mi líto že Ti to teď stojí (a že to šuplo nahoru),je to pech,a ta rakvička no to je mazec,musíš být hodně naštvatá,chtěla bych Ti nějak pomoc,ale nevím jak,no mě samotné to teď stojí tak nemám co mluvit,ale jen chci říct že na Tebe myslím a doufám že se nezlobíš Tak dle možností krásný den Ti přeji a přeji aby se ty kilča rychle ztratila.
Verčo česnekovou jsem měla k snídani,takže tě plně cítím až doma mňamky chichi,pěkný den i Tobě,dneska pomalinku uklidim a pujdem ven,hlásily že bude krásně a zatim to teda tak nevypadá tak jen na chvilinku vyvenčit,,,  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MickaPt
|
Zaslal: so únor 26, 2011 9:24 am Předmět: |
|
|
dobré ráno a hezkou sluníčkovou sobotu....
bossice vidím,že metřík je zpět....neboj...ta dvě kila půjdou za chvíli pryč i s dalšími....váha občas pozlobí....
Iriska ahoj...jak to stojí tak to stojí....prý když to stojí...je to dobré...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: so únor 26, 2011 9:34 am Předmět: |
|
|
Micka Pt: no tak věřim že někdy když to stojí tak je to dobré chichi,ale já klidně budu ráda až se to pohne chichi,no lepší než když to jde nahoru že,no chybí mi 600g do dalšího kilča ale fakt to jde zatraceně pomalu,tak idu ven protáhnoutr faldy chichi..měj se pěkně  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jana Dembkovská
|
Zaslal: so únor 26, 2011 9:56 am Předmět: JANA |
|
|
Petí a Sybil to víte,že se pochlubím.Já doufám,že se jim tam nevypařím a nebudu chrastit kostičkama.To víte,že taky nečekám skoro nic ale zkusím,když to mám doma tak to přec nevyhodím,néé.Jsem přece český člověk.Já to chci na bříško to mi nemizí potvora jedna.Ramena už mám jak obraný uzenáč ale břicho se drží zuby nehty.Musím upravit metřík o 1kg dolů ale jde to už ztuha.Tak se všichni mějte moc fajn a já se zase ozvu jestli se tam teda nevypařím!Ahóóój Jana  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w0KZgFK/]
[ 14.9.2010 TUBU Ostrava-Vítkovice Doc.Holéczy
/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|