Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 155, 156, 157 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
verca
|
Zaslal: út únor 22, 2011 10:20 pm Předmět: |
|
|
jo táákkk, no to je potom jinááá  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: út únor 22, 2011 10:26 pm Předmět: |
|
|
Jasně Bobul.. necháme to druhým, já už toho plánování mám taky někdy dosti. Teď musím udělat pozvánky na sraz se ZŠ a v létě mě pak čeká mega plánování na slezinu se střední školou, který bude v září - ve čtvrťáku k nám přešly děcka z jiné školy, takže nás ve finále byly tři třídy, takže celkem přes 90 + ještě k tomu pozvat nějaké učitele, pokud ještě žijou... ..no to bude na dlouhý lokte... ale aspoň není nuda.
A jak píše Věrča - když na té akcičce něco takovýho neprodávají, tak to neznamená, že TY by jsi nemohla nějakou tu lahvinku vypít.. Do hader se toho vleze..
Jdu spát, ženy.. mějte se tu krásně.. dobrou!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: st únor 23, 2011 2:45 am Předmět: |
|
|
Evi, už jsem doma nestihla reagovat na ty infuze. Odeslal mě na ně rehabilitační lékař. Když jsme o nich mluvili úplně poprvé, vypadalo to na to, že půjdu lehnout do nemocnice. Na podzim mě vzala krční dva dny před dovolenou, po cestě z domova na Šumavu jsme jeli přes Prahu, kde jsme na Bulovce strávili snad 2,5 hodiny . Po návratu mě hned Mudr poslal na infuze, jela jsem tam ještě ten den. Vozil mě můj chlap, vzala jsem si v práci další dovču, páč člověk prostě po infuzích měl být v klidu. Aplikoval mi je chirurg vedle v městě, asi je to o smlouvě s pojišťovnou. Za jednu infuzi jsem platila 50 Kč. Fakt mi to pomohlo. Záda s artritidou jsou prostě další z nikdy nekončících bitev . _________________
band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
STELA
|
Zaslal: st únor 23, 2011 6:16 am Předmět: |
|
|
No se srazem v Brně či okolí počítám jak se rozjaří,když Zlín mi nevyjde....
bobulko,to já si na mládí nehraju,já jsem mladá osoba uvězněná v starém tělě a bude to čím dál horší....
Pěkný ráno!!! _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wPHb2zR/]
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: st únor 23, 2011 7:18 am Předmět: |
|
|
Stelinko no ,ale já si myslím že jste tu všeci pěkní a basta,od dušičky po tělíčko,jinak přeji všem krásný den
Zelenoočko:tak to je teda síla zařizovat sraz,nejspíš nebude žádná švanda,všechny posehnat a vše zařídit smekám jsi dobrá,a smekám i těm co to taky někdy zařizovali...fakt šikulky...
Bobul:jistě to zvládneš .držim pěstičky,ale celý den to bude fakt náročné
tak se drž
Ještě jsem chtěla,kemusi cosi ,ale chichi hlavička po ránu nemyslí,tak prostě jen hezké ránko,ikdyž právě vedu dcerku do školky,kukám z okna a tam-8,a nasněženo mmm tak nevim chichi,,,  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OCTAVIE.k
|
Zaslal: st únor 23, 2011 8:15 am Předmět: |
|
|
Dobré ráno všem
Vznáším dotaz? byla jsem včera na přeměření převážení. Bylo mi řečeno,že mám velmi málo svaloviny. Tak to je mi jasné-§bude se cvičit A pak mi řekli,že mám v sobě hodně vody....To je dobře nebo špatne? A jestli je to špatně,tak co s tím??? Děvčátka poraďte mi, prosím  _________________ TUBU 31.8.2010, MUDr. Foltys, Ostrava
4 děti (14,11,2x2) + úžasný manžel
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petíí
|
Zaslal: st únor 23, 2011 8:21 am Předmět: |
|
|
Dobré ránko v kurníku
Irisko ..sluníčko...... Ty nemáš chuť docupitat do Zlína? byla bych moc ráda... jsi tak plná krasné energie..... co ty na to? _________________
35let.20.10 start při 120kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Flower
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenule82
Založen: 19.7.2009 Příspěvky: 69 Bydliště: jižní morava Břeclav
|
Zaslal: st únor 23, 2011 8:33 am Předmět: |
|
|
Holky všem přeji hezké slunečné ráno z Moravy  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w6IDxxJ/]
[/url]
14 kg před opkou
nejvyšší váha 126kg červen2010
opka plikace 16.2.2011 břeclav Dr.Čierny |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: st únor 23, 2011 8:42 am Předmět: |
|
|
Zdravím po ránu.. zase zima až praští, brrrr...
Terinko, děkuju moc za info. No já jsem teda zvědavá, co se mnou budou dělat a jaký budou závěry. Já zatím jen vím, že mě bolí tamto a toto mám bloklý a tamto zas povyskočený.. ale potřebuju nějakou jasnou a přesnou diagnozu na papíře od odborníka, proč to tak je a co dělám špatně... aby se to pak mohlo účelně řešit. Uvidím.. ale jestliže ty infuse pomáhají a pokud by se mi o nich zmínil někdo, půjdu do toho... děkuju moc.
Irisko - já jsem tím organizátorem byla zvolena hned na prvním srazu, kdy nás dávalo dohromady asi 6lidí a byl v tom šílenej chaoz a došla nás jen půlka. Ale abych pravdu řekla, moc mě to netěší, protože je s tím opravdu hodně práce a málokdo to ocení... ale pak jsem ráda, když se to vyvede a vše je OK. A hlavně jsem ráda, že je to pak za mnou
Octavie - mě řekla dr.při měření, že mám v sobě minimálně o 10l víc vody než bych měla mít - tudíž jsem zavodněná a to je špatně! Málo piju. I ty to tak asi máš, málo tekutin a špatně se odvodňuješ. Musíš zvýšit pitnej režim, o hodně.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: st únor 23, 2011 8:48 am Předmět: |
|
|
dobré ráno holky, já sem zpátky z ranního výletování, a sem zmrzlá jak psí lejn. ja už chci jaro!!!!!!!
jdu si udělat kafíčkoa snídani, a pak počtu
Dneska musim obarvit vlasy... tak snad bude mimišo spinkat, ať mám to to čas. _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petíí
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Annax
|
Zaslal: st únor 23, 2011 9:23 am Předmět: |
|
|
Dobré ráno vespolek!
Zelenoočko
Ráda Ti pomůžu s organizací srazu, baví mě to.
Pro bolavá záda v okolí Brna vřele doporučuji zlaté ruce mé kamarádky Jany, řeší všechny bolesti z celostního hlediska a dělá přímo zázraky www.dotekprozdravi.cz _________________
44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: st únor 23, 2011 9:23 am Předmět: |
|
|
ohodnoceno 5 * ..pěknej článek.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenule82
Založen: 19.7.2009 Příspěvky: 69 Bydliště: jižní morava Břeclav
|
Zaslal: st únor 23, 2011 9:26 am Předmět: |
|
|
Petíí
taky ohodnoceno 5 je to pěkné _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w6IDxxJ/]
[/url]
14 kg před opkou
nejvyšší váha 126kg červen2010
opka plikace 16.2.2011 břeclav Dr.Čierny |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|