Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 148, 149, 150 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
bossice

PříspěvekZaslal: po únor 21, 2011 11:30 pm    Předmět: Citovat

Lolinko zdravím! Jak se pořád máš?...no ale neumrzla jsi nám, to je dobře Cool .

...se picnu, už jsi se zase vytratila! Evil or Very Mad

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
bestickova

PříspěvekZaslal: út únor 22, 2011 6:27 am    Předmět: Citovat

Ahojky devcatka!Neni v mych silach vam podekovat vsem jednotlive,tak to cinim aspon takhle..Dekujeme za podporu,pranicka a i za SZ.Jsem tady z mobilu,takze vas urco nezvladnu docist,nakafraly jste toho pozehnane Smile,nicmene jsme zatim jeste v porodnici,mala ma zloutenku a ja se po cisari taky jeste necitim ve forme..Nicmene,az dorazim domu,pridam na rajce nejake fotecky co dela denne pysny tatinek,diky bohu jsou uz zase povoleny navstevy Smile,tak se opatrujte..Mona

[/url]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
suelin2

PříspěvekZaslal: út únor 22, 2011 8:17 am    Předmět: Citovat

Moni zdravím Tebe i Elišku,at jste holky brzo v pořádku a můžete být doma Exclamation Exclamation Exclamation Neboj žloutenka bude den ode dne lepší,Ty se holka drž a nabírej síly Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
suelin2

PříspěvekZaslal: út únor 22, 2011 8:22 am    Předmět: Citovat

A samožřejmně Všem dobré ráno,zdravím všechny,nevím jesli vás komplete budu muset dočtu ale pokusím se.U mně nic nového,snad jen to že hledat jinou společnost s internetem,soused u kterého máme 5nájemníků IP,to chce rušit,no super že nám to řekl včšera a končí k 1.3. ach jo
Lady

PříspěvekZaslal: út únor 22, 2011 8:23 am    Předmět: Citovat

Moni taky gratuluji a určitě ta bolest stojí za ten uzlíček co máš vedle sebe, takže hodně zdraví pro obě krásné holky a brzy šup šup domů Laughing

Tubulizace 17.2.09 Valašké Meziříčí
před opkou -3kg
42let Manžel a jorkšírka Lucinka
verca

PříspěvekZaslal: út únor 22, 2011 8:50 am    Předmět: Citovat

Dobré dopolko ve slepičárně...

Moni Best odpočívej, dokud můžeš, nabírej síly, budeš je potřebovat Wink Jsem ráda, že jsi písla sama, je to známka toho, že se cítíš už o něco lépe, gratuluji ještě jednou !! Wink

sue a co Ty kočko, co bříško, je to stále lepší a lepší ??
A to nejde, že když to soused zruší, že si to převedete někdo z vás na sebe?? Rolling Eyes Podle mě to řešení je... ale zas až tomu nerozumím Rolling Eyes

A co kdo vaříte?? My vymyslely s bobulí obídek už večer - jen bobulína je ještě asi v masně Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Budou roštěnky s rýží Razz

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
zakletá

PříspěvekZaslal: út únor 22, 2011 9:00 am    Předmět: Citovat

Moní jojo po císaři je ten stav na prd, ale hodně rychle se to zlepšuje.... tak se drž, vydrž, a těšte se domů, a tobě at je hlavne brzy lépe, a lépe!!!!

sem svůj stav po CS proklínala, bylo to strašný, pro mě. Twisted Evil Twisted Evil

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
zakletá

PříspěvekZaslal: út únor 22, 2011 9:03 am    Předmět: Citovat

verco
já dneska nevařím nic, je tu od včera rizoto... to si pořád chlop stěžuje že nemá vaříno (kecá) a dyž je vaříno, nacpe se nejradši pomazánkou a teplým chlebem, bych ho přizabila, a kdo bude jíst zase ten kotel teho rizota, tak to nefim Laughing Laughing Laughing
ale prej to sní, to on zas nemá problém Rolling Eyes Laughing

za chvíli pojedu s mimišem na očkování, a sem teda zvědavá kolik nám váží mrňous Smile))

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
Meggy

PříspěvekZaslal: út únor 22, 2011 9:20 am    Předmět: Citovat

Verca,Sibylka,Petíí
Díky za gratulku k metříku,joooo jsem spokojená jde to fajn,ale vy jste taky jako dráhy a o Verče ani nemluvim.Hlavní je že to funguje.
Petíí
Psala jsem ti sms a nevim co se stalo,asi jsi jí nečetla či co,často na vás vzpomínám,ale na srazíku se snad všichni sejdeme jako hubený holky,už se těšim.
bestičkova
Dodatečně taky velká gratulace k holčičce,budte obě zdravé a veselé Razz Razz

2v1-TUBU +sterilizace-10.11.2010 Turnov
40let,2 děti,1hubenej manžel a velká chut bejt taky hubená
bobule

PříspěvekZaslal: út únor 22, 2011 9:28 am    Předmět: Citovat

Dobré ráno uživatelky ...

meggy
taky se přidávám ke gratulantům ... Wink

verčo
ty taky musíš všechno vyžvanit Laughing Laughing jo už jsem od řezníka doma a jdu vařit ty roštěnky .... nám s rýží a mladýmu ještě nevím s čím ... on kombinaci tohodle jídla nesnáší ... údajně zafixované ze školky a školy ... uho omáčka s rýží ... a můžu to mít 1000 lepší tak to do huby nedá ... musí to mít s jinou přílohou Confused

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Mona

PříspěvekZaslal: út únor 22, 2011 9:49 am    Předmět: Citovat

Idea

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 5:05 pm, celkově upraveno 1 krát.
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: út únor 22, 2011 9:50 am    Předmět: Citovat

Ahojky, zdravím....dneska je opět krásně, leč mrazivo...ale tak třeba na chvíli pomrznou ti bacilové Rolling Eyes
Dneska se tu vaří roštěnky, jo? Díky za tip - zítra budou u nás. Wink My máme pstruhy s bylinkama a bramb., tak se moc těším, ryby můžu Embarassed Laughing

Bobulko, já se přece jen asi objednám do toho Brna, jsem tam 3x týdně, tak to budu mít po cestě.. a že je to trochu dražší? No co nadělám... ale kdyby to mělo pomoct, bylo by to super. Loni+letos se na mě nalepilo tolik nemocí, že to snad ani není možný...už mě to unavuje a jsem permanentně naštvaná kvůli tomu všemu! Jednodušší by bylo vyjmenovat, co nemám... Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Alenko - ano, opět nechodím! A tentokrát se mě to zhoršilo o 100%. I když jsem si myslela, že to už nejde. Confused Dr.mi nasadila pilule na odblok.+od bolesti a povalím na RTG a taky na neurologii... Rolling Eyes snad se konečně najde příčina a řešení.. už toho mám fakt po krk!

Mono - díky, taky tě zdravím Moničko.. máš se?

Jinak samozř.zdravím i všechny ostatní... těm, kterým se blíží operace, těm to závidím.. já si ještě 2měsíce počkám.. ale kdo si počká...
Těm, kteří jsou po operaci a kila jim mizí, těm přeju, ať dosáhnou svého vytouženého cíle..
Pěkný den.. dnes tu budu, tak se třeba ještě zapojím do diskuze - bude-li k čemu.. Laughing
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: út únor 22, 2011 9:52 am    Předmět: Citovat

Blahopřeju tetičko Moničko... krásný miminko.. áááách. Wink Wink

Zdá se mě to, nebo teď kolem všichni jen a jen rodí?!? Laughing Njn, úplněk..
jane-jane

PříspěvekZaslal: út únor 22, 2011 9:55 am    Předmět: Citovat

Zdravím celej kurníček.....
nemám sílu číst, bacil Cecil ze mne vysává cecku sílu. Tak vás alespoň cecky zdravím a až bude lépěji tak se ozvu. Papapapapapapapa z Krakonošova Wink

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
Anna Rychtrová

PříspěvekZaslal: út únor 22, 2011 9:55 am    Předmět: Citovat

Ahoj holky
Nestiham Vas absol.docist tak jen co jsem stihla Smile
Miminka jsou naaaaaaaaaaaadherny-milackove Smile Smile Smile
Jirine-rozdil na fotkach je krasnej teda-gratuluji Smile Wink
Nam dnes privezli plast.okna tak je pridelavaji.Pecu jim babovku a asi jim udelam polevku at se trosku zahrejou Smile Smile Smile Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 148, 149, 150 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: