Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 819, 820, 821 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
sapientia

PříspěvekZaslal: út červenec 12, 2011 2:01 pm    Předmět: Citovat

ahojky...tak jsem sem nakoukla po dlouhý době a dočítat by bylo za trest...chtěla jsem se zeptat na něco ohledně stravování,ale dočetla jsem se že bylo smazáno...Sad takže smůla....

22let, mám 18-ti měsíšního syna, 8.6 plikace na ob klinice,
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
sapientia

PříspěvekZaslal: út červenec 12, 2011 2:02 pm    Předmět: Citovat

ahojky...tak jsem sem nakoukla po dlouhý době a dočítat by bylo za trest...chtěla jsem se zeptat na něco ohledně stravování,ale dočetla jsem se že bylo smazáno...Sad takže smůla....

sapientia

PříspěvekZaslal: út červenec 12, 2011 2:06 pm    Předmět: Citovat

ahojky...dlouho jsem se tu neukázala a koukam že dočítat vás by bylo za trest...Smile chtěla jsem se zeptat na něco ohledně stravování a koukam že sekce byla smazána..takže smůla...Sad

jane-jane

PříspěvekZaslal: út červenec 12, 2011 2:41 pm    Předmět: Citovat

Lucinko melounková....jejda mane.... tak to je teda prekerka:-( A vysvětlilas sestřičce svou situaci s hlídáním? Rolling Eyes

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
verca

PříspěvekZaslal: út červenec 12, 2011 3:01 pm    Předmět: Citovat

sapi ano, bylo smazáno, na mojí žádost, protože někteří jedinci měli problém s tím, že jsem založila nové příspěvky bez souhlasu všech !! Takže proto bylo smazáno téma, které jsem zde založila právě já.... Rolling Eyes

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
LF

PříspěvekZaslal: út červenec 12, 2011 3:14 pm    Předmět: Citovat

Lucinka: Nevěš hlavu Lucie. Už jsi to přečkala takovou dobu, tak už těch pár dnů doklepeš. Neboj pár krát se vyspíš a bude to Wink

24.3.2011 TUBU. FN Ostrava - MUDr. Foltys

Beruska81

PříspěvekZaslal: út červenec 12, 2011 3:18 pm    Předmět: Citovat

Ahojte
Lucinko nekecej, mě nikdo nevolal, takže s tím zítra normálně počítám, já mám zítra nástup a operaci ve čtvtek.
No a ty jdeš teda zítra do nemky si lehnout nebo kdy?
To jsem z toho paf, já už mám všechny věci nachystané, psychicky připravená, tak doufám, že se nic nezmění... Sad
verca

PříspěvekZaslal: út červenec 12, 2011 3:41 pm    Předmět: Citovat

Lucinko udělej to, co jsem Ti psala v SMS a uvidíš Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
bossice

PříspěvekZaslal: út červenec 12, 2011 4:01 pm    Předmět: Citovat

Janko100 vítám Tě, já jsem bandážnice, takže Tvá krevní skupina. Nevím, kde jsi byla na opce, neznám Tvou váhu...můžeš se nám trochu představit?
V Turnově doporučují po bandu 1 měsíc tekutou a 1 měsíc kašovitou. Pak teprve najíždět na tuhou stravu. To je prý optimální. Předejde se případným komplikacím a taky by se mělo rychleji hubnout.
Pokud jsi zhubla 8 kg za 2 měsíce, tak to je přesně ta správná rychlost, kterou Ti schválí každý dietolog. Je to úměrná zátěž pro tělo, které se musí s novou situací vyrovnat. Při takovémhle úbytku si tu svou chemickou továrnu tak nerozhodíš a neměla bys tedy mít velké problémy, jako když dáš rázem dolů 20. Myslím tím prudké snížení krevního tlaku, motání, únavu...

Pokud stojíš po "najetí" na tužší stravu, je to téměř pravidlo a stačí jen vydržet, aby se hubnutí dál rozjelo. Nezoufej, netrap se tím a stůj ruku v ruce s Bobulí a jinými, kteří jsou na tom stejně. Na typu provedené operace zas až tak moc nezáleží. (myslím to "stání")

Mattonko tak jsem se přesvědčila, že čas, kdy odešlu příspěvek souhlasí s údajem v záhlaví...a že se příspěvky načítají právě pomaleji tam, kde jich stojí víc v řadě, to jest právě zde v kavárně. Takže souhlas, je to vlastně logický...a Ty jsi vůbec nespala? Mně šlo o to, kdy zachytíš, že se ten můj příspěvek objevil oficiálně.

Holky co jdete na opku, tak hodně štěstí! Wink

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
janka100

PříspěvekZaslal: út červenec 12, 2011 4:24 pm    Předmět: Citovat

Díky za uvítání. Byla jsem v Iscare a tam doporučují týden tekutou, měsíc kašovitou a pak už tuhou. Já teda kašovitou po pár dnech ukončila a začla tuhou, akorát jsem pořádně kousala (takový mixér v puse) Razz Jinak na opku jsem šla s váhou 98kg při výšce 162cm, teď mám 90,4kg (výška furt stejná, i když bych ráda ještě vyrostla). Jo a jsem z Prahy.
Mattoni

PříspěvekZaslal: út červenec 12, 2011 4:25 pm    Předmět: Citovat

bossice
no já tady jsem poslední dny často, taky i v noci, když nemůžu spát ale teď probírá rychleji i načítání kavárny, nejdeéle stála těch 24h z neděle na pondělí tuším...
v receptáři nebo pokrocích to jde, někdy s malinkým zpožděním... ale jede to to je hlavní Wink

14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života Very Happy
mattoni/mattoni-33
bobule

PříspěvekZaslal: út červenec 12, 2011 5:01 pm    Předmět: Citovat

Lucieeee
héééj to nasejří to ti věřím ... ale třeba ti ty předoperační udělají přímo na klinice, když to není tvoje vina, že se opka posunula Wink

sapientko
co si potřebovala vědět?

Janko
já myslím, že hubneš krásně ... každej jsme jinej a každej hubne jinak ... já to mám jak na houpačce ... hubnu, pak se to zastaví, pak to leze nahoru a pak je to dole+něco málo navrch ... prostě na budku Wink

verčo
nj holt budeš muset před komisi aby ti to schválila Laughing Laughing

Jo a jinak vysílám

prosím o rady jak vyzrát na zácpu ... už jsem dvakrát rodila sedací soustavou a umírám vždy vysílením Rolling Eyes všechny babské rady ke mě .... nechci nic návykového ... potřebuju jen něco co mi v mé situaci a stavu pomůže se vysrandit "normálně" Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Mattoni

PříspěvekZaslal: út červenec 12, 2011 5:14 pm    Předmět: Citovat

bobulko
v lékárně SENNY LIST ale nechoď po něm na návštěvy nebo po nákupech Laughing Wink prostě blízko domova a toalety, fakt ti pomůže....

14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života Very Happy
mattoni/mattoni-33
Annax

PříspěvekZaslal: út červenec 12, 2011 5:16 pm    Předmět: Citovat

Bobule
V tomto ohledu také zažívám situace, které jsem nikdy nezažila Shocked Shocked Shocked
Lactulosa je nenávyková, dávkování nevím.
Glycerínový čípek pomůže, jenom když z toho nemáš beton.
Párkrát mi v nouzi nejvyšší pomohl Guttallax - ale jenom 10 kapek.
Senna je dost návyková, tu mám strach vyzkoušet.
Protože jsem byla zvyklá jíst hodně zeleniny, které teď do sebe tolik nedostanu, vymyslela jsem si zlepšovák, který se asi nebude všem úplně líbit. Několikrát do týdne si dám půl hodiny před jídlem porci zeleniny, to pak nemám s vyprázdněním žádné problémy Wink

Před chvílí jsem se vrátila z pokecu se Scallou. Musím říct, že to je nádherná, chytrá, milá a pozitivní ženská, bylo to skvělé odpoledne, díky Scallo, bylo mi potěšením! Laughing Laughing Laughing

Lucinko
Držím palce, ať Tě vezmou co nejrychleji! Ty k sobě ty problémy nějak přitahuješ!

AlenkoM
Teď jsem zkoukla Tvoje fotky a nemám slov! Smekám před Tebou, jsi ohromná kočka a stejně jako Alenka 1 z Bratislavy, kterou taky moc obdivuju, můžeš být vzorem pro všechny, kteří by si mysleli, že už jsou na to staří, v tomhle věku to už je jedno, to už nemá cenu, vono to stejně nepude, blablabla. Úžasné!

44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav
bobule

PříspěvekZaslal: út červenec 12, 2011 5:45 pm    Předmět: Citovat

Annax
jo holka a ty voči mám taky takto vyvalený Shocked Laughing Laughing Laughing

Verčo
hele proč si vlastně odstranila tu sekci s radama po opce ... jak jíst atd. ... páč pokud mě paměť neklame, tak to četl PAN DOKTOR ČIERNY A BYL SPOKOJENÝ ... TAK PROČ????

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 819, 820, 821 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: