Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 795, 796, 797 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Anna Rychtrová

PříspěvekZaslal: pá červenec 01, 2011 6:04 pm    Předmět: Citovat

Ahoj vsem Smile
Vcera jsem psala a nejak to zlobilo Confused Rolling Eyes
Tak jsem konecne upravila metrik Wink Wink U nas je porad osklivo,doufam ze se to zlepsi uz kvuli detem Wink Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
katuli

PříspěvekZaslal: pá červenec 01, 2011 7:06 pm    Předmět: Citovat

Scalla
no vidíš, není endoš jako endoš...ten můj mi opku přímo doporučil a dal mi kontakt na doktora. Na druhou stranu - zase mi teď pro změnu brzdí kolečko Very Happy

37let, 158cm, Dr Foltys, snad ještě v tomto životě TUBU!!!!!!!!,( brzdí mě kolečko)
gemini

PříspěvekZaslal: pá červenec 01, 2011 7:13 pm    Předmět: Citovat

Ahoj všem,
tak se po delší době hlásím že žiju.
Váha se sice trochu pomaleji sune dolů, ale sune a to je hlavní. Mám pocit, že jsem pořád nespokojená. Nejdřív jsem jásala, že jsem "docent" a teď už se nemůžu dočekat váhy pod 90.
No zítra ráno odlétám na dovolenou, tak si věřím, že to tam sundám Very Happy

Zatím se tu opatrujte, pěkně si tu povídejte a hlavně všichni hubněte. Exclamation

10.5.2011 plikace OB
55 let,nejvyšší váha 110, nejnižší 58
verca

PříspěvekZaslal: pá červenec 01, 2011 7:30 pm    Předmět: Citovat

Zdravím.... stále jen letecky..... Wink

a kdyby někoho zajímalo, co jsem dělala dnes, tak přesně toto Arrow Razz ...... ..... to je ale žranice, to vám teda povím.... Embarassed Razz Laughing Laughing Laughing

Mějte se tu krásně na tom blbnoucím foru..... zase letím - péct koláčky..... Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
bobule

PříspěvekZaslal: pá červenec 01, 2011 8:44 pm    Předmět: Citovat

věrušooooooooo
tak za tyhle fotky by tě měli zavřít ty čůůůůů****ooooo!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Laughing Laughing Laughing Laughing

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Mattoni

PříspěvekZaslal: pá červenec 01, 2011 9:31 pm    Předmět: Citovat

verca
teda, to je ale podpora pro ty, co jsou na tekuté a kašovité stravě... Laughing Laughing Laughing Laughing

Jinak jsem dnes zabalila manželovi věci a poslala jsem ho odpočívat hezky na chatu, takže jsem sama doma, huráááá Laughing to je tady najednou klidu Laughing

Chystám se hledat nějakou posilovnu, do které bych začala chodit a nechala tam nějaké ty kilečka. Něco jsem zaslechla o Expresce, ta je jen pro ženy, tak se na ní podívám.
Napadl mě ale i bazén, ale pak jsem si to rychle rozmyslela, když mě napadlo, že tam budu v plavkách Embarassed na to si ještě netroufnu, nechci strašit lidi Rolling Eyes Laughing

Chodíte některá tady někam v Praze?

14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života Very Happy
mattoni/mattoni-33
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
drobek

PříspěvekZaslal: pá červenec 01, 2011 9:47 pm    Předmět: Citovat

Scalla ,že si děláš srandu?? Shocked
Já od dubna lítám po doktorech a myslela,že tak na podzim půjdu
Rendy

PříspěvekZaslal: pá červenec 01, 2011 10:37 pm    Předmět: Citovat

No koukám,že tu mám jmenovkyni a to Rendy taky se takto jmenují. Laughing

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Rendy

PříspěvekZaslal: pá červenec 01, 2011 10:37 pm    Předmět: Citovat

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Rendy

PříspěvekZaslal: pá červenec 01, 2011 10:38 pm    Předmět: Citovat

Rendy

PříspěvekZaslal: pá červenec 01, 2011 10:39 pm    Předmět: Re: Jane Citovat

rendykrc napsal:
Ahoj Jane,děkuji za pozvání a přijedu moc mě to potěšilo a už se těším pa Rendy Razz
no né taky se jmenují Rendy Laughing

Rendy

PříspěvekZaslal: pá červenec 01, 2011 10:39 pm    Předmět: Re: Jane Citovat

rendykrc napsal:
Ahoj Jane,děkuji za pozvání a přijedu moc mě to potěšilo a už se těším pa Rendy Razz
no né taky se jmenují Rendy Laughing

Rendy

PříspěvekZaslal: pá červenec 01, 2011 10:41 pm    Předmět: Citovat

náko to blbne Evil or Very Mad

Rendy

PříspěvekZaslal: pá červenec 01, 2011 10:43 pm    Předmět: Citovat

je to náký divný a blbne to Evil or Very Mad

bossice

PříspěvekZaslal: so červenec 02, 2011 2:14 am    Předmět: Citovat

All...Vlada zítra ráno frčí domů, dnes se mi zdála mnohem hezčí, než před opkou...a to by, prosím, měla být přece zdrcena po protrpěné bolesti.

AlenoM...zdravím a myslím na Tebe. Až budeš mít chvilku, ozvi se mi na ICQ, ráda bych s Tebou ještě něco probrala. Jinak jsem se dnes sblížila s paní u okna, s Vendy. Je fajn. Začátkem týdne byla, chuděra, vyděšená, tak se nám zdála nepřístupná. Je to jinak. Nakonec jsem zjistila, že se s ní hezky povídá a je milá.
K holkám přibyla včera paní na Tvou postel - na bandáž a dnes podstoupila tubu. Trochu si přehodnotila situaci, jak se postupně seznamovala s pro a proti. Na vedlejším pokoji ještě ke všemu leží 2 holčiny - oběma se otočil port, tak musely pod narkózu na srovnání, té jedné u toho zrovna spravili kýlu. Takže dnes jsem tam měla 4 dušičky a zítra budu mít ještě 3. Škoda, že musím poletovat mezi 2-ma pokoji, taky by je sestřičky mohly sešoupnout k sobě, že? Pozdravuje Tě Renatka, ptala se, jak jsi dojela a jsi-li fit po cestě. Jo a představ si, že jsem se dnes nějak zapomněla u holek, že jsem odcházela po 10. večerní a Vlada byla čilá jak rybka, vůbec nezachrápla!

A jestli se chce někdo zasmát, tak sem házím svůj dnešní kravský zážitek. Ne, není to překlep ani nadsázka. Je fakty "kravský". Takhle navečer sednu do auta, sjedu pár metrů, abych auto otočila a jela směr nemocnice. Ha! Nejdřív nasedám do auta a kde nic, tu nic, otočím auto a vyvalím bulvy...uprostřed silnice si to vykračujou 2 krávy. No jedno velké tele a ta druhá buď větší jalovice, nebo snad matka toho telete? Nezbylo mi, než se jim vyhnout na původní místo, kde jsem parkovala. Myslím si, proboha, co teď? Vypnula jsem motor a ty děvenky kraví ztratily obavy a přistoupily k autu, jen jsem čekala, kdy mi začnou olizovat přední sklo...říkám si, že vystoupím a zkusím je uklidnit a udržet na místě, než přivolám pomoc...jenže otevřu dveře a tele začalo jančit a vyhazovat, kráva na mě pokyvovala hlavou (zřejmě se mě ptala ..."holka, kam jedeš?...), tak jsem zbaběle zabouchla a telefonem vzburcovala manžu, ať zavolá policii...za chvíli se kravky daly na pochod středem silnice směrem dolů...v tom mi došlo, že tam je křižovatka, tudíž policajti nebudou tušit, kudy se dámy vydaly dál. Tak jsem to zas otočila a pomalu za nima jela, když jsem zjistila, kterou cestou si to špacírujou dál (byly evidentně šťastné), volala jsem znovu...pak jsem za nima jela, jednak proto, že jsem se v těch serpentýnách neměla kde otočit a druhak proto, abych trochu brzdila ty auta, co pojedou za mnou, protože těžko někdo bude očekávat, že hned za zatáčkou (a že jich tam je a ještě z kopce) na ně čeká takový překvapení. Navíc v určitých místech "střet" mohl znamenat pád z vysokého srázu do Jizery...když jsem kravky "předala" policii, teprve jsem jela do nemocnice za holkama. Věřím, že policajti už si s těmito podivnými účastníky silniční dopravy náležitě poradili.
No a to pro dnešek stačí, ne? Mně teda joo o.

Mattonko...včera jsme teda byly 3 spící panny...já, Ty a i AlenkaM Laughing . Jen Ty jsi ale musela přemáhat tělíčko a motat se mezi stoly. To si zaslouží uznání.

Věrčo buď té lásky a dobroty a házej nám sem, laskavě!!!, fotky dietních zeleninových salátů a maximálně uzených rybek. Bych Tě nejradši zakousla, však počkej za 3 týdny, možná se do Tebe "pustím" jako do tý uzený flákoty. Potvoro! Jedna! Taková!
Evil or Very Mad

Rendy čauky, blbne to, blbne, už delší dobu a kdo ví, jak dlouho to ještě blbnouti bude. Díky tomu ovšem stačím každý večer dočíst těch pár stránek kavárny Laughing . Takže já jsem to celkem uvítala Shocked .

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 795, 796, 797 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: