Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 793, 794, 795 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Scalla

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2011 10:09 am    Předmět: Citovat

Tak jsem to pěkně po dávkách naservírovala manželovi, takže už to má všechno na talíři a včera si nechal vysvětlit možnosti bariatrické chirurgie, aniž by se jen pokusil zvrátit mé odhodlání! Tak tomu říkám úspěch! Na zítřek se těším na MUDr. Čierného a jsem zvědavá, jestli bude mít nad hlavou svatozář.
alecram tak ať je to příjemný záhul Wink

42 let, 1.7. konzultace MUDr. Čierny - SUPER! Teď kolečko: 19.7. plicní, 25.7. gastro, 28.7. a 4.8. psycholog, 12.8. interna
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
alena1

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2011 10:25 am    Předmět: Citovat

Zdravím vospolok

a gratulujem k úbytkom, ste skvelí Laughing Laughing Laughing

Konečne sa aj ja môžem pochváliť nejakým úbytkom, za čo ďakujem Romane K. a Mone, keď ma presvedčili, že treba ísť na doplnenie inému lekárovi. Tak som 10.6. išla do Bystrice, nechcel ma síce doplniť pod RTG, že to je zbytočné, doplnil 3 ml a ja konečne cítim, že mám band Shocked a že nemôžem zožrat všetko, čo nezožere mňa. Confused Embarassed Znova som sa skamarátila s váhou, keď sa na mňa usmialo číslo 85 a svitla aj nádej, že tá moja opička doskáče pod poslednú palmičku. Laughing Laughing
Veľa odhodených kilečiek Vám všetkým prajem a váhaví načakajte na zázrak, tie sa nedejú, treba si nechať pomôcť.

Krásny deň prajem

P.S. Viem, že to sem nepatrí, ale v pokrokoch sa to nedá odoslať, tak skúšam tu
jane-jane

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2011 10:49 am    Předmět: Citovat

Bobré ránko z Krakonošova vinšuje zmrzlá sojka Jane Laughing

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
alecram36

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2011 11:23 am    Předmět: Citovat

Scalla děkuji ,ale moc pozitivně to nevidím,mo nebyli rádi když jsem tam poslala neschopenku!!! Sad Tak jsem zvědavá jak mi to dají vyžrat!! Sad Shocked Exclamation Question A tobě gratulace k tomu rozhodnutí, nebudeš litovat,já jsem na 200% spokojená už jsem tam měla být dávno!!! Tak svatozář jsem neviděla,ale je fakt dobrej doktor,aspoň já byla spokojena!!

[/url]

Marcela
18.5.2011 plikace Břeclav MuDr.Čierny
Scalla

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2011 2:58 pm    Předmět: Citovat

Tak jsem prošla první zkouškou odhodlání! Měli jste vidět, jak se tvářil můj endokrinolog, když jsem před ním pronesla slovo BARIATRIE. Vypadalo to, že se přeslechl a slyšel něco jako ZOOFILIE, teda aspoň ten výraz tomu napovídal. No, pak se ukázalo, že slyšel dobře, páč se vyjadřoval dosti fundovaně, avšak opovržlivě. No tak to mám za sebou a už se skoro těším na další bitvu! Twisted Evil

alecram tak se jim nediv, když musí platit 3 týdny Rolling Eyes ale pak už je to jedno. Teď budou určitě rádi, že Tě mají zpátky Wink

42 let, 1.7. konzultace MUDr. Čierny - SUPER! Teď kolečko: 19.7. plicní, 25.7. gastro, 28.7. a 4.8. psycholog, 12.8. interna
Anna Rychtrová

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2011 4:01 pm    Předmět: Citovat

Ahoj vsichni Smile
Tak Vas vsechny zdravim ve vetrne visce u nas Rolling Eyes Rolling Eyes Je tu jak na Vydrholci Sad
Zitra upravim metrik ale tento mesic nic moc teda............ Crying or Very sad Confused Confused Wink No snad pristi bude lepcejsi-uvidime Smile
Romana Kilbergerova

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2011 4:19 pm    Předmět: Citovat

Alena 1 tak blahoželám k odhodlaní a k dalšímu úspěchu Wink

Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml.
rendykrc

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2011 5:56 pm    Předmět: Jane Citovat

Ahoj Jane,děkuji za pozvání a přijedu moc mě to potěšilo a už se těším pa Rendy Razz
rendykrc

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2011 5:56 pm    Předmět: Jane Citovat

Ahoj Jane,děkuji za pozvání a přijedu moc mě to potěšilo a už se těším pa Rendy Razz
Anazuz

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2011 5:58 pm    Předmět: Citovat

Ahoj lidičky, přicházím vás pozdravit po delší odmlce Smile daří se mi celkem fajnově, sice už neshazuji, ale také nepřibírám a to je důležité. Pokud tu nebudete psát romány na několik obrazovek, ráda bych zase za vámi docházela, protože vím, že kolektiv je kolektiv.
Takže hezké prázdniny a pokud budete mít nějaké dotazy stran mé profese, máte mě zase tu!!!!!!!!!!!!!! Cool

Metřík vytvořen v únoru 10*4.6.10 bandáž Turnov*1.11. sklouznutí bandu-reponace a vše nanovo*doplnění 01/11 3,5ml a 03/11 3ml
BARUSKA77

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2011 6:35 pm    Předmět: prozba Citovat

Ahoj všem.Jsem tu nova a tak moc prosím někoho kdo by mi poradil co mám udělat abych i já podstoupila bandáš žalůdku.Moc díky Very Happy Very Happy
bobule

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2011 7:04 pm    Předmět: Citovat

rendykrc
ahoooj a vítám tě mezi námi ... konečně si našla to správný forum ....
jak jsem odjížděla domů ještě jsem se za váma všema šla rozloučit a po sestřičkách jakoby se slehla zem ...
ale juknu tam na vás jak pojedu na kontrolu "čarodějko" Wink Laughing Laughing Laughing Laughing

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
bossice

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2011 8:55 pm    Předmět: Citovat

All ... tak jsem na pětistofffku zavedla za Vladou - Mattonku, Aničku Pokornou (od Valerie ze Slovače), zrovna přišla i na pravidelnou obhlídku Rendykrc...vedle Vlady napravo leží paní s pochroumanou abdo a nalevo dnes přilehla na Alenčinu postel paní na zítřejí band...ale mám pocit, že bude nejspíš na Hrubáčkovi žadonit o tubu...takže sešlost veliká. V čekárně získána 1 dušička na forum mnou a 1 Mattonkou. Setkání s kámoškou Inkou, kterou, kačenu jednu, nemůžu dokopat k tomu, aby se k nám připojila.

Anazuz...tak kartičku mi nahoře už dali do pořádku, takže teď zas budu chodit k Tobě, budu potřebovat další osazovače střevní mikroflóry, k těm ATB na borrelku. Tak mi zkus něco kvalitního připravit a Ď předem. No holka, nabízela jsi tu pomoc, tak jsem ji zrovinka využila. Kdybys vymyslela ještě něco na podporu mého zdrchaného organismu, tak mě pak budeš inspirovat, ju? Podej čertu prst a drapne celou ruku. A máš to! Wink

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
edrah

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2011 9:54 pm    Předmět: Citovat

Dobrý večer, děvenky moje drahé. Už jsem tu stráááášně dlouho nebyla, ale tento měsíc nebyl čas mým přítelem. Dodělala jsem zkoušky na mé Alma Mater a postoupila do druhého ročníku a konec školního roku ve školství taky není zrovna procházka růžovou zahradou. Ale teď už jsou prázdniny, takže paráda Laughing Laughing Laughing Zdravím všechny nováčky a moc jim gratuluji k jejich rozhodnutí a hlavně držím palce, abyste vytrvali, protože to vážně stojí za to. A samozřejmě zdravím všechny již ostřílené spolubojovnice a gratuluji k odhozeným kilečkům a vám, co to až tak moc nejde, jako tenhle měsíc mně: holky, nezoufejme a pojďme se do toho zase opřít, ať jsme krásné Cool Cool Cool

[/url][url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQMHnM5/]

[/url]
bossice

PříspěvekZaslal: čt červen 30, 2011 10:10 pm    Předmět: Citovat

Alena1...zdravím a gratuluju, seš už skoro na konci metříku!

Edrah...tak jsi to zvládla, hezké prázdniny a doufám, že nejpozději se uvidíme v září, věřím, že nás přijedeš pozdravit do Krakonošova...máš to kousek! (No víš, holka, já se opírám pořád, ale ta zeď nějak nechce ustoupit a palici si rozmlátit nechci!)

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 793, 794, 795 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: