Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 793, 794, 795 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Scalla
|
Zaslal: čt červen 30, 2011 10:09 am Předmět: |
|
|
Tak jsem to pěkně po dávkách naservírovala manželovi, takže už to má všechno na talíři a včera si nechal vysvětlit možnosti bariatrické chirurgie, aniž by se jen pokusil zvrátit mé odhodlání! Tak tomu říkám úspěch! Na zítřek se těším na MUDr. Čierného a jsem zvědavá, jestli bude mít nad hlavou svatozář.
alecram tak ať je to příjemný záhul  _________________
42 let, 1.7. konzultace MUDr. Čierny - SUPER! Teď kolečko: 19.7. plicní, 25.7. gastro, 28.7. a 4.8. psycholog, 12.8. interna |
|
Návrat nahoru |
|
 |
alena1
|
Zaslal: čt červen 30, 2011 10:25 am Předmět: |
|
|
Zdravím vospolok
a gratulujem k úbytkom, ste skvelí
Konečne sa aj ja môžem pochváliť nejakým úbytkom, za čo ďakujem Romane K. a Mone, keď ma presvedčili, že treba ísť na doplnenie inému lekárovi. Tak som 10.6. išla do Bystrice, nechcel ma síce doplniť pod RTG, že to je zbytočné, doplnil 3 ml a ja konečne cítim, že mám band a že nemôžem zožrat všetko, čo nezožere mňa. Znova som sa skamarátila s váhou, keď sa na mňa usmialo číslo 85 a svitla aj nádej, že tá moja opička doskáče pod poslednú palmičku.
Veľa odhodených kilečiek Vám všetkým prajem a váhaví načakajte na zázrak, tie sa nedejú, treba si nechať pomôcť.
Krásny deň prajem
P.S. Viem, že to sem nepatrí, ale v pokrokoch sa to nedá odoslať, tak skúšam tu _________________ Band 10.5.2010 BA - SK, 53 rokov, manžel, ktorého darujem aj do zlých rúk alebo vymením za jazvečíka + doplatím
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jane-jane
|
Zaslal: čt červen 30, 2011 10:49 am Předmět: |
|
|
Bobré ránko z Krakonošova vinšuje zmrzlá sojka Jane  _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
alecram36
Založen: 1.3.2011 Příspěvky: 43 Bydliště: Habrovany . okr.Vyškov
|
Zaslal: čt červen 30, 2011 11:23 am Předmět: |
|
|
Scalla děkuji ,ale moc pozitivně to nevidím,mo nebyli rádi když jsem tam poslala neschopenku!!! Tak jsem zvědavá jak mi to dají vyžrat!! A tobě gratulace k tomu rozhodnutí, nebudeš litovat,já jsem na 200% spokojená už jsem tam měla být dávno!!! Tak svatozář jsem neviděla,ale je fakt dobrej doktor,aspoň já byla spokojena!! _________________ url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wEDVxsd/]
[/url]
Marcela
18.5.2011 plikace Břeclav MuDr.Čierny |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Scalla
|
Zaslal: čt červen 30, 2011 2:58 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem prošla první zkouškou odhodlání! Měli jste vidět, jak se tvářil můj endokrinolog, když jsem před ním pronesla slovo BARIATRIE. Vypadalo to, že se přeslechl a slyšel něco jako ZOOFILIE, teda aspoň ten výraz tomu napovídal. No, pak se ukázalo, že slyšel dobře, páč se vyjadřoval dosti fundovaně, avšak opovržlivě. No tak to mám za sebou a už se skoro těším na další bitvu!
alecram tak se jim nediv, když musí platit 3 týdny ale pak už je to jedno. Teď budou určitě rádi, že Tě mají zpátky  _________________
42 let, 1.7. konzultace MUDr. Čierny - SUPER! Teď kolečko: 19.7. plicní, 25.7. gastro, 28.7. a 4.8. psycholog, 12.8. interna |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anna Rychtrová
Založen: 16.10.2010 Příspěvky: 131 Bydliště: okr.Mladá Boleslav
|
Zaslal: čt červen 30, 2011 4:01 pm Předmět: |
|
|
Ahoj vsichni
Tak Vas vsechny zdravim ve vetrne visce u nas Je tu jak na Vydrholci
Zitra upravim metrik ale tento mesic nic moc teda............ No snad pristi bude lepcejsi-uvidime  _________________
36let 2 krasni kluci, super a hubeny manzel.
23.11. Tubu v Turnove |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana Kilbergerova
|
Zaslal: čt červen 30, 2011 4:19 pm Předmět: |
|
|
Alena 1 tak blahoželám k odhodlaní a k dalšímu úspěchu  _________________
Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rendykrc
|
Zaslal: čt červen 30, 2011 5:56 pm Předmět: Jane |
|
|
Ahoj Jane,děkuji za pozvání a přijedu moc mě to potěšilo a už se těším pa Rendy  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rendykrc
|
Zaslal: čt červen 30, 2011 5:56 pm Předmět: Jane |
|
|
Ahoj Jane,děkuji za pozvání a přijedu moc mě to potěšilo a už se těším pa Rendy  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anazuz
|
Zaslal: čt červen 30, 2011 5:58 pm Předmět: |
|
|
Ahoj lidičky, přicházím vás pozdravit po delší odmlce daří se mi celkem fajnově, sice už neshazuji, ale také nepřibírám a to je důležité. Pokud tu nebudete psát romány na několik obrazovek, ráda bych zase za vámi docházela, protože vím, že kolektiv je kolektiv.
Takže hezké prázdniny a pokud budete mít nějaké dotazy stran mé profese, máte mě zase tu!!!!!!!!!!!!!!  _________________
Metřík vytvořen v únoru 10*4.6.10 bandáž Turnov*1.11. sklouznutí bandu-reponace a vše nanovo*doplnění 01/11 3,5ml a 03/11 3ml |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BARUSKA77
|
Zaslal: čt červen 30, 2011 6:35 pm Předmět: prozba |
|
|
Ahoj všem.Jsem tu nova a tak moc prosím někoho kdo by mi poradil co mám udělat abych i já podstoupila bandáš žalůdku.Moc díky  _________________ Chci zhubnout. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: čt červen 30, 2011 7:04 pm Předmět: |
|
|
rendykrc
ahoooj a vítám tě mezi námi ... konečně si našla to správný forum ....
jak jsem odjížděla domů ještě jsem se za váma všema šla rozloučit a po sestřičkách jakoby se slehla zem ...
ale juknu tam na vás jak pojedu na kontrolu "čarodějko"  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: čt červen 30, 2011 8:55 pm Předmět: |
|
|
All ... tak jsem na pětistofffku zavedla za Vladou - Mattonku, Aničku Pokornou (od Valerie ze Slovače), zrovna přišla i na pravidelnou obhlídku Rendykrc...vedle Vlady napravo leží paní s pochroumanou abdo a nalevo dnes přilehla na Alenčinu postel paní na zítřejí band...ale mám pocit, že bude nejspíš na Hrubáčkovi žadonit o tubu...takže sešlost veliká. V čekárně získána 1 dušička na forum mnou a 1 Mattonkou. Setkání s kámoškou Inkou, kterou, kačenu jednu, nemůžu dokopat k tomu, aby se k nám připojila.
Anazuz...tak kartičku mi nahoře už dali do pořádku, takže teď zas budu chodit k Tobě, budu potřebovat další osazovače střevní mikroflóry, k těm ATB na borrelku. Tak mi zkus něco kvalitního připravit a Ď předem. No holka, nabízela jsi tu pomoc, tak jsem ji zrovinka využila. Kdybys vymyslela ještě něco na podporu mého zdrchaného organismu, tak mě pak budeš inspirovat, ju? Podej čertu prst a drapne celou ruku. A máš to!  _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
edrah
|
Zaslal: čt červen 30, 2011 9:54 pm Předmět: |
|
|
Dobrý večer, děvenky moje drahé. Už jsem tu stráááášně dlouho nebyla, ale tento měsíc nebyl čas mým přítelem. Dodělala jsem zkoušky na mé Alma Mater a postoupila do druhého ročníku a konec školního roku ve školství taky není zrovna procházka růžovou zahradou. Ale teď už jsou prázdniny, takže paráda Zdravím všechny nováčky a moc jim gratuluji k jejich rozhodnutí a hlavně držím palce, abyste vytrvali, protože to vážně stojí za to. A samozřejmě zdravím všechny již ostřílené spolubojovnice a gratuluji k odhozeným kilečkům a vám, co to až tak moc nejde, jako tenhle měsíc mně: holky, nezoufejme a pojďme se do toho zase opřít, ať jsme krásné  _________________ Bandáž 17,12,2010 Báječný Hrubáček, nemocnice Turnov
[/url][url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQMHnM5/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: čt červen 30, 2011 10:10 pm Předmět: |
|
|
Alena1...zdravím a gratuluju, seš už skoro na konci metříku!
Edrah...tak jsi to zvládla, hezké prázdniny a doufám, že nejpozději se uvidíme v září, věřím, že nás přijedeš pozdravit do Krakonošova...máš to kousek! (No víš, holka, já se opírám pořád, ale ta zeď nějak nechce ustoupit a palici si rozmlátit nechci!) _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|