Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 787, 788, 789 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Beruska81

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 4:32 pm    Předmět: Citovat

Ahojte spolubojovníci Smile
Lubinko držím palce ať je to jen nějaká prkotina, ale znám to moc dobře, taky mám pětiletého syna a když mu něco je tak jsem úplně na prášky.

Lucinko myslím, že je tam i jiné dny jako sestřička v jiných ambulancích, ale nevím kdy. To jsem ti ale moc nepomohla, že?
Lucinka

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 4:36 pm    Předmět: Citovat

Už to tu právě někdo dříve psal,které ještě dny tam ta sestřička je?
Docela jsem zmatená,protože jsem myslela,že předoperační vyšetření se skládá z krve,RTG plic a EKG a dnes jsem zjistila,že po přečtení co je třeba za vyšetření mě sestřička z kariologie objednala na Echo,jaký je vlastně mezi tím rozdíl?

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Beruska81

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 4:44 pm    Předmět: Citovat

Tak to já ti vůbec neporadím, už se ti to blíží, máš to za pár Very Happy
Já tam jedu příští pondělí snad už pro termín, tak uvidím na kdy mě objedná.
Dneska jsem byla u doktora na vstupní prohlídce kvůli brigády a potěšil mě, že mám krásný tlak a dobré ekg, tak aspoň něco, protože pak jsem byla na pracák zanést dohodu a mám jí od pátku no a oni mě chtěli vyřadit z evidence, že to musím přinést hnedka ten den. No byla jsem docela nasraná, tak jsem volala na poštu, kde mám pracovat a oni mi udělají smlouvu novou s dnešním datem. Tak aspoň tak.
Lucinka

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 4:50 pm    Předmět: Citovat

Beruško,tak ti budu držet palce k termínku a brigádě Laughing Wink Laughing Laughing Laughing Laughing .

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
zakletá

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 7:17 pm    Předmět: Citovat

Scallo
koukla jsem na tvé fotky a musím tedy napsat, že vyapdáš mladší než uvádíš v podpisu a jsi šmrncovní baba Wink

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
Malacia

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 8:10 pm    Předmět: Ahoj Citovat

Hezký večer všem,
Ráda by jsem se zeptala, zda po operaci, kdy je omezen přísun ovoce a zeleniny nezačnou vypadávat vlasy.
A také jsem chtěla poprosit o heslo na rajče.... děkuji

21.5.2010 začátek redukční diety 5000 kj - 15 kg dole
12.9. plánovaná operace
ALENA

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 8:12 pm    Předmět: Citovat

bossice no my měli káblíky v lištách a stejně to urval a rozkousal, něco sežral, jsem myslela, že mně jebne Shocked Evil or Very Mad Rolling Eyes moje uši žužlá porád, chutnají mu i moje nohy, hlavně prsty Laughing Laughing

qwys buvolí kůže mám taky a kousací hračky a plyšáky, ale on musí pořád něco ničit Shocked když odcházím z domu, tak všechno poodnáším i odpadkový koš, ten taky ožírá a pak ho vyklopí a hrabe se v těch odpadcích Rolling Eyes do toho se počůrá, prostě paráda Shocked Rolling Eyes ale kakáme již jen venku, tak aspoň nějakej pokrok Wink
dnes mi zapojovali znovu internet a ten chlap nechtěl věřit, že to udělalo štěně, ale říkal, že je krásnej, že vypadá jak plyšovej Wink Laughing

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
katuli

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 8:19 pm    Předmět: Citovat

dobrý večer všem!!!!
tak jsem dnes byla na prvním pohovoru o dr. Foltyse, a mám rozporuplné pocity. ne z něj, ani mě nic neodradilo od opky, ale jsem tak nasr..á, že se mi nepodařilo přemluvit doktora aby mi dal žádanky na kolečko ještě před kozultací. vím, že jste některé říkaly, že je to dob ré už mít připravené, ale bez žádanky mě jaksi nikdo nevyšetří Sad tudíž jsem dnes lítala po doktorech jako nudle v bandasce. a výsledek je takovýto: 30.6. gastro, 21.7. psycholog, a ten zbytek mi má udělat endokronolog..ano ten, co mi dopředu žádné žádanky nedal. a jelikož má od středy dovolenou, nezzbývá než doufat, že až se vrátí, tak mě veme mimo objednání a už mi udělá ta vyšetření, páč až budu mít termín, kdxy kam půjdu, mám volat zpět Foltysovi a domluvit druhou návštěvu. (mezi náma...nechápu, proč už mě dnes endokrinolog neobjednal k sobě, když mě nechal už objednat na gastro Sad( ) pozitovní je, že opku mi udělaj i když nemám BMI 40 a výš, a že nemusím mít spito a RTG polic znova, jelikož jsem to absolvovala asi před třemi týdny jako kontrolu.
oš... asi tak

37let, 158cm, Dr Foltys, snad ještě v tomto životě TUBU!!!!!!!!,( brzdí mě kolečko)
Scalla

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 8:45 pm    Předmět: Citovat

Zakletá, dík za poklonu, já si tak teda zrovna moc nepřipadám Smile Zvlášť v té společnosti na plantáži Cool

42 let, 1.7. konzultace MUDr. Čierny - SUPER! Teď kolečko: 19.7. plicní, 25.7. gastro, 28.7. a 4.8. psycholog, 12.8. interna
Terča

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2011 9:04 pm    Předmět: Citovat

Vlado, budu na Tebe zítra moc myslet !!!! I mě čeká náročný den Rolling Eyes ...

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
bossice

PříspěvekZaslal: út červen 28, 2011 1:55 am    Předmět: Citovat

All...už jsem delší dobu nenapsala hlášení z pětistofffky, takže Vlada v neustálém smíchu, až dostane zítra ještě k tomu před opkou náladovku...jsem ráda, že u toho nebudu Laughing .
AlenaM ...ještě ji prudí poslední kabelka, ale tu ji buď zítra dobrovolně odeberou nebo jim ji vnutí násilím, každopádně doufám, že už bude spokojená na 100%. Viděla jsem již vymodelovaný pupíček a celkově jí to pak doktor udělal DOBŘE.

Obě holky Vás pozdravují. Ještě jsem si vzpomněla, jak jsem se nasmála, když jsem v sobotu potkala Alenku na chodbě a první, co mě napadlo...snad ta holka nejde z nákupu...nesla si totiž ty 3 kabelky v igelitové tašce Laughing .

Terčo...Ty jsi sestoupila o schůdek níž s váhou Wink .

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Lucinka

PříspěvekZaslal: út červen 28, 2011 4:35 am    Předmět: Citovat

Dobré a krásné ranko přeji Laughing Wink Laughing Laughing Laughing Laughing .

Lucinka

PříspěvekZaslal: út červen 28, 2011 4:37 am    Předmět: Citovat

S doktory,hlavně obvoďíáky je potíž,ale moc nechápu,proč jsi byla naštvaná a proto nepožádala o všechny žádanky MUDr.Foltyse Shocked Laughing ?

MickaPt

PříspěvekZaslal: út červen 28, 2011 5:25 am    Předmět: Citovat

dobré ráno a hezký sluníčkový den...
katuli, Lucinka je to na prd , když takhle se musí oběhat kolečko, já jsem to měla všechno na Iscare pod jednou střechou....ve dvou termínech...

PříspěvekZaslal: út červen 28, 2011 5:30 am    Předmět: Citovat

KRÁSNÝ SLUNÍČKOVÍ DEN VŠEM Surprised Laughing Laughing

[/url]

Marcela
18.5.2011 plikace Břeclav MuDr.Čierny
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 787, 788, 789 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: