Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 779, 780, 781 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mattoni

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2011 7:11 am    Předmět: Citovat

Dobré, nedělní ráno přeji

MickaPt
děkuji ještě musím zapracovat, ještě nejsem moc spokojená... ale změna tam je viditelná, a to jsem ráda...

14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života Very Happy
mattoni/mattoni-33
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
verca

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2011 7:55 am    Předmět: Citovat

Dobré ránko všem... Wink

teda jak pro koho dobré.... Rolling Eyes Embarassed pro mě je třeba krušné !! Embarassed Embarassed Embarassed

včera v cca 16-17h si tu čtu, že si jde martička k nám na hřiště - na fotbal.... no tak my se teda jdeme s tatou také projít - samozřejmě skončíme na fotbalu....ale to nevadí, popili jsme (já ještě nealko), pokecali, na zábavu, která tam pak byla jsme už nešli..... a v cca 19,30 šli domů...jenže tam jsme nedošli... Embarassed zasekli jsme se v druhé hospodě, blíže k našemu domovu....kde hrála také muzika....no a tam to začalo.... Rolling Eyes ... no popisovat tu nic raději nebudu, ale domů jsme s tatou přitáhli v 04:48 !! Rolling Eyes ....původně hráli do půlnoci - ale to nám nestačilo, tak z toho nakonec byly 3 hodiny Laughing Laughing Laughing jenže to nám také nestačilo... Embarassed ...tak jsme v ty 3h ráno šli grilovat !! Shocked Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing my s tatou utekli ještě včas - myslím, že zbytek tam ještě ted je.... Laughing Laughing Laughing tata ještě chrní, já nevím, jak budu dnes fungovat - a to se má grilovat dnes u nás - ale už na oběd !! Rolling Eyes To budou galeje.... Rolling Eyes že já blbec nešla domů, když šla martička...pak bych nemusela dnes trpět.... Rolling Eyes ani ted nemůžu jet na nákup bo mám v sobě nemálo chlastu - kdybyste jen věděli, co já vše vychlastila, ale kupodivu mi po tom nic nebylo - jsme to asi vše vytančili, či co...no ale chlastali jsme až do samého konce, takže je to jasné...nikam nemůžu Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink

Naposledy upravil verca dne ne červen 26, 2011 8:15 am, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jane-jane

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2011 7:58 am    Předmět: Citovat

Ahojky cecky sojky, hezkou neděli vám vinšuju a

vojtíškové k novému žití a shozeným prvním 10 kilům gratuluju Exclamation

vercoooooooo
.....ty prasoooooooooooox Laughing Laughing Laughing , hele ty spěješ na protialkoholní Laughing Laughing Laughing

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
Terča

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2011 8:00 am    Předmět: Citovat

Dobré ráno, všem Smile Exclamation

Věruše, Laughing Laughing Laughing , já sice jsem pár měsíců lihuprostá, ale tyhle stavy si moooc dobře pamatuju Twisted Evil , navíc se většinou musela přepravit vlakmo z Kutnohorska směr Praha... Rolling Eyes, moje místo bývalo u wc na chodbičce-pro jistotu, kdyby něco... Cool

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
verca

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2011 8:13 am    Předmět: Citovat

JJ kdepak, mám výdrž Laughing Laughing Laughing

Terinko říkám - na to, co jsem všechno vychlastila, mi nic není...ale spát jen 3 hodiny... to bude den.... Rolling Eyes

a to něco bylo.... 3 vinné střiky, 1 zelená Laughing, 2 lemon staropramen, 3 frisca......a dál nevím, možná nic, možná ještě něco... Laughing Laughing Laughing

Ale jako počkejte, až uvidíte fotky z toho grilování, to se posmějete "" nám byla zima, takže zimní bundy, vaťáky, deky to jistili... to zas bude ostuda, bo to prý dotyční daj na FB Embarassed Shocked Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing

Jsem právě poslala synátora nakoupit... takže se možná i najíme.... teda myslím, že bude i ta slíbená bramboračka s houbami v kotlíku..... Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
bobule

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2011 8:30 am    Předmět: Citovat

Pohodové, ale upršené ránko hlásí moraváááááá

verčo
Shocked Shocked tak tohle je bez komentáře Surprised Surprised Laughing Laughing Laughing Laughing

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
verca

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2011 8:31 am    Předmět: Citovat

bobul vím o tom Embarassed podrobnosti nikomu nesděluj Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Lucinka

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2011 8:36 am    Předmět: Citovat

Dobré a krásně slunečné ranko Všem přeji Laughing Wink Laughing Laughing Laughing Laughing.

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
bobule

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2011 8:36 am    Předmět: Citovat

Klikla jsem pár stránek zpět a je nad mé síly vše dočítat, takže ti co mají po operacích těm gratuluju a ti co je to teprve čeká těm přeji at jim čas rychle utíká ... Wink

MickaPt

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2011 8:38 am    Předmět: Citovat

příjemnou neděli všem přeji....
verčo ty jedeš....pařmenko... Very Happy
mattonni33 podobné pocity mám já.....taky nespokojená...i když úbytek je vidět....)))

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2011 8:40 am    Předmět: Citovat

Zdravim.

Mam dotaz. Vim, ze o tom tady nekde byla rec, ale v te zaplave prispevku to nemuzu najit...Muze mi nekdo nejak shrnout reseni problemu "Nechozeni na velkou" Very Happy

Nemam vubec zkusenost s projimadly v zivote jsem je nepotrebovala a taky proto jsem si nijak extra nesledovala, ale ted vim, ze nejaky problem mam Rolling Eyes Cili dotaz zni co mam brat a hlavne, kdy mam brat, abych se pak nekde venku neposr... Embarassed

bobulko

Presne vim jak to s tou silou myslis, ale nebo to je srovna samo Smile Hlavne zacni co nejdrive jist Smile
bobule

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2011 8:42 am    Předmět: Citovat

mygeila
dík za dotaz .... napadlo mě totéž, takže jsem zvědavá jaký nejučinější vysrávací prostředek nám holky doporučí Laughing Laughing Laughing

verca

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2011 8:42 am    Předmět: Citovat

Micko jen lehce Embarassed Laughing Laughing Laughing

Mygeilo joooo myslíš téma o hovně...těch je tu nespočet... Laughing Laughing Laughing ....udělej si k večeru čaj ze senny Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
jane-jane

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2011 8:43 am    Předmět: Citovat

verco...vojín kotaz má dotaz....jak chutná ten lemonovej staropramen Question Question Question

bobul....ty nejíš Question Exclamation

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
verca

PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2011 8:46 am    Předmět: Citovat

JJ už jsem to tu popisovala někdy v pátek... nevyhledávám ho, žádný zázrak to není, ale pít se to dá... nahořklé, nakyslé, já to srovnávám ke slabému fernetu citrusu (a ten nepiji) Laughing Laughing Laughing
Jinak je to spíše k osvěžení, než k uspokojení chuti na pivo Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo

Naposledy upravil verca dne ne červen 26, 2011 8:47 am, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 779, 780, 781 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: