Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 776, 777, 778 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
bestickova
|
Zaslal: pá červen 24, 2011 6:37 pm Předmět: |
|
|
Dado,máš recept v sz _________________
[/url]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucinka
|
Zaslal: pá červen 24, 2011 6:43 pm Předmět: |
|
|
Jdu na opku za necelé tři týdny a musím říct,že ikdyž já jsem také tady na fóru nuklidňovala lidičky,kteří měli strach,tak mě už nervy začínají docela pochodovat a mám i zaječí úmysly . _________________
35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana Kilbergerova
|
Zaslal: pá červen 24, 2011 6:46 pm Předmět: |
|
|
Zuzi to jsem přece vůbec nepsala že je na dvě věci jen najednou cítím velké omezení a nevím si s tím úplně rady a od toho máme našeho doktůrka aby radil přestaň dělat herečku a mazej do Turnova _________________
Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
katuli
|
Zaslal: pá červen 24, 2011 7:03 pm Předmět: |
|
|
Lucinka
opovaž se!!!! to přejde, neebooj ( ha, ha, už vidím za nějaký čas sebe). musíš se dívat dopředu..jaká z tebe bude čápr baba  _________________
37let, 158cm, Dr Foltys, snad ještě v tomto životě TUBU!!!!!!!!,( brzdí mě kolečko) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mattoni
|
Zaslal: pá červen 24, 2011 8:06 pm Předmět: |
|
|
Lucinka
ničeho se neboj... to zvládneš, vždyť tě čeká nový, štíhlejší, šťastnější život a to ty přece chceš....
víš, čeho jsem se bála já? toho, že se nedostanu na sál... že budu muset odjet a přesunou mi termín, nebo se na sál vezmou místo mě akutní případ a já se tam nedostanu... že pojedu z nemocnice zklamaná... a pořád tlustá...
... neboj, zvládneš to.... zvládli to ostatní, zvládneš taky a budeš ostatní taky příkladem... dokážeš to....  _________________
14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života
mattoni/mattoni-33 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dada73
|
Zaslal: pá červen 24, 2011 8:07 pm Předmět: |
|
|
[/b]annax moc děkuji
bestickova také moc děkuji a mimochodem dívala jsem na rajče a Eliška je nádherná, asi jí zamluvím Jindříškovi jako nevěstu _________________
-42 kg
37 let, 1 dítě - 3letý Jindříšek a 1 manžel podporující, 1.4.2010 Tubu UVN |
|
Návrat nahoru |
|
 |
babajogi
|
Zaslal: pá červen 24, 2011 8:07 pm Předmět: |
|
|
ahojky lidičky, tak mě čekají dva týdny u moře s mamkou..už ted z toho mám hrůzu..jak jí vysvětlit že mi to jídlo stačí a nepotřebuju 3 krajíce se s řízkama na večeři v autobuse..já z toho mám už ted hrůzu nepochopí, že mi to neprojde a ani to nechci a jak mě naštve tak si dvakrát kousnu a pozvracím ji a bude to...komu není rady...pořád dokola ach joooo _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wYUj7fc/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mattoni
|
Zaslal: pá červen 24, 2011 8:14 pm Předmět: |
|
|
babajogi
tak si změnila životní styl, jíš málo a častěji, tak jsem to říkala i já doma a mamka to pochopila, nic víc se mě neptala, sice přemýšlí, co se stalo, že najednou hubnu (neví o tubu) ale je ráda, že nejsem jak sud a že jsem se v jídle sklidnila a nejsem jak tazmánský čert u lednice
vždy jsem si říkala, že jsem plnoletá a je na mě, co budu nebo nebudu dělat (slušně) takže i operace a změna životního stylu bylo hlavně na mě...
nenech se rozhodit, nepřejídej se a užívej si dovolenou...  _________________
14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života
mattoni/mattoni-33 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vlada
|
Zaslal: pá červen 24, 2011 8:21 pm Předmět: |
|
|
A VLASY JSOU FUČ
LUCINKO NEBLBNI TO ZVLÁDNEŠ JÁ SE TAKY NEBOJÍM,NAPLÁNUJ SI HODNĚ PRÁCE ,SKOČ SI K HOLIČI PROSTĚ SI TY DNY ROZPLÁNUJ JAKO JÁ JÁ SE NESTÍHÁM BÁT
ELAMICHO NIC JSEM MU NA TO NEŘEKLA JE MALEJ TAK TOMU NEROZUMÍ,ALE 17-TI LETÁ DCERA SE DĚSNĚ TLEMILA _________________
28.6.11 TUBU v TURNOVĚ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vlada
|
Zaslal: pá červen 24, 2011 8:24 pm Předmět: |
|
|
A TOTO BYL MŮJ OBĚD VÝBORNEJ SE MI POVEDL A BYL POSLEDNÍ ALE TO MI NEVADÍ  _________________
28.6.11 TUBU v TURNOVĚ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: pá červen 24, 2011 8:28 pm Předmět: |
|
|
ty woe Vladiiii kde máš vlasyyyy?? ale musím říct, že Ti to sluší !!!!!!!!!!!!!
A koule dobráááá
Lucinko žádný strach, mysli už jen na to pozitivní - zkoukni fotky na rajčeti, zkoukni metříky, statistiku, mysli na to, jak budeš přebírat skříně, vyhazovat velké oblečení, kupovat menší a menší, posouvat metřík směr menší a menší čísílka atd atd.........prostě mysli na tu úúúžasnou změnu, která Tě čeká a nemine !!
Máš tu nás - podporu a věř, že budem s Tebou i na operačním sále  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana Kilbergerova
|
Zaslal: pá červen 24, 2011 8:31 pm Předmět: |
|
|
Vlada jj moc ti to sluší babizno  _________________
Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: pá červen 24, 2011 8:31 pm Předmět: |
|
|
All ... promočený bombardér hlásí, že Vojtíšková Marcelka všechny pozdravuje a má zaječí úmysly zítra zdrhnout domů...už si špacírovala po chodbách s úsměvem na rtu . Zruší svou původní registraci jako Vojtisková a přihlásí se nám jako? No hádejte? ...chachááá, taky nevím. A ani to nechci vědět. Přece to známe, kdo je zvědavý, bude brzo starý a tak to tentokráte držím na paměti.
AlenaM...štěstí, že ještě do rána nesmí vstát z postele, protože jinak je na tom tak skvěle, že by mě jistě už od odpoledne vyhlížela na vrátnici. Je pašák, je šťastná a spokojená. Pozdravuje všechny a kdo se chystáte na abdo, tak prý "bez obav, je to paráda".
Vlado takové holení ve vaně je odbyté za 2 minuty, neumím si představit, co "tam" v těch místech ještě jiného čaruješ, když si na to musíš "najít čas"...a byla ta krabička ve skříni opravdu hluboko a zapadlá dočista bez povšimnutí? A neprovokujte, vopice jedny! _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vlada
|
Zaslal: pá červen 24, 2011 8:35 pm Předmět: |
|
|
Věruško když změny tak se vším všudy jsem o pár dkg lehčí
popíjím si skleničku červeného na červený krvinky
lucinko taky jsem koukala na rajče koukni jak to tam všem sluší  _________________
28.6.11 TUBU v TURNOVĚ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: pá červen 24, 2011 8:37 pm Předmět: |
|
|
AlenkaM měla už úžasně spokojený hlas v 11,28h, kdy mi volala, že je už na pokoji ....ach ta závistttt jéé už aby byl říjen.....
Vladi já tu chlastím toho staropramena - lemona - žádná sláva teda, to Ti teda povím...  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|