Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 774, 775, 776 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
účetní Martina

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2011 9:14 am    Předmět: Citovat

jane-jane a verčo co bych neudělala pro sterilitu! Wink Tak se preventivně oholím, ale ještě se v mé nemocnici zeptám, jestli to tam požadují. Moc se mi do toho nechce, ale když musíš, tak musíš.... Crying or Very sad

BMI 40, výška 158 cm, 36 let, Ostrava
8.9.2011 TUBU, doc.MUDr.Holéczy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
verca

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2011 9:30 am    Předmět: Citovat

JJ kjjjásně jsi to napsala Wink

Elamicho no nemysli si, že u nás je tomu jinak, teda bylo.....před nástupem do nemky, ale když řeknu, že ne, tak to u nás opravdu platí jako NE, takže je pochopeno na obou stranách Wink

Romanko copak se dělo?? Shocked Shocked Shocked

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
qwys

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2011 9:43 am    Předmět: Citovat

A tak teda jeste ne - pecu buchtu a "zbyl mi mrazeny rybiz", tak jsem si udelala zrmzlinu Very Happy sice mam jen sypkou smetanu do kavy, ale i ta se sikla Very Happy Heeec, nemusim chodit 1.5 km, abych mela zmrzkuuu Laughing jeste tu mam kiwi, tak ho mozna taky zmermomocniiiim!
Romco, koukam, ze ta bandaz je na dve veci, ale nemohu si vzpomenout, na ktere Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
qwys

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2011 9:48 am    Předmět: Citovat

Akorat mam teda mezi zubama semena a ne takova, jaka myslite, kvocny!
Jdu makat (a ne na oudy ani velbloudy, jak si urcite taky myslite) Very Happy Ach, tak brzo a uz mi hrabe... Je patek. Nejsem Jan, ale svatek mam i tak.
Du! Laughing
bestickova

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2011 9:50 am    Předmět: Citovat

Nové fotky na rajčeti ,kdo chce at komentuje Laughing

[/url]
Elamicha

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2011 9:52 am    Předmět: aaa Citovat

VERCO: u nás taky platí,když ne,tak ne.Přece mě nebude znásilňovat-vlastní ženu Very Happy Very Happy Ale poslední dobou si to dělám před tím zrcadlem Very Happy Very Happy Ale kdyby jste to tu nerozebraly,tak ani nevím,že je to nutnost do nemocnice Embarassed

25 let, 2 dětičky, 19/7 2011 Tubu Turnov
verca

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2011 9:55 am    Předmět: Citovat

qwys zmiz už Twisted Evil Laughing Laughing Laughing

Elamicho jo tak před zrcadlem jooo...hmmm.... Rolling Eyes Embarassed Laughing Laughing Laughing

besti jdu kouknout Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
verca

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2011 10:31 am    Předmět: Citovat

HLÁŠENÍ U TURNOVA:

AlenkaM právě volala, že je na pokoji, je ráda, že to má za sebou, cítí se tak nějak skvěle a mooooccccccc vás pozdravuje !!! Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
bestickova

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2011 10:46 am    Předmět: Citovat

s tím holením jste my připoměly jak jsem se měla oholit před císařem Laughing Přišla sestřička,donesla mi holítko a povídá: Paní Bestová,at vás oholí tady manžel,je určitě šikovný a zvládne to Laughing ..Chudákovi se třásly ruce víc než mě,ale nakonec to zvládl,musel .. Wink

[/url]
Vlada

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2011 11:03 am    Předmět: Citovat

Elamicho takže sama hmmm... to máš blbý no ,když si to děláš sama Laughing Laughing Laughing

účetní martino co kdyby ti uleťel chloupek a pak ti ho zašili do břicha Crying or Very sad
jinak já se holím stále tak pro mě to problém není spíš najít ten čas to je velkej problém

Dneska vařím rajskou omajdu s koulema a těstovinama

A mám za sebou předoperační a když jsem nesla ty papíry v ruce tak teprv mi vlastně došlo,že je to definityvní.

A udělala jsem si radost a koupila jsem si na cestu do TU kalhoty na gumičky a košily takže to se semnou bude dobře smršťovat a nikde mě nic nebude tlačit do jizev.

28.6.11 TUBU v TURNOVĚ
Kachna

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2011 11:40 am    Předmět: Citovat

Ahoj holky přišla jsem Vám popřát pějný vyholený víkend, mi si zízta jedem pro embryjka, ani nevím kolik jich je, jestli půjde něco i do mrazáku Smile no hlavně,že něco je , příští týden se budu poflakovat doma a dále uvidím.
Jinak v ÚVN vyholení chtěli a ještě to sestra kontrolovala Wink
Lovím každý den slimáky, včera jsem jednouho obr umlátila klackem byl fakt hnusnej vypadal ja h*vno a byl zakouslej do malého šneka, tak jsem ho zachránila sice mě taky vadí,ale nějakej španělák bezdomova nám nebude napadat domácí šneky Wink
qwys co semínka ještě je máš v zubech Wink zrajou nám maliny, tak je postupně otrhávám a mrazím a až jich bude hromada tak je zmarmeláduju Smile manža má marmošku rád na chleba. Taky jsem včera viděla špaka ja nám hulákal na střeše, že nám dozrávají třešně, tak uvidím kdo bude letos rychlejší,jestli já,nebo ftáci jarabáci, máme i hodně lístkáčů,ale to asi taky neuhlídám Smile
Sousedům liška zakousla všechnu drůbež a odnesla jen jednu slepici, ráno se pak šla schovat k nám do malin a naše ušatý torpédo jí tam našlo a štěkala jak blázen, až jsem vyběhla ven podívat se co se děje, pak liška po tom našem prckovi vyběhla a tak rychle ještě Ketyna neběžela , naštěstí jí nic neudělala Smile
Tak Vám musím napsat jáké jsem tele, ráno si dojdu k autu a koukám na sebe do okýnka co je divný a já si nevzala podprdu, no musela jsem se pro ní vrátit ,šla jsem na rehabilitace,kde jsem jen ve spodním prádle, tak jsem jí potřebovala, takhle navolno jsem tam exhibovat nechtěla, i když jsem odhubla především mee, no hlavně,že pr*el mi zůstala asi budu spát hlavou dolů,a doufat,že to přeteče, no hlavně abych něměla pak velkou hlavu Razz
Mattoni

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2011 11:42 am    Předmět: Citovat

katuli
na jakou opku půjdeš, je jen na tobě... doktor by Ti měl o všech operacích něco říct, posat je, jak fungují, co se dodržuje, zmínit se o o úbytcích a o životě po operaci, co budeš muset dodržovat.
Ale je čistě na tobě, pro co se rozhodneš... ty s tím budeš žít, ty po ní budeš hubnout, ty zachráníš zdraví.
Náš pan doktor tohle nikomu neurčí, na co má kdo jít, na jakou operaci. Tohle jsme si určily sami... Wink
Tak o to více držím palce, aby si měla jednoduché rozhodování Wink

14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života Very Happy
mattoni/mattoni-33
účetní Martina

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2011 11:57 am    Předmět: Citovat

katuli a hlavně se vrať s termínkem! Wink

BMI 40, výška 158 cm, 36 let, Ostrava
8.9.2011 TUBU, doc.MUDr.Holéczy
Vlada

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2011 12:02 pm    Předmět: Citovat

a v Kolíně je bouřka a silnice pod vodou[/b]

28.6.11 TUBU v TURNOVĚ
Mattoni

PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2011 12:22 pm    Předmět: Citovat

kachna
držím palečky, ať se vám zadaří... (nás to taky bude asi čekat v tom posledním případě, pokud to nepůjde přirozenou cestou)

Malacia
tak jak dopadlo gastro? že to nebylo tak tragický... ale máš to za sebou Wink

Jane-jane
neděkuj, je to zasloužený... potkat tě v TU, řeknu ti Dobrý den... tak, jako jsem nepoznala Lubinku... Rolling Eyes to byla ostuda teda Rolling Eyes ale vás hubené už nejde poznat Laughing Laughing Laughing Laughing

účetní Martina
já jsem byla oholena, ale sestřička si mě vzala na konterolu a když vzala holítko, tak jsem se zarazila, protože večet před odjezdem sem posekala trávník Laughing Laughing Laughing Laughing našla mi asi 3 chloupky na stehnech Laughing Laughing Laughing Laughing tak i ty musely pryč Laughing Laughing Laughing Laughing

Vlada
tak nás to teda asi v Praze obešlo, protože psala známá od Berouna, průtrže mračen, všude voda ... a už je to u vás... tak my nic... hlavně ať neorší zítra, potřebuji posekat zahradu...
Jiank ať ti to do opky uteče, máš už to za pár... držím pěstičky do nového, štíhlejšího a zdravějšího života Wink

verca
Alenku pozdravuj a že ji gratuluji ke krásné vymodelované postavě... se má... Laughing mě to jen tak nečeká, vy budete mít všichni po a já budu s plachtou Rolling Eyes

14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života Very Happy
mattoni/mattoni-33
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 774, 775, 776 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: