Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 774, 775, 776 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
účetní Martina
|
Zaslal: pá červen 24, 2011 9:14 am Předmět: |
|
|
jane-jane a verčo co bych neudělala pro sterilitu! Tak se preventivně oholím, ale ještě se v mé nemocnici zeptám, jestli to tam požadují. Moc se mi do toho nechce, ale když musíš, tak musíš....  _________________
BMI 40, výška 158 cm, 36 let, Ostrava
8.9.2011 TUBU, doc.MUDr.Holéczy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: pá červen 24, 2011 9:30 am Předmět: |
|
|
JJ kjjjásně jsi to napsala
Elamicho no nemysli si, že u nás je tomu jinak, teda bylo.....před nástupem do nemky, ale když řeknu, že ne, tak to u nás opravdu platí jako NE, takže je pochopeno na obou stranách
Romanko copak se dělo??  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: pá červen 24, 2011 9:43 am Předmět: |
|
|
A tak teda jeste ne - pecu buchtu a "zbyl mi mrazeny rybiz", tak jsem si udelala zrmzlinu sice mam jen sypkou smetanu do kavy, ale i ta se sikla Heeec, nemusim chodit 1.5 km, abych mela zmrzkuuu jeste tu mam kiwi, tak ho mozna taky zmermomocniiiim!
Romco, koukam, ze ta bandaz je na dve veci, ale nemohu si vzpomenout, na ktere  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: pá červen 24, 2011 9:48 am Předmět: |
|
|
Akorat mam teda mezi zubama semena a ne takova, jaka myslite, kvocny!
Jdu makat (a ne na oudy ani velbloudy, jak si urcite taky myslite) Ach, tak brzo a uz mi hrabe... Je patek. Nejsem Jan, ale svatek mam i tak.
Du!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bestickova
|
Zaslal: pá červen 24, 2011 9:50 am Předmět: |
|
|
Nové fotky na rajčeti ,kdo chce at komentuje  _________________
[/url]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Elamicha
|
Zaslal: pá červen 24, 2011 9:52 am Předmět: aaa |
|
|
VERCO: u nás taky platí,když ne,tak ne.Přece mě nebude znásilňovat-vlastní ženu Ale poslední dobou si to dělám před tím zrcadlem Ale kdyby jste to tu nerozebraly,tak ani nevím,že je to nutnost do nemocnice  _________________
25 let, 2 dětičky, 19/7 2011 Tubu Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: pá červen 24, 2011 9:55 am Předmět: |
|
|
qwys zmiz už
Elamicho jo tak před zrcadlem jooo...hmmm....
besti jdu kouknout  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: pá červen 24, 2011 10:31 am Předmět: |
|
|
HLÁŠENÍ U TURNOVA:
AlenkaM právě volala, že je na pokoji, je ráda, že to má za sebou, cítí se tak nějak skvěle a mooooccccccc vás pozdravuje !!!  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
bestickova
|
Zaslal: pá červen 24, 2011 10:46 am Předmět: |
|
|
s tím holením jste my připoměly jak jsem se měla oholit před císařem Přišla sestřička,donesla mi holítko a povídá: Paní Bestová,at vás oholí tady manžel,je určitě šikovný a zvládne to ..Chudákovi se třásly ruce víc než mě,ale nakonec to zvládl,musel ..  _________________
[/url]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vlada
|
Zaslal: pá červen 24, 2011 11:03 am Předmět: |
|
|
Elamicho takže sama hmmm... to máš blbý no ,když si to děláš sama
účetní martino co kdyby ti uleťel chloupek a pak ti ho zašili do břicha
jinak já se holím stále tak pro mě to problém není spíš najít ten čas to je velkej problém
Dneska vařím rajskou omajdu s koulema a těstovinama
A mám za sebou předoperační a když jsem nesla ty papíry v ruce tak teprv mi vlastně došlo,že je to definityvní.
A udělala jsem si radost a koupila jsem si na cestu do TU kalhoty na gumičky a košily takže to se semnou bude dobře smršťovat a nikde mě nic nebude tlačit do jizev. _________________
28.6.11 TUBU v TURNOVĚ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kachna
|
Zaslal: pá červen 24, 2011 11:40 am Předmět: |
|
|
Ahoj holky přišla jsem Vám popřát pějný vyholený víkend, mi si zízta jedem pro embryjka, ani nevím kolik jich je, jestli půjde něco i do mrazáku no hlavně,že něco je , příští týden se budu poflakovat doma a dále uvidím.
Jinak v ÚVN vyholení chtěli a ještě to sestra kontrolovala
Lovím každý den slimáky, včera jsem jednouho obr umlátila klackem byl fakt hnusnej vypadal ja h*vno a byl zakouslej do malého šneka, tak jsem ho zachránila sice mě taky vadí,ale nějakej španělák bezdomova nám nebude napadat domácí šneky
qwys co semínka ještě je máš v zubech zrajou nám maliny, tak je postupně otrhávám a mrazím a až jich bude hromada tak je zmarmeláduju manža má marmošku rád na chleba. Taky jsem včera viděla špaka ja nám hulákal na střeše, že nám dozrávají třešně, tak uvidím kdo bude letos rychlejší,jestli já,nebo ftáci jarabáci, máme i hodně lístkáčů,ale to asi taky neuhlídám
Sousedům liška zakousla všechnu drůbež a odnesla jen jednu slepici, ráno se pak šla schovat k nám do malin a naše ušatý torpédo jí tam našlo a štěkala jak blázen, až jsem vyběhla ven podívat se co se děje, pak liška po tom našem prckovi vyběhla a tak rychle ještě Ketyna neběžela , naštěstí jí nic neudělala
Tak Vám musím napsat jáké jsem tele, ráno si dojdu k autu a koukám na sebe do okýnka co je divný a já si nevzala podprdu, no musela jsem se pro ní vrátit ,šla jsem na rehabilitace,kde jsem jen ve spodním prádle, tak jsem jí potřebovala, takhle navolno jsem tam exhibovat nechtěla, i když jsem odhubla především mee, no hlavně,že pr*el mi zůstala asi budu spát hlavou dolů,a doufat,že to přeteče, no hlavně abych něměla pak velkou hlavu  _________________
8.9. tubu při 157 kg ÚVN prof.Kasalický, při 157kg, nejvyšší váha 185 cca |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mattoni
|
Zaslal: pá červen 24, 2011 11:42 am Předmět: |
|
|
katuli
na jakou opku půjdeš, je jen na tobě... doktor by Ti měl o všech operacích něco říct, posat je, jak fungují, co se dodržuje, zmínit se o o úbytcích a o životě po operaci, co budeš muset dodržovat.
Ale je čistě na tobě, pro co se rozhodneš... ty s tím budeš žít, ty po ní budeš hubnout, ty zachráníš zdraví.
Náš pan doktor tohle nikomu neurčí, na co má kdo jít, na jakou operaci. Tohle jsme si určily sami...
Tak o to více držím palce, aby si měla jednoduché rozhodování  _________________
14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života
mattoni/mattoni-33 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
účetní Martina
|
Zaslal: pá červen 24, 2011 11:57 am Předmět: |
|
|
katuli a hlavně se vrať s termínkem!  _________________
BMI 40, výška 158 cm, 36 let, Ostrava
8.9.2011 TUBU, doc.MUDr.Holéczy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vlada
|
Zaslal: pá červen 24, 2011 12:02 pm Předmět: |
|
|
a v Kolíně je bouřka a silnice pod vodou[/b] _________________
28.6.11 TUBU v TURNOVĚ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mattoni
|
Zaslal: pá červen 24, 2011 12:22 pm Předmět: |
|
|
kachna
držím palečky, ať se vám zadaří... (nás to taky bude asi čekat v tom posledním případě, pokud to nepůjde přirozenou cestou)
Malacia
tak jak dopadlo gastro? že to nebylo tak tragický... ale máš to za sebou
Jane-jane
neděkuj, je to zasloužený... potkat tě v TU, řeknu ti Dobrý den... tak, jako jsem nepoznala Lubinku... to byla ostuda teda ale vás hubené už nejde poznat
účetní Martina
já jsem byla oholena, ale sestřička si mě vzala na konterolu a když vzala holítko, tak jsem se zarazila, protože večet před odjezdem sem posekala trávník našla mi asi 3 chloupky na stehnech tak i ty musely pryč
Vlada
tak nás to teda asi v Praze obešlo, protože psala známá od Berouna, průtrže mračen, všude voda ... a už je to u vás... tak my nic... hlavně ať neorší zítra, potřebuji posekat zahradu...
Jiank ať ti to do opky uteče, máš už to za pár... držím pěstičky do nového, štíhlejšího a zdravějšího života
verca
Alenku pozdravuj a že ji gratuluji ke krásné vymodelované postavě... se má... mě to jen tak nečeká, vy budete mít všichni po a já budu s plachtou  _________________
14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života
mattoni/mattoni-33 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|