Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 726, 727, 728 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
katka04

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 7:05 am    Předmět: Citovat

Co se týká těch vyšetření. Gastro, sono a spiro neni součástí předoperačního. Je to ohledně břišní dutiny a toho do čeho se pude řezat. Tak aby se předběžně vědělo do čeho se de. Pan doktor co to nechce je hazarder bych řekla já. Psycholog je kvůli tomu, aby se zjistilo jestli není za obezitou porucha příjmu potravy a jestli je člověk schopný dodržovat pooperační doživotní režim. A klasické předoperační je krev a ekg. Rentgen plic se dělá u kuřáků od 40 let a od 60 všem. Gynekologie je individuální podle nemocnice.
Tak sem to tu vypozorovala já a něco z toho sem měla na žádosti od chirurga na předoperační vyšetření. Takže i od odborníka opsáno.

Jinak ten článek o té holčině. Je to přesně ono. Je pár procent kde se stane nějaký problém. Je nutné o nich vědět, ale ne počítat s tím, že zrovná já to procento budu splňovat. To by člověk nemoh nic Wink

[/url]

21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mattoni-33

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 7:24 am    Předmět: Citovat

Dobré ráno všem,
holkám, co jdou k psychologovi tak držím palečky Wink
Já bych se měla dnes nenápadně taky mihnout v Turnově... Twisted Evil

14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
verca

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 7:24 am    Předmět: Citovat

mattonečko a co Ty a zítřejší srazík v Turnově???? Rolling Eyes

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
mattoni-33

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 7:31 am    Předmět: Citovat

verca
no tak ten bude bez mattonečky... bohužel mi to uteklo jestli myslíš ten sraz co pořádá pan doktor? hm, tak to mi fakt uteklo Evil or Very Mad jsem to ale koza... Crying or Very sad

14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života Smile
Iriska

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 7:37 am    Předmět: Citovat

Dobré ránko všem,holkám co jdou po doktorech hodně štěstíčka a holkám co se chystají do Turnova přeji ať mají pěné počasí a moc dobře se baví,věřím že budou,,,,

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
verca

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 7:45 am    Předmět: Citovat

Iriskooo holka naše, to je dost, že se přijdeš také ukázat a nééé jenom po tajmu po skype, či telefonu Laughing Laughing Laughing

mattonečko tak teď jsi mě naštvala teda, jak si můžeš nechat ujít takový den, večer ?? Crying or Very sad Crying or Very sad chjo holka jedna nezbedná, to si budu pamatovat, už jsem Tě neviděla stopět let a určitě bych Tě už nepoznala, nahoď alespoň fotečky na rajče, ať se pokoukám Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Iriska

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 7:55 am    Předmět: Citovat

Verčí:to není potajnu chichic,to je jen v rychlovce a hlavně proto že mě ten muj blbej net sem nechtěl pustit,,,ani skype mi pořádně nefunguje,,,,ale stejně tě zdravim,jo a máš krásné fotky na facebuku,,,jak tam vegetíš a ještě jedna,další se mi neotevřeli,,no vždyt říkám blbne to,,ale ikdyž nepíši mám vás ráda a nezapomínám,jsem stále venku když je krásně,,,užívám si sluníčka,,,,Co dneska kuchtíšJá segedín,,,A houbovou polívčičku s tvých houbiček to bude dobrotka Wink pěkný den zlatíčko Razz Razz Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
mattoni-33

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 8:09 am    Předmět: Citovat

verca
jj, jen mi dej za uši, si to zasloužím, já jsem na to úplně zapoměla ale to mě neomlouvá, vím...
fotky jsou pořád asi stejné, já jsem se dva měsíce s váhou nehla ani o gram... ale něco nafotím a dám na rajče, na to myslím už delší čas, ale jak jsem začala pěstovat na zahradě tu bio zeleninu Laughing tak to pořád odkládám a když je volný čas tak jsem v záhoně Laughing Laughing Laughing Laughing

mattoni-33

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 8:12 am    Předmět: Citovat

verca
jo a mimochodem taky chci vidět foto nějaké... na rajčeti jsem byla letecky ale ty hesla jsem si nezapamatovala a na facebook nevím jméno Crying or Very sad

mattoni-33

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 8:16 am    Předmět: Citovat

Irisko,
zdravím i tebe, moc gratuluji k úbytku a držím palečky do dalších schozených kilíček... já už jsem na stejné váze asi více jak 2 měsíce tak já ani metr neměním, ale taková verca jak tak sleduji tak ta se nám za chvíli ztratí holka jedna šikovná...
Jinak já mám kuře na paprice s houskovým knedlíkem Laughing

bobule

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 8:25 am    Předmět: Citovat

Dobré ránko všem .... dnes ještě k tomu přidávám: http://www.youtube.com/watch?v=FXM8OlcLP40&NR=1 Laughing Laughing

Verčo
jooooo moje nána je neustále se mnou i když se to moně nelíbí a vůbec se jí nelíbí můj metřík

katko
když se nad tím zamyslím, tak mi smysl vyšetření od psychouše uniká, protože pokud on má zjistit jestli jsem schopná dodržovat pooperační doživotní režim tak žádné z nás by nemohl dát svolení, protože kdybychom byli schopni dodržřovat to co máme tak nemusíme na operaci a nedošli by jsme s váhou tam kde jsme ....

Ale je fakt, že když je dobrej psychouš tak odhalí problém a svolení nedá ... bohužel není ovšem si to vyšetření zajistit u jiného, kterýmu na vás tak nezáleží a pak se můžou dít věci ... Rolling Eyes

Lenko
tobě taky príma den Wink

beruška a melounová
holky to dáte! a budete to mít v kapse! Wink

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
verca

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 8:46 am    Předmět: Citovat

bobul a nemá za úkol psychouš zjistit, zda nemáš sklony k anorexii, či bulímii, proto to musí být?? Rolling Eyes nevím, nikdy jsem nad tím nepřemýšlela, to mě napadlo až teď Rolling Eyes

a nána se mi náhodou líbí Laughing Laughing Laughing

mattonečko jdu písat SZ Wink

Irisko děkuji moocccc Wink

u nás sekuchtí králík na smetaně a houskový knedlík ...musím něco, co jim zbyde na zítra, když matka jede na tah Embarassed Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
katka04

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 9:06 am    Předmět: Citovat

bobule tak v první řadě má psycholog zjistit jestli u tebe nejde o poruchu příjmu potravy a nebo jestli k tomu máš sklony. To sem tam napsala a tak to správně napadlo i Věrku. Za druhé zjišťuje opravdu jestli si schopná dodržovat pravidla a dát na vedení. A myslim si, že by si už konečně hodně z obezních lidí mělo uvědomit, že to neni o jejich disciplíně. Copak těma dietama tu disciplínu neukazuješ? Tam to dodržíš, klidně se trápíš třeba rok, schodíš hodně kil a pak příde krize a jedinec to vzdá. Je to o nevhodnosti diet. Každá dieta něco vyloučí a to tělo si dřív nebo pozdějš o to řekne a tim přichází selhání. Já sem teda nebyla nikdy dietní typ. Sem to vydržela max půl roku, ale moje maminka je zdárný příklad jak se z 82kg vypracovat dietama na 125kg. A to fakt držela dietu třeba rok a nakonec přibírala i na tý paprice se sýrem. Hrůza co jedla. Jo a největší váhu měla 3kg přez nulu Laughing Laughing

S psychologem se má dokonce zůstat v kontaktu i po operaci. První kontrola u něj je napsána (na Homolce) po dvo měsících od operace a druhá nejpozději po roce. Ono to taky má svůj význam, ale přiznávám, že já na to prdim. Nerv sem byla a nervem zůstanu. A aby mě někdo něco vysvětloval na to fakt nejsem. BYch se akorát hádala Laughing Laughing

[/url]

21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací
Beruska81

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 9:11 am    Předmět: Citovat

Tak jsem od psycholožky zpátky, byla jsem tam cca půl hodiny. Povídali jsme si chvíli, pak jsem musela počítat, opakovat slova, hledat slovo co vypovídá o slově, které řekla, nakreslila jsem listnatý strom, postavu člověka a bylo to. Kladné vyjádření mě pošle příští týden. Tak teď už snad nebude nic bránit operaci.
Lucinko tobě přeji hodně štěstí.
bobule

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 9:34 am    Předmět: Citovat

katko
to o tý anorexii a bulimii máte pravdu a s tím souhlasím což sem i napsala, ale!
Já nikdy žádnou dlouhodobou dietu nedržela!!! Maximálně měsíc! Proto píšu ... je psychouš a psychouš .... ta moje mě obdivuje a já jí hraju do noty .... nesnáším doktory a nerada se podřizuju ... podle mého, když chceš, tak před psychoušem zapřeš co potřebuješ .... já k tomu přistupuju tak, že v palici to mám srovnaný a vím co chci ... sama mi řekla, že jsem dost silná osobnost a je těžký se ke mě dostat v tom mě odhadla dobře ....

Chtěla jsem tím jen říct, že když ti 2-3 psychouši zamítnou opku, tak se klidně najde 4-5 co ti ji nakonec povolí ... a pak se může člověk řítit do průseru střemhlav

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 726, 727, 728 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: