Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 678, 679, 680 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
verca
|
Zaslal: ne květen 29, 2011 9:42 am Předmět: |
|
|
Dobré dopolko všem
Tak nejprve k bobul a k nahozenému odkazu .... teda spíše pro lidi, kteří tam zavítají - jen bych chtěla podotknout, aby jste sledovali na metřících jak dlouho jsou tam ti lidé po operaci a z toho si vyvodili sami závěr se zkušenostmi.....
Co se týká rakoviny žaludku atd - musím souhlasit s Mygeilou - přesně takhle jsem to už několikrát četla, že po uříznutí žaludku je menší riziko tu rakovinu žaludku dostat !!
A peču králíka na česneku, vařím brambory na knedle, k tomu zelí i špenát, ještě chci upéct tvarohové koláčky, možná i povidlové... takhle si budeme dnes žráti !!  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: ne květen 29, 2011 9:49 am Předmět: |
|
|
Mygela, verča
no tak vidíte milé dámy ... tak jsme zas o něco chytřejší ....
Jinak tady se dnes vaří čevabčiči s bramborem a hlávkovým salátem ...
sally
tak co už máš jasno?
Zítra nám přijdou montovat bazén ... v podstatě by ani nemuseli ... za ty dva dny vytrvalého deště máme již napuštěno  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sally
|
Zaslal: ne květen 29, 2011 10:03 am Předmět: |
|
|
bobul-prapuvodne,uplne zezacatku jsem pokukovala po plikaci-kvuli mensi invazivnosti...potom jsem zacala hodne silne zvazovat tubu-protoze chci dat dolu fakt hooodne a to ,co jsem vycetla,jde nejlepe s tubu...takze se mi v hlave uz rysovalo,ze to bude tubu...ale furt tam hlodal cervik,ze je to "vetsi" zakrok a zda neni zbytecny,ikdyz rekonvalescence je stejne dlouha jak u tubu,tak u plikace
tak ,ted bych mela vyreseny jeden problem(zda tubu ci plikaci) a ted nastava druha faze,kdy a jak to prednest manzelovi(ktery me sice ma rad takovou,jaka jsem,ale ja se uz nemam rada...a uz to odnaseji i deti,ze se jim deti smeji,ze maji tlustou mamku -v zivote jsem nechtela,aby to doslo takhle daleko,ale doslo ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: ne květen 29, 2011 10:11 am Předmět: |
|
|
sally kuk do SZ, něco jsem Ti písla  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: ne květen 29, 2011 10:18 am Předmět: |
|
|
sally
nevím jak to funguje mezi váma, ale já sem to přednesla úplně jednoduše mezi řečí, protože jsem prvotně chtěla jít na plastiku břicha, takže tak nějak zhruba věděl, že se k něčemu chystám a nakonec jsem to vzala úplně od lesa a začínám operací žaludku ... prostě jsem mu řekla, že už takhle dál nemůžu a že hodlám podstopit tuhle operaci a nemá smysl mi to vymlouvat ... on mě zná, takže mlčel a jen to odkejval protože ví jak mě to omezuje a, že mě to trápí ... pak jsem si zavolala i děcka a všechno sem jim řekla a vysvětlila a ukázala fotky odsud ... vzali to báječně a fandí mi .... mohla by mě ukecávat celá familie, ale bylo by jim to prd platný ..
Oni to vědí ... našim sem řekla, že potřebuju od nich podporu a pokud mi ji nedají nemám se s nima o čem v tomhle směru bavit ...
Zní to možná tvrdě, ale jinak to nešlo ... nejsem debil a vím do jakýho rizika jdu, ale nepotřebuji slyšet hekání a nářky a kecy o nebezpečí jaký může nastat ... nezastaví mě to a naopak mě to víc zatvrdí a o to víc si za tím půjdu klidně proti všem ....
Mě pomohlo to je do toho vtáhnout a cítí, že jsem v klidu já a tím pádem i oni ... _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vlada
|
Zaslal: ne květen 29, 2011 10:30 am Předmět: |
|
|
všem tady přeji krásný nedělní poledne
sally myslím,že jsem byla na tom stejně jako ty,když mi byla doporučena bandáž ajá ji nechtěla tak jsem na doktora vysolila ,že jsou i jiný bariat.operace a nakonec díky tomuto foru jsem se dopracovala k tubu ( za 4 týdny ) a i ke změně nemocnice kde mi jí provedou.Co si pamatuju co se říkalo o plikaci tak ještě nejsou známy konečné výsledky ale žaludek ,který se vtlačí dovnitř žaludku může srůst a už se zřejmě nemusí dát zpět do původního stavu. A jinak co se týče manžela nechtěl ,abych se nechala operovat ,ale já jsem mu oznámila,že jdu a hotovo ,že to tělo je moje a on sám neví jak se v tom těle cítím ,ikdyž mám zdravotní problém kvůli kterýmu musím shodit ty kila.Tak je s tím už smířenej jinak jsem měla v plánu mu nandat do dvou tašek po 15 kg něčeho a ať si s tím zkusí chodit nějakou dobu třeba jen po schodech,aby poznal jaký to je tahat se s tím přebytečným co máme na těle
Dnes máme k obídku pečená stehýnka s brambůrkem a okurkovej salátek
doufám,že ty okurky nejsou španělský  _________________
28.6.11 TUBU v TURNOVĚ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Milca-berca
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 234 Bydliště: Benešov,35let,bezdětná
|
Zaslal: ne květen 29, 2011 10:49 am Předmět: |
|
|
U nás dneska znojemská s rýží... knedle se u nás moc nemusí... a nebo obalovaný květák ze včera  _________________
3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sally
|
Zaslal: ne květen 29, 2011 10:56 am Předmět: |
|
|
holky,strasne moc diky za ohlasy a podporu...verko,prave jsem docetla sz-utvrdilo me to v tom,co jsem si myslela
ted mi zbyva uz jen najit vhodny okamzik,naladove rozpolezeni a rict to manzovi...holky,ja z toho mam snad vetsi strach,jak ze samotny opky
muzete mi jeste pisnout,jak dlouho jste byly po opce doma???nekdo psal,ze 18 dnu,nekdo jen 5-nemam nejak fyzicky extremne narocnou praci a pokud bych potrebovala "zabrat"-je mozne se z topho vyvlect-vloni jsem byla mesic na neschopence se zadama-plotynky-takze se mam na co vymluvit
ale ted jsem taky na neschopence,uraz,no a prave sae desim toho,ze bych sla na dalsi neschopenku-aby me z prace nevylili  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: ne květen 29, 2011 11:06 am Předmět: |
|
|
sally to záleží jak kdo tu operaci nese...někdo je fit hned, někdo třeba až po 14-ti dnech .... uvidíš, jak se budeš cítit, pokud nemáš náročnou práci, myslím, že zařadit se do pracovního procesu za 14 dní není problém
Jsem ráda, že máš jasno o něco více, než jsi měla  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
jane-jane
|
Zaslal: ne květen 29, 2011 11:42 am Předmět: |
|
|
Dobré nedělní poledne a dobrou chuť, pokud právě obědváte ......
já ffčera navařila kotel zelňačky.... tož druhý den jí do sebe cpu. Ani vám nebudu říkat jak jsem nafouklá
Jo a posílám jeden odkaz..... a pak, že ze mně nikdá nebude mediááálnííí stááááár
http://jablonecky.denik.cz/nehody/ridic-citronu-nestacil-dobrzdit-a-narazil-do-octav.html _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mygeila
|
Zaslal: ne květen 29, 2011 12:01 pm Předmět: |
|
|
sally
Sally ja byla na tubu a i kdyz pracuju v poradne, takze spise hlavou, tak jsem sla do prace az po trech tydnech. Tyden po opce jsem byla dost slaba a nedokazala si predstavit, ze pojedu autobusem do prace pac jsem vydrzela byt vzhuru tak 2,5 a musela si jit lehnout. Pak jsem zacla jist a bylo to lepsi. Druhy tyden po opce jsem uz jen odpocivala. Nakonec jsem v prvnim pracovnim tydnu a tedy 4. pooperacnim prestala i citit tah v ranach. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: ne květen 29, 2011 12:02 pm Předmět: |
|
|
JANE-JANE
TOŽ TEDA VÍTAJ U NÁS TY V.I.P CELEBRITO
|
 |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: ne květen 29, 2011 12:51 pm Předmět: |
|
|
Dobré odpoledne všem !
Já vařila ledvinky s rýží, do rýže jsem dala cibul s hřebíkem, jak se to dělávalo u nás doma, tak jsem zvědavá na reakce .
Sally, já jsem doma po opce ještě dnes , i když už s jinou diagnózou... _________________
band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sally
|
Zaslal: ne květen 29, 2011 1:33 pm Předmět: |
|
|
terco-gratuluji k nove "diagnoze"...ja ji mela a uz mam "splneno"...
mela bych dalsi zvidavy a otravny dotaz...muzete mi napsat,za jak dlouho jste zhubli?(napr.za 9 mesicu x kg,za pul roku x kg,za rok...atd...samozrejme to neberu tak,ze to same zhubnu i ja,kazdy jsme individualita...ale aspon tak nejak pro hruby prehled..jedna se mi o tubu...tusim,ze tam je v prum. 40kg na rok...ale zajima me vase realita  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|