Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

PŘEDSTAVENÍ NOVÁČKŮ

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 222, 223, 224  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Keisha

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2008 9:48 am    Předmět: Citovat

Hoboken to jsi napsal moc hezky.. Mojí motivací taky byla moje dcera, nechci jí okrást o zážitky jenom proto že jsem tlustá a spousty věcí tudíž neschopná.. Moc ti držím palce a určitě informuj, jak pokračuješ..

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Yahoo Messenger MSN Messenger
janaaa

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2008 10:04 am    Předmět: Citovat

Keisho, vidím, že jedeš jako drak, tak jen tak dál.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Taky10

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2008 11:49 am    Předmět: Citovat

Hobokene...vítám Tě mezi námi....gratuluji Ti již ke shozeným kilům a přeji ať Ti to jde takto dál....Tvá zpověď byla krásná a upřímná, toho si vážím....málokterý chlap by to tak asi napsal...i když jednodušší je to napsat, než říct......jak jsi sám psal, jsme první, komu to svěřuješ a to je super...i o tomto forum je a jsme rádi., že pomáhá a inspiruje...psal jsi, že jsi měl motivaci, ale opravdu, bez pevné vůle by jsi to nedokázal, myslím, že obojího je zapotřebí. Jsme rádi, že jsi mezi námi...potřebovalo by to tu více mužů, ale asi je jich málo, co svůj vzhled opravdu řeší....no jo, to jsme my ženy...myslíme si, že jen my jsme nedokonalé....ono to tak sice není, ale na tlustého chlapa se nikdo nedívá zkrs prsty, ale na ženy ano....muže většinou k dietě přiměje až zdravotní problém, ženy se pokoušejí pořád, ať s velkým či malým úspěchem....tak Ti přeji mnoho úspěchů a doufám, že nás budeš informovat, jak pokračuješ.Hezký den přeje Martina
lecramka

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2008 12:55 pm    Předmět: Citovat

HOBOKEN: jsi úžasnej a musíš být na sebe i náležitě pyšnej - a věř že oprávněně. Ona teorie je jedna věc - tu známe všichni - ale praxe - prostě opravdu se do toho opřít - to je věc jiná. Ono se říká že obezita je nemoc a je velmi těžké nad ní vyhrát a já si myslím že ty jsi na velmi dobré cestě.... nejen že se jako hezký štíhlý muž dočkáš té maturity ale udělal jsi hrozně moc pro své tělo, srdce a určitě jsi si i prodloužil život a o to tu přece jde. Veliká gratulka! Obdivuji Tě.

Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ALENA

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2008 7:09 pm    Předmět: Citovat

hoboken jsi frajer, závidím ti tvou pevnou vůli Exclamation Exclamation Exclamation je úžasné, co jsi dokázal Idea Idea a s tou motivací máš naprostou pravdu, já bych ji nyní nějakou potřebovala, ty co mám už asi nestačí, tak se zatím motivuji tím, že brzy tady bude léto Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Romana

PříspěvekZaslal: so leden 26, 2008 11:14 am    Předmět: Citovat

Niki vítám tě mezi námi ,a blahopřeji k bandáži,taky koukám jak brzy tě budou doplňovat Shocked jinak přeji hodně úspěchů
Hoboken tebe tu taky vítám a teda musím říct že tvůj příspěvek byl moc pěkný ,motivaci máš opravdu skvělou a pevnou vůli taky.Jo já vím o čem mluvíš ,ručička na mé váze byla zastavena ještě o 40kg dál než ta tvoje.Já jsem tedy podstoupila operaci ,je pravda že se mi podařilo zhubnout 35kg ,možná by to šlo i dále ale možná taky ne ,ale já jsem velice šťastná že jsem se takto rozhodla .Tobě držím palečky a budeme se těšit že nás budeš i na dále informovat jak se ti daří Razz Razz Razz
trixl

PříspěvekZaslal: so leden 26, 2008 2:49 pm    Předmět: Citovat

Hobokene nazdar chlape, nejsi tu sám, jsem tu taky bez bandáže. Jj jde to, když je motivace a jak se to povede, že jde ručička na váze dolů, tak je to už samomotivace Laughing Původně jsem chtěla jít na band a pak jsem chtěla něco shodit před tím než se dokopu do Brna a ... nakonec z toho bylo dolů 20 kilo, miminko, a po přestávce pokračuju. Tak se těším, že zavítáš do volné diskuze do pokecu.

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
nikousek

PříspěvekZaslal: po leden 28, 2008 6:48 am    Předmět: Citovat

Zdravím všechny, moc děkuji za milé přivítání. Metřík si udělám, co nejdříve, ale moje výsledky nejsou nějak závratné, jde mi to pomalu. Ale myslím, že je to tak správně. Co se týče doplnění, tak mi bylo řečeno, že se provádí každé 3 měsíce, tak jsem se podle toho objednala. Nemám žádné problémy, nikdy jsem nezvracela, pití mi nedělá problémy ani žádné jídlo. Snad mi tam tu bandáž dali Very Happy Laughing !!! Jinak mě poraďte, kde se zapojím do normální diskuze, abych nepsala do části určené pro představení nováčků. Zatím je to tady pro mě docela nepřehledné. Moc děkuju a přeji Vám co nejlepší start do nového týdne!! A hlavně s úsměvem a v klidu Laughing!! Cool Laughing
Gábina

PříspěvekZaslal: po leden 28, 2008 9:05 am    Předmět: Citovat

Niki - přímo nad tabulkou, kde chodíš na toto téma (Pozdravení, nováček, představení) je nápis Obsah fóra fórum.bandingklub.cz Na to si klikneš a uvidíš další možnosti. Zvol si Volná diskuse a budeš mít co číst až do jara Laughing Wink Rolling Eyes Příspěvky jsou zde opět zařazeny do různých témat (i když ne vždy se nám podaří udržet stejnou myšlenku, se kterou začínáme Embarassed Wink ), tak si můžeš vybrat, co tě nejvíc zajímá.

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
nikousek

PříspěvekZaslal: po leden 28, 2008 9:51 pm    Předmět: Citovat

Zdravím, Gabčo moc díky za odpověď. právě jsem si zkoušela udělat metřík, tak uvidíme, jestli se mi to povedlo Smile

27 let,Bandáž žaludku 1.11.2007
nikousek

PříspěvekZaslal: po leden 28, 2008 10:05 pm    Předmět: Citovat

A nepovedlo se Sad

nikousek

PříspěvekZaslal: po leden 28, 2008 10:08 pm    Předmět: Citovat

Tak jsem se držela návodu a nejde mi metřík vložit do podpisu, no už to nechám na zítřek, třeba se vyspím do chytrosti Laughing Laughing Very Happy Dobrou noc!!

nikousek

PříspěvekZaslal: po leden 28, 2008 10:14 pm    Předmět: Citovat

Hurááááá, už se to povedlo, ještě že jsem to nevzdala, tak všem dobrou noc a nevzdávejte boj s kilečky!!!! Very Happy

hanhula.23

PříspěvekZaslal: út leden 29, 2008 9:57 am    Předmět: Je tu někdo ještě přad operací??? Citovat

Dobrý den.chtěla bych se zeptat,jestli je tu ještě nekdo,koho teprve čeká operace,abych tu nebyla tak sama. Crying or Very sad Confused Jmenuji se Hana,je mi 24 let a vážím 107kg.Jsem čekatelka na operaci v turnově.mám 19.měs.adámka a těhotenstvím jsem přibrala 30kg,a nezhubla jsem ani gram-navíc obesitu máme v rodě.tak proto jsem se rozhodla pro bandáž.Hanhula
zdenkaa1

PříspěvekZaslal: út leden 29, 2008 9:01 pm    Předmět: Citovat

Ahojky Hanhulo vítám Tě tu .Jsem také čekatelka.

[/url]

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 222, 223, 224  Další

Přejdi na: