Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 222, 223, 224 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
zdenkaa1
|
Zaslal: po listopad 12, 2007 1:43 pm Předmět: |
|
|
píšu to jak mám ,ale pokaždé se to objeví jinde fakt za to nemohu .Už se mi ozvaly i jiná děvčata.Takže v tomhle mám jasno ,ale dík za zpravičku. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whJFK1F/]
[/url]
Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Taky10
|
Zaslal: po listopad 12, 2007 7:51 pm Předmět: |
|
|
mě to taky občas ulítne jinam _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Míša
|
Zaslal: po listopad 19, 2007 2:26 pm Předmět: Re: představení |
|
|
Ahoj Všem,
jmenuji se Míša, je mi 33 let, mám 4 letou uličnici a bydlim v Plzni.
Vážím 128 kg a měřím 169 cm. Koncem října jsem se rozhodla, že půjdu na bandáž. Tak jsem začala maraton po doktorech a 14. 12. 2007 mám nástup v nemocnici na operaci. Chtěla jsem se zeptat zda jste byl někdo v Plzni (bývalá Vojenská nemocnice). Mějte se všichni krásně. Míša |
|
Návrat nahoru |
|
|
Gábina
|
Zaslal: po listopad 19, 2007 8:31 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Míšo ,
vítám tě mezi námi. Na tvůj dotaz ti bohužel neodpovím, ale chci ti pogratulovat ke změně v životě, kterou jsi zvolila. Výšku i věk máme téměř shodné, jen já jsem měla mnohem vyšší počáteční váhu. Je skvělé, že máš tak brzy operaci a nemusíš tedy dlouho čekat. Troufám si říci, že do roka z tebe bude úplně nová ženská a držím ti palce, aby to vyšlo. _________________
před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg |
|
Návrat nahoru |
|
|
Taky10
|
Zaslal: po listopad 19, 2007 10:32 pm Předmět: |
|
|
Taky Tě vítám mezi námi a přeji hodně štěstí do nového života, protože až budeš mít kroužek, začne Ti opravdu nový a snad lepší život, tak se jen těš. _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Míša
|
Zaslal: út listopad 20, 2007 7:15 am Předmět: |
|
|
Ahojky holky, děkuju Vám za Vaše přivítání. Už se na tu změnu života těším. Vyzkoušela jsem úplně všechno, vždy šla váha dolů, ale bohužel pak i na horu, ale to určitě znáte. Také mě překvapilo, že termín mám tak brzo, ale mohla jsem si vybrat ke komu jít na gastro a na psychiatrii a tak jsem honila co nejkratší termíny. 6. 12. 2007 jdu na předoperační vyšetření můžete mi říct co všechno mě čeká. Ještě jednou děkuju za přivítání, ale ještě se tu moc neorientuju. Přeju Všem bezva den . Míša |
|
Návrat nahoru |
|
|
Taky10
|
Zaslal: út listopad 20, 2007 8:28 am Předmět: |
|
|
A pak se nám určitě ozvi, ať máme rozhled i o ostatních nemocnicích _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Gábina
|
Zaslal: út listopad 20, 2007 10:43 am Předmět: |
|
|
Míšo, odpovím ti do jiného tématu. Klikni si na Volná diskuze a v tom si najdi téma Kde začít? Dnes jsem volala _________________
před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg |
|
Návrat nahoru |
|
|
Aneta
|
Zaslal: čt listopad 22, 2007 10:44 pm Předmět: Odvaha |
|
|
ahojky lidičky,chtěla bych se představit.Jmenuji se Aneta,je mi 28let,vážím 100kg aaach! a měřím 160 cm.takže taková malá krabice.čtu si vaše stránky již nějakou dobu a strašně moc Vás obdivuji,že se sebou něco děláte,respektive že jste našli tu odvahu k bandáži!Já ji v sobě hledám a doufám,že mi trošku pomůžete,i když čím dál víc si vás tu čtu,tím větší mám pocit,že to taky musím dokázat!!! _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wzB2tS9/]
[/url]
17.9.2008 tubulizace Turnov
dcera 1,5 roku a syn 6 let |
|
Návrat nahoru |
|
|
Barry
|
Zaslal: út listopad 27, 2007 10:55 am Předmět: Ahoj |
|
|
Ahoj jsem tu nový, v lednu jdu na operaci a teď mě čeká obíhat kolečko. Chci se zeptat, jestli někomu nestačili nástroje laparoskopicky a museli ho říznout, mám z toho trochu obavy |
|
Návrat nahoru |
|
|
marie S.
|
Zaslal: út listopad 27, 2007 10:57 am Předmět: |
|
|
koukni na volnou diskuzi do tématu operace, ale myslím že nikdo takový, koho by řezali klasicky tu není, jinak tě vítám a pojd mezi nás do volné diskuze pokecat. _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
|
gaba.nova
|
Zaslal: út prosinec 04, 2007 10:47 pm Předmět: představení |
|
|
Zdravím všechny lidičky z tohoto fora ,chtěla bych se představit jmenuji se Gabča a jsem z Orlové asi 30 km od Ostravy,mám velký problém vážím už strašných 142 kg a bandáž žalůdku je pro mě ta poslední šance.Všelijakýma dietama jsem si zhuntovala žaludek a někdy mám pocit že umřu na tloušťku.Mám z bandáže ale taky strach jestli dodržím to stravování.5.12.jdu na vyšetření k doktoru Dostalíkovi do Ostravy mám strach jestli mi tuto operaci povolí jsem totiž duševně nemocná mám schizoafektivní psychozu což jsou manie a deprese.Jen jsem se chtěla zeptat jestli je ve foru někdo takový,děkuji za odpověď,přeji všem krásný den. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Taky10
|
Zaslal: st prosinec 05, 2007 10:41 am Předmět: |
|
|
Ahojky Gabčo, vítám Tě mezi námi, taky znám člověka, co je po bandáži aměl psychické problémy i se léčí, na forum moc nechodí, spíš čte, ale jméno říkat nechci. Myslím, že záleží na lékaři, ten asi nejlépe dokáže zhodnotit psychický a duševní stav pacienta a jestli je k operaci vhodný...i proto se podstupuje psychologické vyšetření, u Tebe bude třeba možná vyžadovat i psychiatrické, ale hlavně se mu svěř a nic nezamlčuj...není to žádná ostuda a jsem ráda, že jsi sem zavítala, jsou tady lidi s různou váhou, tak jsi mezi svými třeba i to povídání Ti malinko pomůže, jsou tu super lidičky...jinak se na vše doktora zeptej a pokud pořád dlouhodobě bojuješ s váhou, zeptej se ho i na jiné možnosti, třeba na minigastrický bypass, myslím, že pro lidi s větší váhou je lepší, ale opravdu nejsem doktor, ten by to nejlépe měl posoudit a zhodnotit, držím Ti palečky a dej vědět, jak jsi u doktora dopadla.Ještě by mě zajímal Tvůj věk a Tvé BMI, jestli to není tajné. _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
|
zdenkaa1
|
Zaslal: st prosinec 05, 2007 2:03 pm Předmět: |
|
|
Vítám Tě Gabčo k nám do čekatelek a těch už okroužkovaných.Osudy většiny z nás by byly na malou knížku a tak se se nestyď za nic co tě provází.Třeba to že zhubneš ,bude to nejlepší pro tvé zdraví.Vítám Tě. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whJFK1F/]
[/url]
Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole. |
|
Návrat nahoru |
|
|
gaba.nova
|
Zaslal: st prosinec 05, 2007 4:29 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Taky10 moje BMI je 53.2 těžká obezita,je mi 39 let,cítím se strašně všechno mě bolí jak při sezení tak při chůzi ujdu sotva 500 m a už si musím sednot jak mě bolí páteř,chytají mě křeče do břich jinak cukrovku zatím ještě nemám naštěstí,dnes jdu k tomu lékaři bojím se že mi to nedovolí a to bude můj konec je to moje poslední šance.Když si vzpomenu jak jsem kdysi lyžovala a jezdila na vindsurfingu tak je mi to líto jak jsem se prožrala tak daleko mno nic tak se měj hezky a dík za podporu |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|