Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

PŘEDSTAVENÍ NOVÁČKŮ

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 222, 223, 224  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Taky10

PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2007 9:25 am    Předmět: Citovat

Jasně že to půjde a dohromady to všichni určitě zvládnem...věřím tomu, ta podpora tady moc pomáhá.
be-rus-ka

PříspěvekZaslal: so listopad 03, 2007 11:03 pm    Předmět: Citovat

Ahoj, ja jsem Marie vsichni pratele mi rikaji beruska. Je mi cerstve 23. Mam jedenacti mesicni holcicku Kristynku. Jsem z Ostravy, ale momentalne zijeme z manzelem pobliz Dublinu. Tak nejak pribirat jsem zacala asi pul roku po svatbe. To je pred tremi lety. Moje puvodni vaha byla asi 65 kg a nyni je 120 Crying or Very sad a stale pomalu stoupa. Merim 180 cm. Boli me kycle a mam nakruplou stydkou kost tak ani nemuzu mit dostatek pohybu. Zkousela jsem Xenikal i Meridii. Bez uspechu. Diety typu nejist, nebo jist minimalne, nebo jen zeleninu, nebo pocitat si kilojouly bez uspechu. Nevim co delam spatne. Tak jsem se upnula k bandazi. No ale nevim jestli mam dost vysoky BMI.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
janaaa

PříspěvekZaslal: ne listopad 04, 2007 12:03 am    Předmět: Citovat

beruško i když tvoje BMI nedosahuje takových čísel jako některých z nás, tak máš zdravotní problémy, které ti naznačují že je čas něco s tím udělat, a navíc když chceš brzo otěhotnět. Myslím, že už v koutku duše si stejně rozhodnuta s tím něco udělat a jestli potřebuješ jen ujistit zda děláš správně, myslím, že úspěchy zdejších hubnoucích děvčat mluví za vše. mě osobně operace teprve čeká, ale právě děvčata z fora mi pomohly k tomu abych se rozhodla se sebou něco udělat. držím ti palce ať už se rozhodneš jakkoliv.
PS gratuluji k tvé malé šikuce.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Taky10

PříspěvekZaslal: ne listopad 04, 2007 2:31 am    Předmět: Citovat

Ahojky Beruško, vítám Tě moc mezi námi....i když nemáš BMI přes 40, tak pokud máš problémy/ a že se u silnějších vždy najdou Laughing Laughing /, tak neváhej, nenechávej svou váhu stoupat, jsi ještě mladá a něco s tím začni dělat, pokud jsi měla před těhotenstvím normální váhu a teď čím dál víc tloustneš, zkus bandáž, je to jen berlička, ale mě pomohla, stejně jak všichni z tohoto fora, choď víc, získávej informace a třeba se rozhodneš. Čím víc budeš čekat, tím je to horší...mluvím jen za sebe a z vlastní zkušennosti...jsem ráda, že mám po operaci, že mi jdou kila tak pěkně dolů, ale největší podíl na tom mají lidi z tohoto fora, byli a jsou pro mě inspirací, motivací, získávám u nich informace, předáváme si zkušennosti, rady, pocity, držíme se nad vodou, když je člověku nejhůř a má pocit, že už to nepůjde...jsem jim všem moc vděčná...pokud máš otázky, ptej se a hodně čti. Ráda Tě tu zase uvidím,každý člověk je pro nás přínosem.... Laughing Laughing
ALENA

PříspěvekZaslal: ne listopad 04, 2007 2:41 pm    Předmět: Citovat

be-rus-ka vítej mezi námi Wink Wink tvoje BMI je 37,04 to znamená, že pokud máš již nějaké zdravotní problémy, tak by nebyl problém provést bandáž žaludku Laughing Laughing píšeš, že pocházíš z Ostravy a nyní žiješ v Dublinu, záleží, kde by jsi chtěla podstoupit operaci, pokud u nás a platíš si pojištění, tak by nebyl problém, operace je plně hrazena ZP. Je zde několik nemocnic, které operace provádějí, to by sis již musela vybrat sama Wink Wink pokud ti váha stále jde nahoru, tak neváhej a co nejrychleji jednej Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
BOUBELKA62

PříspěvekZaslal: ne listopad 04, 2007 10:43 pm    Předmět: Citovat

Ahoj BE-RUŠ-KO,Very HappyVery Happy vítej mezi námi. První krok už jsi uděla a to, že jsi mezi nás vztoupila i přesto, že jsi od nás tak vzdálená. Musíš myslet trochu dopředu. Kristynka, Tě bude potřebovat zdravou a hlavně čilou. Tak neváhej a začni něco podnikat. Když budeš pročítat forum, postupně dostaneš odpovědi na všechny Tvé otázky. Všechny jsme začínaly pročítáním fora. A i kdyby si snad potřebovala z něčím poradit, vždycky se některá z nás najde, která odpoví a poradí. Tak směle vpřed. Držím palečky, ať se rozhodneš správně.Very HappyVery Happy
Taky10

PříspěvekZaslal: ne listopad 04, 2007 11:29 pm    Předmět: Citovat

Boubelko, napsala jsi to moc pěkně Laughing
be-rus-ka

PříspěvekZaslal: po listopad 05, 2007 10:55 am    Předmět: Citovat

Vsechny vam dekuji za krasne privitani. Jste super. Taky myslim na to zdravi, protoze neni normalni, ze je mi 23 a mam vysoky tlak a bolesti kloubu a zad. Laughing Navic bych chtela aby me Kristynka znala jako stihlou. Ja vim zni to blbe, ale muj zivot je ted neuplny, i kdyz mam vse co jsem si kdy prala. Stydim se chodit mezi lidi nechci se fotit, nejsem schopna sehnat pekne obleceni.

[/url]

BOUBELKA62

PříspěvekZaslal: po listopad 05, 2007 5:00 pm    Předmět: Citovat

BE-RUŠ-KO,nic není blbé. Tady Tě nikdo soudit nebude, ani se na Tebe nebude dívat zkrz prsty. My totiž měly stejný problém jako Ty a tím je OBEZITA. Stranit se lidí, nesehnat na sebe oblečení a fotit už vůbec ne, to taky byly mé noční můry. Z velikosti 62 skočit na velikost 52, to si vůbec nedovedeš představit tu šílenou radost. Výkřiky radostí z kabinky při zkoušení v obchodě. Tohle můžeš také zažívat, když do toho půjdeš.Takže neváhej a jdi do toho. Mimochodem Kristynka je hezoučká holčička. Laughing Wink Laughing

TAKY10- napsala jsem to srdcem. Všechny jsme tady začínaly, měly ostych a trochu strach. Tak jsem si jen vzpoměla na svůj začátek,jak jsem se cítila a jak jste mi pomohly. A podpora ostatních je mnohdy moc důležitá a tady to funguje PERFEKTNĚ.
Gábina

PříspěvekZaslal: po listopad 05, 2007 7:32 pm    Předmět: Citovat

be-rus-ko ahoj, vítám tě tu. Laughing Souhlasím naprosto se vším, co už bylo napsáno. Choď si sem číst, v případě potřeby se ptej, sbírej informace. Idea Jsi ještě mlaďoučká a tak si nenech váhou kazit nejlepší období svého života, jako jsem to tak dlouho dělala já Embarassed Embarassed Embarassed Do roka či dvou z tebe může být úplně jiný člověk plný energie a optimismu. Razz Od té doby, co sem chodím, jsem se naučila usmívat se na sebe v zrcadle Embarassed , fotím se o 106, aby se mnou mohli ostatní sdílet moji radost z hubnutí, zase se dokážu bavit mezi lidmi. Wink Ani zdaleka nejsem ještě "za vodou", ale už jsem jiná, než jsem byla na jaře. A doufám, že na jaře bude zas o trochu dál než jsem teď, na podzim. Cool A myslím, že tak to tu máme všichni. Arrow Už se tolik nebojíme dnů příštích, ale těšíme se, co nám přinesou. Smile A rádi to s tebou budeme sdílet. Razz

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
Taky10

PříspěvekZaslal: po listopad 05, 2007 7:46 pm    Předmět: Citovat

Přesně tak, ty pocity, co popsala Boubelka i Gábina vše vystihují a já taky kdysi nepatřila k výjimkám...teď se těším z každého kilča dole a jsem ráda, že jsou tu tak super lidičky. Laughing Laughing
snetka

PříspěvekZaslal: st listopad 07, 2007 1:55 am    Předmět: čekatelka Citovat

Embarassed Ahojky,jsem tu nová,jsem před vstupní kontrolou v ISCARE na bandáž žaludku.Moc toho o tom nevím ale jdu do toho.Je to snad poslední naděje shodit.Vyzkoušela jsem tolik diet,léků a nic nebo jojoefekt.Mám 106kg,jsem diabetik na inzulínu(4xdenně) a k tomu nemoci patříci k diabetikovi.Je mi 59 let a ráda bych byla alespoň chvilku pěkná holka bez bolesti nohou a zad,se sníženým cukrem a tlakem,zkrátka čupr babka.
Blahopřeji všem co to mají za sebou a kilíčka dole a ty co to čeká ať se nebojí jako já.Chvilku to trvalo,oplakala jsem dobroty které nebudu smět ,nebo jen na špičku nože a nyní vzhůru do toho,už mám vyhlídnuté oblečeníčko.Věřím ,že vše vyjde a budu moci tento zákrok podstoupit,slyšela jsem na to samou chválu.Tak zatím ahojky držím Vám i sobě palečky a možná se sejdem v Praze. Arrow

[/url]
Taky10

PříspěvekZaslal: st listopad 07, 2007 8:02 am    Předmět: Citovat

Ahoj Snetko, vítám Tě mezi námi. Jestli jsem pochopila správně, tak se teprve chystáš na kolečko a konzultaci?? Nebo máš poslední vstupní prohlídku a máš už termín na operaci??? Protože pokud máš už těsně před operací a píšeš, že moc o tom nevíš, tak je to dost špatné...nebyla by jsi první ani poslední, už jsem se v čekárně s takovými paciety sešla a můžu říct, že mě i udivli, čekali, že bandáž je spasitelem všeho, vůbec nevěděli jak se po bandáži stravovat atd. Neříkám, že je to jejich chyba, ta je na straně i lékařů a halvně myslím, že je to pro pacienty nebezpečné...ta neinformovanost mě někdy zaráží. Držím Ti palečky, ať Ti to vyjde, hodně si o tom předem nastuduj, než se do toho pustíš, vyptej se, co Ti nebude jasné nebo 18.11., ten kdo chce se s námi může setkat dopoledne na Chodově...kde a kdy budem ještě upřesňovat. Laughing
kaka

PříspěvekZaslal: st listopad 07, 2007 8:21 am    Předmět: predstaveni Citovat

Ahoj vsem a krasne dobre ranicko,kteri jste na tomto foru Smile .Hned uvodem chci napsat,ze jsem na seznamu uz od dubna,ale az ted jsem pisu.Jsem "HROZNA SIKULKA"!!! A zapomela jsem heslo atd,atd a az ted jsem teprve zjistila jak dat nove heslo-no proste hrozny!!!Ale jak jsem psala, uz od dubna vas kazdy den ctu a chci VSEM VAM PODEKOVAT MOC MOC MOC.Protoze 25.zari jsem byla na minigastrickem bypassu v nemocnici na HOMOLCE A DIKY vam JSEM SE DOZVEDELA SPOUSTU VECI.Jsem 37leta zenska z BENESOVA u PRAHY,mam 13letou dceru a ziji sama.Uz ve 3letech jsem mela 27kg a zacala jsem jezdit po doktorech a tak to slo stale dokola cely zivot.Ano schodit jsem vzdy umela,ale za jakou cenu a hladoveni!!!!!I kdyz jsem vzdy mela rada sport ,tak jsem byla vzdy tlusta!!!V breznu jsem byla na HOMOLCE,prosla vsechny vysetreni a v dubnu jsem se dohodla na terminu operace na zari.Ted jsem uz 6tyden po operaci a mam 11.6kg dole.Jo v breznu jsem mela 118kg a ted mam 103.6kg.Tak to je asi vse a JESTE VSEM MOOOOOC DEKUJI,jak tu krasne pisete a podporuje te se.Preji hezky den vsem Smile Very Happy
kaka

PříspěvekZaslal: st listopad 07, 2007 8:21 am    Předmět: predstaveni Citovat

Ahoj vsem a krasne dobre ranicko,kteri jste na tomto foru Smile .Hned uvodem chci napsat,ze jsem na seznamu uz od dubna,ale az ted jsem pisu.Jsem "HROZNA SIKULKA"!!! A zapomela jsem heslo atd,atd a az ted jsem teprve zjistila jak dat nove heslo-no proste hrozny!!!Ale jak jsem psala, uz od dubna vas kazdy den ctu a chci VSEM VAM PODEKOVAT MOC MOC MOC.Protoze 25.zari jsem byla na minigastrickem bypassu v nemocnici na HOMOLCE A DIKY vam JSEM SE DOZVEDELA SPOUSTU VECI.Jsem 37leta zenska z BENESOVA u PRAHY,mam 13letou dceru a ziji sama.Uz ve 3letech jsem mela 27kg a zacala jsem jezdit po doktorech a tak to slo stale dokola cely zivot.Ano schodit jsem vzdy umela,ale za jakou cenu a hladoveni!!!!!I kdyz jsem vzdy mela rada sport ,tak jsem byla vzdy tlusta!!!V breznu jsem byla na HOMOLCE,prosla vsechny vysetreni a v dubnu jsem se dohodla na terminu operace na zari.Ted jsem uz 6tyden po operaci a mam 11.6kg dole.Jo v breznu jsem mela 118kg a ted mam 103.6kg.Tak to je asi vse a JESTE VSEM MOOOOOC DEKUJI,jak tu krasne pisete a podporuje te se.Preji hezky den vsem Smile Very Happy
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 222, 223, 224  Další

Přejdi na: