Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 222, 223, 224 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Taky10
|
Zaslal: ne říjen 21, 2007 7:20 pm Předmět: |
|
|
Taky Ti moc blahopřeju k prstýnku _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Martina 2
|
Zaslal: st říjen 24, 2007 10:26 am Předmět: |
|
|
Kolegyně drahé........
šup šup do kecací kavárny |
|
Návrat nahoru |
|
|
renata
|
Zaslal: st říjen 24, 2007 11:31 am Předmět: místo radosti mám slzy na krajíčku |
|
|
Milé baculky, už od března pročítám anonymně tyto stránky a bojuji sama se sebou ... je dobojováno, termín operace 30 nebo 31.10.2007 v iscare. Ale místo toho abych měla radost, jsem psychicky úplně mimo a poříd si kladu otázku - co po operaci se nou bude? Nebojím se zákroku, ale samam sebe, jestli budu schopná dodržovat to co mám, jsem neukázněná hlavně v noci... pomozte mi - měl jste někdo podobné pocity před bandáží, jak jste se s nima vyrovnaly a hlavně jak se vám daří dodtžovat ten přísný režim? Noc se o tom na f=oru nemluví a já jen mám pocit, že když byl někdo neukázněný před bandáží bude i poní ... jak dál? díky r. |
|
Návrat nahoru |
|
|
marie S.
|
Zaslal: st říjen 24, 2007 11:37 am Předmět: napíšu ti tam |
|
|
klikni na volné téma do diskuze o jídle napíšu ti tam _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
|
81vera
|
Zaslal: st říjen 24, 2007 1:23 pm Předmět: o sobě |
|
|
ahojky,
je mi 50 let, měřím 168cm vážím 108 kg (někdy i 115), podle toho jak zrovna držím dietku. V televizi jsem viděla pořád o bandážích, tak mě to zaujalo. Objednala jsem se v listopadu do Prahy ke konzultaci, ale pořád mě něco nahlodává, protože se bojím (ne operace), ale spíš potom, že bych něco nemohla dělat. A potom se také bojím reakce, až to řeknu doma, v tomhle mi asi nikdo fandit nebude. Vlastně skoro celý život bojuji s obezitou, během roku držím hodně diet, někdy i zhubnu více kil, ale hned je zase naberu a ještě se mi nějaká ta kilča přidají. Když jsem četla vaše příspěvky, tak mě docela naladily a přála bych si to také podstoupit. Ale vůbec nevím, co mě v to Praze čeká.
Tak mi prosím držte palce. Věra |
|
Návrat nahoru |
|
|
janaaa
|
Zaslal: st říjen 24, 2007 3:23 pm Předmět: |
|
|
Věrko věřím, že máš pochybnosti (a kdo je nemá, měli je úplně všichni). Já jsem na operaci taky ještě nebyla (zatím mám kolečko), ale holky mě tady přesvědčily, ale je pravda, že u nás to zatím ví taky jenom manžel, nedokážu posoudit jejich reakci, takže to nechávám až po operaci a pak je postavím před hotovou věc (nechci aby mě někdo zrazoval, je to moje rozhodnutí, já musím ty kila nosit, já nemůžu jít na koupaliště, abych nebyla středem pozornosti, tak mi do toho nikdo mluvit nebude). Manžel to zkusil jednou a řekla jsem mu,že jestli mě nepodpoří nebudu už se s ním na toto téma vůbec bavit. A jak čas plyne už to bere jako fakt, že to podstoupím a myslím, že je rád, že to nedělám tajně a že se s ním podělím i o mých pochybnostech. Nejvíc mě potěšil, když mi řekl dělej jak myslíš, když se budeš cítit líp, ale ať se ti proboha nic nestane.
Takže čti, sbírej informace a věřím, že se rozhodneš správně. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Taky10
|
Zaslal: st říjen 24, 2007 7:21 pm Předmět: |
|
|
Už se Martinko polepším...jdu do kecací kavárny.... _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Taky10
|
Zaslal: st říjen 24, 2007 7:46 pm Předmět: |
|
|
Ahojky Renčo a Věrko, moc Vás vítám mezi námi, jsem ráda, že se nám rodina rozrůstá o další lidičky. A co Vám chci napsat??? I já celý život bojovala s obezitou, někdy jsem klidně 20 kg shodila, pak je zase nabrala, někdy i víc...držela celý život diety, pak je porušovala, asi každá z nás, co sem na tyto stránky chodí to zná ze své zkušennosti. Téměř omylem jsem narazila na toto forum a jsem za to osudu vděčná, jsem ráda, že jsem mohla poznat,ať už osobně, nebo jen pomocí fotek a písmenek tolik báječných lidiček se stejným problémem...už jsem na to prostě nebyla sama.Jejich úspěchy ať už větší či menší mě motivovaly, jejich slova pochopení, naděje a kolikrát i podpory mi dodávaly sílu, už jsem nechtěla vláčet jediné zbytečné kilo navíc a říkala jsem si, že i kdyby bylo pár kilo dole, ale trvalých, tak to mělo cenu. Ať je člověku 20 nebo padesát, pořád to smysl má, o každé kilo dole je hned tělu, kloubům a kostem lépe...a hlavně jsem tu poznala prima lidi a to za to stojí. Já to doma neřekla nikomu, mám jen 2 kamarádkám, o kterých jsem věděla, že nic neřeknou a podpoří mě. Manželovi jsem to napsala sms až po nástupu do nemocnice. Ale bylo to jen z obavy, že by mi to rozmlouval a bál by se, mám taky doma 2 děti, ale ty to neví dodnes. Moje blízká rodina už ano, teď už jsou rádi, vidí úspěchy a hlavně to, že se mi nic nestalo a že mě to opravdu v ničem neomezuje. A i kdyby rádi nebyli, je to moje rozhodnutí, můj život a musí to respektovat. Jinak co Tě Renčo v Praze čeká....pročti hlavně různá témata....vše se tu dá dozvědět, pokud jdeš na první konzultaci, můžou se Tě ptát, jestli nechceš třeba jen zkusit prášky nebo dietu a tak...já řekla, že vše už jsem za svůj život podstoupila, že mě bolí záda, pořád přibírám a že už na nic čekat nechci a jsem pevně přesvědčená, že chci bandáž. Nijak mě to nerozmlouvali. Měla jsem ze stránek Iscare stažené formuláře, které jsem si vyplnila, což si můžeš udělat i ty...pak Tě čeká tzv. kolečko, objednají Tě na krev, k internistce, na gastro, k psychologovi a pokud budeš mít vše v pořádku, dají Ti termín na operaci. V Iscare se bát nemusíš, jsou tam všichni moc příjemní a milí. Pokud máš jakékoliv pochybnosti, vyptej se, ale ze své zkušennosti Ti mohu říct, že jsem ráda, že jsem bandáž v červenci podstoupila, komplikace nemám žádné, v ničem mě to neomezuje.Renčo, já si myslím, že ty pocity měli všichni podobné, taky jsme byli neukázněné, je to fakt o vůli, o novém životním stylu, já to brala jako šanci začít nový život a nemysli si, každá tady občas selže někdo víc a někdo míň. Obezita je nemoc, jako každá jiná...jen je třeba si to uvědomit a začít s ní trošku bojovat, uvidíš, že když Ti kilečka půjdou dolů, budeš mít radost, bude Tě to motivovat a budeš chtít pokračovat a pokud na Tebe někdy padnou chmury, mě pomáhá se tu vypsat a lidi, kteří Tě chápou, protože tím prošli taky Tě podrží, u mě to tedy funguje, nechci zklamat sebe ani vlastně je. Moc Vám držím palečky, aby jste se rozhodly co nejlépe, aby Vám šla kila dolů a pokud se rozhodnete k operaci, aby jste to braly jako start do nového života. _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
|
ALENA
|
Zaslal: st říjen 24, 2007 8:34 pm Předmět: |
|
|
Taky10 moc hezky jsi to napsala a vysvětlila máš ve všem naprostou pravdu _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
|
renata
|
Zaslal: st říjen 24, 2007 9:55 pm Předmět: |
|
|
Taky10 - opravdu moc krásný příspěve
- přesně jsi se vcítila do mých pochybností a tak nějak krásně napsala t
o, co jsem chtěla slyset. Nejkrasnejsi je veta > i kdyby bylo pár kilo dole, ale trvalých, tak to mělo cenu diky moc renata |
|
Návrat nahoru |
|
|
Taky10
|
Zaslal: st říjen 24, 2007 10:16 pm Předmět: |
|
|
Nemáš zač, chápu Tě a tím, že jsem si to vše taky prošla, tak chápu i Tvé pochybnosti. Držím palečky a určitě dej vědět co a jak. _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
|
lecramka
Založen: 13.10.2007 Příspěvky: 209 Bydliště: Most, Ústecký kraj
|
Zaslal: čt říjen 25, 2007 7:14 am Předmět: |
|
|
Ahoj všem lidičkám, dnes toho k Vám mám trochu více tak mi neusnětě Už jsem z nemocnice doma a cítím se skvěle. Děkuji moc všem které si na mně vzpomněly a stála jsem jim za pár řádků. A nyní k těm které se bojí a ještě nejsou rozhodnuté: znám osobně tři lidi s prstýnkem na žaludku. Všichni byli na operaci před více než 5- ti lety a úbytky k dnešku jsou u nich od 30 do 55 kg což je úžasné. Všem třem se úplně změnil život. Najednou je i okolí bere jinak dělají sporty které dřív nedělali, nosí věci jaké by na sebe dřív nikdy nevzali apod. A hlavně: zvládají i chutě. Ono to totiž není o tom že UŽ NIKDY.... ale je to o tom že si dáme téměř vše ale v jiném množství než jsme byly zvyklé. A ono to funguje skvěle!Takže místo bezmyšlenkovitého snědění tabulky čokolády to bude cucání a vychutnávání jedné kostičky, ke kafi si dáme místo čtyř zákusků pouze jeden či půlku ale budeme ho jíst pomalinku a vychutnávat si ho .... takže chuťové buňky si užijí a my nepřibereme. A VO TOM TO JE!!! A ještě rada na závěr: nezapomínejte na ryby, jsou dobré, lehké, dají se skvěle připravovat a nepřiberete po nich ani deko. Já jsem ulítlá na lososa a krevety a tak když mě honí mlsná - tímto žaludek neurazím Já se pro zákrok rozhodla v půlce srpna a v půlce října jsem již ležela na operačním stole. Chtělo to rychle - abych necouvla. A dnes jsem za to moc ráda. Držím palečky všem které ještě nejsou zcela rozhodnuté - jeden dodatek na závěr - hrozně tím pomůžete srdíčku, kloubům a nejvíc svému sebevědomí!!! A za to to přece stojí! _________________
Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let |
|
Návrat nahoru |
|
|
Taky10
|
Zaslal: čt říjen 25, 2007 7:24 am Předmět: |
|
|
Napsala jsi to krásně, moc Ti blahopřeji k operaci, koukám,že kilečka Ti jdou dolů, to Ti moc přeji a jsem ráda, že jsi v pohodě a v pořádku. _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kačka
|
Zaslal: čt říjen 25, 2007 9:45 am Předmět: |
|
|
Lecramka : připojuji se k Taky 10
a doufám, že nás budeš o vše informovat...alespoň nás co čekájí a jsou zvědvé an bezprostřední dojmy _________________ 32 let- tubulizace žaludku 8.1.08
Operace:MUDr. Hrubý-Turnov-DOPORUČUJU !!!!
Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
lecramka
Založen: 13.10.2007 Příspěvky: 209 Bydliště: Most, Ústecký kraj
|
Zaslal: čt říjen 25, 2007 9:57 am Předmět: |
|
|
Děkuji holky ale ono to opravdu chce se navzájem povzbuzovat a pochopitelně si nehrát na nadpřirozené bytosti a přiznat si občas nějakou tu slabinku. A když už ji třeba nepřiznáme doma nebo u kamarádek tak ji můžeme přiznat tady. Nejde o to si už nikdy nedopřát, jde o to zhubnout a stát se gurmánem - užívat si jídlo, to malinké množství si upravit tak aby lahodilo oku i chuťovým pohárku a pak hezky pomalu a s požitkem baštit... Ono to půjde!!!! _________________
Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|