Zde, na dom�n� stare.forum.bandingklub.cz, je n�hled na starou verzi fora, kter� bude �asem uzav�ena.

Pro registraci, nebo psan� p��sp�vk� pros�m pou�ijte novou verzi na dom�n�: forum.bandingklub.cz

f�rum.bandingklub.cz
opera�n� mo�nosti l��by t�k� obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam u�ivatel� Registrace
Profil Soukrom� zpr�vy P�ihl�en�

P�EDSTAVEN� NOV��K�

Jdi na str�nku P�edchoz�  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 222, 223, 224  Dal��

Zobrazit p�edchoz� t�ma :: Zobrazit n�sleduj�c� t�ma  
Autor Zpr�va
ALENA

Zalo�en: 10.12.2006
P��sp�vky: 1585
Bydli�t�: Olomouc

P��sp�vekZaslal: po leden 22, 2007 10:42 pm    P�edm�t: Citovat

No, ale fakt, jak psala Datli,kdy� to �lov�k �te tak mus� bulit. To jsem moment�ln� j�. A proto�e je u� moooooc hodin, tak pop�j�m pouze vodu bez bublinek.
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu Odeslat e-mail  

Zalo�en: 21.1.2007
P��sp�vky: 11
Bydli�t�: Krom���

P��sp�vekZaslal: �t leden 23, 2007 11:48 am    P�edm�t: Citovat

Holky, moc V�m d�kuju!!!!!!!! Ve �tvrtek vol�m a v p�tek jedu na 100000000000000000000000000000000000%Smile I s mam�ou:-)
P��t� t�den budu nejsp� v brn�, necht�ly byste br�a�ky se n�kde sej�t? Laughing
kdy� tak napi�te Wink

N�vrat nahoru

Zalo�en: 2.2.2007
P��sp�vky: 2

P��sp�vekZaslal: p� �nor 02, 2007 8:06 pm    P�edm�t: pozdrav Citovat

ahojky jsem tu poprv� tak v�s chci v�echny jen pozdravit a p�edstavit se.Je mi 19 let jsem studentka a term�n band�e m�m 21.2.2007 v ostrav� a moc se t��m m� bmi je 39 Embarassed
N�vrat nahoru
elena

Zalo�en: 13.1.2007
P��sp�vky: 176
Bydli�t�: �esk� Bud�jovice

P��sp�vekZaslal: p� �nor 02, 2007 11:57 pm    P�edm�t: Citovat

V�t�m El�o. J� jsem Elena. V�t�m a gratuluju k brzk�mu datu operace. Tak a� to v�echno dopadne p�esn� podle tvojich p�edstav. A a� jsi brzy fit a kr�sn� a huben�. Pa.

[/url]
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu  

Zalo�en: 16.1.2007
P��sp�vky: 936

P��sp�vekZaslal: so �nor 03, 2007 9:46 am    P�edm�t: Citovat

Ahojky El�o... moc moc T� zdrav�m a p�eju Ti, aby tv� cesta ke zm�n� byla vele�sp�n� a aby jsi m�la radost z toho, jak se bude� kr�sn� zmen�ovat.. Hodn� �t�st� a dr��m p�sti�ky. Ahoj Ev�a-Zelenoo�ko.
A pak napi� pocity z oprace, po operaci, apod..
N�vrat nahoru
El�a

Zalo�en: 2.2.2007
P��sp�vky: 2

P��sp�vekZaslal: so �nor 03, 2007 10:51 am    P�edm�t: Citovat

moc v�m d�kuji za p�iv�t�n�.M�la jsem �t�st��ko �e ten term�n je tak brzo a v�m v�em p�eji aby jste se ve zdrav� do�kaly a pak u� to bude jen fajn.
N�vrat nahoru
zubka64

Zalo�en: 4.2.2007
P��sp�vky: 7
Bydli�t�: Protiv�n

P��sp�vekZaslal: �t �nor 06, 2007 8:51 pm    P�edm�t: Ahojky v�em Citovat

Jsem tu nov�, tak se u��m, jak se diskutuje na tomto f�ru.
U� rok jsem po band�i, kterou mi 24.1.2006 d�lali v ISCARE v Praze. S v�sledkem jsem ��ste�n� spokojena, ze 112kg se m� v�ha dostala na 83kg, l�ka�i asi o�ek�vali v�ce, j� jsem zklaman�, �e u� to nejde tak dol�, jako na po��tku. Pokud m� n�kdo zku�enosti s t�m, zda se d� band� upravit, tj.p�it�hnout i pot�, co u� se m� chirurgov� z�ekli a p�edali m� do p��e internist�, a� se mi ozve.D�ky a m�jte se kr�sn�. Alena-Zubka64
N�vrat nahoru
elena

Zalo�en: 13.1.2007
P��sp�vky: 176
Bydli�t�: �esk� Bud�jovice

P��sp�vekZaslal: �t �nor 06, 2007 10:54 pm    P�edm�t: Citovat

Zubko, m��e� bl�e vysv�tlit, co to znamen�, �e se t� chirurgov� z�ekli? J� jsem myslela, �e na kontroly na chirurgii se jezd� cel� �ivot 1x ro�n�. Nebo je to tak, �e vyt�hnou z poji��ovny, co se d� a pak se na n�s vyka�lou a my budeme ��t s ciz�m t�lesem v t�le, ani� by to n�kdo kontroloval. V�era jsem taky �etla, �e band� se dopl�uje do 1,5 roku po operaci a pak u� ne. To m� taky p�ekvapilo. J� jdu v p�tek teprve na prvn� konzultaci do ISCARE a chci se na tohle v�echno zeptat. P��jde mi to dost pochybn�. Jsem dost roz�arovan�. �e by se jim dopln�n� nerentovalo, nebo co? Proto�e je jasn�, �e za n�kolik let se ta band� zaru�en� samovoln� povol� a pak nebude zcela plnit svou funkci a pak je velice jednoduch� j� "p�e�rat". Nech�pu, pro� to d�l u� ned�laj�. Snad mi to n�jak� doktor vysv�tl�. Jinak neztr�cej nad�ji a dr� se. Elena.

[/url]
N�vrat nahoru

Zalo�en: 21.1.2007
P��sp�vky: 11
Bydli�t�: Krom���

P��sp�vekZaslal: �t �nor 06, 2007 11:09 pm    P�edm�t: Citovat

Eleno, na to sam� jsem se cht�la pr�v� zeptat po p�e�ten� zpr�vy od zubky..

Jinak ZUBKO, 83 kilo je KR�SN�! Mo�n� jsi �ekala v�c, ale ur�it� jsi vd��n� i za tohle, co? Wink

Jak psala Elena...dr� se a neztr�cej nad�ji;-)

N�vrat nahoru

Zalo�en: 17.7.2006
P��sp�vky: 141

P��sp�vekZaslal: �t �nor 06, 2007 11:13 pm    P�edm�t: Citovat

Zubko,moje kamar�dka byla na dopln�n� taky a� po tom ,co u� j� chirurgov�,jakoby vy�krtli z kontrol.Objednala se k pan� doktorce �r�mkov� a ta j� poslala k chirurgovi a doplnili j� to.To neznamn�,�e se t� z�ekli,jen u� nemus� na kontroly,pokud sama nec�t� pot�ebu,nebo nem� n�jak� probl�m.Kartu a ve�kerou dokumentaci m� u nich st�le a kdykoliv pot�ebuje�,objedn� se.Jinak kr�sn� �sp�ch tv�ho hubnut�.Doc�lit toho j� tak si blahem chrocht�m,jsi �ikula.
N�vrat nahoru
qwys

Zalo�en: 26.1.2007
P��sp�vky: 916
Bydli�t�: Sejdeme se u Kol�na

P��sp�vekZaslal: st �nor 07, 2007 2:57 pm    P�edm�t: Citovat

Zubko a muzu se zeptat, kolik meris? Taky mam 112(teda ted zrovna 110) a predstava ze mam zase 83 je skvela. Bud za to rada! Smile
N�vrat nahoru
Zelenoo�ko

Zalo�en: 16.1.2007
P��sp�vky: 936

P��sp�vekZaslal: st �nor 07, 2007 4:47 pm    P�edm�t: Citovat

J� bych za t�ch 83 kilo byla moc vd��n� ..je to podstatnej rozd�l oproti tomu, co na sob� nos�m te� - m�m tak 110... a kdyby se m� poda�ilo 30 kilo sundat, byla bych t�������k ��astn�....
N�vrat nahoru
zubka64

Zalo�en: 4.2.2007
P��sp�vky: 7
Bydli�t�: Protiv�n

P��sp�vekZaslal: st �nor 07, 2007 7:24 pm    P�edm�t: D�ky v�em za podporu Citovat

J� jsem toho o sob� moc nenapsala, tak�e: je mi 42let, m�m t�i d�ti-23let syn�tor, 18let dcera a 4,5let mal� ��bl�k-pr� tak� jinak dcera. M���m 164cm, od 27let jsem po z�n�tu �t�tn� �l�zy za�ala nab�rat,ze sv�ch 58kg na 72kg. Po zm�n� l�ka�e mi kone�n� �ekli, co se d�je a l���m se na endokrinologii. Po posledn�m porodu se p�idal vysok� tlak a zavod�ov�n� t�la, v�ha stoupala tak, �e jsem p�estala zvl�dat nejen sport, ale i b�n� �ivot-proch�zky s dcerou atd.Siln� otekl� nohy jsem obouvala do bot o 4 ��sla v�t��ch, n�kup oble�en� byl pro m� utrpen�m, nic jsem na sebe nesehnala, snad jen leg�ny a XXL trika.O psychice u� asi nem� cenu ps�t, byla jsem na dn�.Syn mi p�es internet sehnal kontakt na ISCARE a od t� doby jsem dostala nad�ji na zlep�en�.Ka�d�, kdo si pro�el r�zn� vy�et�en� v nemocnic�ch mi d� za pravdu, jak bylo poni�uj�c�, kdy� v�m v�ude na v�e �ekli, �e m�te p�edev��m zhubnout-na orothopedii,na intern�,i u psychiatra.N�v�t�vy soukrom� obezitolo�ky m� st�ly jen dal�� �as, pen�ze a pon�en�,v�sledek nulov�.M� prvn� n�v�t�va v Praze v ISCARE byl prost� z�zrak-od p��jemn�ho prost�ed�, p�es jedn�n� v�ech a� k pochopen� m� situace a nab�dnut�mu �e�en�. Jen lituji, �e jsem o t�to mo�nosti nev�d�la d��ve, mohla jsem si svou posledn� mate�skou dovolenou po��dn� vychutnat u� jako mobiln� matka a n� be�ka pohyhu t�m�� neschopn�.Dnes jsem r�da, �e jsem na tom tak, jak jsem, jen nechci zklamat doktory a p�estat d�le hubnout, je�t� po��d m�m obezitu, i kdy� u� jsem se ze 3.stupn� dostala na 1.Na�la jsem si pr�ci, kv�li mal� dce�i jen na zkr�cen� �vazek 6h denn�, ale je to z�hul, jsem od r�na na nohou, prod�v�m v jedn� samoobsluze, bu� jsem za pultem a kr�j�m sal�my, nebo stoj�m za kasou a ve voln�m �ase dopl�uji sv��en� reg�ly.Pak sprint do �kolky pro malou a dom�c� koloto� neplacen�ch aktivit. I to mi pom�h�, �e se postava upravuje. Za�ala jsem zase hr�t fotbal, v �ensk�m t�mu jsem brank��ka, ale p�izn�m se, �e u� mi to nejde tak, jako d��ve, taky jsem poatrn�j��, nechci se zranit kv�li pr�ci i rodin�. Tak jsem o sob� napsala v�e, snad jsem v�s moc nenudila.
N�vrat nahoru
ALENA

Zalo�en: 10.12.2006
P��sp�vky: 1585
Bydli�t�: Olomouc

P��sp�vekZaslal: st �nor 07, 2007 7:38 pm    P�edm�t: Citovat

Zubko,potvrdila jsi to o �em jsme tady n�kter� psaly. Neochota l�ka�� pomoct n�m lidem s obezitou je n�kdy zar�ej�c�. Tak� jsem se setkala s n�zorem,�e nejlep�� je ne�rat. A to mi �ekl l�ka� internista-kardiolog. Jsi bojovnice a ur�it� se ti to poda�� dot�hnout do konce Exclamation Exclamation Exclamation Laughing Rolling Eyes Laughing Rolling Eyes Exclamation Exclamation Exclamation
N�vrat nahoru

Zalo�en: 26.1.2007
P��sp�vky: 916
Bydli�t�: Sejdeme se u Kol�na

P��sp�vekZaslal: st �nor 07, 2007 9:04 pm    P�edm�t: Citovat

Zubko, urcite vsecko zase bude jako driv Smile Mam taky rada sport, i kdyz na to nevypadam, tak se tesim, az zase budu moct neco delat Smile Dneska jsem jela pul hodiny na kole a jak jsem mela vepredu kolo malo nafoukle, tak sem si cesticku poradne vydrela, pac sem jela vlastne na rafku Rolling Eyes Embarassed Verim, ze kolu nic neni, a ze se mi jednou pojede lip i na tom rafku. Jinak chytat me dycky taky bavilo, hokejbal, je dobre, ze mas takhle aktivitu Smile
N�vrat nahoru
Zobrazit p��sp�vky z p�edchoz�ch:   
�asy uv�d�ny v GMT + 1 hodina
Jdi na str�nku P�edchoz�  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 222, 223, 224  Dal��

P�ejdi na:  
Nem��ete odes�lat nov� t�ma do tohoto f�ra.
Nem��ete odpov�dat na t�mata v tomto f�ru.
Nem��ete upravovat sv� p��sp�vky v tomto f�ru.
Nem��ete mazat sv� p��sp�vky v tomto f�ru.
Nem��ete hlasovat v tomto f�ru.

Band� �aludku | Chirurgick� l��ba obezity | L��ba obezity | Bariatrick� chirurgie
Banding klub je ob�ansk� sdru�en� lid�, kte�� maj� z�jem o chirurgickou l��bu t�k� obezity nebo jim byla provedena band� �aludku. C�lem klubu je pom�hat pacient�m po operaci a poskytovat informace o bariatrick� chirurgii a v�sledc�ch t�to l��by.

Spolupracujeme: Oriflame
PhpBB.com base modified by internetove-stranky.kvalitne.cz | © ob�ansk� sdru�en� Banding klub �R