Zde, na dom�n� stare.forum.bandingklub.cz, je n�hled na starou verzi fora, kter� bude �asem uzav�ena.

Pro registraci, nebo psan� p��sp�vk� pros�m pou�ijte novou verzi na dom�n�: forum.bandingklub.cz

f�rum.bandingklub.cz
opera�n� mo�nosti l��by t�k� obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam u�ivatel� Registrace
Profil Soukrom� zpr�vy P�ihl�en�

P�EDSTAVEN� NOV��K�

Jdi na str�nku P�edchoz�  1, 2, 3 ... , 222, 223, 224  Dal��

Zobrazit p�edchoz� t�ma :: Zobrazit n�sleduj�c� t�ma  
Autor Zpr�va
alena1

Zalo�en: 15.11.2009
P��sp�vky: 22
Bydli�t�: Bratislava

P��sp�vekZaslal: st �erven 29, 2011 1:49 pm    P�edm�t: Citovat

Bobul,

ka�d� p�smenko �o si nap�sala je sv�t� pravda, �i sa to niekomu p��i alebo nep��i Exclamation Exclamation Exclamation Pravda sa �a�ko po��va Crying or Very sad Mad
martina534

Zalo�en: 11.3.2011
P��sp�vky: 1

P��sp�vekZaslal: st �ervenec 06, 2011 9:40 am    P�edm�t: Citovat

Zdrav�m V�s tady v�echny a gratuluji k v�em �bytk�m Very Happy ji� dlouho �tu Va�e p��sp�vky a moc mi pomohli v rozhodov�n�... dne 21.7.2011 nastupuji na plikaci do B�eclavi . M�m hodn� velk� obavy, kter� v�dy po p�e�ten� Va�ich p��zp�vk� m� na chv�li opust��� Very Happy

Jmenuji se Martina, m�m 2 d�ti, man�ela Cool , je mi 32 let a bohu�el v��m 125kg...
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu  
martina534

P��sp�vekZaslal: st �ervenec 06, 2011 9:46 am    P�edm�t: Citovat

Zdrav�m V�s tady v�echny a gratuluji k v�em �bytk�m Very Happy ji� dlouho �tu Va�e p��sp�vky a moc mi pomohli v rozhodov�n�... dne 21.7.2011 nastupuji na plikaci do B�eclavi . M�m hodn� velk� obavy, kter� v�dy po p�e�ten� Va�ich p��zp�vk� m� na chv�li opust��� Very Happy

Jmenuji se Martina, m�m 2 d�ti, man�ela Cool , je mi 32 let a bohu�el v��m 125kg...
N�vrat nahoru
martina534

P��sp�vekZaslal: st �ervenec 06, 2011 9:48 am    P�edm�t: Citovat

N�vrat nahoru
Mamka

Zalo�en: 2.5.2011
P��sp�vky: 7

P��sp�vekZaslal: so �ervenec 09, 2011 2:01 pm    P�edm�t: Citovat

Mygeila napsal:
Tady je video, ktere me presvedcilo 100% o tom, ze operaci chci. Mluvila jsem o nem s katuli a ucetni Martou.

http://www.ceskatelevize.cz/porady/1186000189-13-komnata/211562210800008-13-komnata-klary-samkove/

Ahojda,jen jsem cht�la napsat �e m� tato 13 komnata K.samkov� rovn� p�esv�d�ila Very Happy po shl�dnut� po�adu jsem za�ala jednat Cool zat�m m�m jen jedno vy�et�en�,ale snad u� p��t� t�den budu m�t svou obvodn� v pr�ci a po��d�m o posl�n� na ch�ru,jen je�t� st�le t�pu kam.Zda do FN v porub� �i do V�tkovic k Holeczimu.Psycholo�ka m� st�le odrazuje Very Happy ale j� se ned�m!!! Sem velk� holka ni.Jinak v�em moc kr�sn� letn� m�s�ce.P� holky

Zalo�en: 10.6.2011
P��sp�vky: 101
Bydli�t�: Praha 3 �I�KOV

P��sp�vekZaslal: ne �ervenec 10, 2011 8:45 pm    P�edm�t: Citovat

Idea

14/9/10 TUBU Turnov,zlat� ruce MUDr.Hrub�ho a za��tek nov�ho, ��astn�ho �ivota Very Happy
mattoni/mattoni-33
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu Odeslat e-mail  

Zalo�en: 2.5.2011
P��sp�vky: 7

P��sp�vekZaslal: st �ervenec 13, 2011 5:46 am    P�edm�t: dnes 13.7 :-) Citovat

Markyca73 napsal:
V�t�m v�echny nov��ky!

Mysl�m na tebe a dr��m Mooooooc pale�ky Smile

Zalo�en: 9.12.2010
P��sp�vky: 433
Bydli�t�: Brno

P��sp�vekZaslal: st �ervenec 13, 2011 10:20 am    P�edm�t: Citovat

Martino534
Blahop�eji k rozhodnut�, a� Ti to rychle ute�e a pak hur� do nov�ho �ivota! P�eji bezprobl�movou rekonvalescenci!

44 let, plikace 23. 3. 2011, B�eclav
N�vrat nahoru
Cozumel

Zalo�en: 31.5.2011
P��sp�vky: 17
Bydli�t�: Praha 10 - Stra�nice

P��sp�vekZaslal: �t �ervenec 14, 2011 10:58 am    P�edm�t: Citovat

Bullodocek - nikdo T� necht�l urazit, holky T� cht�ly podpo�it. Kliniku si m��e� vybrat jakou chce�, m� pan� doktorka rovnou nab�dla plikaci - a to nem�m tolik kg, jako n�kter� p�isp�vatelky zde - holky prominou Laughing . J� bych do bandu ne�la. Ud�laj� Ti vpodstat� ze �aludku p�es�pac� hodiny a ta horn� ��st se m��e kdykoliv zase rozt�hnout. Nav�c jsi omezen� v j�dle - nesm� kv�li krou�ku nap�. citrusov� ovoce - ��dn�. A taky je mi divn�, �e p�i tak vysok�m BMI Ti nab�dli band. Tam se pr�v� nab�z� plikace, tubu nebo sleeve. Ale z�le�� jen na Tob�, pro co se rozhodne�. A holky jsou fajn - j� je sice nezn�m osobn�, ale i mn� hodn� v za��tc�ch pomohly! Smile

Eva, 44 let. Plikace 8.6.2011, OB klinika Praha
N�vrat nahoru
verca

Zalo�en: 1.12.2009
P��sp�vky: 2925

P��sp�vekZaslal: �t �ervenec 14, 2011 11:34 am    P�edm�t: Citovat

Cozu z�tra m�me v Praze minisraz�k, nechce� za n�mi tak� doj�t?? Rolling Eyes
informace najde� zde Arrow http://bariatrklub.uforum.cz/viewtopic.php?f=22&t=40 Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 d�ti, na podzim abdo
Konec met��ku 14/1/11 = 75kg a bojuj���mm d�l Wink
N�vrat nahoru
Cozumel

Zalo�en: 31.5.2011
P��sp�vky: 17
Bydli�t�: Praha 10 - Stra�nice

P��sp�vekZaslal: �t �ervenec 14, 2011 11:45 am    P�edm�t: Citovat

verca - �koda, p�e�koda, r�da zajdu n�kdy p��t�, ale v p�tek miz�m hned z pr�ce na chatu - relaxovat Very Happy

Eva, 44 let. Plikace 8.6.2011, OB klinika Praha
N�vrat nahoru
Scalla

Zalo�en: 16.6.2011
P��sp�vky: 50
Bydli�t�: K�sek od �tatlu

P��sp�vekZaslal: �t �ervenec 14, 2011 12:00 pm    P�edm�t: Citovat

Cozumel, mysl�m, �e Buldo�ek u� sem nep�ijde. Ob�v�m se, �e ona pot�ebovala sp� ne� tolik dob�e m�n�n�ch rad nejd��v hlavn� pochv�lit, �e se rozhodla svou situaci �e�it a �e p�i�la sem. Ale ta kritika na za��zen�, kter� si vybrala a na typ operace p�i�la podle m� moc brzo a pokazilo j� to tu radost, kterou m�la sama ze sebe, �e se rozhoupala, �e se rozhodla, �e m� odvahu do toho j�t. Trochu mluv�m z vlastn� zku�enosti, sama jsem pot�ebovala �as to tady zmapovat a vst�ebat a moc jste mi pomohly, ale ve chv�li, kdy jsem se sem registrovala a pod vlivem informac�, kter� jsem v tu chv�li m�la k dispozici, jsem t� m�la v �myslu j�t na band a byla objednan� na konzultaci do za��zen�, kter� nem� dobrou pov�st (co� jsem v tu dobu samoz�ejm� je�t� nev�d�la). Kdybyste mi to hned prvn� den hromadn� rozmlouvaly, asi bych taky c�tila n�co jako l�tost nebo "zka�enou radost" (i kdy� bych ur�it� ura�en� nebyla a nedezertovala Smile), posl�ze jsem postupn� �etla, ptala se a podstatn� p�itom zm�nila n�zor a bylo to tak podle m� lep��, proto�e na to spr�vn� rozhodnut� pot�ebuje �lov�k v�ce �asu a informac�. Taky d�kuji Sibyle, proto�e ona mi hned na za��tku podala ur�itou informaci (na m�j dotaz) velmi jemn� a diplomaticky Wink

42 let, 1.7. konzultace MUDr. �ierny - SUPER! Te� kole�ko: 19.7. plicn�, 25.7. gastro, 28.7. a 4.8. psycholog, 12.8. interna
N�vrat nahoru
bambulka77

Zalo�en: 14.7.2011
P��sp�vky: 0
Bydli�t�: Kamenice, Praha

P��sp�vekZaslal: �t �ervenec 14, 2011 9:51 pm    P�edm�t: novacik Citovat

Ahojte, tak si to tu citam a prezeram a rada by som sa k Vam pripojila Embarassed a predstavila sa Wink Volam sa Adriana, mam 34 rokov , som vydata a mam 2 deti - 2,5 rocneho syna Richarda a 11 mesacnu dcerku Annu-Mariu a len nedavno som sa dozvedela o plikacii zaludka a od tej chvile nemyslim na nic ine.... mam 164 cm a 108 kg ( moje BMI bolo asi 40,5) a som velmi nestastna. Zijeme blizko Prahy a uz som sa objednala na konzultaciu na OB kliniku - 25.8. p. Dr. Pichlerova. Mam obavy,ci ma nevyrazia hned odo dveri Sad pri druhom tehotenstve som mala silnu tehotensku cukrovku (pichala som si inzulin) a vyzera to,ze mam nadalej zvyseny cukor - vyzera preto, ze to neviem presne,ale ked som naposledy bola na operaciu teraz v janurai ( v lednu Wink ) tak som ho mala zvyseny,ale bala som sa ist na vysetrenie,lebo nechcem aby ma rovno nasadili na inzulin Sad ja viem som hlupa a riskujem...snazila som sa sama drzat dietu,ale neuspesne a skor opak bol pravdou - este som sa rozjedla a pribrala Confused lenze teraz som znovu nabrala ''vidinu'' mozneho schudnutia a ani neviem ako, len co som sa objednala na kliniku a zacala si pisat tyzdenny dennik co zjem tak som sa prestala prejedat a konrolujem sa...lenze ine problemy zdravotne nemam ( teda aspon si to myslim - okrem beznych ako je potenie a udychanie a ze nevladzem s tymto telom zit ) ale chcem schudnut aby som predisla zhorseniu mojho zdravotneho stavu a vedela sa zase na seba pozriet do zrkadla...Neviem vsak co ma caka na tej vstupnej kontrole a ci vobec mam nadej na plikaciu... Nehnevajte sa na mna prosim,ze som sa hned takto rozpisala,ale som taka nadsena z tohto fora a vsetkeho... Embarassed a ste uzasne ako sa drzite a chudnete Wink

[/url]
N�vrat nahoru
Sibyla

Zalo�en: 18.4.2010
P��sp�vky: 584
Bydli�t�: JM

P��sp�vekZaslal: p� �ervenec 15, 2011 12:09 am    P�edm�t: Citovat

Bambulko, m� BMI nad 40 a pravd�podobn� cukrovku, to by m�lo b�t pro plikaci dosta�uj�c�. J� jsem na OB klinice nebyla, ale jsou tu lid�, kte�� na t�to klinice plikaci podstoupili, tak�e podrobn�j�� info jak to tam prob�h� ti podaj� oni.

TUBU 21.10.2010 Turnov, zlat� Hrub��ek Smile

http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii
N�vrat nahoru
verca

Zalo�en: 1.12.2009
P��sp�vky: 2925

P��sp�vekZaslal: p� �ervenec 15, 2011 5:06 am    P�edm�t: Citovat

Kr�sn� r�nko p�eji Wink

bambulko v�t�m T� na foru a m� v SZ info o dne�n�m sraz�ku Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 d�ti, na podzim abdo
Konec met��ku 14/1/11 = 75kg a bojuj���mm d�l Wink
N�vrat nahoru
Zobrazit p��sp�vky z p�edchoz�ch:   
�asy uv�d�ny v GMT + 1 hodina
Jdi na str�nku P�edchoz�  1, 2, 3 ... , 222, 223, 224  Dal��

P�ejdi na:  
Nem��ete odes�lat nov� t�ma do tohoto f�ra.
Nem��ete odpov�dat na t�mata v tomto f�ru.
Nem��ete upravovat sv� p��sp�vky v tomto f�ru.
Nem��ete mazat sv� p��sp�vky v tomto f�ru.
Nem��ete hlasovat v tomto f�ru.

Band� �aludku | Chirurgick� l��ba obezity | L��ba obezity | Bariatrick� chirurgie
Banding klub je ob�ansk� sdru�en� lid�, kte�� maj� z�jem o chirurgickou l��bu t�k� obezity nebo jim byla provedena band� �aludku. C�lem klubu je pom�hat pacient�m po operaci a poskytovat informace o bariatrick� chirurgii a v�sledc�ch t�to l��by.

Spolupracujeme: Oriflame
PhpBB.com base modified by internetove-stranky.kvalitne.cz | © ob�ansk� sdru�en� Banding klub �R