Jdi na str�nku P�edchoz� 1, 2, 3 ... 221, 222, 223, 224 Dal��
Zobrazit p�edchoz� t�ma :: Zobrazit n�sleduj�c� t�ma |
Autor |
Zpr�va |
katka04
Zalo�en: 20.8.2010 P��sp�vky: 490
|
Zaslal: �t �erven 28, 2011 8:59 am P�edm�t: |
|
|
Souhlas�m s bobul, �e jestli si chce Bulldo�ek p�iplatit za nadstandart je to jej� v�c. V ka�d� nemocnici by za n�j p�ipl�cela. A o tom jakou operaci si nech� ud�lat si m� p�ece rozhodnout sama. Ka�d�mu to tady ��k�te a do n� jste se pustili. Taky s band�� nesouhlas�m, nikdy bych si j� nedala a nev���m j�, ale neust�le se tu zd�raz�uje, �e rozhodnout si mus� ka�d� s�m. Nechte Bulldo�ka ��st a t�eba zm�n� n�zor. A t�eba nezm�n�, ale nad�vat pak m��e jenom sob�. Takle, kdyby j� opka nefungovala, to m��e vy��tat v�m co jste j� zrazovali. _________________ Katka
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wEWgTev/]
[/url]
21.10.2010 Homolka bypass, 11kg p�ed operac� |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Mygeila
Zalo�en: 12.3.2011 P��sp�vky: 161
|
Zaslal: �t �erven 28, 2011 9:01 am P�edm�t: |
|
|
Rekneme to jinak. At se rozhodnes Bulldocku pro cokoliv mas nasi podporu a uznani za to, ze jdes bojovat s nami |
|
N�vrat nahoru |
|
|
verca
Zalo�en: 1.12.2009 P��sp�vky: 2925
|
Zaslal: �t �erven 28, 2011 10:07 am P�edm�t: |
|
|
hmm..zaj�mav� diskuze se tu strhla.....
M�co to� tada v�tej a z�roven v�tej v nov�m �ivot� a gratulka ke zvl�dnut� opky !! _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 d�ti, na podzim abdo
Konec met��ku 14/1/11 = 75kg a bojuj���mm d�l |
|
N�vrat nahoru |
|
|
mija
Zalo�en: 13.5.2011 P��sp�vky: 33 Bydli�t�: sezimovo ust�
|
Zaslal: �t �erven 28, 2011 1:02 pm P�edm�t: |
|
|
ahojky,p�ikl�n�m se k pro��t�n� a sledov�n� m� to z rozhodnut�m hodn� pomohlo,ale j� jsem fakt nev�d�la na jakou opku j�t. _________________
19.5. 1.konzultace,7.6.a 13.6.kole�ko,dr.Melechovsk� Iscar
operace napl�novan� 15-17.8.tubu |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Mattoni
Zalo�en: 10.6.2011 P��sp�vky: 101 Bydli�t�: Praha 3 �I�KOV
|
Zaslal: �t �erven 28, 2011 2:25 pm P�edm�t: |
|
|
mija
tak tob� se to taky kr�t� a st��h� metr p�ed opkou ... tak a� ti to ute�e.... ur�it� se m� na co t�it _________________
14/9/10 TUBU Turnov,zlat� ruce MUDr.Hrub�ho a za��tek nov�ho, ��astn�ho �ivota
mattoni/mattoni-33 |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Bullodocek
Zalo�en: 27.6.2011 P��sp�vky: 3 Bydli�t�: Brno
|
Zaslal: �t �erven 28, 2011 11:29 pm P�edm�t: omluva |
|
|
Cht�la bych se omluvit v�em t�m co jsem se jich dotkla sv�m rozhodnut�m sv��it nejv�t�� sen a p��n� posledn�ch let l�ka��m a klinice kter� si z�skala mou d�v�ru.
V�m �e bylo velmi troufal� a z�ejm� i hloup� se v�bec z n�k�m o tom bavit, ale na tomhle f�ru jsem o�ek�vala podporu a ne rozmlouv�n�.
Tuto operaci a obvzl� band�, mi p�ed p�r lety doporu�il V�mi tak op�vovan� MUDr. �eirn� a mysl�m si �e to nen� ��dnej v�l.
Pokud m�te z m�kolika m�lo ��dk� pocit, �e pro mou osobu je vhodn�j�� jin� operace, tak je mi to fakt l�to, ale j� rad�ji v���m odborn�k�m kter� jsem nav�t�vila a ne anonimn�m pacient�m.
Jo a pro info klinice reklamu ned�l�m, jen si dovoluji upozornit, po dost �patn�ch zku�enostech ve t�ech Brn�nsk�ch nemocnic�ch, �e to prost� m��e vypadat i jinak, �e p��e kter� se v�m dost�v� m��e b�t opravdu kvalitn� a bez pocitu viny, �e n�koho obt�uju. Delta a ta klinika nemaj� nic spole�n�ho, ale kdo tomu v��it nechce nebude. Mo�n� bych asi nem�la teda ps�t, �e l�ka�i kte�� na t�ho klinice ty operace prov�d� jsou ti stejn� co je prov�d�j� v Bohunic�ch. Jen maj� k dispozici modern�j�� vybaven� a mnohem p��jemn�j�� sestry.
Cht�la jsem podporu a na�la jsem jen bandu �alostn� zatrpkl�ch lid�. Jestli po band�i budu taky takov�, tak to rad�ji a� jsem tlust� na t�i prsty!!!
_________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w7pUeNL/]
[/url] |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Bullodocek
Zalo�en: 27.6.2011 P��sp�vky: 3 Bydli�t�: Brno
|
Zaslal: �t �erven 28, 2011 11:34 pm P�edm�t: diky za podporu |
|
|
T�m n�kolka m�lo co m� opravdu up��m� podpo�ili, V�m d�kuji a dr��m palce ve sna�en� a douf�m, �e se jim dostane pochopen� l�sky, kterou pot�ebuj� a zaslou�� si.
m�jte se kr�sn� _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w7pUeNL/]
[/url] |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Lucinka
Zalo�en: 5.3.2011 P��sp�vky: 531 Bydli�t�: Karvin�
|
Zaslal: st �erven 29, 2011 4:10 am P�edm�t: |
|
|
J� mysl�m Bulldocku,�e jsi to jen �patn� pochopila a hned neodch�zej z tohoto fora .
IKdy� jsme tu n�kte�� je�t� anonymn�,tak spousta holek se u� ze sraz�k� velmi dob�e zn�,nav�t�vuj� se i doba a to v�t�inou i n�kolik let .
Tak�e anonymn� nejsou .
A nemyslely to i �patn� s rozmlouv�n�m opky,proto�e to v ��dn�m p��pad� neber,jako rozmlouv�n� !
Jen ti cht�li po n�kolikal�ch zku�enost� od p��tomn�ch pacient� a i podle Na�ich zdej��ch statistik jen uk�zat v�hody jin�ch opek a �e s n�ma se hubne l�pe .
S band�� se hubn� v�t�inou pomaleji a m��,ale v�e je opravdu o ka�d�m z N�s,jak� m�me metabolismus .
J� bych bez tohoto f�ra se k tomu v�emu nedokopala,jak u� daleko sem:tady mi v�e poradili,kam si m�m zaj�t,o co ��dat a psychycki m� podporuj� i te� t�sn� p�ed opkou,kdy m� �lov�k,��m d�l v�t�� strach .
Tohle je jen sice m�j osobn� n�zor,ale mysl�m,�e ho maj� v�ichni tady,tak aspo� jen �ti a nemus� zde ps�t,t�eba a� se sama p�esv�d��,�e je v�e my�leno dob�e . _________________
35 let/jednovaje�n� dvoj�ata-30.kv�tna2011-prvn� konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.�ervence2011 |
|
N�vrat nahoru |
|
|
verca
|
Zaslal: st �erven 29, 2011 4:49 am P�edm�t: |
|
|
bullodocku mysl�m, �e nen� d�vod odch�zet, ale z�roven ch�pu Tv� rozho��en� a reakci... jen tu opravdu nejsme anonymn� - zn�me se osobn�, jak p�e Lucinka a je opravdu �koda, kdyby jsi to tu zabalila hned na za��tku, byt t�eba kv�li "rozmlouv�n�" �i nedorozum�n�
Tak hlavu vzh�ru holka a hur� na opku - at u� je to kam je to, dr��m pale�ky _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 d�ti, na podzim abdo
|
N�vrat nahoru |
|
|
Mattoni
Zalo�en: 10.6.2011 P��sp�vky: 101 Bydli�t�: Praha 3 �I�KOV
|
Zaslal: st �erven 29, 2011 5:52 am P�edm�t: |
|
|
bullodo�ku
Souhlas�m s Lucinkou a vercou, je to my�leno dob�e a je to my�leno tak� od lid�, kte�� operaci maj� za sebou... tedy i zku�enost, kter� jak sama asi v� je k nezaplacen�...
Co se t�k� bandu, je kone�n� rozhodnut� jen na tob�, to ti nap�e ka�d�. Nikdo ti jej nerozmlouval, jen se ptaly, zda jsi pevn� rozhodnut� pro band. Tady holky z bandem jsou a jak sis jist� p�e�etla, i s bandem m��e b�t probl�m... a kdy� by nastal probl�m u tebe (ale i u jin�ho s bandem) nenapadne t�, �e si se m�la rozhodnout jinak? Poslechla si sice l�ka�e, ale �aludek nen� jeho ale tv�j, ty s n�m �ije� a v�, �e m� i svobodnou volbu operace...
J� jsem m�la m�t p�vodn� band, ale jsem vd��n� za to, �e ty holky teenkr�t m� tady podpo�ily a vysv�tlily TUBU... a nem�nila bych, jsem r�da, �e ten band nem�m proto�e jsem maxim�ln� spokojena a t�ch lid� je hodn�, nejsem sama, kte�� si tuto operaci chv�l�...
V�� tomu nebo ne, ale nikdo Ti tady necht�l ubl�it... tady se sch�zej� zku�enosti spousty lid� po operaci, tak�e pokud si to opravdu v�e �etla, pochop� ty, kte�� ti psaly a myslely dob�e.
Nikdo tady ti p�ece nenapsal, necho� na band�....
Tak�e pokud se rozhodne� a jsi rozhodnut� pro band, tak do toho jdi... tady jsi dostala pouze rady, n�zory a taky podporu... zbytek je na tob�... _________________
14/9/10 TUBU Turnov,zlat� ruce MUDr.Hrub�ho a za��tek nov�ho, ��astn�ho �ivota
mattoni/mattoni-33 |
|
N�vrat nahoru |
|
|
bobule
Zalo�en: 5.10.2009 P��sp�vky: 1498
|
Zaslal: st �erven 29, 2011 7:20 am P�edm�t: |
|
|
Buldo�ku
Si si to tro�ku �patn� vylo�ila ohledn� t� band�e ... jak psaly holky ... je to jen a jen na tob� pro co se rozhodne�, ale dovol, aby jsme ti zde �ekli svoje zku�enosti a ty jsou v�c ne� re�ln�!!!
Tak�e za prv�: si uv�dom, �e l�ka�i, kte�� se zab�vaj� t�mito operacemi z FINAN�N�CH d�vod� nab�zej� pacientovi tu operaci, kter� je PRO N� FINAN�N� NEJZAJ�MAV�J��!!!
Za druh�: pokud nem� vylo�en� n�jak� zdravotn� omezen�, tak jim je opravdu up��mn� jedno jakou operaci si TY vybere� (ano, �te� dob�e ... je to jen a jen TVOJE volba!) proto�e tito l�ka�i jsou tu p�ipraveni na to ud�lat ti v podstat� kter�koliv bariatrick� z�krok o kter�m ty jsi p�esv�d�en�, �e ti pom��e.
Za t�et�: pacient, kter� k takov�muto l�ka�i p�jde a "nev�" kterou operaci by m�l podstoupit, ale v�, �e ji chce je snadn�m �lovkem pro l�ka�e, kte�� preferuj� ur�it� typy operac� a doporu�� jim "tu co se hod� do kr�mu jim"
V�echno je pouze a jen o PEN�Z�CH! Je to k�eft, kterej vyd�l�v� a vyd�l�vat bude!
Nen� to jako kdy� p�ijde� k l�ka�i s n�jakou bol�stkou a ty o�ek�v�, �e ti najde vhodnou l��bu! Takhle to opravdu NEFUNGUJE.
P�I�LA SIS SEM PRO RADU A PODPORU ... JSME ZDE SICE POUZE BANDA HLOUPEJCH AMAT�R�, ALE PO��D�ME SRAZ�KY, KDE SE SCH�Z�ME A SD�LUJEME SI SV� DOJMY A PR�JMY A BOL�STKY .... A V��, �E T�CH PROBL�M� S BAND��� JE V�C NE� DOST A PAK KDY� SE HOLKY N�SLEDN� DO�KAJ� REOPERACE ... M�� PAK VID�T JEJICH ROZZ��EN� O�I A HUBU OD UCHA K UCHU A SE SLOVY, �E J� NA TO NE�LA HNED A NEMUSELA JSEM SE DVA ROKY TR�PIT S BAND���
Jestli si �ekala, �e sem p�ijde� a budem t� tu op�vovat a mazat med kolem huby, kdy� v�me "sv�" by� jsme jen hloup� amat��i, tak ses tedy spletla .... pokud jsi alespo� trochu naklon�na tomu o tom co jmse ti tu napsaly p�em��let ..... V�TEJ MEZI N�MI ...
Nejsi tu jedin� s bandem, ale zkus se zeptat holek, kter� tu band� maj� jak jsou s n� nad m�ru spokojen� ... mo�n� zm�n� n�zor ...
Jo a k panu doktorovi ... je n�s tu dost co s n�m m� zku�enosti ... ano je to v�born� chirurg a l�ka� ... to st�le plat�, ale tak� plat� to co jsem psala o p�r ��dk� vej� ... na to nezapome� ...
A i j� m�m osobn� zku�enost s panem doktorem �iernym, m�m i osobn� zku�enost s klinikou v Brn� na Vini�n� a m�m osobn� zku�enost s panem doktorem Hrub�m ...
V�e je jen a jen na TOB� .... a v��, �e kdyby si dneska �la za panem doktorem znovu s t�m, �e nechce� band�, �e je pro tebe neslu�iteln� m�t ciz� t�leso do�ivotn� v sob� a �e trv� na tubu, tak si m��e� b�t na 100% jist�, �e ti nab�dn� plikaci a pokud by si i d�l trvala na tubu nakonec ti ud�l� tubu .... takhle to toti� funguje
Nikdo se t� tu necht�l dotknout ... naopak ... sp� ti poradit a uk�zat ti, �e s band�� maj� holky opravdu probl�my, ale ka�d�mu co jeho jest a t�eba zrovna TY bude� ta VYJIMKA, kter� n�m to tu nat�e i s prst�nkem .... a v��, �e vyj�mky tu jsou, ale je jich hrozn� m�lo!
A jako jenda z t�ch �alostn� zatrpkl�ch lid� ti up��mn� p�eji hodn� zdaru v hubnut�! A v��, �e tohle p��n� nen� psan� od anonyma, ale od �lov�ka, kter� je stejn� "posti�enej" jako TY! A tud� je to p��n� od SRDCE! _________________
39let,2d�ti,man�a...14.6-tubu-Turnov |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Annax
Zalo�en: 9.12.2010 P��sp�vky: 433 Bydli�t�: Brno
|
Zaslal: st �erven 29, 2011 7:32 am P�edm�t: |
|
|
Bobulko
Tos napsala tak hezky!!! Up��mn� se pod to podepisuju!!!
Bulldo�ku
Tob� p�eji, aby ses rozhodla spr�vn�!!! _________________
44 let, plikace 23. 3. 2011, B�eclav |
|
N�vrat nahoru |
|
|
katuli
Zalo�en: 18.5.2011 P��sp�vky: 29 Bydli�t�: Ostrava
|
Zaslal: st �erven 29, 2011 7:44 am P�edm�t: |
|
|
... m� pravdu, p�eceda...
i kdy� ch�pu, �e pro nov��ka ( taky se mezi n� po��t�m) to musel b�t �ok...tolik lid� se na ni sesypalo. V prvn� chv�li to toti�, Buldo�ku, vypadalo, �e chce� p�ipl�cet za operaci. Pak se v�e vysv�tlilio tak na� hned um�n�n� ut�kat . J� si a� tady na f�ru, kdy� jsem si pro�ettla zku�enosti ostatn�ch, pevn� rozhodla na jakou opku vlastn� chci. A p�i tom mi spo��tku p�i�la hodn� razantn�. Ale kdy� jsem se setkala s holkama, kter� s TUBU naprosto norm�ln� fungujou, m�la jsem jasno . Ale nelobuji tady pru ten �i ten z�krok. Je to na tob�. Ty se mus� c�tit dob�e. _________________
37let, 158cm, Dr Foltys, snad je�t� v tomto �ivot� TUBU!!!!!!!!,( brzd� m� kole�ko) |
|
N�vrat nahoru |
|
|
verca
|
Zaslal: st �erven 29, 2011 7:49 am P�edm�t: |
|
|
holky d�kuji, �e jste to sem tak kr�sn� napsaly... n�co podobn�ho jsem sepisovala u� brzy r�no bull do SZ, tak ted u� je to jen na n�, jak se rozhodne - ka�dop�dn� m� na�� podporu, a� u� je to jak je to !! _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 d�ti, na podzim abdo
|
N�vrat nahoru |
|
|
Sibyla
Zalo�en: 18.4.2010 P��sp�vky: 584 Bydli�t�: JM
|
|
N�vrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nem��ete odes�lat nov� t�ma do tohoto f�ra. Nem��ete odpov�dat na t�mata v tomto f�ru. Nem��ete upravovat sv� p��sp�vky v tomto f�ru. Nem��ete mazat sv� p��sp�vky v tomto f�ru. Nem��ete hlasovat v tomto f�ru.
|
|