Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 179, 180, 181 ... 222, 223, 224 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
martička
|
Zaslal: út březen 15, 2011 12:26 pm Předmět: |
|
|
ahoj LEA vítám tě ,ani nevíš jak ti rozumim co jsi psala akorát já jsem celý život silná tak se bojím,až budu hubená ,aby to se mnou nešlehlo to by mě opravdu naštvalo  _________________
2 děti manžel a tubu 4.5 .2011 TURNOV |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: út březen 15, 2011 1:40 pm Předmět: |
|
|
Máro vítám tě mezi námi a gratuluji k rozhodnutí, které Ti změní život - samozřejmě k lepšímu, tomu věř !! Každý jsme měli strach, všichni jsme se báli, ale výsledek opravdu stojí za to !! Ve finále téměř všichni zjistíme, že strach byl zcela zbytečný Operace je samozřejmě pomocná berlička k hubnutí, ale věř, že budeš spokojený a že nebudeš litovat, držím paluchy, ať vše dobře dopadne
A opravdu nemůžeš srovnávat dvě různé operace, jak píše Katka, to prostě nejde
Leo ahojky, i Tebe vítám mezi námi normálními a gratuluji k rozhodnutí zabojovat s těmi zatracenými kily. tenkrát jsem si říkala také větu, že mi je 30 a že chci žít, ne jen přežívat a utekl rok a vidíš, kde jsem - ničeho se neboj a jdi do toho, uvidíš, že budeš šťastná a spokojená, je to brána k novému životu, který opravdu stojí za to !!
Máro, Leo nikoho z okolí neposlouchjte, je to Váš život, Vaše tělo, Vaše kila a v neposlední řadě VAŠE ROZHODNUTÍ a NIKDO nemá právo tam tu šanci odpírat, pokud splňujete určitá kritéria operaci podstoupit Takže jedéééééémmmmmmmmm
Zároveň oboum doporučuji pročíst tento příspěvek http://forum.bandingklub.cz/about809.html
A zkuste také zabojovat s metříkem, návod najdete zde
http://forum.bandingklub.cz/viewtopic.php?p=61400#61400
martičko kdepak holka - ten, s kým to šlehne nebudeš Ty, ale úúúplně někdo jiný....až uvidí, jak krásně hubneš, na ten den se opravdu těšíímmm  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál 
Naposledy upravil verca dne út březen 15, 2011 4:36 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka 1975
|
Zaslal: út březen 15, 2011 2:20 pm Předmět: . |
|
|
Lea,
s tím pobytem v nemocnici teda nevím, ale vím , že všude je to jinak.
Já byla na plikaci v Břeclavi.
Nastoupila jsem v úterý ráno, ve středu operace a domů jsem šla až v pondělí ráno.
Myslím, že to bylo tak akorát, a určitě bych se necpala domů dříve,
natož druhý den po operaci.
To si nedovedu vůbec představit, protože to jsem do sebe nedala za celý den ani jednoho malého jupíka.
Hlavně nic neuspěchat . _________________
Mudr. Čierny Michal Plikace Břeclav 23.2. 2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mara
|
Zaslal: út březen 15, 2011 3:28 pm Předmět: |
|
|
Musim rict, ze navstevuji velke mnozstvi diskuznich for, ale s takovou podporou jsem se jeste nesetkal. _________________
Plikace 1. dubna 2011
Ze 121 cm v pase na 109 cm. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: út březen 15, 2011 4:07 pm Předmět: |
|
|
Mara vítej mezi námi , myslím, že zde najdeš spoustu informací, když nebudeš něco vědět, holky ti určitě rády poradí, jdeš správnou cestou, která vede k cíli  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mara
|
Zaslal: út březen 15, 2011 4:16 pm Předmět: |
|
|
Jeste jsem zapomnel zminit, ze to ceka vlastne i brachu ktery ma podobne parametry, jen jeste deset kilo navic. Ale oba dva vypadame uplne jinak. Ja jsem podedil rysy po mamce a vsecko mi jde do nohou, boku atd. To bracha ten zase vypada jako obrovsky chlap. Hold genetika se snama nemazli
Pokud si to nerozmyslim, coz doufam ze ne...prvni vec na kterou se tesim je, ze pujdu do normalniho obchodu  _________________
Plikace 1. dubna 2011
Ze 121 cm v pase na 109 cm. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: út březen 15, 2011 4:29 pm Předmět: |
|
|
Maro
s tím obchodem to máme úúúplně stejně  _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: út březen 15, 2011 4:34 pm Předmět: |
|
|
Máro no vidíš, tak na to všechno aspoň nebudeš sám, bráchovi řekni o našem foru, ať nabírá informace a potom už hurá na operaci a do nového života !!
S tím normálním obchodem ti naprosto rozumím chlape !! Je to opravdu krásný pocit, když si člověk může koupit to, co se mu líbí a ne to, co zrovna obleče Ale věř, že k tomu máš dobře našlápnuto a že se dočkáš
Jinak jsi vytvořil krásný metřík
A už odsud zmizíme kecat do slepičárny, kurníku - prostě kavárny....dneska mi řekla naše martička, že tady je více soukromí, než v kurníčku, že jsem si dovolila moc ji tam vyhnat, ale všichni kšáááááá http://forum.bandingklub.cz/about815.html  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martička
|
Zaslal: út březen 15, 2011 5:28 pm Předmět: |
|
|
ach děvčata a náš nový chlape ani nevíte jak já se těšim na nový šatník já jsem dlouhá,široká a budu ráda,až budu jen dlouhá.
a kšá do slepičárny nebo vám dá věrča na holou  _________________
2 děti manžel a tubu 4.5 .2011 TURNOV |
|
Návrat nahoru |
|
 |
akras
|
Zaslal: st březen 16, 2011 8:14 am Předmět: |
|
|
lea vitam kam jdes do nemocnice? _________________
BMI:36 , 6.1 2011tubu,val.mez
pred opkou 172kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lea
|
Zaslal: st březen 16, 2011 10:02 am Předmět: |
|
|
Akras:
Děkuji! Jdu zítra na OB kliniku , už se hrozně těším, co se dozvím. Mám vyplněné ty jejich dotazníky, teda krom jídelního. Dostala jsem termín v pondělí na čtvrtek, tak nestihnu vyplnit celý týden. Ale paní doktorka už mě zná a já mám stejně pocit, že mám každý den skoro to samé, tak to snad nebude vadit  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jane-jane
|
Zaslal: st březen 16, 2011 1:33 pm Předmět: |
|
|
Vítám mezi náma cecky nováčky a vinšuju jim, aby zde našli odpověĎ na každou svou otázku a forum jim pomohlo k jejich rozhodnutí  _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gluminka
|
Zaslal: st březen 16, 2011 5:03 pm Předmět: |
|
|
Ahoj všichni. Jukám na fórum už nějaký pátek a sbírám informace a odvahu napsat.
Odholávám se zajít na OB kliniku. Zvažuji, jaký typ operace by pro mě byl nejvhodnější. A bojím se, že mě vyhodí(
Mám totiž bandáž z října 2009, ale shodila jsem jen v prvním půl roce pouhých 12kg a poslední rok ani gram. Asi jsem "ztracenej případ", co se neumí omezovat a dodržovat režim:-( Prostě jsem to asi lidově řečeno "přežrala:-(
Líbila se mi biliopankreatická diverze, ale píšete proti ní tolik negativních názorů, že jsem se jí začala bát a líbit se mi přestala. Nyní zvažuji plikaci. Ta je šetrnější a dobře se po ní hubne, jenže je pro mě vhodná, když se nedokážu usměrnit v jídle?
Při bandáži bych měla sníst pouze půl rohlíku a já sním celý jako nic:-( navíc jsem zjistila, že nejsem typ na pravidelný režim:-(
Je mi 36, mám jedno dítě, potřebuji shodit, abych lépe otěhotněla, kvůli kloubům.... chtělo by to zatočit s takovými 35-40kily...
Prosím, poraďte někdo, zvěstujte své nározy apod.
Díky moc. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: st březen 16, 2011 5:12 pm Předmět: |
|
|
Gluminko
ahoj vitám tě tu !!
Neboj se, já myslím že určitě nevyhodí, asi ta bandáž nebyla to pravé pro tebe... klidně tam zavolej, dojdi,napis mail, jsou tam všichni moc milí.Držím ti palce. _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|