Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

PŘEDSTAVENÍ NOVÁČKŮ

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 222, 223, 224  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Datli

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2007 2:47 pm    Předmět: Citovat

Dnes už je mnohem líp,jen nesmíme přetáhnout čas.To pak Klárče prudí,až nakonec usne.Jenže když byla venku na kole...holt musela dojet z kopečka domů a pak ať si spí třeba ve stoje,že?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Machová Pavlina

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2007 10:31 am    Předmět: Citovat

Ahoj jsem tu nová a velice se zajímám o bandáž. Mám tento problém. Než jsem byla těhotná vážila jsem 69 kg k výšce 171 cm. Docela jsem byla v normě. Po porodu jsem přibrala a vážím kolem 100kg. Poradí mi někdo,jestli bych mohla na bandáž,nebo by byl problém. Díky Pavla
martina

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2007 10:35 am    Předmět: Citovat

Ahoj Pavlíno, vítám tě tady mezi námi. My ti tady můžeme jenom poradit, co máš udělat, kam se obrátit, ale jestli jseš vhodná na bandáž ti zodpovědně může říct až lékař. Zjišťovala sis jaké máš BMI? Je to na hlavní stránce klubu, je tam tabulka, do které si zadíš váhu a výškua vypočte sse to samo.

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Elis

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2007 2:49 pm    Předmět: Představení Citovat

Ahojky,jsem tu poprvé Laughing ,teké mě velmi zajímájí první krůčky Embarassed Moc ráda čtu všechny příspěvky,ale má odvaha... Sad
Daniela Poulová

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2007 5:25 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Elis!Jsem tu taky skoro nová,oproti "ostříleným" buď už odoperovaným holčinám Very Happy ,ale můžu ti říct,jak jsem postupovala.1/někdy začátkem února jsem četla v nějakém časáku příběh paní po bandáži žaludku.Byla u toho webová adresa na bandigklub.Našla jsem si tyto stránky a hodně četla,jestli by se to mohlo týkat i mně a mého neustálého boje s kily.Hodně si tu pochvalujou ISCARE.Tak jsem si tu v kontaktech našla telefon:800203233,tam jsem zavolala(teď to vypadá děsně jednoduchý,ale měla jsem docela strach Rolling Eyes )Tam mi řekli co mám udělat,stáhnout si z jejich stránek dotazníky,jídelníček,atd.Poslali mi žádanku k odběru krve.Já s ní skočila k obvodnímu(taky docela zážitek,moc tomu není nakloněn Evil or Very Mad ).Pak jsem si výsledky vyzvedla,zavolala znovu do ISCARE,jestli jim je mám poslat,nebo dovézt až tam pojedu na vyšetření,no a oni mi rovnou dali termín na vyšetření na 13,4, Very Happy Very Happy Very Happy Tak to je"moje cesta" za větším sebevědomím a lepším pocitem sama ze sebe....Teď jsem jenom zvědavá,jak dlouho od vyšetření se čeká na operaci.Snad se mi do léta poštěstí a já bych už mohla být o nějaké to kilčo lehčí holka Cool Cool Very Happy .Tak se neboj,důležité je skočit a plavat!A hodně čti,tady se všechno dozvíš.Aspoň mně informace získané na těchto stránkách inspirovali,motivovali a dodávají mí odvahu to všechno podstoupit!TAK DO BOJE Mr. Green Mr. Green Mr. Green !!!
Deniah

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2007 1:48 pm    Předmět: Citovat

Zdravím vespolek! Už tady očumuju dost dlouho, ale pořád mi můj počítač klade odpor...jsou to všechno zajímavé diskuze, nějak se od toho nemůžu urvat. Nicméně jsem tady, abych získala nějaké poznatky, já jsem se včera objednala do Iscare a čekám, že za pár měsíců půjdu po ulici v bikinách Smile Mám problémy s váhou už dost dlouho a teď, když to tady tak pročítám, tak nechápu, že jsem mohla čekat tak dlouho...resp. jsem čekala až do jitrnicových rozměrů.
Daniela Poulová

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2007 2:19 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Deniah!Já jdu přesně za měsíc na vyšetření do ISCARu. Very Happy Taky jsem si dodávala dost dlouho odvahy,ale stojí to za to!Moc se těším,až se těch jelit a jitrnic zbavím a vyběhnu na pláže,tam se všechno ukáže Wink !Tak uvidíme,možná se někde i setkáme Very Happy .
Deniah

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2007 2:30 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Dani, já se taky moc těším, to těšení trochu zahnalo veškerý obavy, říkám si "horší než to je teď, už to snad být nemůže". Volala jsem tam včera a už mě chtěli objednávat na pozítří, já sice nechci meškat, ale takovou rychlost jsem nečekala, takže jdu 4.4. No ale vydržela jsem do teď, tak těch pár dní bude jako...koktejl na pláži Smile
Elis

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2007 2:58 pm    Předmět: představení Citovat

Díky Danielko,dnes jsem se konečně rozhoupala a zavolala do Iscare.Mám si stáhnout dotazníky a týden psát jídelníček a pak se objednat na vstupní pohovor. Embarassed .Elis
ALENA

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2007 3:47 pm    Předmět: Citovat

Deniah, nikdy není pozdě začít a k něčemu se rozhodnout Wink Wink Mě bude 54 v květnu a také jsem rozhodnutá operaci podstoupit. 19.3. nastupuji do ISCARE na bandáž. Nejdůležitější je,že jsi se rozhodla. Laughing Laughing Každá z nás chvíli bojovala,ale pokud čtešpříspěvky,tak zatím žádná svého rozhodnutí nelitovala Rolling Eyes Rolling Eyes Razz Razz

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Deniah

PříspěvekZaslal: pá březen 16, 2007 4:11 pm    Předmět: Citovat

Máte úplnou pravdu Alenko, nikdy není pozdě a moc Vám držím palce na 19.3. a přeji hodně úspěšné schazování...Smile
Olča

PříspěvekZaslal: pá březen 16, 2007 6:16 pm    Předmět: Citovat

Ahoj už nějakou dobu vás čtu a moc vás obdivuju a fandím vám.Skoro dva roky se rozhoduji o prstýnku a teprve ted jsem sebrala všechnu svojí odvahu a zavolala do ISCARE. Tak doufám,že už brzo budu také jedna z vás.Poprvé jdu do ISCARE 12.4. v 10,15 - jo a BMI skoro 40 docela slušně vykrmená co Question
trixl

PříspěvekZaslal: pá březen 16, 2007 6:33 pm    Předmět: Citovat

Olčo jsou tu lepší postavičky, které mají radost, když dosáhnou tvých skoro 40, ale pravda pravda, před lety mi to taky připadlo jako vrchol hnusu, když jsem na sebe koukla náhodou do zrcadla a dneska se na to samé dívím se zalíbením Laughing Laughing Laughing

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
Olča

PříspěvekZaslal: pá březen 16, 2007 6:56 pm    Předmět: Citovat

Trixl díky moc za podporu určitě jí budu potřebovat.Tobě přeji aby jsi si to těhotenství hezky užila. Very Happy Very Happy Very Happy
trixl

PříspěvekZaslal: pá březen 16, 2007 7:05 pm    Předmět: Citovat

Olčo díky, užívám si jak jen to jde, jako by to bylo naposledy v životě, nejspíš ano Very Happy Koupila jsem si nové těhuvěci na sebe, hezoučký jsou a i když hlídám jídlo, dopřávám si všeho na co mám chuť. Malej bude vymazlenej víc než holčička Very Happy

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 222, 223, 224  Další

Přejdi na: