Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 222, 223, 224 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Datli
|
Zaslal: ne březen 11, 2007 2:47 pm Předmět: |
|
|
Dnes už je mnohem líp,jen nesmíme přetáhnout čas.To pak Klárče prudí,až nakonec usne.Jenže když byla venku na kole...holt musela dojet z kopečka domů a pak ať si spí třeba ve stoje,že? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Machová Pavlina
|
Zaslal: po březen 12, 2007 10:31 am Předmět: |
|
|
Ahoj jsem tu nová a velice se zajímám o bandáž. Mám tento problém. Než jsem byla těhotná vážila jsem 69 kg k výšce 171 cm. Docela jsem byla v normě. Po porodu jsem přibrala a vážím kolem 100kg. Poradí mi někdo,jestli bych mohla na bandáž,nebo by byl problém. Díky Pavla |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: po březen 12, 2007 10:35 am Předmět: |
|
|
Ahoj Pavlíno, vítám tě tady mezi námi. My ti tady můžeme jenom poradit, co máš udělat, kam se obrátit, ale jestli jseš vhodná na bandáž ti zodpovědně může říct až lékař. Zjišťovala sis jaké máš BMI? Je to na hlavní stránce klubu, je tam tabulka, do které si zadíš váhu a výškua vypočte sse to samo. _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Elis
|
Zaslal: po březen 12, 2007 2:49 pm Předmět: Představení |
|
|
Ahojky,jsem tu poprvé ,teké mě velmi zajímájí první krůčky Moc ráda čtu všechny příspěvky,ale má odvaha...  _________________ Elis |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Daniela Poulová
|
Zaslal: po březen 12, 2007 5:25 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Elis!Jsem tu taky skoro nová,oproti "ostříleným" buď už odoperovaným holčinám ,ale můžu ti říct,jak jsem postupovala.1/někdy začátkem února jsem četla v nějakém časáku příběh paní po bandáži žaludku.Byla u toho webová adresa na bandigklub.Našla jsem si tyto stránky a hodně četla,jestli by se to mohlo týkat i mně a mého neustálého boje s kily.Hodně si tu pochvalujou ISCARE.Tak jsem si tu v kontaktech našla telefon:800203233,tam jsem zavolala(teď to vypadá děsně jednoduchý,ale měla jsem docela strach )Tam mi řekli co mám udělat,stáhnout si z jejich stránek dotazníky,jídelníček,atd.Poslali mi žádanku k odběru krve.Já s ní skočila k obvodnímu(taky docela zážitek,moc tomu není nakloněn ).Pak jsem si výsledky vyzvedla,zavolala znovu do ISCARE,jestli jim je mám poslat,nebo dovézt až tam pojedu na vyšetření,no a oni mi rovnou dali termín na vyšetření na 13,4, Tak to je"moje cesta" za větším sebevědomím a lepším pocitem sama ze sebe....Teď jsem jenom zvědavá,jak dlouho od vyšetření se čeká na operaci.Snad se mi do léta poštěstí a já bych už mohla být o nějaké to kilčo lehčí holka .Tak se neboj,důležité je skočit a plavat!A hodně čti,tady se všechno dozvíš.Aspoň mně informace získané na těchto stránkách inspirovali,motivovali a dodávají mí odvahu to všechno podstoupit!TAK DO BOJE !!! _________________
prstýnek-1.8.07,35let,manža,2+2děti,psice,ovce,korelák,2kočky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Deniah
|
Zaslal: út březen 13, 2007 1:48 pm Předmět: |
|
|
Zdravím vespolek! Už tady očumuju dost dlouho, ale pořád mi můj počítač klade odpor...jsou to všechno zajímavé diskuze, nějak se od toho nemůžu urvat. Nicméně jsem tady, abych získala nějaké poznatky, já jsem se včera objednala do Iscare a čekám, že za pár měsíců půjdu po ulici v bikinách Mám problémy s váhou už dost dlouho a teď, když to tady tak pročítám, tak nechápu, že jsem mohla čekat tak dlouho...resp. jsem čekala až do jitrnicových rozměrů. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Daniela Poulová
|
Zaslal: út březen 13, 2007 2:19 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Deniah!Já jdu přesně za měsíc na vyšetření do ISCARu. Taky jsem si dodávala dost dlouho odvahy,ale stojí to za to!Moc se těším,až se těch jelit a jitrnic zbavím a vyběhnu na pláže,tam se všechno ukáže !Tak uvidíme,možná se někde i setkáme . _________________
prstýnek-1.8.07,35let,manža,2+2děti,psice,ovce,korelák,2kočky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Deniah
|
Zaslal: út březen 13, 2007 2:30 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Dani, já se taky moc těším, to těšení trochu zahnalo veškerý obavy, říkám si "horší než to je teď, už to snad být nemůže". Volala jsem tam včera a už mě chtěli objednávat na pozítří, já sice nechci meškat, ale takovou rychlost jsem nečekala, takže jdu 4.4. No ale vydržela jsem do teď, tak těch pár dní bude jako...koktejl na pláži  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Elis
|
Zaslal: út březen 13, 2007 2:58 pm Předmět: představení |
|
|
Díky Danielko,dnes jsem se konečně rozhoupala a zavolala do Iscare.Mám si stáhnout dotazníky a týden psát jídelníček a pak se objednat na vstupní pohovor. .Elis _________________ Elis |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: út březen 13, 2007 3:47 pm Předmět: |
|
|
Deniah, nikdy není pozdě začít a k něčemu se rozhodnout Mě bude 54 v květnu a také jsem rozhodnutá operaci podstoupit. 19.3. nastupuji do ISCARE na bandáž. Nejdůležitější je,že jsi se rozhodla. Každá z nás chvíli bojovala,ale pokud čtešpříspěvky,tak zatím žádná svého rozhodnutí nelitovala  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Deniah
|
Zaslal: pá březen 16, 2007 4:11 pm Předmět: |
|
|
Máte úplnou pravdu Alenko, nikdy není pozdě a moc Vám držím palce na 19.3. a přeji hodně úspěšné schazování... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Olča
|
Zaslal: pá březen 16, 2007 6:16 pm Předmět: |
|
|
Ahoj už nějakou dobu vás čtu a moc vás obdivuju a fandím vám.Skoro dva roky se rozhoduji o prstýnku a teprve ted jsem sebrala všechnu svojí odvahu a zavolala do ISCARE. Tak doufám,že už brzo budu také jedna z vás.Poprvé jdu do ISCARE 12.4. v 10,15 - jo a BMI skoro 40 docela slušně vykrmená co  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: pá březen 16, 2007 6:33 pm Předmět: |
|
|
Olčo jsou tu lepší postavičky, které mají radost, když dosáhnou tvých skoro 40, ale pravda pravda, před lety mi to taky připadlo jako vrchol hnusu, když jsem na sebe koukla náhodou do zrcadla a dneska se na to samé dívím se zalíbením  _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Olča
|
Zaslal: pá březen 16, 2007 6:56 pm Předmět: |
|
|
Trixl díky moc za podporu určitě jí budu potřebovat.Tobě přeji aby jsi si to těhotenství hezky užila.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: pá březen 16, 2007 7:05 pm Předmět: |
|
|
Olčo díky, užívám si jak jen to jde, jako by to bylo naposledy v životě, nejspíš ano Koupila jsem si nové těhuvěci na sebe, hezoučký jsou a i když hlídám jídlo, dopřávám si všeho na co mám chuť. Malej bude vymazlenej víc než holčička  _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|