Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
bobule
|
Zaslal: po květen 17, 2010 7:41 pm Předmět: |
|
|
Ptala jsem se proto, že při tvým dost vysokým BMI mě zajímalo jakej máš na to názor a postoj
Takže v poho vysvětlila jsi to správně, tak snad ti to všechno dobře dopadne a splní se ti to co od toho očekáváš budu držet palce  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosmarine
|
Zaslal: po květen 17, 2010 7:47 pm Předmět: |
|
|
arew,vítám Tě mezi námi a přeji, aby kila padala dolů a radost stoupala nahoru [/u] _________________
51 let. Fandí mi moje milovaná a milující rodinka s čiváčkem Beníčkem.
Před operací zhubnuto 8 kg. Tubulizace při váze 114 kg - Iscare 12.7. 2010 - primář MUDr. Svoboda. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
arew
|
Zaslal: po květen 17, 2010 7:49 pm Předmět: |
|
|
rosmarine:hlavně aby to nebylo naopak-to by mě naštvalo....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hedvika dvorakova
|
Zaslal: st květen 19, 2010 2:01 pm Předmět: |
|
|
Všem přeji krásný i když deštivý den.Jmenuji se Hedvika Na bandáž jdu na Krejcárek 31.5.2010. Nejde někdo také? CHystám se na metřík,jen stále zde tápu. Potřebovala bych poradit.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosmarine
|
Zaslal: st květen 19, 2010 2:07 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Hedviko, jako jeden z téměř posledních nováčků Tě tu mezi námi vítám.... vezmi to tak, že je to jako u doktora. Přijdeš a zeptáš se: Kdo je prosím, poslední?
A na metřík je perfektní návod tady: http://forum.bandingklub.cz/about252.html
Když jsem si ho dělala, otevřel jsem si to ve dvou oknech a postupovala podle návodu krok za krokem. Kdybys měla problém, napiš, vždycky je tu spousta dobrých dušiček, které Ti pomohou.  _________________
Před operací zhubnuto 8 kg. Tubulizace při váze 114 kg - Iscare 12.7. 2010 - primář MUDr. Svoboda. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: st květen 19, 2010 4:43 pm Předmět: |
|
|
Hedvika:Vítej Hedviko mezi námi jak psala Rosmeri každej Ti rád poradí,přeji hodně štěstíčka z bojem proti těm kilikům Společně to zvládnem....SZ je soukromej vzkaz kdyby jsi chtěla vědět něco přímo od jisté osůbky ,nikdo jinej to nevidí,,,, Tak držím pěstičky _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bludnyholand
|
Zaslal: ne květen 23, 2010 12:40 pm Předmět: .. a jdu na to |
|
|
... paty den po sleeve, verim, ze se budu moci brzy pochvalit.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wkSykgY/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: ne květen 23, 2010 3:28 pm Předmět: |
|
|
bludnyholand to si piš, že se budeš moct pochválit ..... gratuluju  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
seky
Založen: 23.5.2010 Příspěvky: 28 Bydliště: kousek od Mladé Boleslavi
|
Zaslal: ne květen 23, 2010 8:05 pm Předmět: nováček |
|
|
Ahoj zdravím všechny,teprv jsem na začátku mám zatím psycho za sebou.Měl bych jít až v říjnu na bypas do FN NA Karlák Praha.Má od tamtud někdo zkušenosti-moooc se bojím. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: ne květen 23, 2010 8:18 pm Předmět: |
|
|
seky ahoj a vítej mezi námi .... to že se bojíš je normální i když jsi chlap .... tak snad to zvládneš bez problémů a budeš spokojený  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: ne květen 23, 2010 8:39 pm Předmět: |
|
|
seky-neboj se, držíme Ti pěstičky,není to nic hrozného a ve finále je to moooc krásnej pocit ,tak bojuj a čti a ptej se ,je tady mocinko fajn lidiček,kteří mě taky poradili a Tobě jistě takyporadí, tak hlavu vzhůru chlape  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosmarine
|
Zaslal: ne květen 23, 2010 9:11 pm Předmět: |
|
|
ahoj seky, vítej mezi námi. Zpočátku se asi každý trošku bojí (hlavně z neznámého), přece jen se nám radikálně mění přístup k jídlu. Ale těšme se na pocit, kdy z nás budou padat kalhoty a navléknutí ponožek nebude prostné cvičení. a bude na nás všechny opět líbezné pohledění.  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
seky
Založen: 23.5.2010 Příspěvky: 28 Bydliště: kousek od Mladé Boleslavi
|
Zaslal: ne květen 23, 2010 9:30 pm Předmět: |
|
|
Rosmarine napsal: | ahoj seky, vítej mezi námi. Zpočátku se asi každý trošku bojí (hlavně z neznámého), přece jen se nám radikálně mění přístup k jídlu. Ale těšme se na pocit, kdy z nás budou padat kalhoty a navléknutí ponožek nebude prostné cvičení. a bude na nás všechny opět líbezné pohledění.  | Díky za podporu,jen mě straší že tu nikdo nepíše že byl operován na tom KARlAKU-jestli nemám udělat ještě změnu.Jinak má váha při 190cm byla 192kg ,za rok dole na 172kg.Dál už to nejde tak chci operaci a doporučili mě bypas. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana
|
Zaslal: ne květen 23, 2010 9:40 pm Předmět: |
|
|
seky vítej mezi námi .
vím že se zase opakuji ale prosím necitovat stačí oslovit dotyčného jménem a jinak šupky do kavárny a nebo jiné sekce tahle je jen pro představení díky za pochopení  _________________ redukce od 1.10.2005 ( -35kg před operací)bypas 9.11.2006 ,dr. Michal Čierny ,Brno
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
balbinka
|
Zaslal: so květen 29, 2010 8:01 am Předmět: Ahojte. |
|
|
Ahojte všichni, jmenuji se Eva, je mě 44 let, jsem z Frýdecko-Místecka, mám 2 dospělé syny a jsem vdaná. Rozhodla jsem se dělat něco se svou nadváhou a proto jsem v Ostravě ve FN navštívila MUDr. Benešovou-obezitoložku, byla mě doporučená tubulizace žaludku, mám si to promyslet. Také jsem dostala odkaz na tohle vaše fórum, takže jsem se tady 16.5.2010 ihned zaregistrovala . Teď jsem zjistila, že je tu i diskuze představení, tak to ihned napravuji. Přeji všem pěknou a pohodovou sobotu. _________________
44 let,obezitologie ve FN v Ostravě. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|