Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

PŘEDSTAVENÍ NOVÁČKŮ

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 122, 123, 124 ... 222, 223, 224  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
bossice

PříspěvekZaslal: st duben 28, 2010 6:54 pm    Předmět: Citovat

...no Vás nových tu zase je! Takže vítám šmahem všechny a ať se Vám u nás líbí. Zadrápli jste se a už jste "naši" Wink .

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
suelin2

PříspěvekZaslal: st duben 28, 2010 7:24 pm    Předmět: Citovat

sibalko taky tě vítám,tak jsi dočetla romány a hurá do toho Exclamation
Mona

PříspěvekZaslal: čt duben 29, 2010 7:55 am    Předmět: Citovat

Wink

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 3:53 pm, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kalany

PříspěvekZaslal: út květen 04, 2010 12:12 pm    Předmět: Citovat

Nazdar bojovnice! Jak to tu pročítám, tak jsou tu samé bezva baby /a i chalpci Very Happy /, které se rozhodly, že chtějí nakupovat oblečení i v těch obchodech, kde konfekční velikost končí 46 Rolling Eyes Já jsem taky taková "celoživotní" bojovnice, která s úspěchem má velikost 48 a pak jí nestačí veikost 52. A proto po přečtení tohoto fóra jsem zatoužila patřit k těm šťastným, které mají ty krásné fotečky na rajčeti. /pomíjím zdravotní komplikace, které přináší nadváha/Zatím jsem na úplném začátku. Mám před sebou vešekrá vyšetření, mám jen pohovor s doktorem na klinice BMI v Brně. Letos budu mít 40, mám jdnoho 10letého syna a bezva manžela./apropo mému muži se žádné vyzábliny nelíbí, ale co je moc, to je moc Laughing /.Tak jestli mě vezmete mezi vás, tak budu velice ráda. A klidně mi říkejte Kája.
bobule

PříspěvekZaslal: út květen 04, 2010 12:29 pm    Předmět: Citovat

kalany ahoj Kájo, vítám tě mezi náma .... určitě ses rozhodla správně a snad se potkáme i na srazíku v Brně.
Pohovor v BMI mám taky za sebou a nakonec jsem skončila v rukách mudr. Čierneho v Břeclavi Wink
Měj se hezky a těším se na další písmenka Razz

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
verca

PříspěvekZaslal: út květen 04, 2010 12:47 pm    Předmět: Citovat

Kalany - Kájo vítej mezi námi. Jsem ráda, že jsi se zaregistrovala a vstoupila mezi nás Wink
Určitě tu už máš hodně pročteno, na jakou opku se chystáš? A zkus také zabojovat s metříkem, určitě to zvládneš Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
kalany

PříspěvekZaslal: út květen 04, 2010 1:02 pm    Předmět: Citovat

Holky dík,
v sobotu určitě přijdu do Vaňkovky a docela se na to těším.
Opka to je jako ta operace?Holky, to chcete po mě moc Laughing Zatím jdu za dietoložkou a pak na to další vyšetření. a co se mnou udělají, to teda zatím nevím. To víte, že jsem si o zákroku přečetla, ale opravdu jsem na začátku. /i když bych už chtěla mít po zákroku Wink /
Bobule a proč Břeclav?
Metřík si tam určitě dám, jen musím prostudovat, jak se to tam vkládá Shocked
rennnie

PříspěvekZaslal: út květen 04, 2010 1:14 pm    Předmět: Citovat

Kalany, on pan dr. Čierny operuje v nemocnici Břeclav a v BMI klinice má jen nějaké konzultační dny. Dřív působil tam, ale přesunul se do Břeclavi z důvodu lepšího zázemí velké nemocnice.

Návod na metr najdeš v sekci pro nováčky Jak na metřík.

Opka = operace
band = bandáž
tubu = sleve resekce, tubulizace

Jo a neboj, i ta 48 ti bude velká Smile

[/url]
bobule

PříspěvekZaslal: út květen 04, 2010 2:52 pm    Předmět: Citovat

Kájo Břeclav proto, že jsem v BMI nebyla spokojená a směrovali mě tam kam jsem nechtěla.
V sobotu můžem splknout. Já šla do BMI s určitou představou a pohovor který jsem měla na mě zapůsobil na bázi prodavače: " bla, bla, bla " další kdo je na řadě? Co si přejete ... my vám nabízíme pouze tohle.
Asi tak nějak.
Navíc mudr. Čierny je v tomto oboru kapacita a jak mi jendou napsala jedna dobrá duše " když už něco takovýho podstupuji, tak chci to nejlepší " a to rozhodlo a nelituju Wink

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Mona

PříspěvekZaslal: út květen 04, 2010 3:54 pm    Předmět: Citovat

Embarassed

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 4:03 pm, celkově upraveno 1 krát.
codan

PříspěvekZaslal: út květen 04, 2010 6:28 pm    Předmět: Citovat

Ahoj, jsem Andrea, problémy s nadváhou mám až posledních tak osm let, do té doby krásná, štíhlá .... Very Happy. Chodila jsem do metabolické poradny, kde mi paní primářka tvrdila, že určitě jím více, než mi doporučuje, ale pravda to nebyla, nezhubla jsem. Nakonec jsem u ní byla i hospitalizována, za měsíc pod tvrdou dietou jsem dala dolu pouze 4 kilča. Celkem mne to odradilo. Potom jsem otěhotněla, kdy jsem hubla, syn si bral vše ze mě a tak jsem šla rodit hubenější, než jsem otěhotněla. Váha mi pořád kolísá nahoru a dolu, když nejím, tak přibírám,když papám, tak hubnu. Snažím se cvičit, pořád mám nějaký pohyb, poslední dobou chodím pravidelně 2x týdně do posilovny, výsledky žádné. O bandáži uvažuji už mnoho let, ale strach je větší než síla. Teď jsem ale pevně rozhodnuta. NAšla jsem si informace o BMI chirurgii v Brně a to mě hodilo sem za Vámi Laughing Jen nevím, jestli mám pro jistotu kontaktovat pana Čiernho v Břeclavi, nebo Brno?? Poraďte, kam na operaci, kde je to nejlepší, jsem z Jihu čech. Tak díky a papa Andrea, 115kg, 31let, 3,5letý syn
Romana

PříspěvekZaslal: út květen 04, 2010 6:57 pm    Předmět: Citovat

Kájo a Andrejko vítejte mezi námi
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: út květen 04, 2010 7:02 pm    Předmět: Citovat

Taky zdravím všechny nově příchozí .. Sibalku, Káju, Áju ..Wink Wink .. a pro povídání si s námi přejděte, prosím, do Volné diskuze - sekce Kavárna pro... - tam vám rádi na všechno odpovíme a vše probereme.. tak pište a ptejte se.
A pro obecné informace o oper.zákrocích pro nás buclíky koukněte sem http://forum.bandingklub.cz/about220.html .. najdete tam vše důležité, a také kontakty na vaše nejbližší pracoviště Wink Wink
suelin2

PříspěvekZaslal: út květen 04, 2010 7:30 pm    Předmět: Citovat

andrej a kájo zdravím vás,vítám v klubu Razz Razz ,přeji hodně štěstí v hubnutí a rychlý termínek Exclamation
codan

PříspěvekZaslal: út květen 04, 2010 8:06 pm    Předmět: Citovat

díky mocinky za přijetí
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 122, 123, 124 ... 222, 223, 224  Další

Přejdi na: