Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

PŘEDSTAVENÍ NOVÁČKŮ

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 222, 223, 224  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
zubka64

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2007 3:13 pm    Předmět: Citovat

Vždyť to poštovní napíší do výdajů a odečtou z daní, pokud jsou soukromá ordinace. A nebo jim tam navrhni, že si to pošleš sama, ať to dají do obálky.Fakt s tím nekteří doktoři nadělají hrozné caviky, ještě ti dokážou říct, že oni tu operaci neschvalují, ale co máš dělat pro to, aby šla kila dolů sama, na to ti jen řeknou:nežrat!!! A to mi klidně sdělil i doktor na interně, který sám měl 125kg a mě nutil hladovět. Oni jsou v tom zdravotnictví blbci stejně jako i jinde. Smile

[/url]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
HankaŠ

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2007 11:41 pm    Předmět: Citovat

elen, dik moc Very Happy vsechna vysetreni jsem absolvovala 12.-13.2., vse v Praze a 26.2. byly vsechny vysledky a byla jsem s nimi v PZE a hned dostala termin. Jeste mi ale zbyvaji 2 vysetreni - rentgen plic a krev a moc, ale to mi budou delat ted v PO taky v PZE - ty nemuzou byt starsi nez 3 nedele pred vykonem. Budu drzet palecky at mas termin co nejdriv Smile

bandaz 2.4.2007
18kg před operací
Daniela Poulová

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2007 6:48 pm    Předmět: Citovat

Tak jak jsem předpokládala...Volala jsem sestře a žádala jí,jestli by ty výsledky mohli poslat do ISCARu.Celá vyděšená mi řekla,že tohle teda pan doktor nedělá a jestli chci,tak ať si pro to přijdu a pošlu si to sama.No co,alespoň budu mít jistotu,že to odešlo Wink Co jinak ženský novýho?Je tu nějak podezřele mrtvolno Very Happy Very Happy Very Happy
zubka64

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2007 10:02 pm    Předmět: Citovat

Tak to máš vyřešený, alespoň máš jasno, jak se budou stavět ke tvému rozhodnutí s bandáží- rozhodně zamítavě. Tím spíš bys jim měla dokázat, že to funguje a dodržovat pak dietní režim. Až půjdou kila dolů, uděláš radost sobě a jim na vztek se ukážeš jako ta, která udělala více, než oni. Věř mi, že mně tenhle pocit zadostiučinění taky dost pomáhá, zvláště na kontrole se štítnou žlázou jednou za půl roku, kdy mně pan doktor nepoznal a divil se, že jsem to dotáhla až ke třiceti kilům dolů. 15let mi nic neporadil, jen nežrat a pak mi bandáž rozmlouval. Dnes mám radost, že jsem byla pevná ve svém rozhodnutí. Tak vydržet, však jim to všem ještě ukážeš!!! Confused

[/url]
Daniela Poulová

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2007 7:34 am    Předmět: Citovat

To máš pravdu.Mimochodem blahopřeju ke skvělým výsledkům Very Happy Very Happy Very Happy Kéž bych na tom jednou byla stejně..... Crying or Very sad
mykala

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2007 7:51 am    Předmět: Citovat

Ahoj, jmenuji se Michala a píšu sem poprvé. Vaši diskusi sleduji se zájmem už celý rok a musím říct, že mi hodně pomáhá. V dubnu 2006 jsem podstoupila operaci (adjustabilní bandáž) v nemocnici na Homolce v Praze. Zatím mám dole 34 kilo a doufám, že to ještě bude pokračovat. Spoustu rad, ale i motivace a energie jsem načerpala z těchto stránek - moc děkuji všem aktivním přispěvovatelům. Teď bych to ráda zase oplatila někomu dalšímu, novému, třeba ještě nerozhodnutému pro zákrok. Já mám jen samé pozitivní zkušenosti a jsem moc ráda, že jsem se rozhodla to podstoupit. Doufám, že se do vaší diskuze můžu zapojit. Michala Very Happy Very Happy
Monika Zamazalová

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2007 8:17 am    Předmět: Citovat

Ahojky, vítám tě mezi náma. Každá dobrá duše je vítaná. Very Happy

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171
ALENA

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2007 9:58 am    Předmět: Citovat

Ahoj mykalovítám tě mezi námi.Jsem ráda,že nabízíš svoji pomoc. Já ji budu určitě potřebovat. Jdu na band asi 13.nebo 14.3..Určitě se ozvu Exclamation Exclamation Exclamation Laughing Laughing Rolling Eyes Rolling Eyes Embarassed Embarassed

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
mykala

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2007 11:10 am    Předmět: Citovat

Ahoj Alčo, už předem držim palce Very Happy a gratuluju ke správnému rozhodnutí. Určitě se ozvi a ž to budeš mít za sebou. mykala
zuza.kl

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2007 11:12 am    Předmět: Citovat

Alčo tak to tam budeme spolu, taky mám termín 13 , 14 .3. budou mi ještě volat Very Happy Very Happy To je príma že na to nebudu sama Very Happy

7 kg před operací
operace 12.3.2007
ALENA

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2007 11:19 am    Předmět: Citovat

ahoj Zuzko,to je perfektní. Má jet ještě Jitka,ta je od Olomouce. Mají se jí taky ozvat. Já se to dovím v pátek. Jdu si k doktorovi pro papíry. Má mě říct přesné datum. Pak se ti ozvu. Koukni se na soukromou zprávu. Rolling Eyes Rolling Eyes Laughing Laughing Razz Razz

Junona

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2007 11:28 am    Předmět: Citovat

Alenko prosím Tě, mohla bys s konečnou platností zjistit jak to tedy s MUDr. Grygou je? Jestli opravdu 2 měsíce nebude ordinovat? Je to pro mne dost důležité... hraju o čas Smile
ALENA

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2007 12:04 pm    Předmět: Citovat

Ano, já se zeptám. On tam již nebude,budu mluvit jen se sestřičkou,ale na všechno se jí zeptám. I já chci vědět,kdo mi bude po operaci vytahovat stehy. Jestli sestřička nebo jinej doktor. Zeptám se taky zda se bude dál operovat nebo až za 2 měsíce.

Datli

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2007 12:12 pm    Předmět: Citovat

Holky ,asi bych s doktorem měla mluvit zítra.Jsem domluvená s ním na stehy,tak doufám,že už jej někdo nebude zastupovat a on tam opravdu ještě bude.
ALENA

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2007 12:53 pm    Předmět: Citovat

Datli,tak se ho zeptej,jak to bude,já už budu v pátek mluvit jenom se sestřičkou.

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 222, 223, 224  Další

Přejdi na: