Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

PŘEDSTAVENÍ NOVÁČKŮ

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 106, 107, 108 ... 222, 223, 224  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Kača1

PříspěvekZaslal: út únor 02, 2010 4:45 pm    Předmět: Citovat

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda nevíte o bandáži v Plzni? Jsem na začátku a teprve se budu objednávat na obezitologii...

děkuji Katka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
petra bergová

PříspěvekZaslal: út únor 02, 2010 10:55 pm    Předmět: Citovat

PRO-"Kača1
VÍTEJ NEJBLIŠÍ BANDÁŽ DĚLAJÍ V PRAZE V ISCARE JSOU TM VELICE MILÍ A HLAVNĚ SE MŮŽEŠ DOMLUVIT TAK JAK TOBĚ TO BUDE VYHOVOVAT PŘEJI HODNĚ ŠTĚSTÍ Very Happy

[/url]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Kača1

PříspěvekZaslal: st únor 03, 2010 5:51 pm    Předmět: Citovat

petra bergová-ahoj oc děkuji dnes jsem do iscare volala, musím si z jejich webu stáhnout dotazníčky a týden psát jídlo (ale to stejně dělám) pak zavolat znovu a oni mě objednají na krev atd. Kolikrát jsi tam musela ject než ti dali termín operace? A prosím za jak dlouho od byl ten termín od první návštěvy: Moc ti děkuju za odpovědi, nakonec jsem zjistila že bandáže dělají i v plzni ale přeci jen iscare si všichni moc chválí.

Kačka Laughing
Kača1

PříspěvekZaslal: st únor 03, 2010 6:30 pm    Předmět: Citovat

ahoj tak 26/02/ jdu do iscare na první konzultaci!!! Smile
petra bergová

PříspěvekZaslal: st únor 03, 2010 6:54 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Kačenko že je něco v Plzni jsem opravdu nevěděla,ale já jsem ráda že jsem byla v Praze Iscare všem to doporučuji,do Prahy jsem jela asi tak 3krát ,byla jsem na konzultaci druhý den inter vyš ,a pak jseme se domluvila a objednali mě na další v jeden den to bylo asi za 14dnů to gastro, psicho a utrazvuk a hned po tom višetřeníčku mi daly termín a ten byl asi za 3 neděle sakum prdum vše bylo hotové tak za měsíc Very Happy Řeknu ti byl to fofr.Oni jsou velice tolerantní a přizpůsobují se ptají se jestli tak či onak prostě super. Laughing držím palečky a hlavu vzhůru jsi jednička Laughing Razz Smile Very Happy Laughing Wink

[/url]
Kača1

PříspěvekZaslal: čt únor 04, 2010 6:40 am    Předmět: Citovat

Ahoj Peťo, moc moc děkuju, ani nevíš jak je pro mě taková podpora teď důležitá Very Happy Very Happy byla bych taky ráda kdyby to šlo takhle rychle ale přijde mi že možná takhle na jaře mají těch operací více když mě objednali na konec února na 1. konzultaci. Odkud jsi? a prosím tě jak dlouho jsi po operaci tam musela zůstat? děkuji moc Katka
petra bergová

PříspěvekZaslal: čt únor 04, 2010 10:52 am    Předmět: Citovat

Ahoj Kačenko,určitě je tam hodně zájemců o operaci ale oni jsou opravdu perfektní,snaží se ti vyhovět mě se doktor zeptal jak brzo bych to chtěla udělat a já jsem řekla čím dřív tím líp,šup a bylo to Laughing neboj se já si myslím že březen,duben by jsi to mohla mít zasebou ,kočičko a můžem kecat v kavárně jůůů ,tady je to jen na představení,jo jsem kousek od berouna nejsme od sebe moc daleko coříkáš Laughing ? tak zase pišššš piššššš Laughing Embarassed Razz Surprised

[/url]
Radka1

PříspěvekZaslal: po únor 08, 2010 8:53 pm    Předmět: Citovat

Ahojky,tak se taky hlásím mezi vás. Z kolečka na Iscare už mám gastro,sono a psycholožku. Teď mě čeká 23.2.interna a pak bych mohla dostat termín.Jsem napnutá jak struna. Zdravím všechny, Radka
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: po únor 08, 2010 10:02 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Radko, vítej mezi náma.. Wink Na jaký druh operace jdeš? A uděláš si metřík, ať o tobě víme více..? Wink
Radka1

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 7:54 am    Předmět: Citovat

Zelenoočko napsal:
Ahoj Radko, vítej mezi náma.. Wink Na jaký druh operace jdeš? A uděláš si metřík, ať o tobě víme více..? Wink

Ahoj Zelenoočko,když jsem mluvila s doktorkou, tak mluvila o bandáži. Já nevím co je lepší jestli bandáž, nebo tubulizace.
Metřík jsem si udělala, ale nějak jsem asi nepochopila, jak ho vložit. Budu se na to dnes muset mrknout , kde dělám chybu. Jinak je mi 43 let a jsem momentálně metráček. Zatím ahoj Radka
Tak v průběhu psaní mi metřík vyběhl, tak se to povedlo.

[/url]
výška 162 cm, 1 kilečko shozeno před OP
43 let,manžel,dvě dospělé dcery 24/21
bandáž v Iscare 30.3.2010
smapája

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 8:28 am    Předmět: Citovat

Radko1
máš přece jen nižší BMI a proto ti asi nabídli bandáž, je celkově šetrnější k tělu, ale jak tady na foru zjistíš fungují všechny způsoby pokud pacient spolupracuje, vše je jen berlička a nakonec je rozhodnutí na tobě, který způsob se ti osobně bude zdát nelvhodnější
tak dobře vyber Very Happy

[/url]
35let,bezdětná
Bohuslava Geržová

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 11:42 am    Předmět: Citovat

Mám 33 roků,170cm ,3 děti a skvělého manžela.Ale váha skvělá není .bojuji sní už od dětství.Během 3 těhotenstvích se zvedla nehorázně nahoru.Teď mám 124kg a stále se to posouvá nahoru nebo dolu.Už jsem byla na kolečku a 1.3 jedu do Břeclav za Mudr.Čierným pro termín operace.Tak jsu nervozní,že musím neustále něco jest!Tenko klub jsem si pročítala od začátku ledna.Jste skvělí a skvěle se podporujete.A to nemluvím o vašem úspěchu.Prosím o vaší podporu v tomto boji.Díky Embarassed Embarassed Question

34 let,3 děti/10,7,4/hodný manžel . TUBU 13.4.2010 v Břeclavi Mudr.Čierný
bossice

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 12:27 pm    Předmět: Citovat

Bohuslavko, vítej v našem skvělém spolku! Už jsi nastoupila do vlaku, tak cestuj zdárně dál, taky dojedeš brzo na konečnou a zase budeš Ty podporovat svými úspěchy nováčky! Teď se nenervuj, už jsi se rozhodla, tak se spíš těš. Nejseš jediná, která místo hubnutí před operací se cpe. Snad to kilčo dvě nahoru nezmaří Tvé plány. Napiš nám pak jak jsi dopadla a jaký máš termín nástupu na opku. Drž se! Wink

Jinak Ti závidím 3 děti, já mám jen 2. Vlastně to už nejsou děti, ale klazani. Takže když ta nabytá kila byla v těhotenství, máš to vynahrazeno 3-i dětmi! No a teď přišel čas zhubnout, tak se dej do toho! Cool

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
bossice

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 12:32 pm    Předmět: Citovat

Radečko, nazdárek! S nováčkama se nějak roztrhl pytel. Ale dobře, jen houšť, přece nechceme předhonit v obezitě Ameriku Rolling Eyes .

Mohla bys nám napsat svoji výšku? Typ operace se taky volí dle BMI, ale "metráček" není zas až tak moc! Když nechceš být Twiggy, band by Ti asi postačil. Co myslíš?

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Bohuslava Geržová

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 12:46 pm    Předmět: Citovat

bossie-moc ti děkuji děkuji za tvá slova Smile Dám určitě vědět termín operace.Mě se tady už nezbavíte. Razz Jsu ráda za děti a právě kvůli nim take potřebuji zhodit.Vyžadují mnoho pozornosti a pohybu.Nechci se už stydět -kamkoliv s dětma jdeme tak lidé hledí a já se potom stydím dětem věnovat.Chci se konečně cítit jako žena a ne ta tlustá....... Confused

34 let,3 děti/10,7,4/hodný manžel . TUBU 13.4.2010 v Břeclavi Mudr.Čierný
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 106, 107, 108 ... 222, 223, 224  Další

Přejdi na: