Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

PŘEDSTAVENÍ NOVÁČKŮ

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 80, 81, 82 ... 222, 223, 224  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Alkac

PříspěvekZaslal: pá září 12, 2008 8:26 am    Předmět: Citovat

Ahoj Rockere71,

cítím s tebou, ale ohledně tubulizace ti nic říct nemůžu, ale holky co ji mají, tak ti sem určitě něco písnou. No, zažil jsi si svoje, jen co je pravda, ale vše se začíná k dobrému určitě obracet. Laughing

Moc ti držím palce abys všechno zvládl v co největší pohodě a byl ze sebou spokojený. Určitě nás průběžně informuj, tady se ti vždy dostane potřebné podpory. Razz Razz Razz

[/url]
Bandáž 29.7.2008, 36 let
1 dcera - 19 let
Iscare
1. doplnění 16.10.08 - 2ml, 2. doplnění 10.12.08 - 1ml
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Rendy

PříspěvekZaslal: pá září 12, 2008 10:54 am    Předmět: přestavení Citovat

Ahoj Rockere 71 tak tě tu taky vítám koukám žě jsi si prožil svoje ale,s námy děvčaty to zvládnem to se neboj.Já jsem taky to řešila jídlem sice mám spokojené manželství 22 let ale jiný broblémy.Rendy

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
dasapo

PříspěvekZaslal: pá září 12, 2008 11:00 am    Předmět: Citovat

Rockere, přečti si soukromou zprávu, máš tam něco k tubulizaci. Vítám tě tady. Wink

[/url]
Dáša: Špekům zmar, šnekům ZDAR!!! Wink
41 let, 3 děti (22,19 a 8 ) 18.6.08 tubulizace Turnov
janaaa

PříspěvekZaslal: pá září 12, 2008 11:49 am    Předmět: Citovat

Ahojky, Rockere, vítím tě mezi námi. Já mám po tubulizaci už skoro 3/4 roku, takže jestli budeš chtít nějaké bližší informace jsem tady a ráda zodpovím vše na co budu odpověď znát. Měj se hezky a přeji ti vše nejlepší do budoucna a taky aby šly kg konečně dolů.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ppperla

PříspěvekZaslal: pá září 12, 2008 11:56 am    Předmět: Citovat

ahoj ROCKERE a vítám tě.

Já jsem tady taky chviličku .Ale holky s tubulizací tady jsou a ubytky váhy mají skvělé. a nespokojenou sem tady zatím nepotkala.

rizzika máš vždycky. nebojse mylsím si že to čím jsi prošel bylo horší než ta tubulizace. Takže jsem už od narození nejen pořádnej chlap, ale taky bojovník .

Tubulizace 7.12.2010 v Ov panem dr .Foltysem.
Gabča

PříspěvekZaslal: pá září 12, 2008 1:04 pm    Předmět: Vítej! Citovat

Ahoj Rockere 71,
vítám Tě i já do našeho babince. Taky jsem si prožila hodně špatné období a úspěšně se vykrmila. Operaci mám teprve před sebou, snad příští týden se dovím zda to bude tubulizace, nebo minigastrický baypass. Bude záležet, jak mě popsal psycholog. Ale asi skončím u baypassu.
Ničeho se neboj, tolik ženských, co je zde, Ti jistě v životě ještě neradilo. Laughing Wink

Hubnu od 20.6.08 ,tubulizace 3.11.08 Prof.MUDr. Kasalický, před operací zhubnuto 25 kg, 53let
Rocker71

PříspěvekZaslal: pá září 12, 2008 1:16 pm    Předmět: Citovat

Teda lidičky,díky moc za podporu,nevěřil jsem,že se mi ozve tolik lidí,jistojistě tady nejsem naposled,je tu fajn a "pokec" na úrovni....díky moc.
ALENA

PříspěvekZaslal: pá září 12, 2008 2:48 pm    Předmět: Citovat

ahoj Rocker71 vítám tě tady u nás na foru a gratuluji k rozhodnutí Wink Wink já kdybych měla možnost znovu rozhodnout kterou operaci podstoupit, tak asi bych volila tubulizaci. Mám bandáž a vzhledem k mému věku a zdravotním problémům se mi hubnutí zastavilo, ale nelituji, že ji mám, aspoň nějaká kila šla dolů a to je moc důležité Wink Wink přeji hodně úspěchů Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Olča

PříspěvekZaslal: pá září 12, 2008 5:59 pm    Předmět: Citovat

Rockere71 taky tě tu vítám a doufám, že nám tu vydržíš. To víš chlapů je tu jak šafránu tak to je příjemná změna.
ludmila

PříspěvekZaslal: pá září 12, 2008 6:55 pm    Předmět: ROCKER71 Citovat

Koukám, že tu máme zase chlapa. Pěkně tě tu vítám. Jsem taky zatím čekatelka na operaci, ale mám trochu problémy s dvanáctníkem. Přeju ti, aby ses brzo dočkal a vše bylo v pořádku. Je tady dost děvčat s tubulizací, určitě ti rády poradí.

[/url]

Lidka 51 let
8.10.2008 tubulizace ve FNUSA Brno
před operací 13 kg a jedeme dál .... ?
zdenkaa1

PříspěvekZaslal: pá září 12, 2008 8:29 pm    Předmět: Citovat

Rocker 71 vítám tě do klubu ,ptej se cokoliv budeš potřebovat.Hodně úspěchů.Zdenka

[/url]

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.
bestickova

PříspěvekZaslal: pá září 12, 2008 8:43 pm    Předmět: uvítání!! Citovat

Ahojky Rokere!!já jsem taky čekatelka na operaci,já mám termín ale 23,9,takže to mám jak se říká za "pár" Very Happy Už mám žaludek na vodě a čím víc se mi to blíží,tím víc na vodě je..Jdu taky na tubulizaci,náhodou jsem při hledání info o téhle operaci,narazila na tohle forúm..Musím upřímně napsat,že mě to moooc povzbudilo a dodalo síly.už jen to,že na to jeden není sám a že ti spostu děvčat napíše svoje zkušenosti a ty víš líp do čeho jdeš.Doktor mi dal jen info o operaci a ale osobní zkušenosti jsou přece jen osobní zkušenosti..Tak Ti držím palce ať Ti to vše dobře dopadne a hubnutí jde v poho!!Mona

[/url]
majda

PříspěvekZaslal: so září 13, 2008 12:19 pm    Předmět: Rockere Citovat

Ahoj vítám tě v klubu Smile

43let, dvě dcery 24,23,let.
Operace 21.5.2008.Tubulizace v Turnově doporučuji .
Gábina

PříspěvekZaslal: so září 13, 2008 5:55 pm    Předmět: Citovat

Rocker71 - Ahojky Laughing
Myslím, že jsme stejný ročník a jako správná váha mám problémy s váhou už od dětství Rolling Eyes . Vždy to bylo na únosné úrovni, dokonce jsem se bez větších problémů seznámila, vdala a povila dítko. Pak mi ale náhle umřela mamka a celý rok mi uplynul, ani nevím jak. Mám "okno" ale vím, že pak mi bylo všechno oblečení malé a vypadala jsem hrozně. Tak jsem se přestala vážit a přežívala ze dne na den Embarassed . Časem jsem se při svých 168 cm "vypracovala" na velmi "slušnou" Embarassed startovní váhu, kterou vidíš na metříku. V tu dobu jsem si řekla, že si kazím nejlepší roky života, že takhle dál přežívat nechci a přiznala si, že s tím sama nic neudělám. Také jsem měla velké obavy z operace, jako ty Confused . Byla moje první a já se fakt bála o svůj život, i když bandáž je ten nejšetrnější zákrok, který se dá v léčbě obezity podstoupit. Nicméně jsem překonala strach a stud a nechala si pomoci. Teď jsem moc šťastná, že jsem to udělala - cítím se jako normální člověk, nebudím nežádoucí pozornost všude kam vejdu, můžu zase sportovat a i když nikdy nebudu twiggy, je mi dobře Razz . Jsem moc vděčná své rodině za podporu a manželovi, že se mnou všechna ta období vydržel a měl pro mě pochopení. Obrovský dík patří také tomuto fóru, které mne v mých prvních krůčcích drželo nad vodou a nyní mi nedá usnout na vavřínech Wink Laughing
Moc ti gratuluji k těm 40 kg Shocked , která jsi kvůli operaci dokázal shodit. Máš můj velký obdiv Shocked . Operace se neboj, lékaři vědí, co dělají. Jsme poněkud rizikovější pacienti, ale i z toho důvodu nás před operací důkladně vyšetří, aby se něco "nezvrtlo".
Přeji ti, aby ti vše vyšlo podle tvých představ a operaci ti přinesla to, co od ní očekáváš. Beze sporu si to za své úsilí zasloužíš. Very Happy
PS: Nikdy není pozdě začít se sebou něco dělat a žádná váha není tak vysoká, aby se nedala snížit Wink Laughing

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg

PříspěvekZaslal: so září 13, 2008 9:18 pm    Předmět: Citovat

Rockere71 - taky tě tu moc vítám a posílám velikánskou gratulaci k těm parrádním shozeným 40ti kilům Shocked a zároveň k tomu rozhodnutí,které jsi učinil a které ti dozajista obrátí život tím správným směrem . . . Velká část z nás prošla nějakým velkým životním otřesem,který nám ''dopomohl'' k našim nenáviděným kilům. Stejně tak já. Ale my se tomu nepoddáme a budeme bojovat ! Tak do toho boje hodně sil !!!

[/url]
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 80, 81, 82 ... 222, 223, 224  Další

Přejdi na: