Jdi na str�nku P�edchoz� 1, 2, 3, 4, 5 ... 110, 111, 112 Dal��
Zobrazit p�edchoz� t�ma :: Zobrazit n�sleduj�c� t�ma |
Autor |
Zpr�va |
suelin2
Zalo�en: 22.4.2009 P��sp�vky: 16776692 Bydli�t�: HAV��OV
|
Zaslal: �t duben 27, 2010 9:47 am P�edm�t: |
|
|
Tak jsem v�m tam holky p�r fote�ek vlo�ila,at m�te s ��m porovn�vat,musela jsem to p�vodn� smazat(m�lajsem v tom hokej) _________________ 42let,4d�ti.Tubulizace 10.6.09,m�ry 15.3.10/100-90-100cm,abdo.24.1.2011.Met��k dokon�en11.2.2011 |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Lenka631
Zalo�en: 24.11.2009 P��sp�vky: 90
|
Zaslal: �t duben 27, 2010 9:51 am P�edm�t: |
|
|
J� jsem taky panna.
Pat��m k lidem, kte�� se sna�� utajit opku p�ede v�emi a nav�c jsem se u� nejm�n� 5 let odm�tala fotit, tak ��dn� foto p�ed opkou nem�m, jinak bych tak� do strome�ku p�isp�la je bezva, moc V�m fand�m.
Sue, teda holky j� nesta��m �um�t, ty jsi odhodila s t�ma kilama i 20 let. J� u� jen blednu z�vist�. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wZ361Qy/]
[19.11.2009 MGB MUDr. Be�o ]
Naposledy upravil Lenka631 dne �t duben 27, 2010 9:55 am, celkov� upraveno 1 kr�t. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Katar�na
Zalo�en: 19.4.2010 P��sp�vky: 31 Bydli�t�: SR - N�mestovo
|
Zaslal: �t duben 27, 2010 9:54 am P�edm�t: |
|
|
Ahojte v�etci, Slovensko zdrav� �echy ! Dnes som kone�ne op� tu medzi Vami a hne� ste ma tak dobre naladili . N�pad s fotkami sa aj mne p��i - v�etk�m odv�nym gratulujem. Ja som tie� e�te len "pred " a m�a to ur�ite ve�mi nabudilo a potvrdilo sa mi moje rozhodnutie �s� pod n��. Gratulujem k skvel�m �spechom. Mus�m sa odfoti� v n�deji, �e budem m�c� raz porovn�va�. Sn�� sa raz budem sama na sebe bavi� a hrdo ukazova�. D�fam, �e to tak bude. Naozaj s� tie fotky motiva�n� !!! Zatia� sa fotoapar�tu vyh�bam. V�etk�ch pozdravujem. _________________
19.5. 2010 B�eclav TUBULIZACE
39 rokov, 3 deti - 19,18,10 + ��asn� man�el |
|
N�vrat nahoru |
|
|
verca
Zalo�en: 1.12.2009 P��sp�vky: 2925
|
Zaslal: �t duben 27, 2010 10:33 am P�edm�t: |
|
|
Ji��ku a v�ichni v�dy� jsem sem polo�ila ot�zku a odpov�� jsem sice dostala, ale jinou, ne� jsem pot�ebovala.... v�m o tom, �e m�m galerku zaheslovanou SV�M heslem. Ptala jsem se, zda bude ta galerie p��stupn� �pln� v�em lidem, t�m mysl�m i ve�ejnosti, osob�m neregistrovan�m atd.... anebo jestli bude galerka p��stupn� jen n�m - lidem z fora, a� u� maj� p�ed opkou nebo po n�, to je jedno, ale prost� jestli se tam dostane ka�d�, nebo pouze my. Snad jsem to u� napsala dob�e _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 d�ti, na podzim abdo
Konec met��ku 14/1/11 = 75kg a bojuj���mm d�l |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Sibyla
Zalo�en: 18.4.2010 P��sp�vky: 584 Bydli�t�: JM
|
Zaslal: �t duben 27, 2010 10:34 am P�edm�t: |
|
|
D�ky za tento po�in!
Koukala jsem, gratuluju Best��kov� a Suelin, ob� jste oml�dly a zkr�sn�ly. Douf�m, �e i mn� se to poda��. Mus�m se vyfotit a pak se d�m taky v plen. Jen bez hlavy, m�m sv�j d�vod, bohu�el.
Pravidla na studentce se mi zdaj� trochu proti logice, ale j� to beru z pozice t�ch p�ed, kter� ty fotky nakopnou. P�ece by sta�ilo, aby toho �lov�ka n�kdo znal, b�t po opce mi p�ijde jaksi nav�c. Ale ... _________________
TUBU 21.10.2010 Turnov, zlat� Hrub��ek
http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii |
|
N�vrat nahoru |
|
|
bestickova
Zalo�en: 28.7.2008 P��sp�vky: 356 Bydli�t�: Ostrava
|
Zaslal: �t duben 27, 2010 10:37 am P�edm�t: |
|
|
V�r�o,je to jen na tv�m rozhodnut�..kdokoliv se na tyhle str�nky p�ijde,m��e na odkaz kliknout a pod�vat se..Proto jsme nechali jen na v�s,jestli si to zaheslujete,nebo ne.. _________________ [/url]
[/url] |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Jirin
Zalo�en: 8.3.2010 P��sp�vky: 156
|
Zaslal: �t duben 27, 2010 10:41 am P�edm�t: |
|
|
verca ... asi jsem p�ehl�dl zpr�vu, omlouv�m se, zde vysv�tlen�:
Ta str�ne�ka, tedy Raj�atov� plant�, je napsan� tak (v���m), �e by ji vyhled�va�e nem�li registrovat a vystavovat ve fulltextov�m vyhled�v�n� na Seznamu, Google, atd. Ve�ejn� je zn�m� pro v�echny zde z f�ra, pokud jej �tou a spole�n� heslo se d�v� z�jemc�m z f�ra vlastn� na po��d�n�. N�kte�� m�me odheslov�no, jin� maj� spole�n� jm�no a heslo, ale mysl�m, �e m��e existovat i dal�� varianta, jakou jsi nyn� ty, kdy m� sv� soukrom� heslo. Tak�e si mysl�m, �e si ho m��e� nechat, akor�t bych za tv�j profil dopsal, �e m� soukrom� heslo a to si dej pak komu uzn� za vhodn�. Ale to p�ips�n� informace, �e bude� m�t sv� soukrom� heslo a p��stupy na svou galerku ve sv� spr�v�, by m�lo b�t na Plant�i zohledn�no.
Co ��ka�, Moniko a ostatn�, co u� jste na Plant�i ? |
|
N�vrat nahoru |
|
|
bestickova
|
Zaslal: �t duben 27, 2010 10:43 am P�edm�t: |
|
|
Ji�ine,ja mysl�m,�e je to rozhodnut� na ka�d�m..j� se nezlob�m,kdy� se na m� pod�vaj� i lidi,co nejsou zaregistrovan� a t�eba jen pro��taj� a v�haj�.. _________________ [/url]
[/url] |
|
N�vrat nahoru |
|
|
verca
|
Zaslal: �t duben 27, 2010 10:48 am P�edm�t: |
|
|
Jsem r�da, �e jsme se domluvili Ji��ku. Tak�e j� jsem pro to, abych to m�la zaheslovan� sv�m heslem a heslo si pak budu pos�lat komu uzn�m za vhodn� j�. Pokud by s t�m n�kdo m�l probl�m, hned mi to dejte v�d�t _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 d�ti, na podzim abdo
|
N�vrat nahoru |
|
|
Jirin
Zalo�en: 8.3.2010 P��sp�vky: 156
|
Zaslal: �t duben 27, 2010 10:52 am P�edm�t: |
|
|
Tak�e v�t�m dal�� lidi�ky na Plant�i, U� JE N�S DESET !!! A se�adil jsem to na p��n� prim�rn� dle pohlav� (chlopi a robky) a v r�mci t�chto skupinek abecedn�
Ver�o ... p�idal jsem t� u� taky s informc�, �e m� soukrom� heslo
www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz |
|
N�vrat nahoru |
|
|
verca
|
Zaslal: �t duben 27, 2010 10:57 am P�edm�t: |
|
|
Super Ji��ku, d�kuji. _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 d�ti, na podzim abdo
|
N�vrat nahoru |
|
|
Majdalenka
Zalo�en: 5.10.2007 P��sp�vky: 218 Bydli�t�: Hav��ov
|
Zaslal: �t duben 27, 2010 1:13 pm P�edm�t: |
|
|
No d�cka, j� tady nebyla asi 3 DNY A P�KN� �UM�M a tedy, j� nijak zvl netaj�m svou operaci, jen v pr�ci, ale pr�v� proto je pro m� naprosto nep��pustn�, aby moje fotky v plavk�ch a kolikr�t ve spodn�m pr�dle vid�l kdokoli...tedy nejsem ur�it� tak odv�n�...ale ja fakt, �e m� fotky p�ed opkou nakoply, ale jak psala Jana nen� probl�m osobn� kontakt...taky jsem byla na sraz�ku v Olomouci asi 2x a v Brn� a 2x v Ostrav�...je to jen o cht�n� n�koho cht�t poznat nebo ne.... _________________
36 let, 2 d�ti, 2 kocou�i, chameleon, 2 andul�ci a tata Maj��k
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys, |
|
N�vrat nahoru |
|
|
erytrin
Zalo�en: 17.2.2010 P��sp�vky: 389
|
Zaslal: �t duben 27, 2010 1:15 pm P�edm�t: |
|
|
majdalenko nikdo ne�ik� �e tam m� d�t fotky ve spodnim pr�dle d� tam jen to co chce� s tim �e v� �e je to "ve�ejn�" ale pokud nem� z�jem nikdo t� tam netah� _________________
|
|
N�vrat nahoru |
|
|
bestickova
|
Zaslal: �t duben 27, 2010 1:18 pm P�edm�t: |
|
|
Majdi,presne jak napsal erytrin,navic,galerku muzes zaheslovat,nebo se tam dat treba bez xichticku atd..Je to vsechno jen o vasem rozhodnuti.. _________________ [/url]
[/url] |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Angiila
Zalo�en: 15.7.2008 P��sp�vky: 54
|
Zaslal: �t duben 27, 2010 1:25 pm P�edm�t: |
|
|
Ahojky tak jsem tak� p�isp�la fotkama.Sice nejsem po opce ale a� budu d�m dal�� fota a� bude vid�t zm�na Je to fakt perfektn� v�c.Nechci n�jak r�pat ale naco mi budou fota po opce kdy� u� n�sledky pozn�m sama chce to sp� fota vid�t hned ne� p�jdu na opku a ne� se rozhodnu abych m�la tu spr�vnou motivaci ne?Tak�e gratuluji k tomuto rozhodnut� pro motivaci dal��ch lid�. _________________
19.7.TUBU ISCARE podporuj�c� man�el ,ko�i�ka �ik� |
|
N�vrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nem��ete odes�lat nov� t�ma do tohoto f�ra. Nem��ete odpov�dat na t�mata v tomto f�ru. Nem��ete upravovat sv� p��sp�vky v tomto f�ru. Nem��ete mazat sv� p��sp�vky v tomto f�ru. Nem��ete hlasovat v tomto f�ru.
|
|