Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3, 4, 5 ... 110, 111, 112 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
suelin2
|
Zaslal: út duben 27, 2010 9:47 am Předmět: |
|
|
Tak jsem vám tam holky pár foteček vložila,at máte s čím porovnávat,musela jsem to původní smazat(mělajsem v tom hokej) _________________ 42let,4děti.Tubulizace 10.6.09,míry 15.3.10/100-90-100cm,abdo.24.1.2011.Metřík dokončen11.2.2011 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lenka631
|
Zaslal: út duben 27, 2010 9:51 am Předmět: |
|
|
Já jsem taky panna.
Patřím k lidem, kteří se snaží utajit opku přede všemi a navíc jsem se už nejméně 5 let odmítala fotit, tak žádné foto před opkou nemám, jinak bych také do stromečku přispěla je bezva, moc Vám fandím.
Sue, teda holky já nestačím čumět, ty jsi odhodila s těma kilama i 20 let. Já už jen blednu závistí. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wZ361Qy/]
[19.11.2009 MGB MUDr. Beňo ]
Naposledy upravil Lenka631 dne út duben 27, 2010 9:55 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Katarína
|
Zaslal: út duben 27, 2010 9:54 am Předmět: |
|
|
Ahojte všetci, Slovensko zdraví Čechy ! Dnes som konečne opäť tu medzi Vami a hneď ste ma tak dobre naladili . Nápad s fotkami sa aj mne páči - všetkým odvážnym gratulujem. Ja som tiež ešte len "pred " a mňa to určite veľmi nabudilo a potvrdilo sa mi moje rozhodnutie ísť pod nôž. Gratulujem k skvelým úspechom. Musím sa odfotiť v nádeji, že budem môcť raz porovnávať. Snáď sa raz budem sama na sebe baviť a hrdo ukazovať. Dúfam, že to tak bude. Naozaj sú tie fotky motivačné !!! Zatiaľ sa fotoaparátu vyhýbam. Všetkých pozdravujem. _________________
19.5. 2010 Břeclav TUBULIZACE
39 rokov, 3 deti - 19,18,10 + úžasný manžel |
|
Návrat nahoru |
|
|
verca
|
Zaslal: út duben 27, 2010 10:33 am Předmět: |
|
|
Jiříku a všichni vždyť jsem sem položila otázku a odpověď jsem sice dostala, ale jinou, než jsem potřebovala.... vím o tom, že mám galerku zaheslovanou SVÝM heslem. Ptala jsem se, zda bude ta galerie přístupná úplně všem lidem, tím myslím i veřejnosti, osobám neregistrovaným atd.... anebo jestli bude galerka přístupná jen nám - lidem z fora, ať už mají před opkou nebo po ní, to je jedno, ale prostě jestli se tam dostane každý, nebo pouze my. Snad jsem to už napsala dobře _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál |
|
Návrat nahoru |
|
|
Sibyla
|
Zaslal: út duben 27, 2010 10:34 am Předmět: |
|
|
Díky za tento počin!
Koukala jsem, gratuluju Bestíčkové a Suelin, obě jste omládly a zkrásněly. Doufám, že i mně se to podaří. Musím se vyfotit a pak se dám taky v plen. Jen bez hlavy, mám svůj důvod, bohužel.
Pravidla na studentce se mi zdají trochu proti logice, ale já to beru z pozice těch před, které ty fotky nakopnou. Přece by stačilo, aby toho člověka někdo znal, být po opce mi přijde jaksi navíc. Ale ... _________________
TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček
http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii |
|
Návrat nahoru |
|
|
bestickova
|
Zaslal: út duben 27, 2010 10:37 am Předmět: |
|
|
Věrčo,je to jen na tvém rozhodnutí..kdokoliv se na tyhle stránky přijde,může na odkaz kliknout a podívat se..Proto jsme nechali jen na vás,jestli si to zaheslujete,nebo ne.. _________________ [/url]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jirin
|
Zaslal: út duben 27, 2010 10:41 am Předmět: |
|
|
verca ... asi jsem přehlédl zprávu, omlouvám se, zde vysvětlení:
Ta stránečka, tedy Rajčatová plantáž, je napsaná tak (věřím), že by ji vyhledávače neměli registrovat a vystavovat ve fulltextovém vyhledávání na Seznamu, Google, atd. Veřejně je známá pro všechny zde z fóra, pokud jej čtou a společné heslo se dává zájemcům z fóra vlastně na požádání. Někteří máme odheslováno, jiní mají společné jméno a heslo, ale myslím, že může existovat i další varianta, jakou jsi nyní ty, kdy máš své soukromé heslo. Takže si myslím, že si ho můžeš nechat, akorát bych za tvůj profil dopsal, že máš soukromé heslo a to si dej pak komu uznáš za vhodné. Ale to připsání informace, že budeš mít své soukromé heslo a přístupy na svou galerku ve své správě, by mělo být na Plantáži zohledněno.
Co říkaš, Moniko a ostatní, co už jste na Plantáži ? |
|
Návrat nahoru |
|
|
bestickova
|
Zaslal: út duben 27, 2010 10:43 am Předmět: |
|
|
Jiřine,ja myslím,že je to rozhodnutí na každém..já se nezlobím,když se na mě podívají i lidi,co nejsou zaregistrovaní a třeba jen pročítají a váhají.. _________________ [/url]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
|
verca
|
Zaslal: út duben 27, 2010 10:48 am Předmět: |
|
|
Jsem ráda, že jsme se domluvili Jiříku. Takže já jsem pro to, abych to měla zaheslované svým heslem a heslo si pak budu posílat komu uznám za vhodné já. Pokud by s tím někdo měl problém, hned mi to dejte vědět _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
|
Jirin
|
Zaslal: út duben 27, 2010 10:52 am Předmět: |
|
|
Takže vítám další lidičky na Plantáži, UŽ JE NÁS DESET !!! A seřadil jsem to na přání primárně dle pohlaví (chlopi a robky) a v rámci těchto skupinek abecedně
Verčo ... přidal jsem tě už taky s informcí, že máš soukromé heslo
www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz |
|
Návrat nahoru |
|
|
verca
|
Zaslal: út duben 27, 2010 10:57 am Předmět: |
|
|
Super Jiříku, děkuji. _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
|
Majdalenka
|
Zaslal: út duben 27, 2010 1:13 pm Předmět: |
|
|
No děcka, já tady nebyla asi 3 DNY A PĚKNĚ ČUMÍM a tedy, já nijak zvlášť netajím svou operaci, jen v práci, ale právě proto je pro mě naprosto nepřípustné, aby moje fotky v plavkách a kolikrát ve spodním prádle viděl kdokoli...tedy nejsem určitě tak odvážná...ale ja fakt, že mě fotky před opkou nakoply, ale jak psala Jana není problém osobní kontakt...taky jsem byla na srazíku v Olomouci asi 2x a v Brně a 2x v Ostravě...je to jen o chtění někoho chtít poznat nebo ne.... _________________
36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys, |
|
Návrat nahoru |
|
|
erytrin
|
Zaslal: út duben 27, 2010 1:15 pm Předmět: |
|
|
majdalenko nikdo neřiká že tam máš dát fotky ve spodnim prádle dáš tam jen to co chceš s tim že víš že je to "veřejné" ale pokud nemáš zájem nikdo tě tam netahá _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
bestickova
|
Zaslal: út duben 27, 2010 1:18 pm Předmět: |
|
|
Majdi,presne jak napsal erytrin,navic,galerku muzes zaheslovat,nebo se tam dat treba bez xichticku atd..Je to vsechno jen o vasem rozhodnuti.. _________________ [/url]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
|
Angiila
|
Zaslal: út duben 27, 2010 1:25 pm Předmět: |
|
|
Ahojky tak jsem také přispěla fotkama.Sice nejsem po opce ale až budu dám další fota až bude vidět změna Je to fakt perfektní věc.Nechci nějak rýpat ale naco mi budou fota po opce když už následky poznám sama chce to spíš fota vidět hned než půjdu na opku a než se rozhodnu abych měla tu správnou motivaci ne?Takže gratuluji k tomuto rozhodnutí pro motivaci dalších lidí. _________________
19.7.TUBU ISCARE podporující manžel ,kočička Čiký |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|