Zobrazit p�edchoz� t�ma :: Zobrazit n�sleduj�c� t�ma |
Autor |
Zpr�va |
trixl
Zalo�en: 14.8.2006 P��sp�vky: 549
|
Zaslal: po kv�ten 03, 2010 8:19 pm P�edm�t: |
|
|
Blbne to �pln� stejn� jak ta star��, na studentce vedle ok�nek pro p�ihl�en� je - vyhledat tajn� web. Kliknout, zadat jm�no webu. kliknout na n�zev co to vyhled�, po��d� o heslo a pust� dovnit�.
Bez heska pust� kohokoli pokud se mu poda�� z�skat od n�koho p��m� odkaz na fotogalerie ... tak�e po��d ta sam� chyba.
Loli jako anonym jsem ti na chvilku zm�nila v�choz� fotku, cht�la jsem zkusit zda opravdu si anonym m��e d�lat co chce ... m��e |
|
N�vrat nahoru |
|
|
lolinka
Zalo�en: 5.4.2009 P��sp�vky: 16775562
|
Zaslal: �t kv�ten 04, 2010 1:29 am P�edm�t: |
|
|
trixl,
to si d�l� srandu, ne????
J� to zkou�ela n�kolikr�t - z �pln� jin�ho ��tu a nedostala jsem se tam. Proto jsem se domn�vala, �e je chyba v tom, �e bylo z�ejm� nastaveno adminy tak, �e po zm�n� zabezpe�en� (jsou tam nastaven� dv� mo�nosti) ji� se zm�na neprovedla (u p�vodn� studentky) a dalo se na tu galerii dostat i bez hesla. Novou jsem ud�lala druh�m typem zabezpe�en� a nedostala jsem se na ni, a �e jsem to zkou�ela i z jin�ho compu.
Tak te� mi to hlava nebere. A jestli to tak opravdu je, tak jsem se tu s t�m celou tu dobu s....la jako zbyte�n�, jo!?
No, tak to m� tedy podr�. To si to asi p�jdu hodit, chjo
Dostane se tam krom trixl op�t n�kdo jin�?? - kdo nezn� heslo?? _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wJnXPDh/]
[/url]Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrub�-skv�l� ruce a profi p��stup - v�em doporu�uji! Met��k dokon�en 24.12.2009 |
|
N�vrat nahoru |
|
|
lolinka
|
Zaslal: �t kv�ten 04, 2010 1:35 am P�edm�t: |
|
|
trixl,
ch�pu to ale tak, �e pokud se ti nepoda�� z�skat p��m� odkaz na galerie, potom se tam nedostane�?
Pokud to tak je.............a ostatn� by dodr�ovali nerozes�l�n� odkaz� (i ve vlastn�m z�jmu i v z�jmu jin�ch), nikdo jin� by se tam nedostal.
J� bohu�el p�em��lela nad hodn� galeriemi, ale studentka m� dob�e ud�lan� to, �e je vid�t kompletn� p�ehled a u ka�d�ho u�ivatele kdy byla galerie zm�n�na a kter� fotka byla posledn� vlo�ena (tak �lov�k v� zda tam n�kdo n�co vlo�il, �i tam t�eba p�r dn� nikdo nic nezm�nil). Bohu�el ze v�ech galeri� kter� zn�m nezn�m ��dnou jinou, kter� by toto m�la tak hezky zpracovan�.
V� n�kdo o n�jak�, kde by to bylo takto nastaven� a z�rove� l�pe zabezpe�en�?
Jsem smutn�, a to jsem m�la dnes tak dobrou n�ladu.
Omlouv�m se, ale po t� pr�ci, kterou jsem nad t�m t�ch n�kolik dn� str�vila to snad ch�pete. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wJnXPDh/]
[/url]Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrub�-skv�l� ruce a profi p��stup - v�em doporu�uji! Met��k dokon�en 24.12.2009 |
|
N�vrat nahoru |
|
|
bossice
Zalo�en: 16.6.2008 P��sp�vky: 721 Bydli�t�: Turnov
|
Zaslal: �t kv�ten 04, 2010 1:46 am P�edm�t: |
|
|
Lolinko, j� sice je�t� nem�m nov� heslo atd., tak�e jsem nic nemohla "ponovu" zkou�et, ale domn�vala jsem se, �e a� nastav� novou galerii zabezpe�enou hesly, �e ten odkaz na otev�enou galerii u� nebude fungovat, proto�e to cel� bude vym�znut� a zru�en�. Proto�e v��it tomu, �e odkaz na otev�enou galerii u� nikdy nikdo nebude nikomu pos�lat, je sci-fi.
Snad to, proboha, p�jde n�jak ud�lat, str�vila jsi na tom tolik �asu a byla to d�ina a te� by z toho nem�lo b�t nic? Tak to teda n�������������!
Lidi�ky, pora�t�! _________________
55 let, skv�l� man�el, 2 syn�to�i,krysa��k Sisinka,band� 7/2008 p�i 107 kg MUDr. Hrub�, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyn� ATB a jedu + zat�m 88kg a bude h�� |
|
N�vrat nahoru |
|
|
lolinka
|
Zaslal: �t kv�ten 04, 2010 9:57 am P�edm�t: |
|
|
bossice,
starou samoz�ejm� sm�znu, ale j� mluv�m o nov�, a mysl�m, �e trixl taky. I kdy� bych rad�ji doufala v to, �e mluv� o t� star�. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wJnXPDh/]
|
N�vrat nahoru |
|
|
Petra Hellingerov�
Zalo�en: 17.3.2007 P��sp�vky: 173 Bydli�t�: Brno
|
Zaslal: �t kv�ten 04, 2010 10:25 pm P�edm�t: |
|
|
Ahojte, taky se tam nem��u dostat _________________ 26.11.2008 Tubu Brno, nemocnice U sv.Anny |
|
N�vrat nahoru |
|
|
trixl
|
Zaslal: st kv�ten 05, 2010 10:35 am P�edm�t: |
|
|
Loli na studentku rad�m se vyka�lat a narovinu v�em napsat, �e nedok�ou zajistit bezpe�nost, aby si tedy ka�d� rozmyslel co tam v�bec d�v�.
Ty m��e� vymazat tu starou? |
|
N�vrat nahoru |
|
|
verca
Zalo�en: 1.12.2009 P��sp�vky: 2925
|
Zaslal: st kv�ten 05, 2010 11:13 am P�edm�t: |
|
|
Holky j� svoj� fotogalerku na studentce smazala, kdy� tu p�ete, �e se tam d� i nad�le dostat.... pokud se povede ud�lat n�co bezpe�n�ho, fotky tam s radost� d�m _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 d�ti, na podzim abdo
Konec met��ku 14/1/11 = 75kg a bojuj���mm d�l |
|
N�vrat nahoru |
|
|
trixl
|
Zaslal: st kv�ten 05, 2010 12:43 pm P�edm�t: |
|
|
Loli nejde se tam dostat jinak ne� p�es odkaz od n�koho, ale to by nem�lo b�t !!! A d�sn� mi vad�, �e manipulovat se v�ema fotkama (p�id�vat, mazet, upravovat) dokonce mazat jednotliv� galerie v�etn� ciz�ch m��u p�ihl�en� i jako anonym !!! |
|
N�vrat nahoru |
|
|
verca
Zalo�en: 1.12.2009 P��sp�vky: 2925
|
Zaslal: st kv�ten 05, 2010 1:03 pm P�edm�t: |
|
|
no je pravda, �e j� si galerku smazala bez p�ihl�en� - tud� jako anonym... _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 d�ti, na podzim abdo
Konec met��ku 14/1/11 = 75kg a bojuj���mm d�l |
|
N�vrat nahoru |
|
|
ALENA
Zalo�en: 10.12.2006 P��sp�vky: 1585 Bydli�t�: Olomouc
|
Zaslal: st kv�ten 05, 2010 6:57 pm P�edm�t: |
|
|
lolinko do nov� galerie jsem se dostala bez probl�m�, d������ky za vytvo�en� _________________
57 rok�-band� 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
N�vrat nahoru |
|
|
trixl
|
Zaslal: �t kv�ten 06, 2010 7:51 am P�edm�t: |
|
|
Snad to p�jde kdy� budou v�ici opatrn�, nechci nikomu kazit radost z nov� galerie. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
ALENA
Zalo�en: 10.12.2006 P��sp�vky: 1585 Bydli�t�: Olomouc
|
Zaslal: �t kv�ten 06, 2010 1:12 pm P�edm�t: |
|
|
trixl bez hesla se tam nedostane� a pokud d� n�komu ciz�mu skop�rovanou adresu otev�en� tv� str�nky, tak vlastn� t�m poru�uje� pravidla a mysl�m si, �e nechcete, aby n�m tam chodili ciz� lidi jen �m�rovat, tak opravdu z�le�� na uk�zn�nosti zaregistrovan�ch a dodr�ovat to, �e p��stup a heslo bude ud�lovat pouze lolinka _________________
57 rok�-band� 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Lucieee
Zalo�en: 9.1.2009 P��sp�vky: 52 Bydli�t�: �st� nad Labem
|
Zaslal: �t kv�ten 11, 2010 1:42 pm P�edm�t: |
|
|
Ahojky d�v�ata tak jsem tu po del�� dob� a v�bec nech�pu o co jde... Star� studentka nov� studentka kouk�m �e nakonec nebude ��dn� studentka... to �e se na str�nky studentky d� dostat bez hesla d�ky odkazu se v� u� hoooodn� dlouho ... a te� se to za�lo �e�it... ale n�jak divn�... nalezla jsem na starou srudentku a m� fotky nikde... a netu��m kam se pod�li jestli je n�kdo smazal nebo n�kam p�endal ... jak �tu tak hodn� lid� si ze studentky fotky vymaz�v�... co� je �koda... asi jsem upln� mimo... ale nechce se mi to cel� pro��tat...
Loli pros�m t� kdy�tak mi p�sni n�jakej odkaz a n�jak� heslo...d�ky.. a nevzd�vej to... jednou se ti to povede ) pa _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w3deBFa/]
[/url]
20.5 09 Tubulizace Turnov, p�ed operac� -10kg
Mate�sk�,2d�ti 6let,11 m�s. 28let , 176cm |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Rosmarine
Zalo�en: 3.5.2010 P��sp�vky: 71
|
Zaslal: st kv�ten 12, 2010 3:37 pm P�edm�t: |
|
|
Tak se st�huji na raj�e _________________
51 let. Fand� mi moje milovan� a miluj�c� rodinka s �iv��kem Ben��kem.
P�ed operac� zhubnuto 8 kg. Tubulizace p�i v�ze 114 kg - Iscare 12.7. 2010 - prim�� MUDr. Svoboda.
Naposledy upravil Rosmarine dne st kv�ten 12, 2010 7:07 pm, celkov� upraveno 1 kr�t. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
|