Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

RECEPTÁŘ

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 34, 35, 36  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
verca

PříspěvekZaslal: út duben 06, 2010 7:31 am    Předmět: Citovat

no jooo, Severka má pravdu, koukněte Shocked http://shop.nikal.cz/

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kujuja

PříspěvekZaslal: út duben 06, 2010 4:55 pm    Předmět: Citovat

Very Happy

[/url]
erací.url=http
bossice

PříspěvekZaslal: ne duben 11, 2010 5:51 pm    Předmět: Citovat

www.pure-hubnuti.cz/dietni-recepty-na-hubnuti?=0

moc extra dietní mi to nepřipadá, ale když to tvrdí odborník...

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Vanda

PříspěvekZaslal: po duben 12, 2010 8:48 pm    Předmět: Citovat

Asi "pure-hubnuti" shání klienty, kteří by si platili ty jejich poradce. Ale já se chci podělit o receptík, lilek je prý hodně zdravý (i pro diabetiky), a tohle je rychlé a lehké.

Lilková pomazánka

200 g lilku oloupat a uvařit v páře (asi 5 min)
50 - 70 g plísňového sýra (Niva ap.)
1 lžíce mletých ořechů (dala jsem vlašské)
Vařený lilek jsem horký rozmačkala vidličkou, přidala jsem rozdrobenou nivu a ořechy, rozmíchala, jedla jsem teplé, druhý den studené na topince s česnekem a bylo dobré obojí.

3. 2. 2010 plikace žaludku na OB klinice v Praze.
Nimoe

PříspěvekZaslal: po duben 12, 2010 9:31 pm    Předmět: Citovat

jééé... Lilek je super, ten já moc ráda.

[/url]
bossice

PříspěvekZaslal: po duben 12, 2010 10:26 pm    Předmět: Citovat

Bezva, lilek zbožňuju ve všech možných úpravách, hlavně grilovaný, zahušťuju s ním i omáčky či zeleninu, protože se báječně rozpadne a pomazánka musí být dobrá. Jen co koupím lilek, tak ji zkusím ukuchtit. Jen tam asi nedám vlašstké ořechy, aspoň sobě ne, jsem na ně totiž alergická. Ale jak je něco s nivou, tak to nemá nikdy chybu. Díky za inspiraci![/b]

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: po duben 12, 2010 10:28 pm    Předmět: Citovat

No vidíte, a já lilek ještě nikdy v životě nejedla.. tak šup sem s více receptama.. Wink Wink
bossice

PříspěvekZaslal: po duben 12, 2010 11:57 pm    Předmět: Citovat

No on je lilek dosti drahý, zvláště teď v zimě, ale na dietku je vážně vhodný. Ale Ty máš, Zelenoočko zahrádku, jestli máš i skleníček či fóliovník, nebo možná v Brně ani není potřeba, tam je mnohem tepleji než u nás...můžeš si ho pěstovat v létě sama...přiznám se, že já už to dávno nedělám, když je teď v obchodech k dostání celoročně a běžně, jó to za komárů to bylo jiné. Když jsem chtěla brokolici, červenou řepu, pekingské zelí, cuketu...všecho doma ze semínka, v obchodech bylo akorát h----------------------------o, tááááhkle velký! Twisted Evil

bestickova

PříspěvekZaslal: st duben 14, 2010 9:54 am    Předmět: Citovat

Jarní játra

500 g kuřecích jater, olej, uzený bůček, cibule, kečup, sojová omáčka, pepř, sůl, rozmarýn

Postup:

Na oleji zpěníme drobně nakrájený bůček a hned zarestujeme na kolečka nakrájenou cibuli. Do tohoto základu vložíme pokrájená játra a krátce opečeme. Přidáme kečup, sojovou omáčku, pepř a rozemnuté rozmarýnové koření. Po odstavení mírně dosolíme
(jde dělat i z vepřových,my ale raději kuřecí)

[/url]
Milca-berca

PříspěvekZaslal: st duben 14, 2010 10:28 am    Předmět: Citovat

Taky písnu jeden receptím ..ale není až tak dietní ale po tom se mohu umlátit...

Kuřecí na nivně ,mandlích ,porku.

Kuřecí vykoštěná stehna 4-5 řízku,na kousky/mám je nejraději,nejsou suché) ,posypané a promnuté škrobem.
Opečeme,zastrouháme nivou 20dkg,zalijeme smetanou 12% či půl smetany a půl mléka,pro odlehčení,pokrájíme porek na půlkolečka přihodíme,dle chuti osolíme,opepříme,trocha magi..pozor soli moc né Niva je sama osobě dosti slaná...a před koncem přihodíme půl sáčku až 3/4 madlích na plátky....prohřejeme mandle...a podáváme...

Já k tomu osobně nemusím nic jen takto...manžel má rád hranolky či rýži...

Dobrou chut.... Wink Embarassed Wink ..mňam to jsem si udělala chutě Embarassed Exclamation

3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
erytrin

PříspěvekZaslal: st duben 14, 2010 10:43 am    Předmět: Citovat

s lilkem já nemam žádné zkušenosti ale budu muset někdy zkusit je tolika receptů

Milca-berca
další semtanová pecka nevim co budu zkoušet dříív díky za recepty všem i za ty jatýrka bestickova játra já a mamka zbožňujeme, ale máma nemusí kečeup tak to nějak musim vošetřit Wink

PříspěvekZaslal: st duben 14, 2010 10:51 am    Předmět: Citovat

Užasný recept na lilek i s fotečkama z postupem je tady http://www.toprecepty.cz/recept/4963-lilkovy--vejir/

[/url]
Milca-berca

PříspěvekZaslal: st duben 14, 2010 11:00 am    Předmět: Citovat

Lilek...

Lilek nakrájíme na 1,2-2cm kolečka posolíme každé kolečko z obou stran a necháme "vypotit" alespoň 20minut.
Pak omyjeme osušíme,potřeba lehce bud jen olejem či s gr.kořením a šup stím na mrarovou desku na gril....a je to....

Lilek..rozkrojíme na podélně na půl posilíme"vypotíme"..omyjeme...prudce opečena na téměř suché pávničce.Pak vydlabeme a zůstane nám lodička.
vydlabené nakrájíme na kousky..mleté maso orestujeme okořeníme dle chuti,můžem zakápnout protlakem,či 12% smetanou,přidáme nakrájený vnitřek lilku,kdo nechce dávat protlak či kečup ani smetanu ,může pospojit strouhaným sýrem.Nandáme do lilkových lodiček,posypem sýrem a necháme 40minut zapékat....
Dá se nechat aji směs vychladnout pak zamíchat syrové vajíčko a pak teprve dát do lodiček a zapékat... záleží jak kdo co zvlojí a jaká Bomba to má bejt Embarassed Wink

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Milca-berca

PříspěvekZaslal: st duben 14, 2010 11:01 am    Předmět: Citovat

... a máme rádi aji musaku :

http://www.prima-recepty.cz/recept/2398-musaka-s-lilky/ dělám si jí už dle sebe co ma napadne....

Vanda

PříspěvekZaslal: st duben 14, 2010 10:09 pm    Předmět: Citovat

Toto jsou zapékané plátky pro Pett i ostatní, jsou moc dobré, já je dělám na různé naše oslavy ráda. Žádná dieta, ale tu si dáme potom. Všem to vždycky moc chutnalo. Lze i předpřipravit, už jsem dělala i tak, že večer jsem je připravila na pekáč komplet a druhý den jen zapekla. Vřele doporučuji. X krát vyzkoušené a ověřené.

Plátky se zeleným pepřem

maso podle potřeby(kotleta, kuřecí prsa, krůtí, jelení, kančí, srnčí, co máte nebo chcete)
sůl, pepř, zelený pepř v nálevu
1 panák sojové omáčky
1 panák rumu (tuzemák)
1/4 l smetany na šlehání (případně 12%, ale ta 33% je lepší)
poličan nebo anglická slanina v plátcích (na plátek masa 1 pl. nebo 2 - 3 kolečka salámu)
sýr eidam a hermelín nebo niva (stačí i jen eidam)
Plátky masa naklepu, lehce osolím, opepřím a opeču na pánvi, nijak dlouho, jen aby mělo pěknou barvu a zatáhlo se, pak rovnou dávám do pekáče nebo na plech s vysokými okraji, podle množství, jeden plátek vedle druhého. Plátky pokladu buď poličanem nebo anglickou, pak nivu nebo plátky hermelínu a na to eidam v plátcích nebo nahrubo strouhaný, co máte. Výpečky z pánve trošku podleju vodou, nechám odvařit a dám na pekáč s masem, ale nesmí toho být moc, aby to nebylo potopené.
Do smetany dáme velký panák rumu a sojovky, přimícháme 1 - 2 lžičky zeleného pepře v nálevu a celé to tím zalijeme. Pečeme zvolna na střední teplotu asi 3/4 h, aby se to nevysmahlo a zůstala tam šťáva na polití.

3. 2. 2010 plikace žaludku na OB klinice v Praze.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 34, 35, 36  Další

Přejdi na: