Zobrazit p�edchoz� t�ma :: Zobrazit n�sleduj�c� t�ma |
Autor |
Zpr�va |
Dada73
Zalo�en: 13.1.2010 P��sp�vky: 131 Bydli�t�: Praha 3
|
Zaslal: ne �erven 19, 2011 8:55 pm P�edm�t: |
|
|
Tak� p�id�v�m recept�k. Vyu�ili jsme te� o v�kendu ke grilovan�mu mas��ku a diet��i k zelenin�.
Tvarohovonivov� dip
1 vani�ka tvarohu, 1 b�l� jogurt, 150 g strouhan� nivy, 2 strou�ky �esneku, s�l a pep�. V�e sm�chat, nejl�pe v mix�ru a u� jen sn�st . Fakt rychl� a hlavn� dobr�. _________________
-42 kg
37 let, 1 d�t� - 3let� Jind��ek a 1 man�el podporuj�c�, 1.4.2010 Tubu UVN |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Jana Dembkovsk�
Zalo�en: 3.8.2010 P��sp�vky: 52 Bydli�t�: Ostrava
|
Zaslal: ne �erven 26, 2011 7:33 pm P�edm�t: JANA |
|
|
GRILOVAN� CAMEMBERT s �ervenou cibul�:
2 camemberty-4 �erven� cibule-8 pl�tk� cibulov� bagety-1dl smetany-1dl piva-2l��ce bazalkov�ho pesta-4 l��ce oliv.oleje-s�l-pep�-oregano(nejl�p �erstv�).
Smetanu prom�ch�me s pivem,sol� a pep�em.Pl�tky bagety namo��me do ochucen� smetany a rozlo��me je na plech vylo�en� pap�rem na pe�en�.Pe�eme v troub� na 220�C dozlatova asi 5min.Tousty vyjmeme a slep�me po dvou k sob�.
Oloupan� cibule nakr�j�me na pl�tky,orestujeme na oliv.oleji,osol�me a opep��me.
Camemberty pod�ln� rozkroj�me na polovinu,polo��me je �ezem nahoru na slepen� pl�tky bagety,posypeme cibulkou,opep��me a zape�eme v troub� na 220� 5 min.Nakonec ozdob�me bazalkov�m pestem a oreg�nem.
Je to rychl� a v�born�.Podruh� jsem to d�lala bez pesta a taky fajn.Tak dobrou chu�.Jana _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w0KZgFK/]
[ 14.9.2010 TUBU Ostrava-V�tkovice Doc.Hol�czy
/url] |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Jana Dembkovsk�
Zalo�en: 3.8.2010 P��sp�vky: 52 Bydli�t�: Ostrava
|
Zaslal: ne �erven 26, 2011 7:46 pm P�edm�t: JANA |
|
|
A je�t� kdy� u� rostou tak jeden:POMAZ�NKA Z H��BK�
1kg h�ib�-75dkg cibule-3-4l��ce s�dla-2-3 ostr� ke�upy-2 rajsk� protlaky-2-3palice �esneku-drcen� km�n-pep�-s�l-dle chuti p�liv� paprika.
H��bky pova��me v osolen� vod�,slijeme.H��bky drobn� pokr�j�me nebo pomeleme,cibuli drobn� nakr�j�me a osmahneme na s�dle,p�id�me h��bky a v�e ostatn�.Prom�ch�me a nech�me2-3hodiny ule�et.M��eme dochutit vodou ve kter� se h��bky va�ily a pln�me do skleni�ek.Je to asi na 12 skleni�ek od mal� p�esn�d�vky.M��eme je�t� na 20minut zava�it ale nemus�me.
Tak a� chutn�. M�jte se fajn Jana _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w0KZgFK/]
[ 14.9.2010 TUBU Ostrava-V�tkovice Doc.Hol�czy
/url] |
|
N�vrat nahoru |
|
|
jane-jane
Zalo�en: 26.8.2010 P��sp�vky: 657 Bydli�t�: Krakono�ovo
|
Zaslal: ne �erven 26, 2011 9:34 pm P�edm�t: |
|
|
Jani D. .... tak ten grilovan� camemb. m� dostal....u����.... pavlov�v reflex zapracoval na pln� kule...to mus� bejt �amkov�!!!!!! _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18let� dcera*ch�paj�c� p��tel bez chapadel ) |
|
N�vrat nahoru |
|
|
verca
Zalo�en: 1.12.2009 P��sp�vky: 2925
|
Zaslal: po �erven 27, 2011 6:10 am P�edm�t: |
|
|
Jani d�kujiiiiiiiiiiiiii ... Ty v�.... _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 d�ti, na podzim abdo
Konec met��ku 14/1/11 = 75kg a bojuj���mm d�l |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Klokan
Zalo�en: 15.4.2011 P��sp�vky: 17
|
Zaslal: po �erven 27, 2011 11:27 am P�edm�t: Tiramisu |
|
|
V kav�rn� prob�hl dotaz na recept na Tiramisu.
Chcete-li ud�lat Tiramisu, rozhodn� to nep�jde t�m, �e smontujete pomaz�nkov� m�slo a tuzem�k. Kamenujte m�, ale tiramisu to prost� nebude i kdyby se n�kdo na lev� a prav� ucho stav�l
Suroviny:
500g Mascarpone (nejdra��� polo�ka, chce to hledat v�hodn� balen�)
5 l�ic cukru krupice
5 vajec
2x mal� pan�k Amaretto (lahev vyjde na n�jak�ch 160 korun)
��lek siln� k�vy �ern� (ide�ln� espresso, klidn� z kav�rny dom�)
1 pytl�k Savoiardi nebo cukr��sk�ch pi�kot� (Savoiardi v Makru za 15 korun)
kakao na posyp�n�
Postup s gr�ci� sob� vlastn� ukazuje na n�sleduj�c�m videu Emanuel.
Osobn� doporu�uji pi�koty v k�v� nam��et jen velmi rychle, aby se moc nenacucaly, jinak bude tiramisu p��li� vodnat�.
Video:
http://www.sitalemvkuchyni.cz/cze/Recepty-z-poradu/S-T/Tiramisu
Takhle n�jak to vypad�, kdy� se do toho pust�m:
_________________
Akce Macropus, �ili Klokan:
10. srpna 2011, by-pass v Turnov� |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Mattoni
Zalo�en: 10.6.2011 P��sp�vky: 101 Bydli�t�: Praha 3 �I�KOV
|
Zaslal: po �erven 27, 2011 11:32 am P�edm�t: |
|
|
Klokan
tak tohle je vylo�en� t�r�n� chu�ov�ch bun�k _________________
14/9/10 TUBU Turnov,zlat� ruce MUDr.Hrub�ho a za��tek nov�ho, ��astn�ho �ivota
mattoni/mattoni-33 |
|
N�vrat nahoru |
|
|
katka04
Zalo�en: 20.8.2010 P��sp�vky: 490
|
Zaslal: po �erven 27, 2011 11:48 am P�edm�t: |
|
|
Mattoni ne to je blb� vytahov�n� a ne dr�d�n� bun�k
tak tedy m�j "barbarsk�" recept
dv� pomaz�nkov� m�sla a p�l litru �leha�ky. Do toho cukr mou�ka dle chuti
hrnek instantn� siln�j�� k�vy a hrnek rumu a nebo o��kov� lik�r ( byl p�ed v�nocema v akci v kauflandu a fakt dobrej - cena asi 60 za fla�ku)
pi�koty sou lep�� cukr��sk� (pomalej� sajou a rozblemcan� to fakt neni dobr�) ale norm�ln� taky vysta�ej
Jinak sem �etla, �e m�sto toho pomaz�nkov�ho m�sla se m� d�t tvaroh a bude to pr� lep��. Je�t� sem nestihla vyzkou�et _________________ Katka
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wEWgTev/]
[/url]
21.10.2010 Homolka bypass, 11kg p�ed operac� |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Annax
Zalo�en: 9.12.2010 P��sp�vky: 433 Bydli�t�: Brno
|
Zaslal: po �erven 27, 2011 11:56 am P�edm�t: |
|
|
Katko
J� d�l�m p�esn� tenhle recept, v�ichni to milujou takhle!
S tvarohem to chutn� jak pribi��k, nen� to ono. _________________
44 let, plikace 23. 3. 2011, B�eclav |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Mona
Zalo�en: 28.10.2009 P��sp�vky: 814 Bydli�t�: �tatl
|
Zaslal: po �erven 27, 2011 12:30 pm P�edm�t: |
|
|
_________________ V�choz� BMI bylo 45.34, nyn�j�� je 32.77
3/3 TUBU
Naposledy upravil Mona dne ne �ervenec 10, 2011 2:03 pm, celkov� upraveno 1 kr�t. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
katka04
Zalo�en: 20.8.2010 P��sp�vky: 490
|
Zaslal: po �erven 27, 2011 12:34 pm P�edm�t: |
|
|
Mona ale j� napsala muj barbarskej recept. J� tomu taky tiramisu ne�ik�m , ale n�kdo se ptal p��mo na to pomaz�nkov� m�slo tak sem to napsala _________________ Katka
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wEWgTev/]
[/url]
21.10.2010 Homolka bypass, 11kg p�ed operac� |
|
N�vrat nahoru |
|
|
qwys
Zalo�en: 26.1.2007 P��sp�vky: 916 Bydli�t�: Sejdeme se u Kol�na
|
Zaslal: �t �erven 28, 2011 10:47 am P�edm�t: |
|
|
Tak jsem si udelala pomazanku z cibule, z te velke kytice pazitky a tvarohu. Toho bylo bohuzel malo. Asi jsem to prehnala, protoze mi hori huba i chrtan. Toz toto nerobte.
Tot pro dnesek ze studia Antireceptar vse |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Scalla
Zalo�en: 16.6.2011 P��sp�vky: 50 Bydli�t�: K�sek od �tatlu
|
Zaslal: �t �erven 28, 2011 10:52 am P�edm�t: |
|
|
gwys hlavn� kdy� jsi do n� nep�idala pomaz�nkov� m�slo _________________
42 let, 1.7. konzultace MUDr. �ierny - SUPER! Te� kole�ko: 19.7. plicn�, 25.7. gastro, 28.7. a 4.8. psycholog, 12.8. interna |
|
N�vrat nahoru |
|
|
qwys
Zalo�en: 26.1.2007 P��sp�vky: 916 Bydli�t�: Sejdeme se u Kol�na
|
Zaslal: �t �erven 28, 2011 10:58 am P�edm�t: |
|
|
Scallo |
|
N�vrat nahoru |
|
|
ALENA
Zalo�en: 10.12.2006 P��sp�vky: 1585 Bydli�t�: Olomouc
|
Zaslal: �t �erven 28, 2011 4:33 pm P�edm�t: |
|
|
qwys tak tohle je na 1* _________________
57 rok�-band� 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
N�vrat nahoru |
|
|
|