Jdi na str�nku P�edchoz� 1, 2, 3 ... 32, 33, 34, 35, 36 Dal��
Zobrazit p�edchoz� t�ma :: Zobrazit n�sleduj�c� t�ma |
Autor |
Zpr�va |
verca
Zalo�en: 1.12.2009 P��sp�vky: 2925
|
Zaslal: so kv�ten 14, 2011 10:53 am P�edm�t: |
|
|
Lango�e, pizza
500g hl. mouky
10g soli (2 l�i�ky)
35g oleje (5l�ic)
250g vody
1 l�i�ka instantn�ho dro�d�
zad�l�v�m tak� v dom. pek�rn� a hned po vykynut� d�l�m
Anebo si kup u� polotovar - jenom sm�ch� s vodou _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 d�ti, na podzim abdo
Konec met��ku 14/1/11 = 75kg a bojuj���mm d�l |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Milca-berca
Zalo�en: 27.7.2006 P��sp�vky: 234 Bydli�t�: Bene�ov,35let,bezd�tn�
|
Zaslal: so kv�ten 14, 2011 1:07 pm P�edm�t: |
|
|
Jste zalt��ka..... d�ky..jen�e... lango� chcu d�lat za
1) k ve�e�i.... tud�e nemohu nechat do z�tra v lednici
a za
2) jsem si koupila klasick� dro�d� v kosti�ce,su�en� nem�m ehm.
TO� TED BABY RADTE NOOOOOOOOOO - pomoooccc
A PROPO BUDU JE D�LAT SNAD PODRUH� V �IVOT� A KDYSI TO BYLO SNAD P�ED 15LETY...TY SE ASIK NEV�LEJ�, JENOM POVYTAHUJ�,�E??? _________________
3/07 band�,16.2/10 tubu p�i 127kg,odhozeno 41kg,10/10 t�hu p�i 89kg,36tt-89kg |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Sibyla
Zalo�en: 18.4.2010 P��sp�vky: 584 Bydli�t�: JM
|
|
N�vrat nahoru |
|
|
bobule
Zalo�en: 5.10.2009 P��sp�vky: 1498
|
|
N�vrat nahoru |
|
|
verca
Zalo�en: 1.12.2009 P��sp�vky: 2925
|
Zaslal: so kv�ten 14, 2011 2:32 pm P�edm�t: |
|
|
Mil�o pokud m� norm�l dro�d�, tak ud�lej klasick� kv�sek a dej ho m�sto instantn�ho, nen� nic jednodu���
Jinak j� je nevytahuji, ale v�l�m, pak pot�u olejem s �esnekem a sypu s�rem + kluk�m ke�up _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 d�ti, na podzim abdo
Konec met��ku 14/1/11 = 75kg a bojuj���mm d�l |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Milca-berca
Zalo�en: 27.7.2006 P��sp�vky: 234 Bydli�t�: Bene�ov,35let,bezd�tn�
|
Zaslal: so kv�ten 14, 2011 3:35 pm P�edm�t: |
|
|
OOOOOOOOOOOOO D�ky kucha�inky moje.....hu� abych je m�la v puse..m�am teda ty lango�e ,�ee
A hrk hrk u� je v lednici..jen v tom m�m takov� mali�kat� hrudky mne p�ijde....ale to na chuti nic nem�ni..vypad� to dob�e..hu� se t��m na tu chut....
Je�t� jednou d�k hol�inyyyyyyyyy
P.S. bych cht�la takovou maminku p�j�it na ud�l�n� lango�u Bobul _________________
3/07 band�,16.2/10 tubu p�i 127kg,odhozeno 41kg,10/10 t�hu p�i 89kg,36tt-89kg |
|
N�vrat nahoru |
|
|
bobule
Zalo�en: 5.10.2009 P��sp�vky: 1498
|
Zaslal: so kv�ten 14, 2011 5:04 pm P�edm�t: |
|
|
Mil�o
j� to vy��d�m _________________
39let,2d�ti,man�a...14.6-tubu-Turnov |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Mona
Zalo�en: 28.10.2009 P��sp�vky: 814 Bydli�t�: �tatl
|
Zaslal: �t kv�ten 17, 2011 1:16 pm P�edm�t: |
|
|
_________________ V�choz� BMI bylo 45.34, nyn�j�� je 32.77
3/3 TUBU
Naposledy upravil Mona dne ne �ervenec 10, 2011 2:15 pm, celkov� upraveno 1 kr�t. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
qwys
Zalo�en: 26.1.2007 P��sp�vky: 916 Bydli�t�: Sejdeme se u Kol�na
|
Zaslal: �t kv�ten 17, 2011 2:31 pm P�edm�t: |
|
|
Mono, ja sice o tomhle smazaku uz slysela, ale to nic nemeni na tom, ze mi delas nehorazne chute, a ja se tolik snazim, takove zdrave veci jsem mela a i male porce (no, horka cokolada je proste nutnost, ale tak nedavam ji moc, nezalivam ji uz v tom maxipytli, tak se to snad da tolerovat, davam si tak 3 lzicky, hehe).
No ale ja mam tak rada smazak nejlip s kroketama... Nic, nic, musim vydrzet... |
|
N�vrat nahoru |
|
|
martina
Zalo�en: 31.7.2006 P��sp�vky: 916 Bydli�t�: st�edn� �echy
|
Zaslal: �t kv�ten 17, 2011 2:53 pm P�edm�t: |
|
|
Rol�da jako p�rko
5 vajec - �loutky a b�lky zvl
100 g krupicov�ho cukru
2 l��ce Solamylu
1/2 l�i�ky citronov� k�ry a
olej na pot�en� pap�ru
n�pl�
1 smetana ke �leh�n� (215 ml)
1 s��ek vanilkov�ho cukru
1 zakysan� smetana (190 g)
1 ztu�ova� �leha�ky
j� p�id�v�m do n�pln� na mal� kousky nakr�jen� jahody, ale nemus� b�t
1. Zah�ejeme troubu na 190 C. B�lky vy�lehat do tuh�ho sn�hu, postupn� do n�j vm�ch�vat �loutky a pak i cukr sm�chan� se solamylem a citronovou k�rou. Ji� NE�lehat!!! Sm�s rychle rozet��t na plech vylo�en� pe��c�m pap�rem pot�en�m olejem a d�t na 10 minut zprudka p�ct. Hork� pl�t p�eklopit na ut�rku, sejmout pap�r a srolovat.
2. Smetanu vy�lehat do tuha, vm�chat vanilkov� cukr, ztu�ova� a zakysanou smetanu a p��padn� ovoce. Vla�n� t�sto rozrolovat a pot��t smetanovou sm�s� a op�t zato�it.. Chladit t�i hodiny............
Je to dobr� a rychl� - DOBROU CHU� _________________
band� 13. 11. 2006 p�i 115 kg - pro obt�e odstran�na
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to ��asn�
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelov�n�m pup�ka |
|
N�vrat nahoru |
|
|
jane-jane
Zalo�en: 26.8.2010 P��sp�vky: 657 Bydli�t�: Krakono�ovo
|
Zaslal: �t kv�ten 17, 2011 3:34 pm P�edm�t: |
|
|
tak rol�du jsem nikdy nepekla.... m�m z n� panickou hr�zu..... ka�dej ��k� jak je to lehk�.... j� m�m strach z toho rolov�n� _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18let� dcera*ch�paj�c� p��tel bez chapadel ) |
|
N�vrat nahoru |
|
|
martina
Zalo�en: 31.7.2006 P��sp�vky: 916 Bydli�t�: st�edn� �echy
|
Zaslal: �t kv�ten 17, 2011 3:39 pm P�edm�t: |
|
|
jj tak to jsme na tom stejn�, j� j� pekla poprv� p�ed 14 dny v sobotu - zku�ebn�, a pak hned v pond�l� 2, proto�e j� syn okam�it� cht�l k �stn� maturit� jako poho�t�n� pro komisi, a druh� den jsem ji pekla znova, proto�e druhej hoch, kdy� zjistil, jak komisi chutnala, tak ji cht�l taky................oba odmaturovali, �e by za to mohla ta rol�da??????
T�m, �e je tam ten solamyl a ne mouka, tak je takov� jako natahovac� nebo jak to spr�vn� ��ct - prost� se nel�me a jde kr�sn� rozrolovat i z5 srolovat............m�m ji v�n� odzkou�enou a m��u doporu�it _________________
band� 13. 11. 2006 p�i 115 kg - pro obt�e odstran�na
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to ��asn�
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelov�n�m pup�ka |
|
N�vrat nahoru |
|
|
martina
Zalo�en: 31.7.2006 P��sp�vky: 916 Bydli�t�: st�edn� �echy
|
Zaslal: �t kv�ten 17, 2011 5:03 pm P�edm�t: |
|
|
�ERTI nebo-li bu�ty na pivu
Z�kladem jsou dobr� dom�c� �pek��ky. Z�sadn� nekupujeme z Kauflandu a podobn�ch obchod�. Bu�ty oloupeme (�lupky ko�k�m a nebo pejskovi, kdy� u� ko�ky nem��ou), pod�ln� nakroj�me a d�me do pek��e, nebo n�jak� n�doby �m�rn� mno�stv� �pek��k�. Podlijeme �ern�m pivem Kozel. Cibuli nakr�j�me na p�lkole�ka, ne�et��me mno�stv�m a zasypeme. Zalijeme nejm�n� p�lkou lahve ke�upu. Z ko�en� pou��v�m jen s�l, pep�, mletou papriku, feferonky, worcester a sojovou om��ku. Feferonkama taky ne�et��me. Pokud je v lednici zbytek sal�mu, nebo star�� klob�ska, kterou u� nikdo nechce, m��eme rozkr�jet do pek��e k �ert�m. D�me do trouby asi na 180�200 stup�� a pomalu pe�eme za st�l�ho podl�v�n� pivem. D�laj� se dlouho, asi dv� a� t�i hodiny, ta cibule se mus� rozva�it. Stoj� to ale za to. Dobrou chu�. _________________
band� 13. 11. 2006 p�i 115 kg - pro obt�e odstran�na
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to ��asn�
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelov�n�m pup�ka |
|
N�vrat nahoru |
|
|
jane-jane
Zalo�en: 26.8.2010 P��sp�vky: 657 Bydli�t�: Krakono�ovo
|
Zaslal: �t kv�ten 17, 2011 5:31 pm P�edm�t: |
|
|
martino... d�ky za povzbuzen�.... pujdu do teho tedy t� persama nap�ed ..... pak pod�m raport
jinak bu�ty na pivu d�l�m ji� cca 20 let.... je fakt, �e zpo��tku chutnaly �pln� jinak,,,, pak jsem je dokonce p�estala d�lat, opravdu z�le�� na kvalit� �pek��k�....
D�l�m je podobn� - jen s t�m rozd�lem, �e bu�ty nedokroj�m a cibuli vecpu dovnit� �pekajd�.... bohat� cibul� vystelu pek�� a stav�m jeden bu�t�k vedel druh�ho, aby byly nat�sno a krom pikantn�ho ke�upu pomatl�m bu�ty p�ed zalit�m piva je�t� plnotu�nou ho��ic�...... jin� ko�en� nepou��v�m _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18let� dcera*ch�paj�c� p��tel bez chapadel ) |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Jirin
Zalo�en: 8.3.2010 P��sp�vky: 156
|
Zaslal: �t kv�ten 31, 2011 5:47 pm P�edm�t: |
|
|
Co se starou v�no�kou? Nevyhazovat!
Nakr�jet na pl�tky, namazat m�slem, naskl�dat na m�slem pot�en� plech, zal�t pudinkov�m pr�kem rozm�chan�m s ml�kem a v troub� zap�ct do zlatova.
M�am, u� mi to tu von� na stole |
|
N�vrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nem��ete odes�lat nov� t�ma do tohoto f�ra. Nem��ete odpov�dat na t�mata v tomto f�ru. Nem��ete upravovat sv� p��sp�vky v tomto f�ru. Nem��ete mazat sv� p��sp�vky v tomto f�ru. Nem��ete hlasovat v tomto f�ru.
|
|