Jdi na str�nku P�edchoz� 1, 2, 3, 4 ... 34, 35, 36 Dal��
Zobrazit p�edchoz� t�ma :: Zobrazit n�sleduj�c� t�ma |
Autor |
Zpr�va |
bobule
Zalo�en: 5.10.2009 P��sp�vky: 1498
|
Zaslal: po b�ezen 22, 2010 7:05 pm P�edm�t: |
|
|
Tsatsiki
1 okurka
1 b�l� jogurt
1/2 bal��ku ko�en� od Kot�nyi
s�l
Okurku nastrouhat, lehce osolit a nechat st�t cca 15minut a pak vyma�kat vodu.
Jogurt sm�chat s ko�en�m a nakonec sm�chat s okurkou.
Ba�t�me jen tak nebo s celozrnnou bagetou.
Pro obm�nu ob�as p�id�m olivy nebo �aj�e _________________
39let,2d�ti,man�a...14.6-tubu-Turnov |
|
N�vrat nahoru |
|
|
bossice
Zalo�en: 16.6.2008 P��sp�vky: 721 Bydli�t�: Turnov
|
Zaslal: po b�ezen 22, 2010 8:30 pm P�edm�t: |
|
|
Holky, syrov� okurka kr�tce po operaci nen� vhodn�, je t�k�. Ale jinak jsou "cac�ky" v�te�n�. P�u cac�ky, je tam "a" a ne "e" . _________________
55 let, skv�l� man�el, 2 syn�to�i,krysa��k Sisinka,band� 7/2008 p�i 107 kg MUDr. Hrub�, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyn� ATB a jedu + zat�m 88kg a bude h�� |
|
N�vrat nahoru |
|
|
smap�ja
Zalo�en: 8.10.2009 P��sp�vky: 74 Bydli�t�: Pardubice
|
Zaslal: �t b�ezen 23, 2010 8:49 am P�edm�t: |
|
|
Bossice
taky uva�uju del�� dobu nad kontaktn�m grilem...jen tak m��e� mi prozradit zna�ku toho sv�ho?(�e jsi s n�m spokojen� ) _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w4csUAC/]
[/url]
35let,bezd�tn� |
|
N�vrat nahoru |
|
|
verca
Zalo�en: 1.12.2009 P��sp�vky: 2925
|
|
N�vrat nahoru |
|
|
Bohuslava Ger�ov�
Zalo�en: 9.2.2010 P��sp�vky: 238 Bydli�t�: okr.Zl�n
|
Zaslal: �t b�ezen 23, 2010 9:31 am P�edm�t: |
|
|
CELEROVY SALAT
�tvrt celeru nastrouhat na jemno
1 mal� plechovka kuku�ice
1 mal� b�l� jogurt
1 l��ce odleh�en� majon�ze
dle chuti m�rn� osolit a opep�it
Tento recept m�m od p��telkyn� kucha�ky.M�sto jogurtu tam d�v� majon�zu.Tento sal�t je dobr� hlavn� pro n�s �eny.Co trp� s inf.dole! _________________
34 let,3 d�ti/10,7,4/hodn� man�el . TUBU 13.4.2010 v B�eclavi Mudr.�iern� |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Majdalenka
Zalo�en: 5.10.2007 P��sp�vky: 218 Bydli�t�: Hav��ov
|
Zaslal: �t b�ezen 23, 2010 12:30 pm P�edm�t: |
|
|
J� p�id�v�m tedy tu��kov� sal�t, milujeme ho cel� rodinka a je dobr� za tepla i za studena....
Uva��m klasicky jak�koli t�stoviny nap�.vrtulky
Ud�l�m �opsk� sal�tek:
2 raj�ata
1/2 okurky
1 paprika (�lut�, �erven�, zelen� nebo od ka�d� kousek)
p�id�m balk�nsk� s�r podle chuti
a to zam�ch�m dohromady
potom p�id�m 1 velkou konzervu tu��ka(je lep�� do toho sal�tu v olivov�m nebo n�jak�m oleji) j� pou��v�m RIO MARE (daj� se n�kdy koupit ve slev�, tak jich m�m v�dycky v z�sob� moc... a to zam�ch�m se sal�tem a s t�stovinami....
jak u� jsem psala m��e se pod�vat tepl� a kdy� mi n�co zbyde, papk�me i na druh� den a je st�le fajn.... d�l�m ho, kdy� sp�ch�m, je to rychl� varianta.... _________________
36 let, 2 d�ti, 2 kocou�i, chameleon, 2 andul�ci a tata Maj��k
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys, |
|
N�vrat nahoru |
|
|
bossice
|
Zaslal: �t b�ezen 23, 2010 3:21 pm P�edm�t: |
|
|
Holky, kuku�ice je "j�dro" a tud� v�krmn�. J� ji zbo��uju taky, nesm� se j� d�t moc...a j� bych plechovku se�rala na posezen�, jen tak, bez �pravy, man�elovi do n� d�m jen l�i�ku tatarky s jogurtem �i kysankou a jak ba�t�. Stejn� to d�l�m s fazolemi (taky v�krmna, ale hodn� b�lkovin), �ockou, hr�kem boby a i s celerem, �ervenou �epou, kl��ky... na hubnut� jsou nejlep�� fazolov� lusky. Po t�ch bych se utloukla.
N�jak� �as po operaci je na zapl�cnut� �aludku, odvodn�n�, detoxikaci a p��sun zdrav�ch l�tek dobr� a jednoduch� sal�t, kdy� ho d�te do sklenic a do lednice, vydr�� opravdu hodn� dlouho, i t�dny.
Nadrobno nastrouh�me 1 hlavi�ku b�l�ho zel� a 1 bulvu �erven� �epy. P�id�me p�r l�ic oleje, j� d�v�m slune�nicov�, ocet a citronovou ���vu, trochu soli (s�l=jed, to u� v�me) a mlet� km�n, toho se nebojte. Ka�d� si to dochut� podle sebe, kdo m��e, p�id� si cukr, kdo ne, rozpust� si vedle v tro�ce hork� vody um�l� sladidlo a p�ileje.
Pak zam�chat a nechat v chladn� m�stnosti asi 12 hodin a pr�b�n� j�t ob�as zam�chat. Mus�m podotknout, �e i bez cukru �i sladidla za t�ch p�r hodin sal�t zesl�dne s�m, sice ne tak v�razn�, ale dr��me p�ece dietku. No a pak tu syt� r��ovou kr�su nand�me do sklenic a ulo��me v lednici.
Pozor, ta �epa, proto�e je syrov�, hrozn� barv�.
Je mo�n� p�idat i strouhan� k�en. Kdy� p�id�te cibulku, mus�te sal�t brzo zkonzumovat. Ale �e�en�m je p�idat si �erstv� nakr�jenou cibulku a� do porce t�sn� p�ed j�dlem.
P�u to jak pro blby, ale n�kdo tu psal, �e v�ichni nejsou zdatn� ve va�en�, tak odbornice prominou.
M�jo, to se pusinkuje� s Vil�kem? _________________
55 let, skv�l� man�el, 2 syn�to�i,krysa��k Sisinka,band� 7/2008 p�i 107 kg MUDr. Hrub�, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyn� ATB a jedu + zat�m 88kg a bude h�� |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Majdalenka
|
Zaslal: �t b�ezen 23, 2010 5:01 pm P�edm�t: |
|
|
:DNo jasn� BOSS.... J� myslela, �e kdy� budu poo��d l�tat, budu za chv�li nudle _________________
|
N�vrat nahoru |
|
|
bossice
|
Zaslal: �t b�ezen 23, 2010 5:17 pm P�edm�t: |
|
|
Smap�jo j� m�m dost drah� kontaktn� gril Catler, vyu�ila jsem slevy, kdy� ho prod�vali po v�stav� a i tak st�l spoustu tis�c. Mysl�m, �e te� je na trhu dost velk� v�b�r i v levn�j��ch variant�ch. Ale p�i koupi si v��mej, jestli m� z�chytnou n�dobu na vype�en� tuk. Je to dobr� vychyt�vka, j�dlo je zase o n�co dietn�j��. Jo a taky sleduj p��kon, chce to sp� siln�j��, aby se rychleji grilovalo, t�m se �et�� v�c vitam�ny a miner�ly a maso je k�eh��. _________________
|
N�vrat nahoru |
|
|
Majdalenka
|
Zaslal: �t b�ezen 23, 2010 5:38 pm P�edm�t: |
|
|
Holky, kter� jste teprve na tekut� a ka�ovit�, kdy� jsem m�la chu� na n�co jin�ho, tzn od masa...jak jsem d�lala t�eba gul�ek pro rodinku, vzala jsem si tro�ku t� ���vi�ky a hned mi bylo l�p a kdy� jsem mohla ka�ovit� p�idala jsem si do toho tro�ku chleb�ku bez k�rky rozmo�it a bylo to m�ami a nebo t�eba j�tra na cibulce s majdou, hned jsem si nachystala misku na ���vi�ku a papala
Jednou jsem taky nechala na 15 minut namo�en� trvd� s�r v ml�ku a pak ho v n�m uva�ila p�idala k tomu 1 brambor i s trochou t� vody a v�e dohromady rozmixovala a to mi chutnalo.... _________________
|
N�vrat nahoru |
|
|
bestickova
Zalo�en: 28.7.2008 P��sp�vky: 356 Bydli�t�: Ostrava
|
Zaslal: �t b�ezen 23, 2010 10:01 pm P�edm�t: |
|
|
1 va�en� vejce natvrdo, 1/2 �erven� papriky, 1/2 plechovky kuku�ice, 1 kel�mek cottage, s�l, pep�
Postup:
Uva��me vejce, nakr�j�me na kosti�ky a sm�ch�me se v�emi surovinami. Pod�v�me s pe�ivem. a pro ty,co je�t� pe�ivo nem��ou,tak t�eba jen tak... _________________ [/url]
[/url] |
|
N�vrat nahoru |
|
|
bestickova
Zalo�en: 28.7.2008 P��sp�vky: 356 Bydli�t�: Ostrava
|
Zaslal: �t b�ezen 23, 2010 10:10 pm P�edm�t: |
|
|
Mal� hrne�ek r��e
m�slo a mouka na j�ku
mrkev,celer,petr�el,zelen� petr�elka
1 kostka masoxu
(zeleninov� Natural)
podle pot�eby s�l
Postup:
R��i a zeleninu d�me va�it a ke konci p�id�me masox.P�iprav�me si j�ku z m�sla a hl.mouky a pol�vku zahust�me.Ozdob�me zelenou petr�elkou. J� si tuhle pol�v�i�ku d�lala p�i p�echodu na ka�i�ky,zeleninu jsem si pak nastrouhala _________________ [/url]
[/url] |
|
N�vrat nahoru |
|
|
bobule
Zalo�en: 5.10.2009 P��sp�vky: 1498
|
Zaslal: �t b�ezen 23, 2010 10:16 pm P�edm�t: |
|
|
Holky supr recept�ky ... jen tak d�l _________________
39let,2d�ti,man�a...14.6-tubu-Turnov |
|
N�vrat nahoru |
|
|
karloska
Zalo�en: 28.2.2010 P��sp�vky: 65
|
Zaslal: st b�ezen 24, 2010 12:09 pm P�edm�t: |
|
|
bossice
Ten sal�tek z toho zeli�ka a �epy ud�l�m na v�kend takove v�ci doma miluj���� d�ky _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wfKXSnK/]
[/url] 37.let Tub. 19.3.10 OV Mudr Foltys |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Lenka631
Zalo�en: 24.11.2009 P��sp�vky: 90
|
Zaslal: st b�ezen 24, 2010 5:27 pm P�edm�t: |
|
|
K brambor�m, kter� se daj� va�it jako na bramborovou ka�i, p�idat kousek brokolice, potom vy�lehat jako norm�ln� ka�i. Je tro�ku zelen�j��, ale brokolice tomu dod� jinou chu�. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wZ361Qy/]
[19.11.2009 MGB MUDr. Be�o ] |
|
N�vrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nem��ete odes�lat nov� t�ma do tohoto f�ra. Nem��ete odpov�dat na t�mata v tomto f�ru. Nem��ete upravovat sv� p��sp�vky v tomto f�ru. Nem��ete mazat sv� p��sp�vky v tomto f�ru. Nem��ete hlasovat v tomto f�ru.
|
|