Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 34, 35, 36 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Kača1
|
Zaslal: pá duben 23, 2010 1:12 pm Předmět: |
|
|
Dietní pomazánka s tvarůžky
Pikantní aromatická pomazánka plná bílkovin a téměř bez tuku. Vhodná jako večeře se zeleninou a tmavým pečivem.
Postup přípravy receptu:
Čerstvou pažitku jemně usekáme.
Uležené olomoucké tvarůžky polijeme mlékem a rozmixujeme na jemno. Potom do této hmoty vmícháme odtučněný měkký tvaroh a pokrájenou pažitku.
Dietní pomazánku s tvarůžky mažeme na tmavý chléb nebo na racio chléb a zdobíme zeleninou.
Takto připravená dietní pomazánka obsahuje 900 kJ - 44g bílkovin, 1g tuků asi 7g sacharidů. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wEdVLU2/]
[/url]
20.4/2010 termín bandáže ISCARE |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kača1
|
Zaslal: pá duben 30, 2010 4:13 pm Předmět: Zeleninový "guláš" |
|
|
Zeleninový "guláš"
Podusit nakrájenou papriku (bílou nejlépe), rajče a brambor na malé kostičky doměkka, zalít vodou a dusit. Osolit a opepřit a případně přihodit kousek dietního salámu nebo třeba jeden párek-nemusí být. pak Buď rozmixovat nebo nandat na talíř a dát kopeček zakysané smetany-já kupuju 8% light[b]
good apetite![/b] _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wEdVLU2/]
[/url]
20.4/2010 termín bandáže ISCARE |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: so květen 01, 2010 12:57 pm Předmět: |
|
|
Domácí műsli
kustovnice čínská
slunečnicová semínka
dýňová semínka
brusinky sušené
třešně sušené
švestky sušené- nakrájet na kousky
mandle loupané plátky nebo kousky
vlašské ořechy
rozinky
vše se zamíchá dohromady a můžete zobat
|
 |
bobule
|
Zaslal: út květen 04, 2010 9:14 pm Předmět: |
|
|
Čočkový salát
čočka, rajčata, pórek, paprika, čínský zelí nebo (hlávkový salát), kukuřici, syrovou okurku, sůl, pepř, majonézu nebo bílý jogurt a salám buď kuřecí šunka nebo vysočina nebo gothaj ...
Čočku uvaříme do měkka, scedíme a necháme odkapat a schládnout
Potom postupně přidáme ostatní ingredience nakrájené na kostičky,
jen okurku natrouháme na hrubém struhadle a vymačkáme z ní co nejvíc šťávy.
Salám nakrájet na proužky a všechno smícháme.
Spojíme s majonézou nebo půl napůl s jogurtem.
Všechno dáváme od oka a chuti. _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dejna
|
Zaslal: pá květen 07, 2010 4:21 pm Předmět: |
|
|
opráším starý receptík tady z fóra, asi od besticková , že???
Domácí Actimel
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
1 l mléka,
1 Actimel,
hodně obalů od Actimelů - šroubovacích
POSTUP PŘÍPRAVY
Také dáváte každé ráno dětem Actimel? My ano a proto jsme si začali připravovat vlastní Actimel po vzoru jogurtu v peřinách, protože se ušetří kupa peněz a navíc vím, co jíme.
Základem je nasbírat si větší množství obalů od Actimelů, ale šroubovacích. Mají je v Penny, Tescu a dál nevím. Samozřejmě jde použít i cokoliv jiného, např. sklinka od výživy atd.
A postup je po vzoru domácího jogurtu.
Svaříme 1 litr mléka, já používám čerstvé, ale z krabice to také půjde, necháme zchladit na cca 40°C a nalijeme 1 lahvičku Actimelu.
Pomocí nálevky rozlejeme do připravených obalů, na 1l potřebujeme 9-10 obalů od Actimelu, a šup s nimi do peřin Po cca 8 hodinách je nápoj připraven k použití, ale doporučuji ještě zchladit v lednici. A dávejte raději 3/4 flaštičky, aby zbylo místo na příchuť, případně dobré zatřepání, protože je o dost hustější, než z obchodu. Ale tou příchutí se to zředí.
Já svařuji mléko ráno a než zavezu děti do školky tak mám mléko akorát a rozleju a šup do peřináče. Než jdeme spát tak vytáhnu a dám do lednice. A ráno se může požívat a užívat Nezapomeňte dobře protřepat.
A protože občas máme rádi i příchutě, tak do hotového Actimelu naleji trošku dobrého džusu a protřepu. A je hotovo. A nebo řidší marmeládu, např. bezinkovou.
Hotový domácí Actimel lze použít na opětovné naočkování dalšího mléka. Toto lze dělat opakovaně, maximálně však 5x, protože se následně snižuje množství kultur. Lze aplikovat také u jogurtu.
A kdo se bojí, že neuspěje, v nejhorším toto vyklopí do domácího jogurtu.
Zkuste, nebudete zklamané! A navíc uděláte něco dobrého pro zdraví své i svých nejbližších.
_________________ _________________
-6kg před
40let/175cm, start 27/05/09, sleeve, metřík zdolán 20/12/09 = 85kg, 50% úbytek původní Dejny 30/06/10 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: pá květen 07, 2010 6:31 pm Předmět: lehké receptíky |
|
|
Tak nějak mě baví kuchtit,možná že to znáte,ale třeba si někdo vybere:pokud se Vám budou páčit, tak budu posílat další recepty.
Lehké bramboráky:5větších brambor,,1vajíčko,majoránka,2ks česneku,lehce vegetka.Na plech dáme pečící papír,(musí být lehce potřen olejem),a zamíchané těsto pokládáme po dvou velkých lžících a tvoříme placičky asi 1Ocm,pečeme do ružova...no mňamka .velké množství takže pro více dnů,lze to samé udělat s cuketou,taky moooc mnam,jo a na začátku vymačkat vodu,po nastrouhání,.(lze dodat i mrkvičku a nadstavit)
Gulášová polévka:Mrkev,brambory,kuřecí vývar,(stačí uvařit 1stehýnko které použijeme na kuřecí hašéé).do vývaru dáme vařit nastrouhanou mrkev a brambory na pidi kostičky ty nejmenší co svedete,vegetka,kmin jen drcený,majoránka,česnek a vaříme do měka a mnamky těch brambor hodně na husto,at nás to zasití...
Kuřecí hašeé:jedno stehýnko vařené,1mrkev vařená,1vajíčko,1lžíce oleje,.vegetka....Stehýnko sloupnem s kůže,ale samo může být i prsíčko je to jedno,schládlé nastrouháme na hrubém struhadle i mrkvičku ,rozehřejeme pánev dáme masenko vajíčko na ozdobu pažitku a koření a vše zamícháme..dobrou chutku...
Jo a já tu našla tvarůžkovou pomazánku tak ta bude po víkendu už se těším děkuji majitelce...já mám bramborovou tak ta se musí dopapat  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
Naposledy upravil Iriska dne út červen 01, 2010 10:55 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: pá květen 07, 2010 6:38 pm Předmět: |
|
|
Iris no to si piš, že jsou to super receptíky ... jen tak dál hezky průběžně  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: pá květen 07, 2010 7:43 pm Předmět: |
|
|
děkuji za pochvalu tak dneska ještě přidám bramborovou pomazánku, .
Br.pom.,,3vařené brambor,1velká mrkev vařená nebo syrová,jak kdo snese ,1česnek,vegetka,20g balkánského sýra,pažitka,2lžíce majonézy,ale pravá helmans,stačí jeden ten sáček ze dvou..Brambory nastrouháme na hrubo zbytek na jemno vše dobře zamícháme...vegetku dáváme až na konec někdy není potřeba balkánek je dosti slanej...já to papám jen tak s okurkou,ale moje děti to papjí s chlebem..  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: so květen 08, 2010 7:01 pm Předmět: ahoj všichny,nevím kam to pisnout tak to píši sem |
|
|
Našla jsem zajímavou informaci po čem která krevní skupina tloustne tak ho sem dám ať si můžeme dát pozor a nemít Kg navíc...
Po čem krevní skupiny tloustnou:
0 - pšeničný lepek, kukuřice, fazole, čočka, zelí, květák, hořčice
B - kukuřice, čočka, arašídy, sezam, pohanka, pšenice
A - maso, mléčné výrobky, fazole, pšenice
AB - červené maso, fazole, semínka, kukuřice, pohanka, pšenice
Přišlo mi to zajímavé kdyby to mělo být jinde ráda dám..
Recept nerecept,myslím že dobrá rada nad zlato...pěkný den všem  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kačulenka
|
Zaslal: ne květen 16, 2010 9:22 pm Předmět: |
|
|
DEJNA aktimel je úžasný,děkuju!I můj poklad se po něm může utlouct!Katka _________________ url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wO7dXXQ/]
[/url] bandáž 29.4.10 ISCARE |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jirin
|
Zaslal: po květen 17, 2010 7:29 am Předmět: |
|
|
Bílkovinová šupa
Jak jsem již dříve avizoval, začínám si dělat bezva nápoj
- 4 dcl vody
- 4 mírně navršené polévkové lžíce zeleného odtučněného tvarohu
- 1 až 2 bílky (případně 1 celé vejce)
Vše dát dohromady, rozmixovat a za stálého míchání vylít na etapy ... do pusy Možno mírně přisladit něčím rozumným.
Otázka, jak to komu bude chutnat, že ano  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mona
|
Zaslal: po květen 17, 2010 6:49 pm Předmět: |
|
|
 _________________ Výchozí BMI bylo 45.34, nynější je 32.77
3/3 TUBU
Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 4:05 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosmarine
|
Zaslal: po květen 17, 2010 7:31 pm Předmět: |
|
|
Jirin, jo myslím, že to může chutnat, zasytí to a dodá tělu bílkoviny, aby se neodbourávaly svaly. Vždyť, když děláme tvaroh na koláče, tak je to skoro podobné a dobré. Já bych tam to vajíčko vešlehala klidně celé - místo 2 bílků. Sladím Irbisem, tak s tím nemám problém. Já myslím, že bych mohla být na operaci v době meruněk, tak bych tam místo Irbisu, rozmixovala jednu meruňku.  _________________
51 let. Fandí mi moje milovaná a milující rodinka s čiváčkem Beníčkem.
Před operací zhubnuto 8 kg. Tubulizace při váze 114 kg - Iscare 12.7. 2010 - primář MUDr. Svoboda. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sibalka
|
Zaslal: út květen 18, 2010 8:27 pm Předmět: Přesnídávka |
|
|
Ahoj,zasílám bezva recept na domácí ovocnou přesnídávku.Snad se bude hodit.
2 kg ovoce rozvařit a rozmixovat
20 dkg cukru
1 vanilkový pudink(nebo pudink s jinou příchutí)
Vše necháme přejít varem a zavařujeme 5 minut.
V sezoně používám ovoce ,které je běžně dostupné a k tomu vanilkový pudink.Pokud jsou nějaké přebytky,tak je zamrazím a použiji na podzim,kdy dělám přesnídávku z jablek.
Dobrou chuť  _________________
termín bandáže:19.5.2010 Iscare.
věk:41 let
vdaná,jedno dítě a skoro nic netušící manžel |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Světluše
|
Zaslal: st květen 19, 2010 3:19 pm Předmět: |
|
|
Ahojky tak těm co jsou na kašovité stravě se snad receptík bude hodit.
NUDLE S MASOVOU SMĚSÍ
Příloha:
Vlasové(polévkové nudle) uvaříme a nasekáme nožem najemno - aby jsme nemuseli mixovat,neboť to bych já tedy nepozřela - mám to schválené od paní doktorky
Omáčka(jako na špagety):
1cibuli orestujeme do sklovata, přidáme 1 kuřecí prso předem naložené do oleje a koření a dusíme až bude maso měkoučké. Přidáme 1/2 kostky zeleninového masoxu a cca1,5dl vody chvilku povaříme a přidámě 1dl kečupu. Necháme probublat a poté rozmixujeme a směsí přelijeme nudle.
Dobrou chuť  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wt4bTux/]
[/url]
Band 6.5.2010 operace při 110kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|