Zde, na dom�n� stare.forum.bandingklub.cz, je n�hled na starou verzi fora, kter� bude �asem uzav�ena.

Pro registraci, nebo psan� p��sp�vk� pros�m pou�ijte novou verzi na dom�n�: forum.bandingklub.cz

f�rum.bandingklub.cz
opera�n� mo�nosti l��by t�k� obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam u�ivatel� Registrace
Profil Soukrom� zpr�vy P�ihl�en�

minigastrick� by-pass

Jdi na str�nku P�edchoz�  1, 2, 3  Dal��

Zobrazit p�edchoz� t�ma :: Zobrazit n�sleduj�c� t�ma  
Autor Zpr�va
Gabriela Smolov�

Zalo�en: 10.2.2010
P��sp�vky: 13
Bydli�t�: Strakonice

P��sp�vekZaslal: ne �nor 14, 2010 8:38 pm    P�edm�t: Citovat

odep�i v�em najednou:-) Ahoj Jano, Radko, Majdalenko dnes je to 7 den bez j�dla, kdybych v�era nepa�ila na Valent�sk� p�rty, tak bych byla naprosto v poho, ale 3 hodiny sp�nku je fakt m�lo, tak�e jsem unaven�, ale jinak naprosto v pohod�, nem�m hlad a j�dlo mi nechyb�. Piji 5-6 l vody a �aje denn� a d� se to"zat�m"Smile)) Jano v��, �e kdybych nemusela, tak to ned�l�m m�la jsem reduk�n� dietu p�es 2 m�s�ce a dala jsem s n� dol� 25 kg a to na za��tku ��kali, �e 20 by bylo dobr�ch, ale chirurg mi �ekl hladovku a �e by byla lep�� pod l�ka�sk�m dohledem, ale nen� v na�� republice za��zen�, kde by se na to specializovali. M�j doktor z toho byl taky mimo, kdy� to �etl v jeho zpr�v�, ale j� jsem zas takov�, kdy� na��dil, tak to prost� d�t mus�m, pr� m� otev�e nebudeli moc se dostat p�es j�tra, zav�e a kone�n�, to nebudu riskovat, tak rad�ji poslouch�m. Mluvila jsem s n�kolika lidmi po bypassu a taky nikdo hladovku dr�et nemusel, je to pr� novinka posledn� doby a asi v�d� pro� to tak cht�j�. Budu jen doufat, �e to opravdu d�m, v�dyt mi u� chyb� "jen" 10 dn�.-))
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW str�nky  
lolinka

Zalo�en: 5.4.2009
P��sp�vky: 16775562

P��sp�vekZaslal: ne �nor 14, 2010 8:46 pm    P�edm�t: Citovat

G�bi,

tak to jsi dobr�, �e to vydr��, j� bych to tedy nedala ani n�hodou. Moc ti fand�m abys to zvl�dla a vydr�ela. Je�t� se chci zeptat na tvoji v��ku a v�hu (omlouv�m se jestli jsi to u� psala do p�edstaven� (m�m ��lenou sklerozu). A jinak u� m� dole moc kilo, je to super kdy� to �lov�ku jde dol�. Dr��m palce aby to tak �lo i d�l. Wink

[/url]Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrub�-skv�l� ruce a profi p��stup - v�em doporu�uji! Met��k dokon�en 24.12.2009 Smile
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu Odeslat e-mail  

P��sp�vekZaslal: ne �nor 14, 2010 11:08 pm    P�edm�t: Citovat

ahoj lolinko, d�kuji:-) m�m 173 cm a moment�ln� v��m 135,8 kg
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW str�nky  
lolinka

Zalo�en: 5.4.2009
P��sp�vky: 16775562

P��sp�vekZaslal: ne �nor 14, 2010 11:30 pm    P�edm�t: Citovat

G�bi,

d�kuji. M� za sebou opravdu kr�sn� �bytek, a to jsi teprve p�ed operac�. Za chvilku bude operace a za chv�li bude� pod stovkou a hned se bude� c�tit je�t� o moc l�p ne� te�.
Mysl�m, �e do operace bude� na 130kg. Wink
A jsi opravdu moc dobr�, klobouk dol�, �e jsi s t�m tak hnula. Wink

[/url]Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrub�-skv�l� ruce a profi p��stup - v�em doporu�uji! Met��k dokon�en 24.12.2009 Smile
N�vrat nahoru

Zalo�en: 9.2.2010
P��sp�vky: 238
Bydli�t�: okr.Zl�n

P��sp�vekZaslal: po �nor 15, 2010 9:43 am    P�edm�t: Citovat

Cht�la bych se zeptat pana doktora jestli se prov�d� v nemocnici B�eclav Bypass �aludku.D�kuji za odpov��.

34 let,3 d�ti/10,7,4/hodn� man�el . TUBU 13.4.2010 v B�eclavi Mudr.�iern�
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu  
Gabriela Smolov�

P��sp�vekZaslal: po �nor 15, 2010 9:45 am    P�edm�t: Citovat

lojinko, j� douf�m, �e m�n jak 130 dnes u� m�m 134,2Smile a je�t� 1O dn� p�ed sebou, denn� m�m �bytek kolem 1 kg, ale bohu�el m� hladovka vedlej�� ��inky. Ji� n�kolik let jsem na antikoncepci p�chan� ka�d� 3 m�s�ce a tud� i n�kolik let bez menstruace a nyn� se mi spustila:-( Dnes jdu za panem doktorem, aby s t�m n�co ud�lal, tak jsem zv�dav� co mi �ekne:-)
N�vrat nahoru
janaaa

Zalo�en: 8.9.2007
P��sp�vky: 626
Bydli�t�: opava

P��sp�vekZaslal: po �nor 15, 2010 7:32 pm    P�edm�t: Citovat

G�BI M�� DEPOPROVERU? TU M�M TAKY A TAKY SE MI TO ROZJELO. NEJD��V HNED PO OPERACI A TED U� ZASE SKORO M�S�C. JE TO HNUS ALE BOHU�EL, T�LO DOST�V� Z�HUL. G�BI NEMYSLELA JSEM NIC ZL�HO T�M, �E JSEM PSALA, �E SE MI NEZD� TA HLADOVKA. JE TO POPRV� CO TAKOVOU ��LENOST SLY��M. SP͊ VID�M NAPSANOU Laughing . A SMEK�M, J� BYCH TO NEDALA.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostal�k, sleeve resekce 14.1.2008 b�icho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
N�vrat nahoru

P��sp�vekZaslal: po �nor 15, 2010 7:45 pm    P�edm�t: Citovat

Jani, j� jsem to tak� nebrala, �e to mysl� �patn�, jen jsem ti to cht�la vysv�tlit jak mi to vysv�tlil doktor:-)jj depoproveru, dneska jsem byla u doktora, tak mi p�chnul n�jakou injekci, kter� by to m�la zastavit a kdy� ne, tak je�t� pr�ky, ale ty pr� mus�m probrat s prahou jestli je m��u a p�edstav si, �e to byl prvn� �lov�k, kter� se t� hladovce nedivil, pr� j� u� n�kolikr�t s�m naordinoval, pr�v� kv�li tomu metabolismu, �e to je po nabr�n� po hormonech, co� mi p�ed lety �ekl i m�j tehdej�� gynekolog, ale j� mu nev��ila:-( kdybych ho tenkr�t poslechla, nemusela jsem dnes podstupovat takov� z�krok. Tak�e m� ted s menstuac� probl�my, neurovnalo se to? To m� teda je�t� �ekaj v�ci, ale co, �lov�k se dal na boj, tak tu bitvu mus�m p�eci vyhr�tSmile)
N�vrat nahoru
janaaa

Zalo�en: 8.9.2007
P��sp�vky: 626
Bydli�t�: opava

P��sp�vekZaslal: po �nor 15, 2010 9:10 pm    P�edm�t: Citovat

j� jsem si j� nechala nasadit v srpnu p�ed operac�. necht�la jsem je je m�t p�i operaci Laughing . hned druh� den jsem je ale dostala a cel� pobyt v nemocnici jsem se jich nezbavila. no a znovu 14 dn� p�ed p�chnut�m injekce a od t� doby se to nespravilo. p�chla mi injekce proti �pin�n�, ale nepomohla. Crying or Very sad ted jsem po aplikaci dal�� tak�e �ek�m jestli se to zastav�. kdysi jsem ji brala 5 let a bylo to v�e v poho. tak�e to p�i��t�m zm�n�m v t�le. ale asi ji vysad�m, proto�e m�m pocit, �e mi pomohla k p�r kil�m. nejsem si toti� v�doma stravovac�ch chyb, i kdy� u� to jde pomalu dol�, ale na �kor toho, �e se mus�m hoooodn� hl�dat. tak at ti v�e dob�e dopadne a p�id� se k n�m. jsem docela zv�dav� jak bude� hubnout po takov� hladovce. t�m t� nechci stra�it, ale d�v�ata, kter� dr�ela dietu p�ed operac� v�t�inou hubla pomaleji.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostal�k, sleeve resekce 14.1.2008 b�icho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
N�vrat nahoru

P��sp�vekZaslal: �t �nor 16, 2010 12:37 am    P�edm�t: Citovat

J� j� nechala p�chnout i d�tem, jedna bez probl�m� a druh� se teprve rovn� a to j� maj� skoro rok. Odoperovali t� i p�es to? M� �ekl, �e by bylo lep�� b�t po, no snad to projde:-) J� tajn� douf�m, �e to p�jde rychle, ale uvid�me:-))
N�vrat nahoru
Lenka631

Zalo�en: 24.11.2009
P��sp�vky: 90

P��sp�vekZaslal: �t �nor 18, 2010 10:33 am    P�edm�t: Citovat

Gabriela Smolov�
Ahoj Gabi, hladovce, kterou dr�� se "nediv�m", proto�e m� operovat tak� MUDr. Be�o a p�i konzultaci mi vysv�tloval jej� princip. Na�t�st� jsem podle sonogr. nem�la tuk v j�trech, tak�e m� minula. Moc Ti dr��m palce. Kdy m� term�n ? Jestli Ti m��u p�edat zku�enost z Homolky, vezmi si sebou �aje co m� r�da, sest�i�ky Ti ho uva��, ten nemocni�n� se moc p�t ned� ( nebo jsem hodn� rozmazlen�) Embarassed
N�vrat nahoru
Gabriela Smolov�

P��sp�vekZaslal: �t �nor 18, 2010 1:30 pm    P�edm�t: Citovat

Ahoj Leni, jsem moc r�da, �e se tu tak� ob�vil n�kdo operovan� na homolce:-) term�n m�m 25.2. J� piju jen �ern� �aj, ostatn� mi d�laj� probl�mSmileM��e� mi trochu popsat co a jak po operaci, jak dlouho jsi po operaci le�ela v nemocnici a tak?Kdyby si se necht�la n�jak rozepisovat a nevadilo ti to, tak mi m��e� poslat tv�j tel do mailu a j� bych ti zavolala, bohu�el jsem je�t� nem�la �anci s nik�m si pohovo�it po operaci.D�ky p�edem
N�vrat nahoru
Lenka631

Zalo�en: 24.11.2009
P��sp�vky: 90

P��sp�vekZaslal: �t �nor 18, 2010 2:10 pm    P�edm�t: Citovat

G�bi, poslala jsem Ti kontakty

[19.11.2009 MGB MUDr. Be�o ]
N�vrat nahoru
Angie

Zalo�en: 20.2.2010
P��sp�vky: 9
Bydli�t�: Praha

P��sp�vekZaslal: so �nor 20, 2010 10:24 pm    P�edm�t: Hezk� ve�er... Citovat

Hezk� ve�er, jsem tu poprv�. Nev�m jak za��t, proto�e jak asi sami v�te, tak �lov�k je zprvu ze v�eho vykolejen�. Nen� to zat�m strach, i kdy� asi tak� ano.

P�ibrala jsem po nemoci 40 kilo. V�ila jsem 62-64 kg. M���m 164 cm. Potom jsem dost�vala hormony a 10 kg bylo naho�e. Po onkologick� nemoci, kdy jsem jezdila do Motola na chemoterapie jsem p�ibrala po Prednisonu 30 kg. Ale asi sp� 20 kg, t�ch 10 kg jsem m�la jist� z j�dla.

Volala jsem na Homolku ve �tvrtek a radila se s l�ka�em. Nev�m jac� tam jsou.

Nem�te pros�m n�kdo zku�enosti s nemocnic� Na Homolce? Mysl�m p��mo s Bypass...

P�edem d�kuji...
N�vrat nahoru
Gabriela Smolov�

P��sp�vekZaslal: ne �nor 21, 2010 12:58 am    P�edm�t: Citovat

Ahoj Angie, j� jdu na operaci bypassu ve �tvrtek na Homolku a doposud v�echny vy�et�en� a celkov� p��stup je suprov�.
N�vrat nahoru
Zobrazit p��sp�vky z p�edchoz�ch:   
�asy uv�d�ny v GMT + 1 hodina
Jdi na str�nku P�edchoz�  1, 2, 3  Dal��

P�ejdi na:  
Nem��ete odes�lat nov� t�ma do tohoto f�ra.
Nem��ete odpov�dat na t�mata v tomto f�ru.
Nem��ete upravovat sv� p��sp�vky v tomto f�ru.
Nem��ete mazat sv� p��sp�vky v tomto f�ru.
Nem��ete hlasovat v tomto f�ru.

Band� �aludku | Chirurgick� l��ba obezity | L��ba obezity | Bariatrick� chirurgie
Banding klub je ob�ansk� sdru�en� lid�, kte�� maj� z�jem o chirurgickou l��bu t�k� obezity nebo jim byla provedena band� �aludku. C�lem klubu je pom�hat pacient�m po operaci a poskytovat informace o bariatrick� chirurgii a v�sledc�ch t�to l��by.

Spolupracujeme: Oriflame
PhpBB.com base modified by internetove-stranky.kvalitne.cz | © ob�ansk� sdru�en� Banding klub �R