Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

Ahoj

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 12, 13, 14  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jsovka

PříspěvekZaslal: st srpen 09, 2006 2:01 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Michaelo a všichni ostatní. Myslím,že to s tou hladovkou bereš moc striktně. Mně pan doktor řekl,že by bylo dobré co nejméně jíst,pokud možno raději pít aby se mi zmenšily játra. Takže já nedržím žádnou hladovku,ale nejím nic tučného,jen tak třeba dušenou zeleninu,zeleninovou polévku,rizoto atd. Večer když mám hlad tak rajčatovou šťávu. Já bych ani nevydržela být týden hlady. Přesný termín ještě nevím,tak netrpělivě čekám na telefon. myslím,že když čtu vaše příspěvky,tak už se ani nebojím. Tak hodně zdaru a ty Míšo něco malého spapej,aby ses před tou operací ještě nesložila z hladu. Mejte se všichni fajn Jsovka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MICHAELA

PříspěvekZaslal: st srpen 09, 2006 2:18 pm    Předmět: Citovat

Jé to jsem ráda že jsi se jsovko ozvala a ještě mi přinesla takovou dobrou zprávu. Razz Manžel mi taky říkal ,že jsem určitě zazmatkovala a blbě to pochopila. Confused Embarassed Tak to já budu asponˇovoce dlabat(trochu).Ten můj strach je taky o chlup menší,když to tady pročítám,nebo je 100% jiný.Spíš jako abych byla tak silná jako vy co už předpisově dlabete po bandáži.Pořád se bojím abych to nepřejedla a to je asi i lepší,než kdyby mi to bylo fuk.Takhle na to budu pořád myslet a pro jistotu jíst i z toho mála méně.
martina

PříspěvekZaslal: st srpen 09, 2006 4:53 pm    Předmět: Citovat

Ahojky |Míšo, ještě bych se tě chtěla zeptat na první návštěvu v Iscare. Jak to probíhalo a co ti tam napoprvé řekli? Jak dlouho si tam byla? Mě řekli, že mám přijít na lačno, že mi rovnou naberou krev. Rolling Eyes Rolling Eyes
MICHAELA

PříspěvekZaslal: st srpen 09, 2006 5:17 pm    Předmět: Citovat

Já byla taky nalačno a polykala napoprvé hadičku(gastro)nic,moc ale znám horší věci,tam udělali i ultrazvuk.Pak jsem mluvila hned po gastru s doktorem(chirurgem)ten mi -1 vysvětlil jak bude probíhat kolečko vyšetření,zvážil mě změřil.-2 na maketě žaludku mi přesně ukázal,co mě čeká,jestli vším projdu-3dal mi spoustu letáčků abych si to proštudovala,a vysvětlil problém s VZP a doporučil Ministerstva vnitra.Na gastru mi zjistili problém s jícnem tak mi nasadili léky a pozvali za měsíc na kontrolu(zase hadičku)ale hned mi řekli abych se na recepci objednala na psychologa,dietní sestru a obezitologa(to je jejich,paní doktorka je úžasná)a až to budu mít tak zpět k chirurgovi.Všechno mi sesumírovali na recepci do 2 dnů,abych nemusela dojíždět každý týden.A při poslední(psycholog)návštěvě mi udělali předoperační,mněla jsem v nose a byla hladová,to je krev,moč ,EKG.všechno je v jednom místě,tak nikde nelítáš.A tetˇ čekám na telefon který den přesně mám přijet,ale bude to 14,15,16podle rozpisu operací.To je potom fofr.
MICHAELA

PříspěvekZaslal: st srpen 09, 2006 5:20 pm    Předmět: Citovat

Poprvé jsem tam strávila asi hodinku a hned mi řekli že podle váhy a zdravotního stavu(vyplní s tebou klasický dotazník-operace,porody,nemoce,léky co bereš atd)se zdám být vhodná,ale až co řekne psycholog
martina

PříspěvekZaslal: st srpen 09, 2006 5:48 pm    Předmět: Citovat

Jo díky. Dotzníky jsem si už vyplnila, protože jsem si je stáhla na jejich radu z internetu. No u pojištovny jsem u Metalu, tak tam by taky nemuseli být problémy Question . Hele Míšo, třeba tam zrovna budeš po operaci, až já budu na vstupní prohlídce. Budu na tebe moc myslet. No jsem moc a moc zvědavá a taková zvláštně napnutá. Shocked a mám strach, že mi řeknou, že pro ně nejsem vhodná a mám dál trpět. Evil or Very Mad
MICHAELA

PříspěvekZaslal: st srpen 09, 2006 6:17 pm    Předmět: Citovat

Já myslím,že pokud máš velkou nadváhu a nemáš onemocnění žaludku,nebo trávicího traktu,jako takovýho.Tak se nemusíš bát.Ta moje kámoška co už má po operaci rok,má vysoký krevní tlak(musí brát léky),cukrovku,astma a taky jí odoperovali.Já zase mněla strach jestli nejsem moc zdravá(netrpím žádnou,ale vůbec žádnou nemocí,samozřejmně asi zatím)oni by určitě přišli kdybych zůstala koule.A jak mě tady strašili,že když neumírám ,tak to nemůžou udělat,tak to je krávovina.Prošla jsem i já.Záleží tady asi hodně na tý psycholožce ale já si myslím že pokud to jen trochu jde ,tak tu operaci udělají.Neboj!Já vím taky jsem se bála,jestli mi třeba nenajdou nějakou utajenou hrůzu v prvopočátečním stádiu,ale koukej,jsem celá a nastartovaná na nový začátek Razz Very Happy Very Happy Razz Tak se tak nenervuj,to půjde.Palce budu držet i u nohou.
martina

PříspěvekZaslal: st srpen 09, 2006 6:32 pm    Předmět: Citovat

Question Question

Naposledy upravil martina dne ne srpen 27, 2006 10:52 am, celkově upraveno 1 krát.
MICHAELA

PříspěvekZaslal: st srpen 09, 2006 6:45 pm    Předmět: Citovat

No máš toho požehnaně,ale uvidíš jestli to jen trošku půjde,tak to udělají a jestli ne ,tak tě budou dávat nejdříve dohromady a udělají to o chlup déle.Hlavně netrojči,já ten můj nález na jícnu taky doma obulela a úplně zbytečně,za měsíc jsem byla už v pohodě.V první chvíli jsem to taky viděla černě,na internetu jsem hledala všechno možný a nemožný o jícnu a bála se kontroly.Pak jsem byla vykulená že jsem už v pohodě i když léky budu muset brát ještě 2 měsíce po operaci,aby se to nevrátilo.Tak hlavně neplaš,kdyby náhodou.Kdybych věděla že už v Iscare budu a že mě pustí dolu(kde budeš ty)tak se na tebe snad pujdu juknout abych ti dodala odvahy,ale sama nic nevím.Myslet budu ale 100%.Přeju každýmu kdo se chce zbavit toho balvanu(nadváhy)aby mu to vyšlo,vím jak to komplikuje život. Crying or Very sad Wink tak hlavu vzhůru ,nějak bude a já věřím že líp Razz
martina

PříspěvekZaslal: st srpen 09, 2006 6:50 pm    Předmět: Citovat

Díky Míšo za povzbuzení, ale určitě si moc dobře sama vzpomínáš, že když si se bála, tak ti skoro nic nepomáhalo, až ten osvobozující verdikt, že ti to udělají. Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz No já budu taky doufat, možná trochu moudřejší budu už v úterý, protože si myslím, že kdyby to opravdu nešlo, tak mi to řeknou hned. Question Question Question Question Ale je opravdu povzbuzující, že v tom nejsem sama, že si tady vlastně všechny nenápadně i nápadně pomáháme. Na to v poslední době nejsem moc zvyklá, protoze co si sama nezařídím nebo neudělám, tak to nemám. Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Ale tady je mi dobře a fajn. Díky všem.
Milca-berca

PříspěvekZaslal: st srpen 09, 2006 8:37 pm    Předmět: Citovat

Wink Marti mě operaci odložili ale snažili se jak jen to bylo možné po vyléčené ,mě narvat bokem do operačního plánu...a do měsíce jsem ležela na sále.Měla jsem velký zánět v těle..Huš jsem to tu někdy aji popisovala.Byla jsem z toho vynervovaná ,v den operace mě poslali šupem domu...to byl rachot na moje nervíčky to mi věř..ale hnalo mě to do předu oto více se brzo vyléčit a podařilo se.také má zdravotní potíže,tlak vysokej,začínající cukrovku ale věřím, že až ted půjdu na testy že to bude huš o poznání lepší.Držím pěstičky...a dej vědít..co a jak..Pa Mili Razz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
martina

PříspěvekZaslal: čt srpen 10, 2006 12:37 pm    Předmět: Citovat

Twisted Evil

Naposledy upravil martina dne ne srpen 27, 2006 10:53 am, celkově upraveno 1 krát.
Gabi

PříspěvekZaslal: čt srpen 10, 2006 1:24 pm    Předmět: Citovat

Ahojky Marti to je mi líto,že musíš řešit toto dilema.Pokud bych ti mohla radit tak na prvním místě je vždy zdraví,ale pokud máš problémi tak to odlož.A až bude vhodná chvíle ,věř že tě budeme motivovat,teda já určitě.Ale stejně to rozhodnutí bude jen a tobě a tvém manželovi.Jestli se nepletu tak máš jít na první pohovor o den dříve než já tj.15.8 viď...... neškodilo by vzít manžela sebou.No držim ti palečky ať tvé rozhodnuti je správné ať je jaké je a věř že nikdy neni pozdě pá Gabi Wink Razz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
bela

PříspěvekZaslal: čt srpen 10, 2006 1:36 pm    Předmět: Citovat

Ahojky Martino Smile Smile
Máš před sebou těžké rozhodnutí co.Nemůžu Ti radit,ale napíšu jak bych se rozhodla já.Takže já bych se rozhodla pro bandáž.Už jen pro to,že hubený maji vše jednoduší,myslím,že si i snadněji práci najdou.Taky je to o sebevědomí.A je přece důležitý aby jsi byla v životě spokojená,vždyt přece žijem jenom jednou.Tak proč nevyužít něco co Ti pomůže k tomu aby jsi byla štasnější.A myslím že i manžel pokud nebude souhlasit,tak jednou ti to stejně schválí.A nezapomeň,že uvažují o tom,že se bandáž bude platit,tak je to třeba poslední šance.
Každopádně přeji štasnou ruku při rozhodování.A dej vědět rozhodnutí pa měj se Laughing Laughing Laughing
MICHAELA

PříspěvekZaslal: čt srpen 10, 2006 1:44 pm    Předmět: Citovat

Ahojky Marti,tak Bela to myslím řekla úplně přesně.Pod to se podepíšu.Je to hrozně těký,vím.Ta představa ,že vezmeš práci,z jakéhokoliv důvodu za rok třeba skončíš a bandáž už bude pasé,protože se bude třeba platit a 50 000,- i méně jsou pořád velký peníze.A mezi námi,nikdo nemládne,tak co je to za zaměstnavatele,když nesmíš marodit a ani k doktorovi?Lidi nejsou stroje.Co když si zlomíš nohu?Nebo tě porazí auto?To dostaneš výpovědˇ? Mad Question Je to na tobě a nemáš to lehký,ale zvaž úplně všechno.Držím ti při tom rozhodování palce!!!
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 12, 13, 14  Další

Přejdi na: