Zde, na dom�n� stare.forum.bandingklub.cz, je n�hled na starou verzi fora, kter� bude �asem uzav�ena.

Pro registraci, nebo psan� p��sp�vk� pros�m pou�ijte novou verzi na dom�n�: forum.bandingklub.cz

f�rum.bandingklub.cz
opera�n� mo�nosti l��by t�k� obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam u�ivatel� Registrace
Profil Soukrom� zpr�vy P�ihl�en�

Ahoj

Jdi na str�nku P�edchoz�  1, 2, 3, 4 ... 12, 13, 14  Dal��

Zobrazit p�edchoz� t�ma :: Zobrazit n�sleduj�c� t�ma  
Autor Zpr�va
Milca-berca

Zalo�en: 27.7.2006
P��sp�vky: 234
Bydli�t�: Bene�ov,35let,bezd�tn�

P��sp�vekZaslal: p� srpen 04, 2006 6:26 pm    P�edm�t: Citovat

Ahojenky belo a slun��ka...Komurku c�t�m ted v�ce ,m�m dole hu� -16kg (4m�s�ce)...a ted je pochopiteln� c�tit v�c.Jak se tukov� vrstva zmen�uje.Po operaci jsem j� c�tila v�ce..ne� se zahn�zdila tak to bylo nep��jemn� tak 14dn�.Kdy� le��m na b��ku tak j� c�tim jako �e tam n�co je.Se cvi�en�m jsem za�ala a� p�ed m�s�cem..nebyl �as ale hu� jsem si jej dok�zala ud�lat ,chod�m 3x t�dn� do fitka.Cvi�en� povol� tak po m�s�ci od operace.Nem�te se �eho b�t slun��ka,�eknu V�m �e ve fitku kam chod�m p�ev�n� mu�i je mi mnohem l�pe ne� tam kde chod� jen �eny t�eba .�eny po V�s v�ce koukaj� a jak to zn�me ,drbou..a leckdy maj� opovr�liv� pohledy...kde�to chlap� se na V�s jen pod�vaj kdo jste ta nov� a rvou ty sv� �inky d�l...a �asto se daj� do �e�i a naopak uznale polichot�,�e jste dobr�, �e jste za�ali chodit.To mi v��te stalo se mi to hu� mockr�te,p�esto �e na rotopedu ke konci vypad�m jak spocenej marotonec..hihi a p�ipad�m si o�kliv� a umlousan� Laughing za dva dny m� u� kluci zdravili na d�lku.Na to,�e jsem to brala jako nutn� zlo ,sportov�n�,tak se mi to za��n� p��it,ale to odhodl�n� je krut�.A to jsem tam kdysi chodila rok poctiv�...ale ted jsem tam 2roky nebyla v�bec.Ted sice hubnu pomaleji co tam chod�m ale zase p�em�nuji tuky na svalovou hmotu a moje postava za��n� b�t evn�j�� a n� jako pudink...A byla jsem v�era pochv�len� jak se to hezky m�n�...v ISCARU.Tak se nebojte a klidn� jdet� do posilovny..porad� V�m tren�r a sestav� pl�n na spalov�n� tuku.Nebo na aerobic.....�i jinou aktivitu.Dr��m p�sti�ky ...pa Mili Razz
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW str�nky MSN Messenger 

Zalo�en: 4.8.2006
P��sp�vky: 86
Bydli�t�: Zl�nsko

P��sp�vekZaslal: p� srpen 04, 2006 8:19 pm    P�edm�t: Citovat

Ahoj v�em. Ani nev�m zda se mi povede sem napsat, n�jak nev�m jak Smile)Asi jsem poleno na diskuze. V�ichni jste byli v Praze. J� jsem byla p�ed asi 6 t�dny operovan� v Brn� a pana dr. �ierneho. Je tu n�kdo taky z Brna ? Ale k m�mu moment�ln�mu probl�mu......asi m�m �alude�n� vir�zu. Za�il jste to n�kdo s band��? Je mi docela zle a nev�m co m�m d�lat.
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu  
MICHAELA

Zalo�en: 17.7.2006
P��sp�vky: 141

P��sp�vekZaslal: so srpen 05, 2006 9:22 am    P�edm�t: Citovat

Martino 2,to nen� ��dn� sranda.J� bych mazala k doktorovi kde ti to d�lali.Pom��ou ti ze v�ech nejl�p.Nem� cenu hazardovat se zdrav�m!!!!!P�edep�ou n�jak� l�k a vylou�� souvislosti s band��.Neboj hlavu ti nautrhnou.Napi� potom jak jsi dopadla ,budem na tebe myslet.
N�vrat nahoru
Eva

Zalo�en: 2.8.2006
P��sp�vky: 25
Bydli�t�: �st� nad Labem

P��sp�vekZaslal: so srpen 05, 2006 10:02 am    P�edm�t: Citovat

for Martina 2

Pros�m t�,nep�em��lej a mazej k l�ka�i........nen� to ��dn� sranda !!!!
Dostala jsi i pohotovostn� ��slo na l�ka�e,kdy� u� tam nechce� j�t-aspo� zavolej ,ale v��,�e ti stejn� �eknou, abys okam�it� p�i�la.
Martino,kdy� jsi u� vydr�ela operaci a v�e kolem n� -nezahr�vej si te� se �ivotem!!!!

Dr��me ti pale�ky asi �pln� v�ichni......a� ti bude dob�e napi�
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu Odeslat e-mail  
bela

P��sp�vky: 113
Bydli�t�: JI�N� �ECHY

P��sp�vekZaslal: so srpen 05, 2006 10:39 am    P�edm�t: Citovat

Martino2 holky maj� pravdu,je to nebezpe�n�.Aspo� tam zavolej.A dej v�d�t.Ur�it� to bude dobr� Very Happy
Tak pa a dr��me a� to dob�e dopadne
N�vrat nahoru
Martina 2

P��sp�vekZaslal: so srpen 05, 2006 9:30 pm    P�edm�t: Citovat

Dobr� ve�er holky. Tak jsem to v noci nevydr�ela a volala hned r�no do nemocnice. M�la jsem �t�st�, m�l slu�bu l�ka�, kter� m� operoval. Byla jsem na rentgenu a na sonu. A opravdu to vypad� na tu virozu. Nep�eju to nikomu, bolesti hrozn�...ani sp�t a le�et mi nejde, mus�m se n���m bavit, abych to tak nevn�mala. Je to zvl�tn�, ani nezvrac�m ani neb�h�m na z�chod...ale prej to ted ��d�. Tak snad bude l�p.
Ud�laly jste mi radost, �e se o m� zaj�m�te. Docela m� to dojalo, opravdu.
Jinak se pochlub�m....jsem necel�ch 6 t�dn� od operace a m�m dole 11 kilo. to se d�, ne ?
Ale ted to jde hodn� pomalu, je fakt �e necvi��m, byla jsem jen jednou.
Tak ahoj p��telkyn� Smile M.
N�vrat nahoru
MICHAELA

P��sp�vekZaslal: ne srpen 06, 2006 9:57 am    P�edm�t: Citovat

To jsem opravdu r�da Marti �e jsi se nakonec rozhodla spr�vn� a mazala k doktorovi.M� tet�aspon�jistotu �e to nen� nic v�n�j��ho,co by ti mohlo ubl�it.Ka�d� bolest jednou p�ejde ,tak neboj �e ta tvoje s virozou ne.Jinak hubne� p�kn� a �e pomaleji?To v�bec neva ,nabude� m�t probl�my s vytahanou k���,d�le�it� je �e hubne�.Taky m� p�ipravuj� na to �e to u m� p�jde pomalu,proto�e v podstat� cel� �ivot dr��m n�jak� diety a �pln� jsem si rozh�zela metabolismus.Jsme u� velk� holky a zvl�dnem to!Tak se dr� a likviduj pomalu ki�o za kil�em a brzy zase napi� .Ahojky.
N�vrat nahoru
Eva

P��sp�vekZaslal: ne srpen 06, 2006 12:02 pm    P�edm�t: Citovat

l�pe ne� M�a (snad ti to osloven� nevad�)bych to nenapsala.
L�ka�i jsou na�i p��tel� a pokud budeme m�t probl�m, m�me za k�m j�t a to je fajn Very Happy
N�vrat nahoru
bela

P��sp�vky: 113
Bydli�t�: JI�N� �ECHY

P��sp�vekZaslal: ne srpen 06, 2006 1:08 pm    P�edm�t: Citovat

Ahoj hol�iny Very Happy
No nev�m ale m� se t�ch 11 kg opravdu nezd� m�lo Laughing
P�ijde mi to super j� chci taky,ale jak tu psala Michaela m�j metabolismus je t� p�kn� rozhozenej Confused Ale douf�m �e to zvl�dnu.Jen kdyby Ty lidi nebyly tak hodn�.Od operace jsem dostala asi u� 10 bonboni�r.Pr� si to zaslou��m.Tak je p�ed�v�m mamin�-ta si to m��e dovolit.No snad je to p�ejde Very Happy Jinak dr��m pale�ky v�em co je �ek� operace a opravdu se nen� �eho b�t Laughing tak pa hol�iny
N�vrat nahoru
MICHAELA

P��sp�vekZaslal: ne srpen 06, 2006 2:55 pm    P�edm�t: Citovat

�auvajs lidi,tak v�m m�m z t�hle diskuse i j� fakt dobr� pocit.P�ipad� mi jako by jsme se v�ichni znali ze �koly nebo z t�bora.100% to bude t�m �e m�me stejn� tr�pen� a stejn� sny a c�le.Mimochodem Evo osloven� M�a je v pohod� ,ne��kaj� mi toti� jinak,mimo man�ela pro toho budu asi napo��d Mi�ka.Podot�k�m �e m� 60 kg j� jednou tolik,tak�e se n�kdy hodn� nasm�jeme, kdy� na m� vol� v obchod� a v�ichni �ekaj� �e vyb�hne n�jak� drobek a vykul�m se j�.Tak se m�jte hezky i kdy� je o�kliv� po�as� a zase n�kdy!
N�vrat nahoru
Martina 2

P��sp�vekZaslal: ne srpen 06, 2006 6:09 pm    P�edm�t: Citovat

Ahoj Mi�ko:-)
m�me to stejn�....teda pom�r man�elovy velikosti k t� m�. Smile)) Vypad�me jako Pat a Pataschon. Sranda. A nav�c je je�t� men�� ne� j�. No.. za ty roky se n�jak zcvrknul �i co:-)
Jo , a dnes u� je mi o n�co l�pe. Sice po��d m�m bolest, �aludek neposlouch�, ale u� to nejsou ty hrozn� k�e�e.
D�k holky.
Pa.
N�vrat nahoru
Martina 2

P��sp�vekZaslal: ne srpen 06, 2006 6:40 pm    P�edm�t: Citovat

m�me to stejn�....teda pom�r man�elovy velikosti k t� m�. Smile)) Vypad�me jako Pat a Pataschon. Sranda. A nav�c je je�t� men�� ne� j�. No.. za ty roky se n�jak zcvrknul �i co:-)
Jo , a dnes u� je mi o n�co l�pe. Sice po��d m�m bolest, �aludek neposlouch�, ale u� to nejsou ty hrozn� k�e�e.
D�k holky.
Pa.
N�vrat nahoru
Martina 2

P��sp�vekZaslal: ne srpen 06, 2006 6:41 pm    P�edm�t: Citovat

D�k holky.
Pa.
N�vrat nahoru
Jaja

Zalo�en: 24.7.2006
P��sp�vky: 57
Bydli�t�: Praha

P��sp�vekZaslal: po srpen 07, 2006 6:57 am    P�edm�t: Citovat

Ahojenky, cht�la jsem se zeptat, za jak dlouho jste op�t nastouply(i) do pr�ce? Jak� je frekvence kontrol po operaci? D�ky, d�ky a p�eji hezk� den. Jaja
N�vrat nahoru
Eva

P��sp�vekZaslal: po srpen 07, 2006 7:58 am    P�edm�t: Citovat

Jajinko,po operaci tak za 14 dn� do pr�ce,n�kdo jde i po t�dnu.Na kontroly jezd�.......nejd��ve po t�dnu vyndat stehy,pak p�l roku po m�s�ci Laughing
N�vrat nahoru
Zobrazit p��sp�vky z p�edchoz�ch:   
�asy uv�d�ny v GMT + 1 hodina
Jdi na str�nku P�edchoz�  1, 2, 3, 4 ... 12, 13, 14  Dal��

P�ejdi na:  
Nem��ete odes�lat nov� t�ma do tohoto f�ra.
Nem��ete odpov�dat na t�mata v tomto f�ru.
Nem��ete upravovat sv� p��sp�vky v tomto f�ru.
Nem��ete mazat sv� p��sp�vky v tomto f�ru.
Nem��ete hlasovat v tomto f�ru.

Band� �aludku | Chirurgick� l��ba obezity | L��ba obezity | Bariatrick� chirurgie
Banding klub je ob�ansk� sdru�en� lid�, kte�� maj� z�jem o chirurgickou l��bu t�k� obezity nebo jim byla provedena band� �aludku. C�lem klubu je pom�hat pacient�m po operaci a poskytovat informace o bariatrick� chirurgii a v�sledc�ch t�to l��by.

Spolupracujeme: Oriflame
PhpBB.com base modified by internetove-stranky.kvalitne.cz | © ob�ansk� sdru�en� Banding klub �R