Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
samanka
|
Zaslal: st srpen 16, 2006 6:34 pm Předmět: |
|
|
Ahoj holky, byla jsem sem pozvána a jsem ráda, protože vlastně nemám, komu si postěžovat, že už fakt takhle tlustá být nechci. Neumím mít stejnou váhu, jen tloustnu, nebo hubnu. Ale bandáže bych se bála, a i když jsem o hodně tlustší než vy, radši to ještě jednou zkusím nějakou dietou. Vlastně nevím, v kolika kilech jste na tu operaci šly? Dokonce jsem u někoho četla, že při 102 kg. Jé, kdybych je měla, byla bych šťastnější než jsem... Ale k bandáži jsem ještě neuzrála. A manžel je proti. Tak jestli se mi nepovede zhubnout bez bandáže a rozhodnu se pro ni, budu to mít těžké. |
|
Návrat nahoru |
|
|
L
|
Zaslal: st srpen 16, 2006 8:04 pm Předmět: |
|
|
Ahoj samanko,jak píšeš,že jsi ještě neuzrála....to je dle mého názoru hodně důležité,ale když si to tady budeš číst,tak se tady zabydlíš a třeba tě to přesvědčí.
A jak píšeš,že to zatím budeš zkoušet sama i když nechci shazovat tvoje hubnutí,ale jak sama podl.svých zkušeností víš nabereš to zpět! Není to jako když potřebuješ shodit 3 kg....A v tomhle by ti bandáž měla zamezit.
A že manžel je proti...je to tvé tělo a ty si také časem (jestli né už teď) poneseš zdrav.probl.A když si to tady pročteš,tak nejsi jediná kde to doma není OK.
Jinak já šla na bandáž při 104kg,ale při výšce 157.BMI42!!!!!
Papa,L. |
|
Návrat nahoru |
|
|
martina
|
Zaslal: st srpen 16, 2006 8:38 pm Předmět: |
|
|
Měj se.
Naposledy upravil martina dne ne srpen 27, 2006 11:05 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
MICHAELA
|
Zaslal: čt srpen 17, 2006 1:39 am Předmět: |
|
|
Ahojky,všichni !Tak jsem to zdárně přežila a už jsem zase doma .Operace proběhla v pohodě,první den mi bylo trochu šoufl,asi jako po větší opici ,druhý den už jsem šmajdala po chodbě a měla dlouhou chvíli,tak mě večer pustili domů.Čekatelkám a čekatelům vzkazuji...NIC TO NENÍ!!! Jsem vlastně druhý den po operaci abolí mě jen záda a když zakašlu,tak cítím port,ale fakt je to v pohodě!!!Marti jsem moc ráda že ti to dobře dopadlo,jabadabadů .Po operaci se nesmíte asi moc pozorovat a brát to jak to je...bolí,no tak bolí,však ono to přejde.Porod je fakt horší,tady je spíš obava z neznámého než strach.Já nelituju,čekala jsem to horší.V úterý jdu na stehy,tak uvidím jak se to bude líbit doktorům.Mimochodem Matrixi,měl jsi pravdu primář se na oddělení choval úplně jinak,dělal si z nás srandičky a byl příjemný jako ostatně všichni.Hlad nemám ,ale mám chutˇna obyčejnou křupavou housku,no mám smolíka pacholíka dám si vývar a housku si budu představovat .Pa pa a fakt nebojte!!!!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
matrix.xx Anonymní
|
Zaslal: čt srpen 17, 2006 5:23 am Předmět: |
|
|
Tak Ti gratuluju a moc držím údy aby to šlo stále jen dobře,jsem rád že to bylo jak sem popisoval a že lidi vidí,že sem si nic nevymýšlel a nepřikresloval ostatně to ani nemám zapotřebí,jen mě mrzí, že spousta lidí se stresuje úplně zbytečně,protože to zase taková hrůza není a já sem chodil za asi tři až čtyři hodiny po operaci,ale fakt že sestry málem dostaly psotník,ale ustál sem to v poho,jinak co jídla týče pomalinku se to bude zlepšovat a samosebou chutě se budou taky postupně zvětšovat,ale s tím se každý musí poprat sám,kdo tomu podlehne,má smůlu a veškeré snažení a náklady jdou víte kam.
Takovým bych to ale nechal celé uhradit.
Já už jím vše,tedy až na určité druhy které mi fakt nedělají dobře,ale vše poctivě žvýkám a jím stále prťavý porce.
Takže závěrem jen VYDRŽ PRŤKA,VYDRŽ |
|
Návrat nahoru |
|
|
MICHAELA
|
Zaslal: čt srpen 17, 2006 7:28 am Předmět: |
|
|
Matrixi,ty bláho ty jsi fakt vůbec nekecal .A představ si byla jsem fakt klidná,měla jsem na pokoji děsně vyklepanou paní,tak jsem jí to nemohla udělat,abych se bála taky .Vůbec jsem si to nepřipouštěla a došlo mi to až když mě kurtovali k operačnímu stolu a to už bylo fuk Taky jsem běhala jako srna brna.Od prvního nucenýho zvednutí sestřičkou po operaci,jsem šmajdala po chodbě jak generál a už bylo jenom líp Zabrat mi dala cesta domů.2 hodiny v autě cestou ,necestou(mě se dělá blbě v autě i normálně)vezl mě ještě k tomu manžela známí ,jezdí nákladˇákem a bylo to znát .Vykleplá jsem byla jak startka a usnula během půl hodiny,ale dneska je mi juchů Tak se měj a díky za psychyckou podporu |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jaja
|
Zaslal: čt srpen 17, 2006 7:40 am Předmět: |
|
|
Zdravíčko dušičky, vy co jste po i před moc pozdravuji . Před týdnem jsem se třásla jako osika a hle dneska jsem už skoro super posnídala (malou bílou kávičku a malý krajíček chleba). Ty vývary mě fakt mučily ,já totiž nejsem vůbec polévkový typ.Už se těším na kašičku s mrkvičkou, je to jako když jsem vařila pro moje holčičky,když byly malinké .Doufám,že ještě nějaké malinké někdy bude . Zítra jdu na stehy, tak jsem zvědavá co se dozvím nového . Matrixi: musím říci, že jsi fakt tady takové sluníčko . Při čtení tvých příspěvků se vždycky fakt pobavím ,doufám,že až z tebe bude nítěnka, tak tvůj smysl pro humor nezmizí stejně jako tvoje kilča . Byla by to opravdu škoda.
Samankopřeji ti, aby se ti podařilo zhubnout trvale i bez bandáže. Také jsem o bandáži nechtěla ani slyšet, ale opravdu k tomu musí každý dospět sám.Nikdo ho do toho nemůže nutit. Co se Viaredinu a ostatních přípravků týče, jsou vhodné pro toho kdo potřebuje tzv. dohubnout do plavek. Myslím, že pokud budeš častým hostem těchto super stránek, tak si časem sama uvědomíš, co chceš. Na manžela nehleď, někteří muži (jako třeba manžel mojí kámošky, která má více než 120kg) se asi obávají toho, abys nebyla pak nějak atraktivní pro ostatní muže a jeho třeba nepustila k vodě. To je přesný případ té kámošky - doma to moc neklape, ale od bandáže jí zrazuje takovým způsobem,že se toho sama strašně bojí. Jak už i v těch ostatních příspěvcích padlo - rozhodnutí je na každém a nikdo ho do toho nemůže nutit.
Tak se všichni mějte, držím všechno co můžu , mějte dobrou náladu Páček Jaja |
|
Návrat nahoru |
|
|
panenka
|
Zaslal: čt srpen 17, 2006 12:00 pm Předmět: |
|
|
ahojik,
tak jsem tu skoro po tydnu po krásné dovolené s ještě větším odhodláním jit do toho než jsem byla, Všem co mají zdárně po operaci gratuluju a držim pěstičky a právě se jdu objednat do Iscare.Mějte se všichni báječně a hodně sluníčka..... |
|
Návrat nahoru |
|
|
martina
|
Zaslal: čt srpen 17, 2006 2:00 pm Předmět: |
|
|
Ahojky panenko, já myslela, že ses tam už objednala, a ne že tam budeš teprve teď volat. To jsem se asi spletla. Měj se a ničeho se neboj, jsou tam moc a moc fajn. Poprvé jsem se u lékaře necítila jak méněcennej blbeček, ale jako ČLOVĚK. A bylo to moc a moc příjemné zjištění. |
|
Návrat nahoru |
|
|
panenka
|
Zaslal: čt srpen 17, 2006 4:13 pm Předmět: |
|
|
ahoj Matinko,
ja jsem si tam už volala před tydnem ale bylo mi řečeno vyplnit dotazničky a přijet na krev tak sjem vyplnila tyden jsem se valela na dovolence a dneska jsem se objednala ve čtvrtek jedu hurá a neboj ja se nebojim nejsem posera a za sebou mam už tolik věcí, že tohle mě nerozhodí jen bych to chtěla mit za sebou a byt v pořadku abych mohla jit na řízi řízi |
|
Návrat nahoru |
|
|
matrix.xx Anonymní
|
Zaslal: čt srpen 17, 2006 7:36 pm Předmět: |
|
|
Jaja napsal: | Zdravíčko dušičky, vy co jste po i před moc pozdravuji . Před týdnem jsem se třásla jako osika a hle dneska jsem už skoro super posnídala (malou bílou kávičku a malý krajíček chleba). Ty vývary mě fakt mučily ,já totiž nejsem vůbec polévkový typ.Už se těším na kašičku s mrkvičkou, je to jako když jsem vařila pro moje holčičky,když byly malinké .Doufám,že ještě nějaké malinké někdy bude . Zítra jdu na stehy, tak jsem zvědavá co se dozvím nového . Matrixi: musím říci, že jsi fakt tady takové sluníčko . Při čtení tvých příspěvků se vždycky fakt pobavím ,doufám,že až z tebe bude nítěnka, tak tvůj smysl pro humor nezmizí stejně jako tvoje kilča . Byla by to opravdu škoda.
Samankopřeji ti, aby se ti podařilo zhubnout trvale i bez bandáže. Také jsem o bandáži nechtěla ani slyšet, ale opravdu k tomu musí každý dospět sám.Nikdo ho do toho nemůže nutit. Co se Viaredinu a ostatních přípravků týče, jsou vhodné pro toho kdo potřebuje tzv. dohubnout do plavek. Myslím, že pokud budeš častým hostem těchto super stránek, tak si časem sama uvědomíš, co chceš. Na manžela nehleď, někteří muži (jako třeba manžel mojí kámošky, která má více než 120kg) se asi obávají toho, abys nebyla pak nějak atraktivní pro ostatní muže a jeho třeba nepustila k vodě. To je přesný případ té kámošky - doma to moc neklape, ale od bandáže jí zrazuje takovým způsobem,že se toho sama strašně bojí. Jak už i v těch ostatních příspěvcích padlo - rozhodnutí je na každém a nikdo ho do toho nemůže nutit.
Tak se všichni mějte, držím všechno co můžu , mějte dobrou náladu Páček Jaja |
Tak to mě těší co tu říkáš dvojnásob, sluníčko to já zase jó,jenže dost vážící,ale na to tak moc nehraju,páč se mi zatím daří býti menším a menším,až budu nejmenší na celém světě takže držím údy a ahojda |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jaja
|
Zaslal: pá srpen 18, 2006 8:44 am Předmět: |
|
|
Matrixi:No doufám,že i když budeš maličký,tak na nás větší (doufám,jen dočasně )nezapomeneš.
Jinak dnes jsem byla navyndání stehů , za týden jsem se zmenšila o 4kg , ale to jen tou vodou . Doufám,že i za dob kaší a bežné stravy to bude také padat dolů . Všem držím palce a přeji rychlé zotavení ev.naplnění svého rozhodnutí .Pá Jaja |
|
Návrat nahoru |
|
|
martina
|
Zaslal: pá srpen 18, 2006 12:59 pm Předmět: |
|
|
Ahojky všem, mám pozitivní zprávu. Dnes jsem si volala do Iscare na výsledky odběrů a je všechno v naprostém pořádku, takže už není žádná překážka, abych nastoupila na kolečko vyšetření a zdárně se dohrabala až k operaci. Hurá. A jak Gabi? Taky výsledky v pořádku? DOufám, že ano, ve dvou by se nám to lépe táhlo. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Gabi
|
Zaslal: pá srpen 18, 2006 2:08 pm Předmět: |
|
|
Marti gratulujíííí,já ještě nevím budu tam volat až v pondělí.Na kolečko už mám termíny tak doufám že nebudou problémi s krví. |
|
Návrat nahoru |
|
|
panenka
|
Zaslal: pá srpen 18, 2006 3:34 pm Předmět: jůůů |
|
|
jůůůů Marti Gábi to je prima že to mate za sebou a Tobě to taky určitě dopadne dobře Gábi, ja jedu holky ve čtvrtek tak mi držte palečky a hlavně personalu v Iscare protože mě brat krev to bude zabava kolik odběru dělaji? abych se na to mohla psychicky do čtvrtka připravit |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|