Jdi na str�nku P�edchoz� 1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14 Dal��
Zobrazit p�edchoz� t�ma :: Zobrazit n�sleduj�c� t�ma |
Autor |
Zpr�va |
samanka
Zalo�en: 16.8.2006 P��sp�vky: 9 Bydli�t�: N�chodsko
|
Zaslal: st srpen 16, 2006 6:34 pm P�edm�t: |
|
|
Ahoj holky, byla jsem sem pozv�na a jsem r�da, proto�e vlastn� nem�m, komu si post�ovat, �e u� fakt takhle tlust� b�t nechci. Neum�m m�t stejnou v�hu, jen tloustnu, nebo hubnu. Ale band�e bych se b�la, a i kdy� jsem o hodn� tlust�� ne� vy, rad�i to je�t� jednou zkus�m n�jakou dietou. Vlastn� nev�m, v kolika kilech jste na tu operaci �ly? Dokonce jsem u n�koho �etla, �e p�i 102 kg. J�, kdybych je m�la, byla bych ��astn�j�� ne� jsem... Ale k band�i jsem je�t� neuzr�la. A man�el je proti. Tak jestli se mi nepovede zhubnout bez band�e a rozhodnu se pro ni, budu to m�t t�k�. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
L
Zalo�en: 6.8.2006 P��sp�vky: 124 Bydli�t�: Praha
|
Zaslal: st srpen 16, 2006 8:04 pm P�edm�t: |
|
|
Ahoj samanko,jak p�e�,�e jsi je�t� neuzr�la....to je dle m�ho n�zoru hodn� d�le�it�,ale kdy� si to tady bude� ��st,tak se tady zabydl� a t�eba t� to p�esv�d��.
A jak p�e�,�e to zat�m bude� zkou�et sama i kdy� nechci shazovat tvoje hubnut�,ale jak sama podl.sv�ch zku�enost� v� nabere� to zp�t! Nen� to jako kdy� pot�ebuje� shodit 3 kg....A v tomhle by ti band� m�la zamezit.
A �e man�el je proti...je to tv� t�lo a ty si tak� �asem (jestli n� u� te�) ponese� zdrav.probl.A kdy� si to tady pro�te�,tak nejsi jedin� kde to doma nen� OK.
Jinak j� �la na band� p�i 104kg,ale p�i v��ce 157.BMI42!!!!!
Papa,L. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
martina
Zalo�en: 31.7.2006 P��sp�vky: 916 Bydli�t�: st�edn� �echy
|
Zaslal: st srpen 16, 2006 8:38 pm P�edm�t: |
|
|
M�j se.
Naposledy upravil martina dne ne srpen 27, 2006 11:05 am, celkov� upraveno 1 kr�t. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
MICHAELA
Zalo�en: 17.7.2006 P��sp�vky: 141
|
Zaslal: �t srpen 17, 2006 1:39 am P�edm�t: |
|
|
Ahojky,v�ichni !Tak jsem to zd�rn� p�e�ila a u� jsem zase doma .Operace prob�hla v pohod�,prvn� den mi bylo trochu �oufl,asi jako po v�t�� opici ,druh� den u� jsem �majdala po chodb� a m�la dlouhou chv�li,tak m� ve�er pustili dom�.�ekatelk�m a �ekatel�m vzkazuji...NIC TO NEN�!!! Jsem vlastn� druh� den po operaci abol� m� jen z�da a kdy� zaka�lu,tak c�t�m port,ale fakt je to v pohod�!!!Marti jsem moc r�da �e ti to dob�e dopadlo,jabadabad� .Po operaci se nesm�te asi moc pozorovat a br�t to jak to je...bol�,no tak bol�,v�ak ono to p�ejde.Porod je fakt hor��,tady je sp� obava z nezn�m�ho ne� strach.J� nelituju,�ekala jsem to hor��.V �ter� jdu na stehy,tak uvid�m jak se to bude l�bit doktor�m.Mimochodem Matrixi,m�l jsi pravdu prim�� se na odd�len� choval �pln� jinak,d�lal si z n�s srandi�ky a byl p��jemn� jako ostatn� v�ichni.Hlad nem�m ,ale m�m chut�na oby�ejnou k�upavou housku,no m�m smol�ka pachol�ka d�m si v�var a housku si budu p�edstavovat .Pa pa a fakt nebojte!!!!!!! |
|
N�vrat nahoru |
|
|
matrix.xx Anonymn�
|
Zaslal: �t srpen 17, 2006 5:23 am P�edm�t: |
|
|
Tak Ti gratuluju a moc dr��m �dy aby to �lo st�le jen dob�e,jsem r�d �e to bylo jak sem popisoval a �e lidi vid�,�e sem si nic nevym��lel a nep�ikresloval ostatn� to ani nem�m zapot�eb�,jen m� mrz�, �e spousta lid� se stresuje �pln� zbyte�n�,proto�e to zase takov� hr�za nen� a j� sem chodil za asi t�i a� �ty�i hodiny po operaci,ale fakt �e sestry m�lem dostaly psotn�k,ale ust�l sem to v poho,jinak co j�dla t��e pomalinku se to bude zlep�ovat a samosebou chut� se budou taky postupn� zv�t�ovat,ale s t�m se ka�d� mus� poprat s�m,kdo tomu podlehne,m� sm�lu a ve�ker� sna�en� a n�klady jdou v�te kam.
Takov�m bych to ale nechal cel� uhradit.
J� u� j�m v�e,tedy a� na ur�it� druhy kter� mi fakt ned�laj� dob�e,ale v�e poctiv� �v�k�m a j�m st�le pr�av� porce.
Tak�e z�v�rem jen VYDR� PR�KA,VYDR� |
|
N�vrat nahoru |
|
|
MICHAELA
Zalo�en: 17.7.2006 P��sp�vky: 141
|
Zaslal: �t srpen 17, 2006 7:28 am P�edm�t: |
|
|
Matrixi,ty bl�ho ty jsi fakt v�bec nekecal .A p�edstav si byla jsem fakt klidn�,m�la jsem na pokoji d�sn� vyklepanou pan�,tak jsem j� to nemohla ud�lat,abych se b�la taky .V�bec jsem si to nep�ipou�t�la a do�lo mi to a� kdy� m� kurtovali k opera�n�mu stolu a to u� bylo fuk Taky jsem b�hala jako srna brna.Od prvn�ho nucen�ho zvednut� sest�i�kou po operaci,jsem �majdala po chodb� jak gener�l a u� bylo jenom l�p Zabrat mi dala cesta dom�.2 hodiny v aut� cestou ,necestou(m� se d�l� blb� v aut� i norm�ln�)vezl m� je�t� k tomu man�ela zn�m� ,jezd� n�klad��kem a bylo to zn�t .Vyklepl� jsem byla jak startka a usnula b�hem p�l hodiny,ale dneska je mi juch� Tak se m�j a d�ky za psychyckou podporu |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Jaja
Zalo�en: 24.7.2006 P��sp�vky: 57 Bydli�t�: Praha
|
Zaslal: �t srpen 17, 2006 7:40 am P�edm�t: |
|
|
Zdrav��ko du�i�ky, vy co jste po i p�ed moc pozdravuji . P�ed t�dnem jsem se t��sla jako osika a hle dneska jsem u� skoro super posn�dala (malou b�lou k�vi�ku a mal� kraj��ek chleba). Ty v�vary m� fakt mu�ily ,j� toti� nejsem v�bec pol�vkov� typ.U� se t��m na ka�i�ku s mrkvi�kou, je to jako kdy� jsem va�ila pro moje hol�i�ky,kdy� byly malink� .Douf�m,�e je�t� n�jak� malink� n�kdy bude . Z�tra jdu na stehy, tak jsem zv�dav� co se dozv�m nov�ho . Matrixi: mus�m ��ci, �e jsi fakt tady takov� slun��ko . P�i �ten� tv�ch p��sp�vk� se v�dycky fakt pobav�m ,douf�m,�e a� z tebe bude n�t�nka, tak tv�j smysl pro humor nezmiz� stejn� jako tvoje kil�a . Byla by to opravdu �koda.
Samankop�eji ti, aby se ti poda�ilo zhubnout trvale i bez band�e. Tak� jsem o band�i necht�la ani sly�et, ale opravdu k tomu mus� ka�d� dosp�t s�m.Nikdo ho do toho nem��e nutit. Co se Viaredinu a ostatn�ch p��pravk� t��e, jsou vhodn� pro toho kdo pot�ebuje tzv. dohubnout do plavek. Mysl�m, �e pokud bude� �ast�m hostem t�chto super str�nek, tak si �asem sama uv�dom�, co chce�. Na man�ela nehle�, n�kte�� mu�i (jako t�eba man�el moj� k�mo�ky, kter� m� v�ce ne� 120kg) se asi ob�vaj� toho, abys nebyla pak n�jak atraktivn� pro ostatn� mu�e a jeho t�eba nepustila k vod�. To je p�esn� p��pad t� k�mo�ky - doma to moc neklape, ale od band�e j� zrazuje takov�m zp�sobem,�e se toho sama stra�n� boj�. Jak u� i v t�ch ostatn�ch p��sp�vc�ch padlo - rozhodnut� je na ka�d�m a nikdo ho do toho nem��e nutit.
Tak se v�ichni m�jte, dr��m v�echno co m��u , m�jte dobrou n�ladu P��ek Jaja |
|
N�vrat nahoru |
|
|
panenka
Zalo�en: 23.7.2006 P��sp�vky: 20
|
Zaslal: �t srpen 17, 2006 12:00 pm P�edm�t: |
|
|
ahojik,
tak jsem tu skoro po tydnu po kr�sn� dovolen� s je�t� v�t��m odhodl�n�m jit do toho ne� jsem byla, V�em co maj� zd�rn� po operaci gratuluju a dr�im p�sti�ky a pr�v� se jdu objednat do Iscare.M�jte se v�ichni b�je�n� a hodn� slun��ka..... |
|
N�vrat nahoru |
|
|
martina
|
Zaslal: �t srpen 17, 2006 2:00 pm P�edm�t: |
|
|
Ahojky panenko, j� myslela, �e ses tam u� objednala, a ne �e tam bude� teprve te� volat. To jsem se asi spletla. M�j se a ni�eho se neboj, jsou tam moc a moc fajn. Poprv� jsem se u l�ka�e nec�tila jak m�n�cennej blbe�ek, ale jako �LOV�K. A bylo to moc a moc p��jemn� zji�t�n�. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
panenka
|
Zaslal: �t srpen 17, 2006 4:13 pm P�edm�t: |
|
|
ahoj Matinko,
ja jsem si tam u� volala p�ed tydnem ale bylo mi �e�eno vyplnit dotazni�ky a p�ijet na krev tak sjem vyplnila tyden jsem se valela na dovolence a dneska jsem se objednala ve �tvrtek jedu hur� a neboj ja se nebojim nejsem posera a za sebou mam u� tolik v�c�, �e tohle m� nerozhod� jen bych to cht�la mit za sebou a byt v po�adku abych mohla jit na ��zi ��zi |
|
N�vrat nahoru |
|
|
matrix.xx Anonymn�
|
Zaslal: �t srpen 17, 2006 7:36 pm P�edm�t: |
|
|
Jaja napsal: | Zdrav��ko du�i�ky, vy co jste po i p�ed moc pozdravuji . P�ed t�dnem jsem se t��sla jako osika a hle dneska jsem u� skoro super posn�dala (malou b�lou k�vi�ku a mal� kraj��ek chleba). Ty v�vary m� fakt mu�ily ,j� toti� nejsem v�bec pol�vkov� typ.U� se t��m na ka�i�ku s mrkvi�kou, je to jako kdy� jsem va�ila pro moje hol�i�ky,kdy� byly malink� .Douf�m,�e je�t� n�jak� malink� n�kdy bude . Z�tra jdu na stehy, tak jsem zv�dav� co se dozv�m nov�ho . Matrixi: mus�m ��ci, �e jsi fakt tady takov� slun��ko . P�i �ten� tv�ch p��sp�vk� se v�dycky fakt pobav�m ,douf�m,�e a� z tebe bude n�t�nka, tak tv�j smysl pro humor nezmiz� stejn� jako tvoje kil�a . Byla by to opravdu �koda.
Samankop�eji ti, aby se ti poda�ilo zhubnout trvale i bez band�e. Tak� jsem o band�i necht�la ani sly�et, ale opravdu k tomu mus� ka�d� dosp�t s�m.Nikdo ho do toho nem��e nutit. Co se Viaredinu a ostatn�ch p��pravk� t��e, jsou vhodn� pro toho kdo pot�ebuje tzv. dohubnout do plavek. Mysl�m, �e pokud bude� �ast�m hostem t�chto super str�nek, tak si �asem sama uv�dom�, co chce�. Na man�ela nehle�, n�kte�� mu�i (jako t�eba man�el moj� k�mo�ky, kter� m� v�ce ne� 120kg) se asi ob�vaj� toho, abys nebyla pak n�jak atraktivn� pro ostatn� mu�e a jeho t�eba nepustila k vod�. To je p�esn� p��pad t� k�mo�ky - doma to moc neklape, ale od band�e j� zrazuje takov�m zp�sobem,�e se toho sama stra�n� boj�. Jak u� i v t�ch ostatn�ch p��sp�vc�ch padlo - rozhodnut� je na ka�d�m a nikdo ho do toho nem��e nutit.
Tak se v�ichni m�jte, dr��m v�echno co m��u , m�jte dobrou n�ladu P��ek Jaja |
Tak to m� t�� co tu ��k� dvojn�sob, slun��ko to j� zase j�,jen�e dost v��c�,ale na to tak moc nehraju,p�� se mi zat�m da�� b�ti men��m a men��m,a� budu nejmen�� na cel�m sv�t� tak�e dr��m �dy a ahojda |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Jaja
Zalo�en: 24.7.2006 P��sp�vky: 57 Bydli�t�: Praha
|
Zaslal: p� srpen 18, 2006 8:44 am P�edm�t: |
|
|
Matrixi:No douf�m,�e i kdy� bude� mali�k�,tak na n�s v�t�� (douf�m,jen do�asn� )nezapomene�.
Jinak dnes jsem byla navynd�n� steh� , za t�den jsem se zmen�ila o 4kg , ale to jen tou vodou . Douf�m,�e i za dob ka�� a be�n� stravy to bude tak� padat dol� . V�em dr��m palce a p�eji rychl� zotaven� ev.napln�n� sv�ho rozhodnut� .P� Jaja |
|
N�vrat nahoru |
|
|
martina
|
Zaslal: p� srpen 18, 2006 12:59 pm P�edm�t: |
|
|
Ahojky v�em, m�m pozitivn� zpr�vu. Dnes jsem si volala do Iscare na v�sledky odb�r� a je v�echno v naprost�m po��dku, tak�e u� nen� ��dn� p�ek�ka, abych nastoupila na kole�ko vy�et�en� a zd�rn� se dohrabala a� k operaci. Hur�. A jak Gabi? Taky v�sledky v po��dku? DOuf�m, �e ano, ve dvou by se n�m to l�pe t�hlo. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Gabi
Zalo�en: 25.7.2006 P��sp�vky: 20 Bydli�t�: Nymburk
|
Zaslal: p� srpen 18, 2006 2:08 pm P�edm�t: |
|
|
Marti gratuluj����,j� je�t� nev�m budu tam volat a� v pond�l�.Na kole�ko u� m�m term�ny tak douf�m �e nebudou probl�mi s krv�. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
panenka
|
Zaslal: p� srpen 18, 2006 3:34 pm P�edm�t: j��� |
|
|
j���� Marti G�bi to je prima �e to mate za sebou a Tob� to taky ur�it� dopadne dob�e G�bi, ja jedu holky ve �tvrtek tak mi dr�te pale�ky a hlavn� personalu v Iscare proto�e m� brat krev to bude zabava kolik odb�ru d�laji? abych se na to mohla psychicky do �tvrtka p�ipravit |
|
N�vrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nem��ete odes�lat nov� t�ma do tohoto f�ra. Nem��ete odpov�dat na t�mata v tomto f�ru. Nem��ete upravovat sv� p��sp�vky v tomto f�ru. Nem��ete mazat sv� p��sp�vky v tomto f�ru. Nem��ete hlasovat v tomto f�ru.
|
|