Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
martina
|
Zaslal: po srpen 14, 2006 5:03 pm Předmět: |
|
|
Ahojky Gabi, já jsem objednaná na 10,15 ale mám přijít dřív, že udělají odběry krve. Taky bych nejraději šla hned pozítří na stůl, ale tak rychle to nejde. Hlavně, aby mi to vyšlo vůbec. Když budu vědět, že jo, tak to vydržím. Hned večer dám vědět, jak jsem dopadla, neboj a pozítří budu myslet já na tebe. pa |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jaja
|
Zaslal: út srpen 15, 2006 7:41 am Předmět: |
|
|
Ahoj Gabi a vy ostatní samo taky, mám bezva zprávy .Teplota už odkráčela .Je mi docela fajn, začínají svědit jizvičky a jen to místo portu trochu pobolívá. Musím říct, že je opravdu znát každý den. Sice jsem ještě dost unavená, ale bolesti žádné. Už i z postele vstávám skoro jako člověk . V pátek jsem se proklínala na co jsem se to dala, nebylo to nic příjemného,dokonce jsem uronila i slzu , ale vy všichni co se chystáte musím uklidnit, že opravdu během třech dní je mnohem lépe . Mám teď spíš krizi co se jídla týče . Není snad film, kniha aby se tam nejedlo .Vývar mi za chvíli poteče asi i ušima, už ho nemůžu ani vidět ,ale co se dá dělat. Tak je to snad vždycky,že to co člověk nemůže, tak na to má největší chuť .Vzpomínám si, že když jsem měla zdrátované zuby(5týdnů) a směla jen tekutou a kašovitou stravu,vše bez jediného kousku, tak největší chuť jsem měla na topinky, které jsem si nemohla dát ještě další měsíc po sundání .Tak vy co se rozhodujete, jděte do toho, ale možná se připravte, že přijde krize .Určitě to všichni zvládnem a až se někdy sejdeme, třeba na nějaké akci klubu , tak se tomu budeme už jen smát .Tak páčko Jaja |
|
Návrat nahoru |
|
|
trixl
|
Zaslal: út srpen 15, 2006 8:44 am Předmět: |
|
|
Zdravím Gabi a moje rodné město |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivča
|
Zaslal: út srpen 15, 2006 10:49 am Předmět: |
|
|
Ahoj, dneska jsem poprvé spala na břiše, ani ne po týdnu. Už mě prakticky nic nebolí, na stehy jdu ve čtvrtek. Protože nemám hlad, přiznám se, že nemám ani moc chutě. Ale je pravda, že velká lákadla domu nekupuji ( zbytek rodiny remcá, ale nad to jsem se povznesla). Zatím je to skvělé, navíc první efekt již začínám pociťovat - vrásky. HEHE, to byl vtip. První věc je mi volnější - hodinky. Když jsem dříve hubla, vždy jsem začínala od zápěstí. Ivča |
|
Návrat nahoru |
|
|
martina
|
Zaslal: út srpen 15, 2006 4:49 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil martina dne ne srpen 27, 2006 11:03 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Gabi
|
Zaslal: út srpen 15, 2006 6:32 pm Předmět: |
|
|
Ahojky Jajo a Ivčo to je fajn že už je vám lépe.Teď už se mužete soustředit na hubnutí .........Dnes už to má i Míša za sebou .......Trixl zdravím Vlašim ...kolik ti je neznáme se? Jsem velká tlustá černovlasá je mi 31let .................Marti zdílim tvé nadšení a doufám že zítra budu podobně naladěná po návtratu s Iscaru.Písnu Četl jsem že jste řešily pojišťovnu mám VZP tak to asi budu muset taky řešit?...No oni mi zítra řeknou.Zdravim pá |
|
Návrat nahoru |
|
|
Gabi
|
Zaslal: út srpen 15, 2006 6:33 pm Předmět: |
|
|
Ahojky Jajo a Ivčo to je fajn že už je vám lépe.Teď už se mužete soustředit na hubnutí .........Dnes už to má i Míša za sebou .......Trixl zdravím Vlašim ...kolik ti je neznáme se? Jsem velká tlustá černovlasá je mi 31let .................Marti zdílim tvé nadšení a doufám že zítra budu podobně naladěná po návtratu s Iscaru.Písnu Četl jsem že jste řešily pojišťovnu mám VZP tak to asi budu muset taky řešit?...No oni mi zítra řeknou.Zdravim pá |
|
Návrat nahoru |
|
|
trixl
|
Zaslal: út srpen 15, 2006 6:37 pm Předmět: |
|
|
Gabi asi se neznáme, protože Jsem rodné město opustila už ... ach jéje ... před skoro 30ti lety. Jsem střední postavy, 44 let, ještě tmavovláska a pěkně kulatá. Viz můj nick, který znamená - 3XL - No jak podle které tabulky |
|
Návrat nahoru |
|
|
Gabi
|
Zaslal: út srpen 15, 2006 6:49 pm Předmět: |
|
|
Sory blbne mi nett.Trixl to neva že se neznáme,třeba se na srazu někdy poznáme.Maš pravdu ve VL... je krásně,jezdím tam moc ráda . Zatim pá |
|
Návrat nahoru |
|
|
Milca-berca
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 234 Bydliště: Benešov,35let,bezdětná
|
Zaslal: st srpen 16, 2006 1:56 pm Předmět: |
|
|
Ahojenky sluníčka...Tak jsem se vrátila z dovči,proto jsem tak dlouho nepísala.Huš jsem si Vás přečetla,co všechno nového tu je...a že toho panečku bylo.. .Holčičkám gratuluju co huš jsou doma a po operacia držím pěstičky a vítám tu nové tvářičky.. A Martí vidíš a máš to poprvé za sebou a hlavinku ti neukousli a huš se to rozjelo príma!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
martina
|
Zaslal: st srpen 16, 2006 2:02 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil martina dne ne srpen 27, 2006 11:04 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
trixl
|
Zaslal: st srpen 16, 2006 2:06 pm Předmět: |
|
|
Gabi jen malá oprava, bydlím kousek od Velkého Meziříčí. Velmez je docela hezké malé městečko. |
|
Návrat nahoru |
|
|
trixl
|
Zaslal: st srpen 16, 2006 2:24 pm Předmět: |
|
|
Martino třeba manžel zareaguje až uvidí výsledky. Je lepší když mlčí než kdyby začal hned prostestovat nebo mít řeči, že to s tejně není k ničemu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
martina
|
Zaslal: st srpen 16, 2006 2:36 pm Předmět: |
|
|
.
Naposledy upravil martina dne ne srpen 27, 2006 11:04 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Milca-berca
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 234 Bydliště: Benešov,35let,bezdětná
|
Zaslal: st srpen 16, 2006 3:54 pm Předmět: |
|
|
Martí ahojenky...měla jsem se krásně...jezdili jsme po hradech a zámcích na Náchodsku tak to počasí šlo na todle....A že manžel neragoval..no co bud začne(ale jistě začne až uvidí ajk mu krásníš) ,nebo nezačne...Děláš to přeci pro SEBE a je moc fajn ,že do toho jdeš a nic už te neodradí. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|