Jdi na str�nku 1, 2, 3 ... 728, 729, 730 Dal��
Zobrazit p�edchoz� t�ma :: Zobrazit n�sleduj�c� t�ma |
Autor |
Zpr�va |
bela
Zalo�en: 17.7.2006 P��sp�vky: 113 Bydli�t�: JI�N� �ECHY
|
Zaslal: po �ervenec 17, 2006 4:55 pm P�edm�t: OPERACE |
|
|
Ahoj zdrav�m v�echny a oznamuji,�e kone�n� p��t� t�den nastupuji na operaci,tak mi dr�te pale�ky a� to dob�e zvl�dnu a kile�ka rychle zmiz�.D�k
Je super �e u� diskuze zase �lape!!! |
|
N�vrat nahoru |
|
|
matrix.xx Anonymn�
|
Zaslal: p� �ervenec 21, 2006 8:48 am P�edm�t: Re: Operace |
|
|
[quote="bela"]Ahoj zdrav�m v�echny a oznamuji,�e kone�n� p��t� t�den nastupuji na operaci,tak mi dr�te pale�ky a� to dob�e zvl�dnu a kile�ka rychle zmiz�.D�k
Je super �e u� diskuze zase �lape!!! [/quote
Ahojky v�em,tak jsem m�s�c po operaci a m�m �bytek rovn�ch 14 kilo,v�era jsem byl na kontrole a je v�e v nejlep��m po��dku,tak�e v�ele v�em doporu�uji. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
bela
|
Zaslal: p� �ervenec 21, 2006 10:12 am P�edm�t: |
|
|
Matrix tak to je super!!!
M� to �ek� v pond�l� po ob�d�.M�m p�r ot�zek.Jak jsi se c�til po operaci?Za jak dlouho T� pustili?Pros�m napi� mi. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
matrix.xx Anonymn�
|
Zaslal: p� �ervenec 21, 2006 12:46 pm P�edm�t: |
|
|
bela napsal: | Matrix tak to je super!!!
M� to �ek� v pond�l� po ob�d�.M�m p�r ot�zek.Jak jsi se c�til po operaci?Za jak dlouho T� pustili?Pros�m napi� mi. |
Tak ahojky, zaprv�, nemus� m�t v�bec,ale v�bec z ni�eho strach,hezky t� usp� a kdy� se vzbud�,se� na jipce na dosp�n� a za dv� ho�ky �up na pokoj,uvid� jak ti bude po narkoze m� bylo dob�e, �pln� v poho,jen odpoledne se mi tro�ku ud�lalo mdlo,ale to pat�� k tomu,byl to jen dozvuk narkozy,dali mi injekci a by sem v poho.Jinak co se t��e ran, nijak extr�mn� to nebol�,jen tro�ku ta,kde bude� m�t ten kovov� port,tak�e nem��e� prvn�ch p�r dn� le�et na lev�m boku,ale po t�dnu nebude� v�d�t �e tam n�co m�.nev�m kde Ti to budou d�lat,j� sem byl v Praze v Iscaru a m��u ��ct moje zku�enost,p�ipadal sem si jak v americk�m filmu,super person�l to se ned� k ni�emu snad p�irovnat,super prost�ed�,klimatizovan� pokoje s plazmovou televiz�,elektricky ovl�dan� postele,absolutn� �ist� a pohodln� soci�lky no fakt sem si to u�il a m��u v�ele �em doporu�it.
Dom� sem �el za dva dny �pln� happy, to je asi tak v kostce v�e a kdy� bude� cht�t,ptej se. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
matrix.xx Anonymn�
|
Zaslal: p� �ervenec 21, 2006 1:23 pm P�edm�t: |
|
|
bela napsal: | Matrix tak to je super!!!
Co se t��e stravy,stejn� nebude� m�t hlad aspo� z po��tku,j� tedy nem�l. V nemocnici jen �aj�k a v�var a jogurt a doma pak v�vary jogurt�ky a v podstat� to sam�,pot�dnu pojede� na vyta�en� steh� a pomalu za�ne� s mixov�n�m a to Ti vydr�� zhruba necel� m�s�c,j� furt chodil pomalu jak pako s mixerem na krku p�� sem se hrozn� b�l cokoliv polknout co nebylo dostate�n� rozmixovan� a ono v podstat� ani nejde,ale je to dob�e a no a te� u� sem p�e�el na norm�ln� stravu s t�m,�e v�e perfektn� rozkousat na ka�i a hlavn� pomalu ��dn� sp�ch ono to tam potom jaksi moc neleze a nepomohlo mi ani to zap�t kdy� se n�co nepovedlo,je pravdou,�e m�s�c nev�m co jsou uzeniny,ty sem vypustil zcela,myslel sem jak� to bude probl�m,ale v pohod�,to sam� je s b�l�m pe�ivem v�etn� chleba nem�l sem m�s�c,m�sto toho si d�v�m kuku�i�n� lup�nky jak do pol�vek ,tak do jogurt�.Co se masa t��e,nem��u vep�ov�,asi je na n�j je�t� brzy o hov�z�m ani nemluv�,dob�e p�ij�m�m ku�ec� ale ne prsa jsou moc such�,lep�� jsou stehen� kousky a ryby samoz�ejm�.
V�ha jde dob�e dol�,u� sem doslova vypadl ze v�ech kalhot co jsem m�l a v�era co jsem byl na kontrole,se jim l�bil �bytek, no a m� samosebou taky a m�m obrovskou radost kdy� to let� dol�,proto sem to taky v�echno podstupoval a �eknu sem ��astnej jak ve� �e to takhle super funguje. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
bela
|
Zaslal: p� �ervenec 21, 2006 1:44 pm P�edm�t: |
|
|
Tak to je fakt super.Jdu taky do Iscare.U� p�i vy�et�en� jsem si v�imla,�e p��stup person�lu je upln� jin�,jsou fakt moc hodn� a ochotn�.U� se moc t��m.V t�hle vedrech se tahat s takovou v�hou,to je opravdu moc.
Mus�m d�t p�e��st tv� p��sp�vky man�elovi-on tomu moc nev���.
Tak�e kontrola m� bude �ekat,nejd��v po t�dnu-to mi vyt�hnou stehy a pak a� za m�s�c?Nark�zy se neboj�m-sp� se t��m jak se vysp�m(m�m dva mal� prcky)U� jsem j� m�la dvakr�t a poka�d� v pohod�,tak snad se to nezm�n�.
Tak 14 kg za m�s�c-to je skv�l�,douf�m �e i u m� to p�jde takhle rychle.A jak je to s t�m pit�m kolik toho vypije� najednou?A jak �asto pije�?A kolik denn�?Z toho m�m docela strach,j� m�m furt ��ze�.Jsi moc hodn� �e mi odpov�d�,ale jsem prost� zv�dav�.Tak d�k moc a zase p�sni. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
matrix.xx Anonymn�
|
Zaslal: p� �ervenec 21, 2006 1:45 pm P�edm�t: |
|
|
ahojky tak to m� dobr� |
|
N�vrat nahoru |
|
|
bela
|
Zaslal: p� �ervenec 21, 2006 1:47 pm P�edm�t: |
|
|
A je�t� kolik je pacient� na jednom pokoji? |
|
N�vrat nahoru |
|
|
matrix.xx Anonymn�
|
Zaslal: p� �ervenec 21, 2006 1:48 pm P�edm�t: |
|
|
co se pit� t��e,tak se sna� p�t co nejv�c,ale z�sadn� po mal�ch lok�ch ,��dnej utopenej rybn�k oni Ti sami pov� jak p�t,ale z�sada je co nejv�c,neboj oni se tam o tebe postaraj m��e� si tam dokonce vybrat jak� druhy �aje chce� furt to do tebe lejou |
|
N�vrat nahoru |
|
|
matrix.xx Anonymn�
|
Zaslal: p� �ervenec 21, 2006 1:49 pm P�edm�t: |
|
|
j� byl hned na prvn�m pokoji na pravo a ten byl pro t�i a hned vedle pro dva tka�e pohoda,vzal sem si sebou sv�ho no�ase,tak m� hned p�ipojili,tak�e sem st�le komunokoval s rodinou a s p��teli no nic mi nesch�zelo a skute�n� sem si to u�il |
|
N�vrat nahoru |
|
|
bela
|
Zaslal: p� �ervenec 21, 2006 1:54 pm P�edm�t: |
|
|
Tak�e super dov�a.No jsem zv�dav�.A ten port t� te� u� teda nebol�?A m��e� d�lat norm�ln� pohyby?Nen� tam n�jak� omezen�? |
|
N�vrat nahoru |
|
|
matrix.xx Anonymn�
|
Zaslal: p� �ervenec 21, 2006 1:56 pm P�edm�t: |
|
|
A tou� sem se dohodl s l�ka�i �e v p��pad� toho,�e shud�m hodn� kil a bude mi n�jak� ta k��e n�kde viseti,tak mi to ufiknou na plastick� a bude kl�dek a je to taky p�es poji��ovnu,tak ��m v�ce kil dole t�m l�pe pot�ebuju sundat takov�ch 50 kilo |
|
N�vrat nahoru |
|
|
matrix.xx Anonymn�
|
Zaslal: p� �ervenec 21, 2006 1:59 pm P�edm�t: |
|
|
Ten port v�bec nec�t�m a co se t��e pohyb�����??????? tak m��u skute�n� d�lat ty nejr���zn�j�� neboj |
|
N�vrat nahoru |
|
|
matrix.xx Anonymn�
|
Zaslal: p� �ervenec 21, 2006 2:00 pm P�edm�t: |
|
|
Naopak te� po dovolen� za�nu chodit do fitka |
|
N�vrat nahoru |
|
|
matrix.xx Anonymn�
|
Zaslal: p� �ervenec 21, 2006 2:10 pm P�edm�t: |
|
|
Tak Ti dr��m kol�ky a neboj bude to v pohod� a j� jdu ven�it pesa,zat�m ahojky |
|
N�vrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nem��ete odes�lat nov� t�ma do tohoto f�ra. Nem��ete odpov�dat na t�mata v tomto f�ru. Nem��ete upravovat sv� p��sp�vky v tomto f�ru. Nem��ete mazat sv� p��sp�vky v tomto f�ru. Nem��ete hlasovat v tomto f�ru.
|
|