Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 661, 662, 663 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Iriska

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2011 8:10 am    Předmět: Citovat

Žanetko:i já se přidám,,já zatim malinko vidím to,:psala jsi že tě rodina od operace,delší dobu zrazuje,,no a cokdyž jsou s kamarádkou domluvení a tímhle tě chtěli s operace opravdu odradit,,,aby jsi na ni prostě nešla,,myslim že doktoři jsou v dnešní době opravdu dobří,takže bych se opravdu vrátila zpět ,do doby kdy ti dali termín,jak jsi byla šťastná,na papír si napsala vše pro a proti,,věřim že pro bude víc,,,A nejsem nevěřící těmto věcem,ale zase je uplně jakože nebaštím,ale jak psali holky muže to byt konec,třeba zrovna tvojí tlošťky,něco umře,,co takhle maladé sádlo co jsme teda jsi nastřádala na Tvé tělo,a je to konec jednoho života,,,vždy ta smrt není určitá,,,takže být tebou tak se nebojim,vyvaruji se kontaktu stěmito lidmi,byť kamarádka,,ale tohle neměla říkat ani náhodou,,,,a když tak už tenkrát a ne až teď před opkou,přijde mi to divný,,ale Tobě budu držet všechny pěstičky,aby jsi se rozhodla dle svého vědomí,,a moc Ti přeji aby Ti chudnutí šlo,,,,měj se co nejlíp,,,Vím že máš teď těžké období,hodně lidí včetně mě měly strach z opky,ta ktemu máš negativa rodiny,což je ještě horší,,já bych se opravdu těch negativ snažila zbavit,,,,tak se drž ahoj Razz Razz Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
zannetta27

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2011 10:08 am    Předmět: Citovat

MOC ZDRAVÍM VŠECHNY HOLKY,KTERÉ MI NAPSALI SVŮJ NÁZOR A ODPOVĚD,KTERÉ MI HODNĚ POMAHAJÍ A PODPORUJÍ A TO:
Iriska
katka04
bossice
ALENA
zakletá
Terča
vlcice1977
Annax
Verča

DOUFÁM,ŽE JSEM NIKOHO NEZAPOMĚLA,...
JE TO VÁŽNĚ TĚŽKÉ ROZHODNUTÍ A NESPALA JSEM CELOU NOC A JEŠTĚ K TOMU JSEM MĚLA TAKOVÉ MYŠLENKY A SVÍRÁNÍ,ŽE JSEM BYLA FAKT MIMO,ALE HODNĚ A PO PŮLNOCI JSEM Z NIČEHO NIC ZAČALA HODNĚ KRVÁCET Z NOSU A TO MĚ JEŠTĚ VÍC ZASTRAŠILO,...
MOC SI VÁS TU VÁŽÍM,...TO JAK UMÍTE ČLOVĚKU PORADIT,PODRŽET HO A POVZBUDIT,JE TO VÁŽNĚ NEJ CHAT KDE JE TO FAKT KAMARÁDSKÉ A VÍME,ŽE SE JEDNA NA DRUHOU MŮŽE S ČÍMKOLIV OBRÁTIT,..JSEM RÁDA,ŽE JSEM TU,ALE MYSLÍM,ŽE MÁM TED VÁŽNĚ PRO STRACH UDĚLÁNO A TAK SICE NERADA,..BOLÍ MĚ TO,ALE BUDU MUSET OPKU ODLOŽIT A UVIDÍM JAK TO BUDE DÁL. ZHUBLA JSEM cca 12 KG A TAK TO ZKUSÍM JESTLI SE MI NEPODAŘÍ DÁL NĚCO ZHUBNOUT A UVIDÍM.
ASI SI ŘÍKÁTE,PROČ SE TAK BOJÍM,ALE I TU MI NAPÍSALI 2 HOLKY,KTERÉ SE ZABÝVAJÍ KARTAMI A TAKÉ TO NEBYLI KLADNÉ ODPOVĚDI A TEN STRACH UŽ JE VĚTŠÍ NEŽ BYCH ZVLÁDLA ZKROTIT A NA JEDNU JEŠTĚ DNES DOSTANU ODPOVĚD TAK JSEM ZVĚDAVÁ,ALE MYSLÍM,ŽE TO ASI ODLOŽÍM,...
MOC SE VÁM TÍMTO OMLOUVÁM,ŽE JSEM PSALA TO CO BY TU ASI NEMĚLO BÝT,..NECHCI TU VYSTRAŠIT OSTATNÍ TO BYCH FAKT NERADA,ALE JAK JSEM ŘEKLA,JSTE JEDINÉ KDO UMÍ PODRŽET A TAK PROMINTE,... ZATÍM SE LOUČÍM A DRŽÍM VŠEM PALEČKY AT VÁM TY KILA JDOU DÁL KRÁSNĚ DOLŮ,..
TAK AHOJ

[/url]
Tubu Turnov Mudr.Hrubý 5.4.2011, moooc se těším dcerka 8 let,druh 37 let
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
bobule

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2011 10:41 am    Předmět: Citovat

žaneto
tak jsem tě četla a čekala jak se nakonec rozhodneš .... strach zvítezil nad zdravým selským rozumem ...
čím více sis tu myšlenku pustila do hlavy, tím víc tě sžírala a vyděsila natolik, že si opku nakonec odložila....
je to, ale asi v této chvíli to nejlepší co si mohla pro sebe udělat...
jít na opku v takovým stresu a rozpoložení je podle mýho špatné, protože by se to mohlo pak projevit při tvé rekonvalescenci ...
nebudu se opakovat v tom co ti tady napsaly holky "o dobrých kamarádkách a rodinných příslušnících", ale pokud těmhle věcem věříš natolik napadlo tě, že by mohl někdo zemřít třeba vinou nehody?nebo když už si to vztáhla na sebe, tak, že by se tobě mohlo stát právě kvůli tvé obezitě?
nechci tě tu rozsekávat víc než jsi, ale pokud opravdu těmto věcem důvěřuješ, tak si k tý kartářce zajdi ty sama osobně a ona ti jistě vyloží jestli je vhodná operace či nikoliv...

mám na tebe jeden dotaz ... je tvá kamarádka hubená?

jinak ti držím palce v boji s obezitou a třeba se ti nakonec podaří najít cestu jak z toho všeho ven i bez opky a přitom jít s váhou dolů Wink

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
zakletá

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2011 11:11 am    Předmět: Citovat

žanetko ..
co na to říct... všechno už tady bylo napsáno.
Přeji ti abys toho nikdy nezačla litovat.

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
zannetta27

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2011 11:27 am    Předmět: Citovat

bobule vím,že jsem si to možná vzala až moc,ale pořád tam co když???? Jinak k té kartářce bych si ráda došla,ale je až naSlovensku,takže bohužel,... je mi to líto,že jsem tak skončila po tom všem co mě to stálo peněz a usíli,ale asi to tak mělo být,.. Jinak ta kamarádka je štíhlá,...
jinak moc děkuji

zakletá po pravdě?? lituji toho strašně moc,...,ale jak jsem řekla strach je veliký a tak se budu snažit hubnout tak i když pomalu a nevím z jakým výsledkem,... Crying or Very sad

[/url]
Tubu Turnov Mudr.Hrubý 5.4.2011, moooc se těším dcerka 8 let,druh 37 let
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Lucinka

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2011 11:40 am    Předmět: Citovat

Ahoj Zannetto,já chodím ke kartářkám už asi patnáct let a můžu ti říct,že kdyby se jednalo o "tvojí smrt",tak by to viděla jasně a řekla by to konkrétně!
Pokud jsem to dobře pochopila,tak kartářka vykládala karty tvé kamarádce...?
Tak to vůbec nemuselo a nejspíš nešlo o tebe...!
Já těmhle věcem věřím asi tak na 50% Wink .
Opravdu věř sobě a lidem,kteří ví co je to trápení s nadváhou... Wink Laughing Laughing .
Kamarádka to nemůže pochopit,protože nikdy nezažila tloušťku!
Nemůžu ti samozřejmě radit a říkat,co máš udělat,ale napsala bych to asi takto...
Věř svému rozhodnutí a sobě a když jsi se důležité k operaci podstoupila i vyšetření u psychologa,tak to samo o sobě něco říká,co? Wink Laughing
Je pochopitelné,že každá operace vzbuzuje strach,ale třeba i porod je riskantní a někdy může jít i o život...
A máš dceru,tak jsi to zvládla a určitě jsi těsně předtím měla taky strach,což je zcela normální,ale vše dopadlo dobře... Laughing Laughing Wink Laughing .
Mysli pozitivně a uvidíš,že bude OK Laughing .

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
zakletá

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2011 12:01 pm    Předmět: Citovat

Zaneto
muzes k jakékoliv kartářce, né jen k té co vykládala karty tvojí kamarádce. A jak už tady psaly holky, s největší pravděpodobností se vůbec nejednalo o tebe, copak ty jsi její rodina ?
no je to na tobě.. samozřejmě.

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
martina

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2011 12:26 pm    Předmět: Citovat

takže holčiny, čekala jsem, že se přestanete tady už bavit, ale protože kdádáte pořád, musím vás upozornit, abyste šly pokračovat do slepičárny..........do operací nepatří nějaké kartářky apod.

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
anulacek

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2011 6:32 pm    Předmět: Citovat

ahojky lidičky, zítra nastupuji na operaci. Chci vás zeptat, zda probíhá nějaké vážení a podobný věci Smile děkuji

PříspěvekZaslal: út březen 29, 2011 6:50 pm    Předmět: Citovat

Ahoj děvčata a chlapci Very Happy Tak hlásím že gastro, sono, diet.sestru a chirurga mám úspěšně za sebou a datum opky UŽ MÁÁÁÁÁM Wink a je to 9.5 a budou mi volat ještě který den v tom týdnu to mám. Mám radost a už se těším , uteče to jako voda Exclamation Exclamation Exclamation Very Happy

33 let,1 manžel:o), 3děti ,pes labrador Bobo,dvě britské kočky Máša a Eliška.
Annax

PříspěvekZaslal: út březen 29, 2011 6:53 pm    Předmět: Citovat

Lucie Hofmannová
Blahopřeji k termínku!

44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav
Lucie Hofmanová

PříspěvekZaslal: út březen 29, 2011 6:54 pm    Předmět: Citovat

ANAXX- děkujííííííííííííííííííííí Very Happy

Zelenoočko

PříspěvekZaslal: út březen 29, 2011 6:54 pm    Předmět: Citovat

Moc gratuluju, Luci Hof. Wink Wink .. další dušička na OB, jo? Wink
Lucie Hofmanová

PříspěvekZaslal: út březen 29, 2011 6:56 pm    Předmět: Citovat

ZELENOOČKO - děkuji... jo OB na mě udělala ten nejlepší dojem. Jsou tam fakt hodně příjemný,nikde jsem necítila ani kousek něčeho nepříjemnýho Very Happy

Terča

PříspěvekZaslal: út březen 29, 2011 7:01 pm    Předmět: Citovat

Lucko, gratuluju k termínu opky Wink !

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 661, 662, 663 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: