Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 641, 642, 643 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
verca
|
Zaslal: čt březen 03, 2011 8:22 am Předmět: |
|
|
Annax díky, že jsi to napsala, to totiž bylo první, co mě napadlo...ale říkám si, že člověk si na vše musí přijít sám, tak ještě asi nenastal čas pro Monu ...věřím, že jednou změní své rozhodnutí, pokud se jí nepodaří zhodit bez opky  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: čt březen 03, 2011 8:34 am Předmět: |
|
|
Annax
naprosto tě chápu a i mě napadlo to stejný
ale i ty se dočkáš ... už tě dělí jen "pár" dní .... co já bych za to dala, kdybych už měla tak jasnej termín jako ty  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: čt březen 03, 2011 9:34 am Předmět: |
|
|
Mona79 držím ti strašně moc palce, abys to dokázala a pak i udržela, je to boj na celý život
Qwys tak já si tipovala -4 kila a ono nic, to bude tím, že jsi asi málo papala a hladověla já když byla se žlučníkem v r.95, tak mi nedali 2 dny před a 2 dny po opce najíst, pak byl nějakej bujon a piškoty, pak něco rozmixovaného a pak žlučníková dieta, no to bylo taky fůůj a ležela jsem tam 10 dnů a dole ani jedno deko, doktorka to nechápala, všechny hubené baby co se mnou ležely měly až 5 kilo dole jo je to holt u každého fakt jinak
bobulko buď trpělivá děťátko, už se to pomalinku blíží a máš aspoň opku již přislíbenou, tak vydrž prťka, vydrž  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
katka04
|
Zaslal: čt březen 03, 2011 9:51 am Předmět: |
|
|
mana79 moooc držím pěsti ať se ti povede dosáhnou a hlavně udržet tvůj cíl. Bude to boj, ale věř si
bobule nebůůůj taky se dočkáš. Ani nevíš jak moc bych ti to už přála _________________ Katka
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wEWgTev/]
[/url]
21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jane-jane
|
Zaslal: čt březen 03, 2011 11:22 am Předmět: |
|
|
Mona79.... nebylo by na místě tvé vyjádření, příp. omluva
Annax & Bobulka.... holkyyyyyyyyyyyy nebůůůjte.... však se dočkáte. Cecko uteče jak voda a pak nám ffšem vytřete zrak, jaký kočky se z vás budou vylupovat.... i když vy jste kočky i se svejma pár kilečkama navíc
qwys...no tos mě překvapila, že jsi v nemocnici neztratila ani kilčo.... to ani těch devět kamenů nic nevážilo????  _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: čt březen 03, 2011 6:59 pm Předmět: |
|
|
Alenko
trpělivějšího člověka snad už není  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
moncasss
|
Zaslal: čt březen 03, 2011 7:56 pm Předmět: |
|
|
Ahojky děvčata...zdravím Vás z KV...Hlavně Bossici, Irisku a Verču....dnes mě v Iscare vytáhly stehy... a děvčata mám od opky 5 kg dole...huráááá.... Cití se celkem fain a Bossíku už mě to rameno nebolí....  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
moncasss
|
Zaslal: čt březen 03, 2011 7:58 pm Předmět: |
|
|
Verčo, poradíš mě jak na metříku změnit ty kilča?? _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: čt březen 03, 2011 8:03 pm Předmět: |
|
|
moňas maňas zkus se kouknout sem - http://forum.bandingklub.cz/viewtopic.php?p=61400#61400 jak si změním váhu na metříku....
A koukej si napsat do podpisu co máš za opku a kde jsi na ní byla bo z Tebe nevím už vůbec nic  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: čt březen 03, 2011 9:43 pm Předmět: |
|
|
Moncass:ahojky holka jedna nová a krásně pochudlá,tak už jsi zahodila 20kostiček másla,tak jen tak dálll,,bojuj šikulko,a děkuji za pozdravení i já Tebe mooc zdravim drž se papapa _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mona79
|
Zaslal: čt březen 03, 2011 9:56 pm Předmět: |
|
|
Holky všem vám děkuji za oporu: vlčice1977, lucie hoffman., zelenoočko, martina, iriska, jeník, zakletá, bossice, mickaPt, alena, katka04. snad jsem na nikoho nezapoměla.
AnnaX
Jasně, lenka něco napsala a tím se to "vyřešilo". Já to jako vyřešené neberu- sama jsem s ní mluvila po telefonu, mám od ní sms a mě to popisovala jinak.
U mě ji volali večer. Něco mi na tom smrdí a už jsem to vytahovat nechtěla, zvlášť po tom, co jsem tady ze sebe udělala debila, který tady útočí na nevinné - ps: ironie
Navíc je mi líto, že ti to posunuli, ale co si jako chtěla?
Že ti brnknu já.
Sama jsem nečekala, že se nakonec definitivně rozhodnu takto.
Mám na to právo, je to mé tělo a ...JANE- JANE rozhodně se nemám a nebudu nikomu za nic omlouvat.
Navíc annax. Zozežrání je nanic- to je pravda, ale rozežrat se můžeš i po opce. Není to samospása, jen fakt berlička.
Takže ti přeju aby jsi zhubla,a "neprohubla" ses zpátky k obezitě. jak jsi psala / že se ti hodněkrát stalo/, protože - i to jde.
Mona
Jasně, nejde o to zhubnout. Ale váhu si udržet.
A to jde pouze když změníte celý životní- jídelní styl. Jídlo není utrpení :
že to nebo to nemůžu. Ale dát si vše rozumně.
Některé + jeník jste mě fakt nakopli- v tom dobrém slova smyslu. Některé
jste řekli, co jste měli na srdci.
Ale jedno fakt nechápu.
JAKÉ VZDALA? JÁ PŘECE NIC NEVZDALA!!!!!!
JEN BUDU HUBNOUT " jinak".
A jestli se my to podaří a váhu si udržím? To ukáže čas. Já vím, že ANO - alespoň pro teď.
Třeba nakonec opku podstoupím, ale teď to tak nevidím.
Jsme všechny na jedné lodi. Všechny jsme hubli- někdo úspěšně/ někdo méně úspěšně, a pak přibírali.
Vy jste vzdali konzervativní postup, pak ano, já vzdala opku.
Ale všechny budeme muset doživotně s váhou "bojovat" a je jedno, jestli opku máme nebo ne
VŠEM NÁM DRŽÍM PALCE
ps: včetně lenky1975 / kdyby někdo rýpal/
Leni nic proti tobě nemám a už jsem se i srovnala s tím co bylo a je my to jedno. Ostatně to jsem říkala už i předtím. Jenže tehdy mi to málokdo věřil. _________________
31let, 2 děti / 6let,1 rok/ manžel, německý ovčák
ZRUŠILA JSEM -plikace Břeclav,Mudr. Čierný 2.3.2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: čt březen 03, 2011 10:00 pm Předmět: |
|
|
Moní kočičko moc ti držím palce !!! jsi užasná ..
já teď taky hubnu, cvičím a držím nízk.dietu... chci dát před opkou něco dolů, i když už to takhle bylo moooockrát, a pak to šlo nahoru i s bonusem, ale pak mě čeká opka tak je větší pravděpodobnost že váha půjde do opky dolů, a po ní ještě níž ... a hlavně pocit že budu ještě dva měsíce takhle těžká, je mi na obtíž
mám dole skoro pět kilo, a cejtím se líp, zvláštní, na to jak jsem těžkotonážní
Moc ti fandím. _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mona79
|
Zaslal: čt březen 03, 2011 10:18 pm Předmět: |
|
|
Ještě bych chtěla dodat, že tu "sílu" mám jen fakt díky vám. Jste úžasné jak bojujete, vaše výsledky, ta chuť něco změnit.
Jsem si jistá, že bych tu energii- bez vás- v sobě už nenašla a jsem ráda, že můžu být " vaše" i bez opky.
Holky děkuju. _________________
31let, 2 děti / 6let,1 rok/ manžel, německý ovčák
ZRUŠILA JSEM -plikace Břeclav,Mudr. Čierný 2.3.2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: čt březen 03, 2011 11:15 pm Předmět: |
|
|
Věrčo konečně Ti taky něco uteklo .
Moncasss má za sebou čerstvý prstýnek. A pěkný úbytek. Tak nepeskuj a pomoz jí !
Qwys...tak nic dole, jo? ...u mě dobrý  _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
krekeltje
|
Zaslal: pá březen 04, 2011 6:49 am Předmět: stehy.... |
|
|
...tak za chvilku jdu na vyndání stehů...mám docela strach..protože jedna ranka je nějaká zanítěná....tak uvidím.....krásný den všem vespolek _________________
Plikace 24.02.2011 Jablonec n.Nisou,37 let,syn 19 let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|