Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 64, 65, 66 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
trixl

PříspěvekZaslal: po únor 19, 2007 2:47 pm    Předmět: Citovat

Hodně pozdravů pro rendulu a ať to brzičko přebolí

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Monika Zamazalová

PříspěvekZaslal: po únor 19, 2007 2:47 pm    Předmět: Citovat

trixl

Very Happy Very Happy úžasné Very Happy Very Happy úplně tě vidím
Monika Zamazalová

PříspěvekZaslal: po únor 19, 2007 7:15 pm    Předmět: Citovat

matrix.xx napsal:
spejlik napsal:
Prosím poraďte: od operace (pondělí) jsem doposud nebyl na velké a i se mi zastavil odchod větrů, nemůžu skoro nic jít a pít, protože jsem plnej vzduchu, zkoušel jsem si i cvičit to co nám doporučila fyzioterapeutka dal jsem si i horkou sprchu a pořád nic, má někdo podobně zkušenosti? Rolling Eyes

Milý synu,slyš slova boží,
Jasně že si ani nemohl býti na ajnclíku,páč co by si tam taky dělal,byl by to jen prosezenej čas a výsledek žádnej.Kde není příjem,nemůže býti zákonitě ani výdej to je jasné,nezapomeň že máš ve střevech stále jen ten luft a jiný náplně zhola né,leda že by ti jí tam doktoři implantovali o čemž silně pochybuju. Very Happy
Pokud hovoříme oba o stejném větru,či větrech,lidově zvaných prdech, či kontratrhelech a ne o větru který hučí kol oken iscarových, pak věz synu,stejný problém měli asi všichni zůčastnění,někdo potíže měl menší jiný větší,ale byly pokud Tě to uklidní.
Já je mněl taky a nic sem s tím nezmoh,chodil sem na smradnou cimru tlačit jak kocour do plev a výsledek byl leda ten,že sem si snad i hnul portem,leč prdy stále setrvávali na svém místě,ale jednou to přišlo samo a před tímto slavnostním okamžikem byly bolesti vskutku porodní a taky jó,co Ti mám povídát,došlo k takovýmu prdelnímu výbuchu,citlivé duše prominou,že kdyby v tu památnou chvíli bylo nedej bůh otevřené okno,dozajista bych opustil prostory kliniky raketovým startem a ani pro mě nikdo z rodiny nemusel jezdit,páč tolik nastřádaného plynu dozajista postačí na zpáteční cestu do Litoměřic bez mezitankování.
V první chvilce úleva jako bys na svět právě přived minimálně sloní dítě,na straně druhé obrovský strach zda se Ti při té mega prdě náhodou neroztrh celej vejfuk,ale dopadlo to dobře a od těch slavných dob mi to funguje pravda náramně až se někteří křižují,protože jak známo jeden prd lepší deseti felčarů a kdo by si nechal dobrovolně roztrhat zákristii že vážení čtející. Twisted Evil
Takže neboj mladý muži,máš před sebou jen krásné zítřky páč prdy odezní jak ruská vojska,protože nic není věčné a i prdy se jednou vzdají to mi věř,jen se snaž více pohybovat aby i ony mohly cestovati ke kýženému východu a budeš vidět až k tomu dojde jak si společně hezky zanotujete,jen se snaž taky něčeho přidržet aby ti náhodou naši bdělí strážci zákona někde nenaměřili rychlost větší než malou .
Amen slyšeli jste slovo boží. Razz Twisted Evil

Tak tohle je naprosto úžasné a já mám pocit, že už se nebojím vůbec ničeho. Pročítám si to tady, co mě čeká a nemine a tohle mě fakt nastartovalo. Matrix moc díííííík.
ALENA

PříspěvekZaslal: po únor 19, 2007 7:40 pm    Předmět: Citovat

Zelenoočko prosím pozdravuj Rendulu,moooc,moooc jí to přeji a závidím,že už to má za sebou.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
GeminiM

PříspěvekZaslal: po únor 19, 2007 8:14 pm    Předmět: Citovat

Taky mi psala Rendula, jenže jsem vás nemohla pozdravovat, protože jsem byla v práci Crying or Very sad , tak tímto dodatečně, a přeju jí ať to všechno dobře zvládne a brzy se tu objeví.

[/url]

http://www.zniflheimu.cz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Jitka I.

PříspěvekZaslal: po únor 19, 2007 8:58 pm    Předmět: Citovat

Všechny zdravím,když budete mluvit s Rendulou tak ji pozdravujte a at je hlavně brzy O.K. A kdo ještě čeká/jako já/ tak at se brzo dočká.
elena

PříspěvekZaslal: po únor 19, 2007 9:39 pm    Předmět: Citovat

Moniko vůbec se ničeho neboj. Jsem taky čekatelka na band v Iscare. Já teda poprvé jela na odběry a k chirurgovi. Ale taky to mám blíž. A 13.3. jdu na kolečko - gastro, interna a psycholog. Dietní sestru taky říkali před nebo po zákroku. Věř, že jsme udělali to nejlepší rozhodnutí v životě. Tchýni budeš moct příští rok hodit dřevěnou židli na hlavu a sednout si do dětské plastové žídle. To si piš! Až budeš v Iscare, budeš si případat jako v pohádce. Žádné chatrné plastové židle, ale pohodlná křesílka a až uvidíš to křeslo kde ti berou krev, budeš si připadat jako drobeček. To jednání ............, s tím se nedá nic porovnat. A takových jako jsme my je tam požehnaně, tak si připadáš normálně. Takže já už se na to kolečko těším, protože je to další krok k operaci. A že je gastro hrozný? Nic není tak hrozný, jako můj odraz v zrcadle. Takže Moni vzhůru do boje a těš je na duben. Znáš to: v dubnu zhubnu! Laughing Laughing Laughing

[/url]
Monika Zamazalová

PříspěvekZaslal: po únor 19, 2007 11:09 pm    Předmět: Citovat

eleno,
moc se těším, celý den nejsem schopná na nic jiného myslet. Nechci to nikomu říkat a pak bude každý čubrnět jaký budu pašák. Very Happy
Manžel prohlásil, že jim bude Kristus oči šmirglovat , tak budou vyvalení. Laughing Díky za povzbuzení, moc si toho vážím, že jste mě tak vzaly pod křídlo. Embarassed
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: st únor 21, 2007 7:59 am    Předmět: Citovat

Děvčata,
včera jsem neměla čas Vám to napsat.... ale naše obandážovaná Rendulka mi včera odpoledne psala SMS...

Cituji: "Tak Evi, domů půjdu až zítra ráno,protože mě bylo ráno dosti zle z narkózy. Už mě je líp, ale bolí to - no ale pro štíhlost to vydržíme, ne?"

Takže když bude vše OK, tak dneska už Renďa pofrčí domů.... a začnou jí dny sice velkého boje a odříkání,....ale na samém konci budou jistě vidět veliké úspěchy...
rendula

PříspěvekZaslal: st únor 21, 2007 12:50 pm    Předmět: Citovat

Ahoj kočky,jsem doma,z narkózy už jsem venku,ale bylo mě pekelně zle,kdyby bylo co zvracet,měli by v Iscare total vymalováno.Jizvy samotný skoro nebolej,jen ten hajzlík port,ten mě dává.Díky všem za pozdravy a za držení palečků-jo a mám dole 4kg. Laughing Laughing Laughing Teď jdu hají,protože na mě padla únava.

operace 19.2.2007
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
Monika Zamazalová

PříspěvekZaslal: st únor 21, 2007 12:53 pm    Předmět: Citovat

rendula si úžasná. Tak odpočívej a zmenšuj se dál. Very Happy

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171
trixl

PříspěvekZaslal: st únor 21, 2007 1:26 pm    Předmět: Citovat

No to byl fofr, tak odpočívat Smile Kdyby mě tak rychle s mímákem pustili z porodnice, to bych byla ráda, budem tam muset smrdět ještě 4 dny po porodu, já to taaaak nesnáším Crying or Very sad

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
Jitka I.

PříspěvekZaslal: st únor 21, 2007 1:32 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Rendulo, to je dobře ,že už to máš za sebou a že už jsi doma ve své postýlce. Přeju hodně sundaných kil.
martina

PříspěvekZaslal: st únor 21, 2007 1:36 pm    Předmět: Citovat

tak tě rendulo vítám mezi okroužkovanejma. já ti říkala, že ten jeden den navíc v nemocnici je dobrej a hlavně se dá bez problémů vydržet. tak teď odpočívej a hlavně nezapomínej od začátku na to, že musíš pravidelně jíst a hlavně hodně pít. já vím, ono to ze začátku moc nejde, ale přinuť se. měj se a až ti bude líp, tak se zase ozvi. Laughing Laughing Laughing Laughing

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
rendula

PříspěvekZaslal: st únor 21, 2007 2:07 pm    Předmět: Citovat

Všechno vcelku zvládám,akorát malého ne,to je jasný,ale manžel s náma bude až do neděle doma,což si myslím že stačí-bude muset-jen to uléhání a vstávání mě šíleně bolí.

operace 19.2.2007
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 64, 65, 66 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: