|
Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 64, 65, 66 ... 728, 729, 730 Další
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
trixl
|
Zaslal: po únor 19, 2007 2:47 pm Předmět: |
|
|
Hodně pozdravů pro rendulu a ať to brzičko přebolí _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Monika Zamazalová
|
Zaslal: po únor 19, 2007 2:47 pm Předmět: |
|
|
trixl
úžasné úplně tě vidím |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Monika Zamazalová
|
Zaslal: po únor 19, 2007 7:15 pm Předmět: |
|
|
| matrix.xx napsal: | | spejlik napsal: | Prosím poraďte: od operace (pondělí) jsem doposud nebyl na velké a i se mi zastavil odchod větrů, nemůžu skoro nic jít a pít, protože jsem plnej vzduchu, zkoušel jsem si i cvičit to co nám doporučila fyzioterapeutka dal jsem si i horkou sprchu a pořád nic, má někdo podobně zkušenosti?  |
Milý synu,slyš slova boží,
Jasně že si ani nemohl býti na ajnclíku,páč co by si tam taky dělal,byl by to jen prosezenej čas a výsledek žádnej.Kde není příjem,nemůže býti zákonitě ani výdej to je jasné,nezapomeň že máš ve střevech stále jen ten luft a jiný náplně zhola né,leda že by ti jí tam doktoři implantovali o čemž silně pochybuju.
Pokud hovoříme oba o stejném větru,či větrech,lidově zvaných prdech, či kontratrhelech a ne o větru který hučí kol oken iscarových, pak věz synu,stejný problém měli asi všichni zůčastnění,někdo potíže měl menší jiný větší,ale byly pokud Tě to uklidní.
Já je mněl taky a nic sem s tím nezmoh,chodil sem na smradnou cimru tlačit jak kocour do plev a výsledek byl leda ten,že sem si snad i hnul portem,leč prdy stále setrvávali na svém místě,ale jednou to přišlo samo a před tímto slavnostním okamžikem byly bolesti vskutku porodní a taky jó,co Ti mám povídát,došlo k takovýmu prdelnímu výbuchu,citlivé duše prominou,že kdyby v tu památnou chvíli bylo nedej bůh otevřené okno,dozajista bych opustil prostory kliniky raketovým startem a ani pro mě nikdo z rodiny nemusel jezdit,páč tolik nastřádaného plynu dozajista postačí na zpáteční cestu do Litoměřic bez mezitankování.
V první chvilce úleva jako bys na svět právě přived minimálně sloní dítě,na straně druhé obrovský strach zda se Ti při té mega prdě náhodou neroztrh celej vejfuk,ale dopadlo to dobře a od těch slavných dob mi to funguje pravda náramně až se někteří křižují,protože jak známo jeden prd lepší deseti felčarů a kdo by si nechal dobrovolně roztrhat zákristii že vážení čtející.
Takže neboj mladý muži,máš před sebou jen krásné zítřky páč prdy odezní jak ruská vojska,protože nic není věčné a i prdy se jednou vzdají to mi věř,jen se snaž více pohybovat aby i ony mohly cestovati ke kýženému východu a budeš vidět až k tomu dojde jak si společně hezky zanotujete,jen se snaž taky něčeho přidržet aby ti náhodou naši bdělí strážci zákona někde nenaměřili rychlost větší než malou .
Amen slyšeli jste slovo boží.  |
Tak tohle je naprosto úžasné a já mám pocit, že už se nebojím vůbec ničeho. Pročítám si to tady, co mě čeká a nemine a tohle mě fakt nastartovalo. Matrix moc díííííík. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: po únor 19, 2007 7:40 pm Předmět: |
|
|
| Zelenoočko prosím pozdravuj Rendulu,moooc,moooc jí to přeji a závidím,že už to má za sebou. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
GeminiM
|
Zaslal: po únor 19, 2007 8:14 pm Předmět: |
|
|
Taky mi psala Rendula, jenže jsem vás nemohla pozdravovat, protože jsem byla v práci , tak tímto dodatečně, a přeju jí ať to všechno dobře zvládne a brzy se tu objeví. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wa2lUfL/]
[/url]
http://www.zniflheimu.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jitka I.
|
Zaslal: po únor 19, 2007 8:58 pm Předmět: |
|
|
| Všechny zdravím,když budete mluvit s Rendulou tak ji pozdravujte a at je hlavně brzy O.K. A kdo ještě čeká/jako já/ tak at se brzo dočká. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
elena
Založen: 13.1.2007 Příspěvky: 176 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: po únor 19, 2007 9:39 pm Předmět: |
|
|
Moniko vůbec se ničeho neboj. Jsem taky čekatelka na band v Iscare. Já teda poprvé jela na odběry a k chirurgovi. Ale taky to mám blíž. A 13.3. jdu na kolečko - gastro, interna a psycholog. Dietní sestru taky říkali před nebo po zákroku. Věř, že jsme udělali to nejlepší rozhodnutí v životě. Tchýni budeš moct příští rok hodit dřevěnou židli na hlavu a sednout si do dětské plastové žídle. To si piš! Až budeš v Iscare, budeš si případat jako v pohádce. Žádné chatrné plastové židle, ale pohodlná křesílka a až uvidíš to křeslo kde ti berou krev, budeš si připadat jako drobeček. To jednání ............, s tím se nedá nic porovnat. A takových jako jsme my je tam požehnaně, tak si připadáš normálně. Takže já už se na to kolečko těším, protože je to další krok k operaci. A že je gastro hrozný? Nic není tak hrozný, jako můj odraz v zrcadle. Takže Moni vzhůru do boje a těš je na duben. Znáš to: v dubnu zhubnu!  _________________ --31 let - bandáž 3.4. 2007 -- redukce - 7 kg před operací MILUJU SVOU BANDÁŽ
Doplnění 10. 7. 2008 - 2ml
[/url] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Monika Zamazalová
|
Zaslal: po únor 19, 2007 11:09 pm Předmět: |
|
|
eleno,
moc se těším, celý den nejsem schopná na nic jiného myslet. Nechci to nikomu říkat a pak bude každý čubrnět jaký budu pašák.
Manžel prohlásil, že jim bude Kristus oči šmirglovat , tak budou vyvalení. Díky za povzbuzení, moc si toho vážím, že jste mě tak vzaly pod křídlo.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: st únor 21, 2007 7:59 am Předmět: |
|
|
Děvčata,
včera jsem neměla čas Vám to napsat.... ale naše obandážovaná Rendulka mi včera odpoledne psala SMS...
Cituji: "Tak Evi, domů půjdu až zítra ráno,protože mě bylo ráno dosti zle z narkózy. Už mě je líp, ale bolí to - no ale pro štíhlost to vydržíme, ne?"
Takže když bude vše OK, tak dneska už Renďa pofrčí domů.... a začnou jí dny sice velkého boje a odříkání,....ale na samém konci budou jistě vidět veliké úspěchy... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
rendula
|
Zaslal: st únor 21, 2007 12:50 pm Předmět: |
|
|
Ahoj kočky,jsem doma,z narkózy už jsem venku,ale bylo mě pekelně zle,kdyby bylo co zvracet,měli by v Iscare total vymalováno.Jizvy samotný skoro nebolej,jen ten hajzlík port,ten mě dává.Díky všem za pozdravy a za držení palečků-jo a mám dole 4kg. Teď jdu hají,protože na mě padla únava. _________________
operace 19.2.2007 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Monika Zamazalová
|
Zaslal: st únor 21, 2007 12:53 pm Předmět: |
|
|
rendula si úžasná. Tak odpočívej a zmenšuj se dál.  _________________ 36 let, 3 děti /18,16,5 let/ a 4 psi
před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: st únor 21, 2007 1:26 pm Předmět: |
|
|
No to byl fofr, tak odpočívat Kdyby mě tak rychle s mímákem pustili z porodnice, to bych byla ráda, budem tam muset smrdět ještě 4 dny po porodu, já to taaaak nesnáším  _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jitka I.
|
Zaslal: st únor 21, 2007 1:32 pm Předmět: |
|
|
| Ahoj Rendulo, to je dobře ,že už to máš za sebou a že už jsi doma ve své postýlce. Přeju hodně sundaných kil. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: st únor 21, 2007 1:36 pm Předmět: |
|
|
tak tě rendulo vítám mezi okroužkovanejma. já ti říkala, že ten jeden den navíc v nemocnici je dobrej a hlavně se dá bez problémů vydržet. tak teď odpočívej a hlavně nezapomínej od začátku na to, že musíš pravidelně jíst a hlavně hodně pít. já vím, ono to ze začátku moc nejde, ale přinuť se. měj se a až ti bude líp, tak se zase ozvi.  _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
rendula
|
Zaslal: st únor 21, 2007 2:07 pm Předmět: |
|
|
Všechno vcelku zvládám,akorát malého ne,to je jasný,ale manžel s náma bude až do neděle doma,což si myslím že stačí-bude muset-jen to uléhání a vstávání mě šíleně bolí. _________________
operace 19.2.2007 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|