Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 631, 632, 633 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Iriska
|
Zaslal: čt únor 24, 2011 8:28 pm Předmět: |
|
|
Sazka:držim pěsti v rozhodování,,,a ať se rozhodneš jakkoliv budu Ti držet pěsti..Jendo je jasné vše je lepší,než nedělat nic ,že  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sazka
|
Zaslal: čt únor 24, 2011 8:31 pm Předmět: |
|
|
Iriska
souhlasím,navíc nedělat NIC,znamená přibrat zase pár kil (aspoň u mě),takže se snažím,ale nežrat je táááák těžký  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: čt únor 24, 2011 8:33 pm Předmět: |
|
|
Věru, to já bych nezatloukla , určitě to bylo někde ve starých diskuzích z roku 2008 .
Nebrala jsem to jako mučení, byla tam i celkem sranda. Tolik zeleniny jako tam jsem najednou nikdy nesnědla, tu jsme totiž měli povolenou neomezeně, ale museli jsme si ji kupovat sami, dostávali jsme jen ty odvážený porce. Navíc, já se dostala na odpolední propustku i domů za psékem a relax do vany. To jsem bydlela ještě v Praze. _________________
band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: pá únor 25, 2011 1:06 am Předmět: |
|
|
Moncasss nejvyšší čas pokusit se o metřík...abych viděla, jak Ti to jde. Doufám, že už je Ti líp. Přiznám se, že jsem byla vyvalená z toho, jak brzo Tě vyšoupli z nemocnice...první pooperační den . Hlavně, že jsi to zvládla. _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
moncasss
|
Zaslal: pá únor 25, 2011 8:15 am Předmět: |
|
|
Ahojky Bossice, no já jsem si vymodlila propuštění..., zvládám to celkem dobře...táhne mě to okolo toho portu, ale to se snad brzo spraví...Jinak jsem včera zkoušela bojovat s metrem a něco jsem asi dělala špatně a pak jsem se na to vyprdla..něco jsem nastavila.., ale asi špatně...Ještě se o to pokusím..., to je jasný...Jinak celý den polehávám a odpočívám...zatím hlad a ani chuť nepociťuji, ale to se jistě dostaví...Ráda bych se zeptala, kdy tak přibližně opadne bolest v okolí portu a kdy se budu moc zapojit do nějakého airobního cvičení...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: pá únor 25, 2011 8:25 am Předmět: |
|
|
dobré ránko kočky
dneska mám doma obě děti tak zase bude prča ))
sazko držím ti palce, aby ses brzy dokázala rozhodnout, pro některou z možností bandáže jsi tady a to už je první super krok...
zima je kosáááááááááááááá, ale otevřeli tady u nás novej krám, tak to půjdeme dneska očíhnout )) už nebudu muset chodit až vedle do vesnice.,. tohle budu mít tak deset minut pěšky s kočárkem, jupí tady to fakt chybělo, je dobře že to otevřeli, musím tam jít dneska hodit oko co tam maj
moncasss
držím palce at se cítíš brzy líp a líp  _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
Naposledy upravil zakletá dne pá únor 25, 2011 8:27 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: pá únor 25, 2011 8:25 am Předmět: |
|
|
Moncass - vítej doma! Mě bolelo okolí portu asi tak ty 4dny dosti, pak to polevovalo.. a po asi 2týdnech jsem už nevěděla o ničem. Jak se vyndají stehy, je o dost líp. Ale každej bolest vnímáme jinak..někdo byl fit hned, někdo polehával x dní. Já byla propuštěna po 24h od operace a hned druhý den jsem jela s manželem na krátký nákup. Takže to, jak se kdo cítí, je značně individuální.
A co se týká aerobního cvičení - jestli ti můžu radit, počkej dostatečně dlouho. Obecně se doporučuje počkat aspoň 3měsíce. Já začala hodně brzy cvičit a dopadla jsem tak, jak jsem dopadla.. v té době se mě o 12cm posunul port, bolelo to jako čert a od té doby mi cestuje stále..
Takže raději si dělej procházky, ale s aerobikem počkej .. 
Naposledy upravil Zelenoočko dne pá únor 25, 2011 8:27 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: pá únor 25, 2011 8:27 am Předmět: |
|
|
Zakletá - gratuluju k termínu operace !!!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
moncasss
|
Zaslal: pá únor 25, 2011 8:43 am Předmět: |
|
|
Holky díky za podporu...ted jsem se prala s metrem a tak po této odpovědi..uvidím, zda se to povedlo...Já byla také puštěna po 24 hod. Je fakt, že to bolí míň a míň...dnes bych ráda na chvíli ven...u nás v KV svítí sluníčko...Moc se těším na úbytky váhy...příští týden jdu na vyndání stehů...zatím jsem na pitném režimu...chuť a ani nějakej velkej hlad nemám..., ale věřím, že to se určitě dostaví...Zelenoočko..díky za upozornění stím cvičením... z toho mám strach, že se ten klump posune a nebo že jej přežeru...
Verčo, díky za odkaz...
Já jsem tak ráda, že v tom nejsem sama...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
moncasss
|
Zaslal: pá únor 25, 2011 8:55 am Předmět: |
|
|
kurník někde soudruzi udělali chybu...metr jeden nefunguje..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: pá únor 25, 2011 9:19 am Předmět: |
|
|
zelenoocko
dekujííííííííí  _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: pá únor 25, 2011 10:37 am Předmět: |
|
|
Zakletá, nemáš zač
Moncass - každým dnem ti bude líp a jak ti vyndají stehy, budeš cítit kránou úlevu, že tě nebude nikde nic táhnout.. A opravdu si dej pozor na to, aby jsi při cvičení zpočátku moc nenamáhala tu oblast, kde je port.. ono si každej myslíme že je nám dobře, že už nás nic nebolí a tak že je vše OK. Ale ono nějakou dobu trvá, než se port usadí a zabydlí na jednom místě.. ale jakmile si s ním jednou hneš, budeš jej pak cítit pořád... ber mě jako odstrašující případ. Ve všem Kdyby jsi jen věděla, jaké bolesti zažívám s tou titanovou plackou!!!!!! A asi vlastní vinou... .. stále to bolí..
A co se přežrání týká - nesmí se to stát! Já jsem si třeba myslela, že jsem to přežrala, ale prý nee (potvrzeno při RTG i při gastru), tak jsem ráda... a když budeš dodržovat vše, jak máš, tak to bude OK.
Hlavně nespěchat. V ničem.. ani se cvičením a ani v jídle. Zatím jen pij, pak pomalounku přejdi na mix.nebo kašovitou.. a hlavně jez pomalu, řádně kousej...
Jsem zas chytrá jak rádio, co? Tak raděj mizím... pa ženy.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: pá únor 25, 2011 10:37 am Předmět: |
|
|
Moncass:jen stim cvičenim nespěchej,vnitřní stehy se hojí 6 týdnů takže určitě 2měsíce nic,a co se týká rekonvales....tak dobrej doktor doporučuje týden opravdu nic nedělat jen polehávat a zotavovat se ani dlouhé trasy nedělej,ať to tam pěkně sroste jak je potřeba,to táhnutí jistě časem povolí,alepson bolestivé takovej pocit že tam něco je tak ten mám pořád,tak se drž a držim pěsti,at se ti podaří metřik,já jsem si vše napsala podle návodu na papirek a jela a byl tam chichi,pak jen stáhnout do profilku,tak držim pěsti ať se Ti podaříí...A pěkný den všem  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|