Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 591, 592, 593 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
zannetta27

PříspěvekZaslal: ne leden 30, 2011 6:30 pm    Předmět: Citovat

verčo díky,..zkusím to a jsem zvědavá co mi na to řeknou,...pro ty papíry asi musím osobně vid?? jinak rozhodnuta jsem přejít,..nějak mě to k němu táhne,myslím,že mu více důvěřuji,protože to tu čtu jak je většina spokojená a co se týče Iscare tak to tu je docela málo,proto jsem se rozhodla,ale otázka je jak dopadnu s těma papírama,..zda mi je dají, Je mi jasné,že se budou snažit mě přemlouvat no uvidíme,..

[/url]
Tubu Turnov Mudr.Hrubý 5.4.2011, moooc se těším dcerka 8 let,druh 37 let
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Sibyla

PříspěvekZaslal: ne leden 30, 2011 6:50 pm    Předmět: Citovat

Já jsem to měla jako Verča. Papíry ti dát musí. Kdyby bylo nejhůř a nedali nebo jsi neměla žaludek to z nich tahat, pořád ještě je ta možnost, že ti lékaři u kterých jsi na těch vyšetřeních byla udělají duplikáty zprávy. Ani jim nemusíš říct důvod, řekla bych, že mi ukradli kabelku, kde jsem ty zprávy měla Smile Teda pokud jsi ta vyšetření neabsolvovala přímo v Iscare, to by bylo asi horší Laughing

TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček Smile

http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
zannetta27

PříspěvekZaslal: ne leden 30, 2011 6:59 pm    Předmět: Citovat

Sibyla no já měla všechny vyšetření v ISCARE NO UVIDÍM,...NECHCI V TOM ZBYTEČNĚ DĚLAT ZMATKY,..DÍKY HOLKY Wink

[/url]
verca

PříspěvekZaslal: ne leden 30, 2011 7:01 pm    Předmět: Citovat

žanet to nejsou přece zmatky - je to Tvé rozhodnutí, na to máš plné právo... takže pokud se rozhodneš, tak neváhej a jednej Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
zannetta27

PříspěvekZaslal: ne leden 30, 2011 7:20 pm    Předmět: Citovat

dobře Verčo zkusím si tam zítra cinknout,..myslíš,že si pro ty papíry musím osobně,,??

[/url]
verca

PříspěvekZaslal: ne leden 30, 2011 7:23 pm    Předmět: Citovat

žanet no pochybuji, že Ti je doktoři donesou až domů Laughing myslím, že v tomto případě ani pošta neklapne, takže opravdu asi nezbývá nic jiného, než osobně Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
zannetta27

PříspěvekZaslal: ne leden 30, 2011 7:36 pm    Předmět: Citovat

Laughing Laughing verčo já vím,že mi to nedonesou domů Laughing ,..mysůeůa jsem poštovně,ale bude lepší osobně,...jasně,..to víš nějak mi to nemyslí,..myslím jen na jedno,..jak budu vypadat po opce a mám nějak zatemněný mozek Very Happy

[/url]
verca

PříspěvekZaslal: ne leden 30, 2011 7:37 pm    Předmět: Citovat

to jsem poznala, že Ti to nějak nemyslí, že jsi nějako zmatená Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
zannetta27

PříspěvekZaslal: ne leden 30, 2011 8:04 pm    Předmět: Citovat

jasně,...myslím na to v jednom kuse,...už z toho blázním a když jsem dnes viděla ty fotky tak jsem tupá ještě více,.. at už to mám za sebou a pak se snad vschopím Very Happy Laughing

[/url]
Romana Smolíková

PříspěvekZaslal: ne leden 30, 2011 11:13 pm    Předmět: Citovat

Zanneettko já jsem měla jít do Prahy a přešla jsem do Turnova,byla jsem tam moc spokojená,pan doktor Hrubý je fakt zlatý a i všechen personál byl super.Turnov budu chválit do smrti,každému bych tuto nemocnici doporučovala.

PříspěvekZaslal: po leden 31, 2011 8:25 am    Předmět: Citovat

Romanko naprosto souhlasím, ani nevíš, jak jsem šťastná, že jsem neskončila v Kolíně na bandu !!!! Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
zannetta27

PříspěvekZaslal: po leden 31, 2011 10:47 am    Předmět: Citovat

Romana Smolíková ,..díky už tomu věřím,..protože je na p.doktora veliká chvála,..a tak to zkusím.,...a měli nějaké námitky,když jsi chtěla odejít??? proč jsi vlastně přešla??? Wink Wink

[color=blue] Jen se chci ještě zeptat jak často se chodí po Tubu na kontroli?? ptám se proto,že se chystáme jet do zahraničí tak abych věděla jak to bude,..Jinak je tu někdo kdo měl problémy po TUBU??, Nechápu proč mi doktorka,řekla,že se tubu dělá málo a že mi to nedoporučuje,..že je lepší band,..když tady máte snad každá druhá tubu a úbytky jsou nádherné,....držím vám palce,..při dalších odhoených kilčům
Wink [/color]

[/url]
Sibyla

PříspěvekZaslal: po leden 31, 2011 11:06 am    Předmět: Citovat

Ahoj Žanet, řekla bych, že tady mají tubu minimálně 3/4 lidí.
Kontroly v Turnově probíhají cca po měsící, ale když jsi v pohodě, není problém i po dvou, jak jsme to měly my některé holky z Moravy. Pak myslím po půl roce, po roce a pak asi tak po tom roce. Ale není to striktně dáno, že to musí být přesně, nějaký měsíc už nehraje roli, pokud je všechno OK.
Po každé operaci můžou být komplikace, i po tubu, ale tady je asi jen Hanička - Hanaka, která je měla. A pak Alenka - Alena, před několika lety.
Do Turnova bych si rozhodně zajela, pan doktor podrobně vysvětlí všechna pro a proti všech operací a pak se člověk může lépe rozhodnout.

TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček Smile

http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii
verca

PříspěvekZaslal: po leden 31, 2011 12:14 pm    Předmět: Citovat

žanet kontroly... po propuštění se KAŽDÝ TÝDEN ozýváš doktorovi na mobil....po měsíci následuje kontrola, jak psala sibyla a potom už je to snad po 2,3 měsích, potom už telefonicky nebo meilem a za půl roku osobně..... pokud je vše OK, je to většinou takto.....jinak podle dohody s doktorem Wink

A dej vědět, jak jsi dopadla s těmi výsledky Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
bobule

PříspěvekZaslal: po leden 31, 2011 12:56 pm    Předmět: Citovat

Žaneto ... band versus tubu ... toť věčné dilema tady ... a řeknu ti to asi takhle ... každej bude "hájit" to svoje co má ... ale z toho co jsem tu za tu dobu co tu "čučím" na foru vypozorovala mi z toho vyšlo těchto PÁR MÝCH laických poznatků TICHÉHO POZOROVATELE.

Váhám jestli to napsat veřejně nebo ti poslat SZ ale nakonec jsem se rozhodla to fláknout sem. Je to jen můj názor a ten si tu SNAD tady může napsat KAŽDÝ sám.

Takže stručně: přijde mi, že holky s bandáží s tím mají víc problémů než holky s tubu.
Mají bolesti v oblasti portu, pokud nejsou dostatečně doplněny nemají pocit plnosti a mohou toho sníst "hodně" a musí se daleko víc hlídat.
Mají i menší úbytky na váze než holky s tubu.
Prostě bych řekla, že tady je v praxi uvedeno přesně to co je vypsáno od lolinky v sekci pro nováčky pouze teoreticky.
Viz odkaz
http://forum.bandingklub.cz/about220.html
Jsi na foru poměrně často, takže by jsi tohle měla mít už dávno přečtené a můžeš v klidu přemýšlet co by pro tebe bylo nejvhodnější.
NIKDO TI NEMŮŽE NADIKTOVAT NA JAKOU OPERACI MÁŠ JÍT! TO SI MUSÍŠ ROZHODNOUT V PRVNÍ ŘADĚ TY SAMA!!!
Musíš mít v hlavě srovnáno co od toho očekáváš a poslechnout svoje tělo.
Můj názor je ten, že pro holky co maj něco málo přes metrák je bandáž dostačující a pokud někomu nevadí cizí těleso v těle a více práce a pevné vůle kterou bandáž vyžaduje je to v pořádku.
Kdo už má jak tu někdo psal "jateční" váhu tak bych já osobně volila tubu ...
Ať se to někomu líbi nebo ne jde po něm to hubnutí mnohem lépe a jsou i větší úbytky a míň "problémů"

Takže jediné co ti teď doporučuji je to, aby sis znovu řádně pročetla odkaz a začala uvažovat co je dobré hlavně pro tebe.
Na tuhle otázku ti nikdo neodpoví a když srovnáš metříky holek po bandu a metříky holek po tubu a nebude ti líno propočítávat termín operace a zhubnutý kila, tak výsledek je víc než jasný.
Tohle jsem tady za ten rok vypozorovala já a podotýkám i pro všechny ostatní, že jsem tu zveřejnila jen můj osobní názor a nikomu ho necpu jako bernou minci.
Svůj názor ti sem, takhle může napsat každá z odoperovaných holek Wink
Všechno je to jen na tobě jak se svým tělem naložíš a NIKOLIV na paní doktorce, kterou tlačí FINANČNÍ POLITIKA NEMOCNICE!!!

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 591, 592, 593 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: