Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 560, 561, 562 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
bossice
|
Zaslal: pá prosinec 10, 2010 11:37 pm Předmět: |
|
|
Misabacik máš SZ. _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana Smolíková
|
Zaslal: so prosinec 11, 2010 10:08 am Předmět: |
|
|
MISABACIK SZ I ODE MĚ  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana Kilbergerova
|
Zaslal: so prosinec 11, 2010 7:16 pm Předmět: |
|
|
Ahoj holky chtěla bych se zeptat co se dá dělat když ten žaludek začne prosakovat Romča _________________
Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lluucckkaa25
|
Zaslal: po prosinec 13, 2010 12:47 pm Předmět: |
|
|
Ahojky,jak prosakovat???
Holky jak je to s tou bandáží docela tomu nerozumím včera jsem snědla normálně kuřecí křidélko grilované rozkousala a snědla já byla překvapená že mi to nic neudělalo nikde se nic neucpalo a pak mi Verča napsala že vlastně můžu všechno teda jakobych mohla dokud mi tu bandáž nenapustí? To je ale divné mě se o tom doktorka vůbec nezmínila a vím od holek že jim bandáž stáhla až když zase více jedli.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: po prosinec 13, 2010 1:02 pm Předmět: |
|
|
lluucckkaa25 hele Lucko ty sis tady forum moc nepročítala než si šla na opku viď? nechce se mi zdát, že by ti Věrka tak brzo po opce napsala, že můžeš všechno .... jsem zvědavá co z toho nakonec vyleze. _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: po prosinec 13, 2010 1:05 pm Předmět: |
|
|
Luci prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, rozhodně jsem Ti nepsala, abys jedla všechno po 11-ti dnech po operaci, v tom je značný rozdíl !!! Já Ti co si pamatuji psala to, že JÁ jím ÚPLNĚ VŠECHNO !!
A pro jistotu Ti zkopíruji, co jsem Ti napsala v Sz, aby bylo jasno !!......
ted čtu forum...jsem to smazala a odepíšu ti sem.... jím úúplně všechno !!! nevybírám si, jeslti je to dietní, nebo není, prostě všechno, na co mám chut !! jím po 3 hodinách, piju okolo 3 l denně tekutin....jestli chceš, pošlu ti můj jídelníček, abys měla přehled....není to vyvážený jídelák, ale uvidíš tam tu důležitou PRAVIDELNOST !!
Takže si myslím, že jsi to trošku více přetočila podle sebe brouku !!  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál 
Naposledy upravil verca dne po prosinec 13, 2010 6:58 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: po prosinec 13, 2010 1:08 pm Předmět: |
|
|
Verčo přiznej se ... že ty se začínáš zbavovat konkurentek radama "jez všechno" a co nejdřív po opce he?  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: po prosinec 13, 2010 1:10 pm Předmět: |
|
|
bobul ...... nemám slov, odhalila jsi mě  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: po prosinec 13, 2010 1:10 pm Předmět: |
|
|
Já to tušila  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana Smolíková
|
Zaslal: po prosinec 13, 2010 1:22 pm Předmět: |
|
|
AHOJKY VERČO,MOC TĚ POZDRAVUJI.ZÍTRA MI KONČÍ NESCHOPENKA,DOBERU SI JEŠTĚ 6 DNŮ DOVČI A JDU ZASE DĚLAT ÚDERNICI NA POŠTU.  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lluucckkaa25
|
Zaslal: po prosinec 13, 2010 1:53 pm Předmět: |
|
|
Holky počkejte.........já neřekla že mi Verča napsala že můžu všechno já to tak pochopila dokud mi neutáhnou bandáž.Ne a před opkou jsem nevěděla jak to tu pořádně chodí,nepročítala |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lluucckkaa25
|
Zaslal: po prosinec 13, 2010 1:58 pm Předmět: |
|
|
vzniklo to tak že jsem včera si dala kuřecí křidýlko a kousala a kousala a nic mi to neudělalo tak jsem se tomu divila.
Verco tobě se omlouvám spletla jsem to ještě se v tom tady plácám,ty si to nebyla ale bossice.....že nemůžu cítit žádné omezení dokud to neutáhnou to mě zarazilo a pochopila to tak že teda bych eventuelně mohla všechno vím že když chci zhubnout tak nesmím ale pak k čemu to je,proto jsem chtěla plikaci a né bandáž |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lluucckkaa25
|
Zaslal: po prosinec 13, 2010 2:04 pm Předmět: |
|
|
Holky kdo je tady vůbec po bandáži a jdou mu taky tak krásně kila dolu jak holkám při Tubu nebo plikaci??? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RENNY
|
Zaslal: po prosinec 13, 2010 2:11 pm Předmět: |
|
|
Holky
Dnes jsem byla s mladým na chirurgii,zlámal si ruku na volejbale.S lékařem jsem řešila TUBU,opravdu je STOP STAV,říkal,že jsem měla štěstí,pojištovny to nechtějí proplácet,pacienti si to budou hradit sami.Plikace je levnější,tak mi to bylo řečeno.Prý je o tento tip operací enormní zájem.Tak nevím jak to dopadne _________________
dva synové 15a17let,skvělý manžel.,bernský salašn.pes.Opka3.9.2010TUBU,věk 35let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: po prosinec 13, 2010 2:24 pm Předmět: |
|
|
Lucko tady ti dám jeden laický komentář podle toho co jsem tu vypozorovala u holek:
Podstoupila jsi operaci...bohužel ne tu kterou sis přála, ale to je stejně jedno! Principem těchto operací je, že po nich budeš dodržovat určitý režim, který ti pomůže v hubnutí. Ten kroužek co máš, tak máš proto, aby tě omezil v množství jídla který sníš. Jestli jsem pozorně četla bossici tak po bandáži žaludku není kroužek hned doplňován a ty nemusíš cítit žádné omezení tudíž je NA TOBĚ, aby jsi se začala omezovat v jídle sama.
Což znamená DODRŽOVÁNÍ určitýho režimu po operaci po URČITOU DOBU!
Nejdříve tekutá s následně kašovitá strava.
Jak dlouho je toto třeba ti jistě velmi rády sdělí holky s bandáží.
Potom teprve přecházíš pozvolna na "normální" stravu aby ten žaludek dostal co nejmenší prdu což podle mě grilovaná kuřecí křidýlka nejsou.
Po nějaké době, kterou ti tady určitě holky také rády sdělí si jdeš k lékaři, který tě operoval nechat doplnit tekutinu tím portem co tě tak zpočátku zlobil a tím pádem se ti zas o něco utáhne žaludek.
Bylo by dobrý pokud ti Věrka poslala jídelák aby sis začala stravu vážit a nepřesahovala množství co sníš ... jinak se zas dostaneš tam, kde si byla před opkou - roztahneš si žaludek.
Máš operaci, kterou si nechtěla, ale SYSTÉM je pořád stejnej.
Tím, že se ti zmenší žaludek neznamená, že si můžeš dělat co chceš ... je to těžký... je to boj, ale je to taky berlička která je účinnější než 1000 diet dohromady.
Dostala si šanci, tak ji využij a začni s ní spolupracovat.
Kdy jít na doplnění a podbný věci ti tu holky co mají bandáž rády zodpoví stačí napsat dotaz.
Nejvíc je v tomto směru kovaná naše bossice
Tak se měj a k tvýmu svátku ti přeju dobrej start a co nejvíc shozených kil.  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|