Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 549, 550, 551 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jitka123

PříspěvekZaslal: po listopad 08, 2010 9:37 pm    Předmět: Citovat

Very Happy ahoj jsem tu nová a poprvé, na operaci jdu 11.11.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lolinka

PříspěvekZaslal: po listopad 08, 2010 10:08 pm    Předmět: Citovat

Pokud si dobře vzpomínám ze srazíků z Turnova, pan doktor také dělal bil. diverzi (myslím, že v jednom nebo ve dvou případech) - to jen pro info, snad jsem dobře poslouchala. Mohla by to potvrdit či vyvrátit Bossice - ta si narozdíl ode mne pamatuje skoro vše. Wink

[/url]Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrubý-skvělé ruce a profi přístup - všem doporučuji! Metřík dokončen 24.12.2009 Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
bossice

PříspěvekZaslal: po listopad 08, 2010 10:51 pm    Předmět: Citovat

Jitka123 holka Ty mi utíkáš z tématu do tématu...kde Tě už konečně chytím? Laughing

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
rennnie

PříspěvekZaslal: út listopad 09, 2010 12:38 pm    Předmět: Citovat

Mobydičku, ty to píšeš tak stručně a jasně, tleskám!

Jo a takový vzkaz pro všechny - já jsem šla na tubu před rokem (cca za 2 týdny budu mít výročí). Zatím mám dole 18 kg, prakticky od března je moje váha stejná + 2 kg. Tubulizací se mi změnily chutě, jak jsem byla vždy spíš na maso, tak po operaci jsem hrozně na sladké. Buchty, koláče, pribináčky atd. Lépe se mi to jí i tráví. Přesto nelituji, vím že si za své "neúbytky" můžu převážně sama. První kila letěly dolů rychlostí blesku, pak na jaře pauza a už se nějak nedokážu dostat do tempa.
Takže pokud doufáte, že nebudete mít chutě, tak vás musím zklamat Smile Ale pocit hladu se opravdu změní.

[/url]
jitka123

PříspěvekZaslal: út listopad 09, 2010 5:50 pm    Předmět: Citovat

Já se zatím moc nevyznám... dívala jsem se, kde někoho seženu, proto běhám z tématu do tématu. chtěla jsem morální podporu. protože ve čtvrtek nastupuji, a jsem již polomrtvá strachy.,
Jitulka-baculka

PříspěvekZaslal: út listopad 09, 2010 6:59 pm    Předmět: operace Citovat

Ahojky všem, vracím se opět mezi vás Laughing Laughing, včera mě pustili z nemky domů, všechno proběhlo díky perfektní práci obou operatérů, primář MUDr. Michael Vraný a MUDr. Michael Man, naprosto v pořádku Razz Razz Razz . Asi proto, že mě strážili dva archandělové Michaelové Laughing Razz Laughing . Nic mě nebolí , piju o zlatý vidle, prostě paráda Laughing Razz Laughing Razz Laughing jupíííííííííííííííííííííííííííí

3.11.10 by-pass žal. při 171kg, Jabl.n.N., primář MUDr. M. Vraný a MUDr. M. Man, oba dva suproví
jitka123

PříspěvekZaslal: út listopad 09, 2010 7:18 pm    Předmět: Citovat

Hned mi vše popište, jdu na opku ve čtvrtek, na čem jste byla, jak dlouhá je hospitalizace atd.
jitka123

PříspěvekZaslal: út listopad 09, 2010 7:20 pm    Předmět: Citovat

Jitulko baculko, popisujte. jsem zvědavá. jdu taky do Jbce
Lenka631

PříspěvekZaslal: út listopad 09, 2010 8:10 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Rennnie, to výročí oslavíme spolu. Laughing Jám mám dole jen 21 Crying or Very sad

[19.11.2009 MGB MUDr. Beňo ]
Jitulka-baculka

PříspěvekZaslal: út listopad 09, 2010 8:58 pm    Předmět: Citovat

jitka123 ahoj, vítám tě mezi nás a promiň, že jsem se neozvala hned, měla jsem na návštěvě dceru.
Měla jsem by-pass žaludku. První den příjem, ten je zdlouhavý, pak se čeká, než uvolní a převléknou postele, abyste hajali v čistém, pak si vás sestřičky rozeberou a odvedou na pokoje. Pak je oběd, já jsem měla hovězí maso s omáčkou, brambory a zelené fazolky a na svačinu jablíčko, mňamka Laughing Rolling Eyes Laughing . Pak si tě zavolá doktor na vstupní vyšetření a probere s tebou úplně všechno, co potřebuje vědět ohledně opky, a pak se ptáš ty na všechno, co chceš vědět ty Rolling Eyes Rolling Eyes . Večer bez večeře, ale pít smíš až do půlnoci. Dostaneš prášky, ty jsou již příprava na opku a místo klistýru dostaneš glycerinový čípek a věř tomu, ten tě prožene Laughing Twisted Evil Twisted Evil Embarassed Laughing a do hajan.
Druhý den tě odvezou v andílku na vozejčku pod dekou na sál, spíše předsálí. Tam si tě převezme předsálový personál, který tě přeloží na operační stůl, přiváže, abys nespadla, napíchnou ti žílu tou ohebnou jehlou na kapačky, přijde anesteziolog a dá ti masku na nos a pusu. Mě dával masku a říkal, že si mě musí okysličit, já jsem řekla , tak dobrou noc a ???? Laughing Shocked Shocked Laughing pokračování příště pa pa

3.11.10 by-pass žal. při 171kg, Jabl.n.N., primář MUDr. M. Vraný a MUDr. M. Man, oba dva suproví
Jitulka-baculka

PříspěvekZaslal: út listopad 09, 2010 9:34 pm    Předmět: Citovat

1.probuzení- Evil or Very Mad Twisted Evil Evil or Very Mad děs a hrůza, pocit, že se s někým peru o vzduch, nemůžu popadnout dech, dusí mě ta věc na nose a puse, panika, slyším své jméno, otevírám oči a Laughing Maldr a Skaliová Laughing vidím mimozemšťany nad sebou, jak na mě mluví, je mi zima, oči se mi zavírají a já se propadám do říše Orfeovi Very Happy Shocked Laughing
2.probuzení- Razz Razz Razz již klidně se probouzím na JIPce, v teple a bezpečí, sestřička mě drží za ruku a mluví na mě, aby mi řekla, kde jsem, že mám hadičky okolo sebe a vysvětlila mi , na co která je. Měla jsem pekelnou žízeň, že bych se upsala i ďáblu, ale pít jsem zatím nesměla, Evil or Very Mad Evil or Very Mad až po půlnoci mi dali asi 4 lžičky, do rána jsem se párkrát probudila, tak mi zase dali 4-5 lžiček čaje, ale ten je boží Rolling Eyes Rolling Eyes Třetí den: ráno za pomoci sestřiček jsem se vysoukala z postele, odpojily mi dočasně hadičky, abych se mohla jít umýt. K umyvadlu mi daly židli a na ní jsem absolvovala ranní hygienu. Pak jsem se vrátila do postele, zase mě napojily hadičky. Už jsem mohla usrkávat čajík z dětského kelímku s odměrkou a hubičkou. Sestřičky mi daly 1 litr čaje do konvice a přelévaly mi ho do kelímku a zapisovaly vypitý stav. Pokračování příště pa pa

Sibyla

PříspěvekZaslal: út listopad 09, 2010 10:03 pm    Předmět: Citovat

Jitulko, tak to 1. probuzení jsi popsala naprosto trefně. Měla jsem ho úplně stejný. První, co jsem vnímala bylo: ta paní se nám snad neprobudí, pocit že se udusím, nemohla jsem promluvit, neovládala tělo a viděla mimozemšťany nad sebou. Ale to je jen chvilička, pok už dobrý. Tohle je nejhorší zážitek z operace. Rozhodně to nebylo o bolesti, myslím, že mě nic nebolelo.

TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček Smile

http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii
Jitulka-baculka

PříspěvekZaslal: út listopad 09, 2010 10:06 pm    Předmět: Citovat

Asi v osm mě zavezly dvě sestřičky na RTG s kontrastní látkou, kvůli prosaku žaludku, všechno v pořádku, tak mě zase zavezly zpátky na JIPku. Doktoři byli spokojeni, já nejvíc Laughing Laughing Laughing Zbytek dne jsem proklimbala Embarassed Wink .
Čtvrtý den: ráno jsem se šla za pomoci chodítka a sestřiček vysprchovat do sprchy, opět v sedě, ale ten pocit byl nádherný Razz Rolling Eyes Razz a po uvolnění pokoje mě převezli na normální pokoj, kde už na mě čekala paní, co ji pustili z JIPky o den dříve. Takže jsme hned začali drbat a den utekl, jako voda. Vyfasovala jsem znovu kelímek s odměrkou a hubičkou a dvoulitrovou konvici, plnou čajíku a musela jsem hlásit vypitý stav, vypít co nejvíce.
Pátý den: při ranní vizitě mi doktor řekl, že domů nepůjdu, dokud nevypiju alespoň 2 litry za den, ale tak aby mi nebylo zle, takže usrkávat , usrkávat, ale šlo to v pohodě. Kelímek měl 200ml a za hodinu se dal v klidu vysrkat, takže za 10 hodin padly 2 litry, jako prd.
6.den: stejný, jako 5.den. 7. DEN: domůůůůůůůůůůůůů Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing VŠECHNO pa pa

bobule

PříspěvekZaslal: út listopad 09, 2010 10:12 pm    Předmět: Citovat

Jitulka-baculkagratuluju k tak náročné operaci a za chvilku aby sis změnila nebo aspoň vyškrtla tu baculku z přezdívky Wink Laughing Laughing

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Jitulka-baculka

PříspěvekZaslal: út listopad 09, 2010 11:06 pm    Předmět: Citovat

bobule díky za podporu a máš pravdu, brzy asi změním baculku na twigi, Laughing Laughing Laughing protože mám další 3kg dole. Ne hned, ale za pár let určitě.
Zítra jdu na krev, tak jdu spinkat pa pa

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 549, 550, 551 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: