Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 522, 523, 524 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
andyna
|
Zaslal: po září 13, 2010 8:53 am Předmět: |
|
|
No holky,teda fakt velká gratulace,jak jste to krásně zvládly!!!!!
Mně se to začíná trochu komplikovat-dostala jsem menzes ,jsem naštvaná,protože jsem byla ve středu na zákroku na gyndě a doktor řekl,že po něm teď mensky mít nebudu,takže prášky na oddálení brát nemusím.Tak doufám,že mě zítra nepošlou domů-v Ostravě nechtějí při menskách operovat.Jinak nástup mám ráno a ještě ten den operace.V práci jsem řekla,že budu zpátky do 14 dnů,tak doufám,že budu při síle tak jako vy.
Takže mattonko,Jani D. a ostatní co jdou zítra pod nůž-HODNĚ STĚSTÍ!!!!!! _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: po září 13, 2010 9:43 am Předmět: |
|
|
andynko a nechceš si tam raději pro jistotu zavolat, aby jsi tam nakonec nejela zbytečně, což bych Ti opravdu nepřála !!! Ale znáš to - pokud neoperují, tak operovat nejspíše nebudou.... držím palečky, ať opka JE !!  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
andyna
|
Zaslal: po září 13, 2010 10:01 am Předmět: |
|
|
verčo,raději ne,postavím je před hotovou věc-stejně nechápu,že to někde řeší a někde vůbec,uvidíme,věřím,že to bude OK  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sony77
|
Zaslal: st září 15, 2010 8:32 pm Předmět: operace |
|
|
ahoj zdravim nevim kam se prihlasit a zeptat na rady mam termin na operaci 22.,9.2010 pan doktor hruby turnov jake to tam je yla jsi take tam na operaci
verca napsal: | andynko a nechceš si tam raději pro jistotu zavolat, aby jsi tam nakonec nejela zbytečně, což bych Ti opravdu nepřála !!! Ale znáš to - pokud neoperují, tak operovat nejspíše nebudou.... držím palečky, ať opka JE !!  |
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
jane-jane
|
Zaslal: st září 15, 2010 8:40 pm Předmět: |
|
|
sony77...ahojky....vítám tě na foru.... ptej se co potřebuješ vědět.... společnými silami ti snad odpovíme  _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: st září 15, 2010 8:44 pm Předmět: |
|
|
sony ahojky, vítám Tě
Ano, byla jsem v Turnově na operaci a ani jednou jsem nezalitovala, kdybych se měla rozhodnout dnes znovu, neváhám ani minutu a jedu tam opět... termín operace máš už za chviličku, k tomu Ti mooccc gratuluji !!!
Pošlu Ti SZ ju
A zabojuj s metříkem, návod najdeš tu http://forum.bandingklub.cz/viewtopic.php?p=61400#61400  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: st září 15, 2010 10:11 pm Předmět: |
|
|
Sony77 vítej moje další dušičko! Budeš-li něco v Turnově potřebovat, funguji jako záchranná brzda! Klidně se ptej, co Tě zajímá. Já jsem místní. Ale spousta dušiček tady z fóra u nás na opce byla, takže když nebudu reagovat já, odpoví ostatní, nejdřív asi Verča, protože ta tu dřepí furt jak kvočna na vejcích . A taky nás asi pak bude houfovat pod křídla na případný srazík. Ona totiž ty naše činnosti označuje jako "slepičárnu", takže proto ta kvočna. (dotyčná jistě promine, blééé)
Teď hledím, že bydlíš v Německu! Ólala . _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
boubelka99
|
Zaslal: čt září 16, 2010 7:24 am Předmět: Bosice |
|
|
JÁ Tě zdravím ze ZLÍNA i všechny ostatní.Trávím tady od února snad denně a někdy i v noci když nemůžu spát.Je to obdivuhodné jak všem dodáváte svými zkušenostmi odvahu a radu.Já už měla termín v červnu ve VAL .MEZIŘÍČÍ.pak zavolaly že neberou.pak jsem volala do Ostravy a obj.na konzultaci ke konci září.taky volaly že mám přijet ke konci Listopadu.to jsem se lekla že už letos mě nevemou.nakonec jsem volala Turnov i když jsem po němšilhala od zač.ale ta dálka.takže termín op.2.11 a le jedu tam 1.11.Mluvila jsem se sestřičkou i dr.Hrubým .Tak jsem ráda že ted už v tom mám klid a doufám že to už vyjde.a už se dočkám.Chtěla bych být taky mezi VÁMI protože moc to pomáhá.moc děkuji. _________________
11.2010..Turnov TUBU |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: čt září 16, 2010 11:16 am Předmět: |
|
|
boubelka:boubelko mezinámi jsi jistě vítána,a jak jsi psala že tě tam nevzali a vzali tě až v Turnově,já si myslím že podle toho co zde holky píšou je to tam v Turnově bomba,takže nakonec jsi vyhrála loterii a kdo počká ten se dočká a myslím že budeš v dobrých rukách a moooc spokojená,takže obrovská gratulka
Bosííí:opičko to bylo pěkné o slepičce pardon kvoky kvok kvočná,,,pěkně jsi mě rozesmála,,,jsem unavená a jdu hajinkat tak se mi bude pěkně usínat díky  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: čt září 16, 2010 12:13 pm Předmět: |
|
|
bossiceeeeeee, slepiceeeeeeeeeeeeee
moc mě tu nepomlouvej, víš, že to tu někteří špatně snáší
boubelko tak Ty také směr Turnov - no pěkně se nám to tam rozrůstá... připadá mi to už trošku, že některé nemocnie upadají do zapomnění....ale zároveň se mi nabízí otázka - když v Turnově dělají tolik bariatrických operací (a že je jich tam týdně hned několik!!!), jak je teda možné, že stále nemají vyčerpaný limit a tam, kde se provádí zákroků o poznání méně jsou limity fuč.... že by v tom hrálo velkou roli hospodaření samotných nemocnic??
No to byla jen moje úvaha...kdoví, kde je pravda....  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
sony77
|
Zaslal: čt září 16, 2010 3:19 pm Předmět: dekuji |
|
|
predem dekuji za privitani doufam tedy ze nekoho v turnove poznam a nebudu tam sama trunit jako slepice tesim se ,ale na druhou stranu mam trochu i strach da se vse zvladnoutja vim .
pokud je zde nekdo ktery se nachazi v obdobi od 21.09.2010 v turnove ozvete se prosim byla bych moc rada sony77
JESTE ZBYVA PET DNU DO OPERACE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: čt září 16, 2010 3:22 pm Předmět: |
|
|
sony neboj, slepice už jsi, protože jsi tady mezi námi - slepicemi - tomu už se nevyhneš
Ale jinak strach má každý, je to normální před operací...ale neboj, určitě to zvládneš a bude pak už jenom dobře
a co metřík, už jsi bojovala??  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
petunka
|
Zaslal: čt září 16, 2010 5:08 pm Předmět: |
|
|
Ahojte vsichni,
dnes sem byla u mudr Cierneho a 14 rijna si jdu pro termin a pry do pulky listopadu mam opku jistou.
Boss dekuju za rady a podporu a vlastne dekuju vam vsem ze ste me ujistili ze delam dobre a ze sem se nevzdala _________________
v den opky 151 kilo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: čt září 16, 2010 5:14 pm Předmět: |
|
|
petunko to je krásná zprávička...gratulace ke skoro termínku opky, myslím, že už to pomalu můžeš začít odpočítávat  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
petunka
|
Zaslal: čt září 16, 2010 5:16 pm Předmět: |
|
|
Verco dekujuu, a jinak mam kuriozni pripad s pepany ale ted se tomu uz smeju ale jak se mi to stalo bylo mi do breku _________________
v den opky 151 kilo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|